tevu.nl

2.391 reviews in totaal   326 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en punctuele levering, evenals de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel. De algemene service wordt als uitstekend beschouwd, met veel waardering voor het nakomen van afspraken en het adequaat oplossen van problemen. De duidelijke communicatie, het makkelijke contact leggen en de bereikbaarheid dragen bij aan een positieve ervaring. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt als goed tot uitstekend gezien en de eenvoudige bestel- en betaalmogelijkheden worden gewaardeerd. Hoewel de communicatie en bereikbaarheid over het algemeen als positief worden ervaren, zijn er enkele suggesties van klanten voor verdere verbetering op dit vlak. Daarnaast zijn er lichte opmerkingen over het mogelijk scherper kunnen prijzen.

Reviewstevu.nl

Gewoon top service! een bedrijf wat telefonisch bereikbaar is en verbonden is met haar klanten. Als ik feedback mag geven vindt ik de product duiding en de productgegevens soms niet in een vast stramien weergegeven waardoor er vragen zijn en je dan zou moeten informeren. dat kost voor de klant en voor Tevu tijd en stetlt de aankoop uit.

Antwoord van tevu.nl

Beste klant, Super bedankt voor uw fijne feedback en voor het benoemen van onze bereikbaarheid en klantverbondenheid. Bij TEVU vinden we het heel belangrijk om altijd goed bereikbaar te zijn en echt contact te hebben met onze klanten. We nemen uw tip over de productduiding ook zeker mee om het nog duidelijker en gebruiksvriendelijker te maken, zodat u sneller de juiste info hebt zonder te hoeven wachten. Zo maken we het samen steeds beter! Met vriendelijke groet, Diana van Tevu
Goede en vriendelijke service die net wat verder gaat dan je verwacht. Alleen duurde de levering wat langer, maar dat kwam ook door de toeleverancier. Alles werd duidelijk gecommuniceerd en daardoor wist ik waar ik aan toe was.

Antwoord van tevu.nl

Beste klant, Bedankt dat u de tijd hebt genomen om uw ervaring met TEVU te delen. Het doet ons goed om te horen dat u onze service als prettig en duidelijk heeft ervaren. We vinden het belangrijk dat we onze klanten niet alleen goed helpen, maar ook transparant zijn, zelfs als er eens een vertraging is door de fabrikant.. Uw feedback helpt ons om steeds nét dat beetje extra te blijven bieden. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Diana van Tevu
Heel gemakkelijk met bestellen en vlug geleverd
Dat de levering op de exacte tijd werd geleverd!top
J H
Jossels H.
Snelle en correcte levering
Ruim assortiment en vlotte levering.

Antwoord van tevu.nl

Beste klant, Bedankt voor uw enthousiaste reactie! Wij vinden we het belangrijk om u een breed assortiment te bieden en bovendien zorgen we er graag voor dat uw bestelling snel en efficiënt bij u wordt geleverd. We zijn blij om te horen dat dit goed is bevallen. Bedankt hiervoor! Met vriendelijke groet, Diana van Tevu
Eerlijk en korrekt
niks was goed
Ongecompliceerd bestellen en een vlotte levering aan huis.

Antwoord van tevu.nl

Beste klant, Bedankt voor uw berichtje over uw ervaring met TEVU. Wat fijn om te horen dat het bestellen eenvoudig verloopt en dat de levering snel bij u thuis werd gedaan. Bij TEVU vinden we het belangrijk om onze klanten een simpele en betrouwbare service te bieden, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw aankoop. We waarderen het dat u de tijd hebt genomen om dit met ons te delen. Tot de volgende keer bij TEVU! Met vriendelijke groet. Diana van Tevu
Perfecte service

Aparte facturen onhandig

Bij deelleveringen zijn de aparte facturen van elke levering een beetje omslachtig. Verder niks op aan te merken!

Antwoord van tevu.nl

Beste klant, Bedankt voor uw feedback! Bij TEVU vinden we het belangrijk om alles zo duidelijk mogelijk te houden en soms kan dat inderdaad betekenen dat de facturatie wat uitgebreider is bij deelleveringen. We nemen uw opmerking mee om te kijken hoe we dit in de toekomst kunnen verbeteren, zodat het voor u nog makkelijker wordt. Fijn om te horen dat u verder tevreden bent! Met vriendelijke groet, Diana van Tevu

Snel en goed geleverd

Nu 2x producten besteld. Zeer tevreden prijs technisch goed snel geleverd en producten zijn goed en kwalitatief! Ik ben tevreden. Dank jullie wel

Antwoord van tevu.nl

Beste klant, U ook bedankt voor uw vertrouwen in ons en uw mooie review. We hopen u snel weer terug te zien bij Tevu. Met vriendelijke groet, Diana van Tevu
gewoon prima , en als er eens wat is word het keurig opgelost

Antwoord van tevu.nl

Beste klant, Bedankt voor uw fijne review! Bij TEVU streven we ernaar om niet alleen producten van hoge kwaliteit te leveren, maar ook om uitstekende service te bieden. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent en dat eventuele problemen netjes worden opgelost. Uw vertrouwen motiveert ons om altijd klaar te staan voor onze klanten. Fijn dat u voor TEVU heeft gekozen! Hopelijk zien we u snel weer terug. Met vriendelijke groet, Diana van Tevu
D V
Dirk v.
Westbroek
TEVU is gewoon een top bedrijf. Producten worden altijd snel geleverd en op de juiste plek. Contact is altijd zeer prettig en makkelijk te leggen. Prijs kwaliteit is uitmuntend, zij stijgen boven andere leveranciers uit met hun service! Prijs is marktconform prima, soms wat scherper als een ander, soms iets minder scherp als een ander. Uiteindelijk is het het belangrijkste dat je de juiste spullen op de juiste tijd krijgt, en dan is het belangrijk dat zo’n leverancier ook ergens wat marge heeft om deze service te kunnen geven. Op de foto een voorbeeld van perfect afgeleverde bestelling. Altijd netjes met een foto via de mail.

Antwoord van tevu.nl

Beste klant, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten en service. We streven er inderdaad naar om altijd snel en op de juiste plek te leveren. Het is geweldig om te weten dat je onze prijs-kwaliteitverhouding waardeert. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit. We zijn blij dat we je als klant hebben en we kijken uit naar onze toekomstige samenwerking. Bedankt voor de foto van de perfect afgeleverde bestelling - dit zijn de momenten waar we voor werken. Met vriendelijke groet, Diana
Al meer dan 30 jaar onze leverancier bellen en het wordt geregeld !!!

Antwoord van tevu.nl

Beste Wim, Dat vinden wij super fijn om te horen! Hartelijk dank voor jouw loyaliteit aan TEVU! Tot de volgende keer en een fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Diana van Tevu
Tevu altijd vriendelijk en behulpzaam zeer goede leverancier.

Antwoord van tevu.nl

Beste klant, Heel erg bedankt voor uw vriendelijke woorden over TEVU. We vinden het geweldig om te horen dat u onze service als vriendelijk en behulpzaam ervaart. Bij TEVU streven we er altijd naar om een betrouwbare en goede leverancier te zijn zodat u zonder zorgen uw zaken kunt doen. Uw tevredenheid is onze grootste motivatie om iedere dag het beste te leveren. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Diana van Tevu