tevu.nl- Logo - Beoordelingen

tevu.nl
Beoordelingen:

160 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.818 beoordelingen in totaal  

4,46
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

29 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Beter : klant zelf laten tekenen. Er was al getekend voordat ik de deur los kon maken. Zag later op de mail dat er getekend was maar niet door ons!!!!
AB
a b.
Twello

Meest relevante negatieve beoordeling

18 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Artikele welke niet op voorraad zijn blijven op de site op voorraad staan. Onduidelijkheid over levertijd, en bij cancelen order moet je maar afwachten wanneer je je geld terug krijgt (dit was een mededeling van een medewerker).
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor tevu.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(2)
(2)
(11)
Resetten
12 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Telkens als ik een artikel gekocht heb is het de week erop of de volgende maand in de aanbieding

Telkens als ik een artikel gekocht heb is
Beoordeling melden
22 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Artikele welke niet op voorraad zijn blijven op de site op voorraad staan. Onduidelijkheid over levertijd, en bij cancelen order moet je maar afwachten wanneer je je geld terug krijgt (dit was een mededeling van een medewerker).
Beoordeling melden
28 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
zit al 3 weken op mijn bestelling te wachten.. nog steeds niets! en dan staat er boven de site `wordt dagelijks bezorgt!`. sorry ik heb op deze manier weinig vertrouwen in dit bedrijf..
Beoordeling melden
20 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
2 weken geleden bestelling geplaatst, betaald en tot op heden geen levering of feedback ontvangen
Beoordeling melden
19 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Levering loopt niet zoals geadverteerd. Spullen na n week nog niet ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van tevu.nl
31 jul 2023
Beste Joren, We zijn blij te vernemen dat u inmiddels het spatscherm heeft ontvangen. Het is ons streven om ervoor te zorgen dat onze klanten hun bestellingen zo efficiënt en snel mogelijk ontvangen, en we betreuren het dat we dit niet hebben waargemaakt in uw geval. Ons doel is om u een uitstekende winkelervaring te bieden, vanaf het moment van bestelling tot de levering aan uw deur.
7 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb nog steeds niets ontvangen. Dus waar hebben jullie het over?
Beoordeling melden
3 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goederen nog steeds niet ontvangen. Blijkbaar gepland voor vandaag
Beoordeling melden
18 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Leveren . Nog niks ontvangen
Beoordeling melden
27 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Brengen wat er besteld is
Beoordeling melden
15 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
bellen niet terug!!!!!
Beoordeling melden
2 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Leverdatum nakomen
Beoordeling melden
28 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden