wall-art.nl- Logo - Beoordelingen

wall-art.nl
Beoordelingen:

749 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.492 beoordelingen in totaal  

4,22
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 30 sep 2015
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
wall-art.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

21 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ze hebben bijzonder mooi behang, ander, extravagant behang, dat vind ik zo fantastisch! Het ene foto behang duw je er werkelijk in no time, zó tegenaan, heerlijk, stevig papier, zonder ook maar een enkele kreukels, of naad te zien, maar dan doe je de volgende kamer en dan is het fotobehang weer net papier, dat we gewoon niet goed tegen de muur aan krijgen, veel hobbels en ze sluiten niet aan, de tekening, bedoel ik.... terwijl we toch best veel ervaring hebben..... Gelukkig was het laatste, voor een 3 jarige en zij is er alsnog gek op (want eraf halen en wegdoen is eeuwig zonde natuurlijk) Maar raar, die verschillen. Maar ik blijf toch terug komen, ben weg van hun mooie behang!

de meest kritische beoordeling

3 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Betere comunicatie. Ik had geen email over de bestelde goederen ontvangen en taste in het duister wanneerdeze zouden aankomen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor wall-art.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(474)
(138)
Resetten
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Glasplaat voor achter het fornuis

Plaat voor achter het fornuis gekocht, prachtig alleen van de houders voor de muur was er één stuk.... contact op genomen, of ik een foto wilde sturen, maar de inbus draaide niet dus dat is niet te zien op een foto stuurde ik ze, daarna niks meer gehoord, beetje jammer.
Beoordeling melden
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prachtig product en top verpakt

De klok die ik heb ontvangen was ontzettend goed beschermd tegen beschadiging door een perfecte verpakking. Na uitpakken verscheen een prachtige klok.
Beoordeling melden
MD
marjan d.
Vlaardingen
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Poster kwam verkreukeld aan in de koker waar hij in zat. Waarschijnlijk pakketten bovenop gegaan. Gemaild en kreeg gelijk geld terug
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Heel tevreden....mooi resultant met het…

Heel tevreden....mooi resultant met het behang....en ik Ben echt een amateur omaatje....super tevreden!!!
Beoordeling melden
21 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede informatie over de reis uit Duitsland die het bestelde mozaïek tuintafeltje ging afleggen.
Beoordeling melden
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Super!

Behang was makkelijk aan te brengen. En fijne service van wall-art.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooi artikelen maar wel enkele dagen wachten op de levering
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Eenvoudig te bestellen , snelle levering
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en product is supermooi!
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte afhandeling, snelle levering
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooi behang. Prijs kwaliteit goed
Beoordeling melden
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima op tijd en mooie afbeelding
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooi aanbod, vlotte levering
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prachtig!!! Snelle levering
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Is prima ziet er goed uit
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prachtig glas kunstwerk
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles prima geregeld.
Beoordeling melden
12 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
zo blijven doorgaan
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
AR
A.W. R.
Maarssen
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prachtige hexacons
Beoordeling melden