Certificaat voor wall-art.nl

No. XAAFC023E80B723130D1016C416F00F8A
 

Geldig vanaf
30-09-2015
Geldig tot
29-09-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor wall-art.nl



Uitstekend

4.52/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 25 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft wall-art.nl al 501 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
24-04-2019
13-05-2019
Product ziet er goed uit en was netjes verplakt. Binnen redelijke tijd geleverd. Ben goed op de hoogte gehouden van de voortgang.
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
02-04-2019
16-04-2019
Prima, mooi product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-04-2019
Besteldatum
10-04-2019
10-04-2019
Uitstekende producten en klantenservice
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-04-2019
Besteldatum
18-03-2019
05-04-2019
Alles ok
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
03-04-2019
Besteldatum
14-03-2019
03-04-2019
Beloofd wat besteld was
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-03-2019
Besteldatum
31-01-2019
22-03-2019
Het bestelde artikel is snel geleverd en daar het om een breekbaar item ging, was het ook zeer goed verpakt zodat de kans op breken minimaal was...
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-02-2019
Besteldatum
02-02-2019
21-02-2019
Goede communicatie over het verloop van de levering. Alles goed verpakt. Zeer tevreden.
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-01-2019
Besteldatum
06-01-2019
24-01-2019
Levering was aangegeven 4 tot 6 werkdagen maar dat werden er 10
3.67
Goed

Datum van publicatie
16-12-2018
Besteldatum
10-12-2018
16-12-2018
bij bestelling van 3-luik ging levering mis; uiteindelijk pas na 4 weken complete bestelling binnen( 3 aparte leveringen verdeeld over 4 weken ).
hierover telkens contact gezocht met Linda v/d serviceafdeling, die antwoordt wel gelijk dezelfde dag en deed er alles aan om het opgelost te krijgen.
product zelf ook dik in orde
3.33
Redelijk

wall-art.nl antwoordt: 17-12-2018
Helaas heeft de levering inderdaad langer op zich laten wachten dan gebruikelijk door extreme drukte bij de postbedrijven door Black Friday en de feestdagen.

Datum van publicatie
06-12-2018
Besteldatum
18-11-2018
06-12-2018
Netjes en veilig ingepakt,mooie kwaliteit
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
03-12-2018
Besteldatum
15-11-2018
03-12-2018
Mooi schilderij, heldere kleuren.
Het was uitstekend verpakt.
Vriendelijke, behulpzame chauffeur.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-11-2018
Besteldatum
28-11-2018
28-11-2018
Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-11-2018
Besteldatum
03-11-2018
09-11-2018
Levering van ons spatbord duurde beetje lang, komt uit Duitsland. Kwam kapot binnen. Gelijk gemaild met Wall-art en er werd direct een nieuw spatbord voor ons besteld. Deze kwam goed aan, super sevice, Wall-art
Wij zijn ontzettend blij met ons spatbord met flessen erop, goed bevestigingsmateriaal ook. Dank, Wall-art.
4.33
Goed

Datum van publicatie
07-11-2018
Besteldatum
19-10-2018
07-11-2018
verder geen opmerkingen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-11-2018
Besteldatum
02-11-2018
02-11-2018
en fantastisch bedrijf met zeer goede kwaliteit en service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-10-2018
Besteldatum
12-10-2018
31-10-2018
Prachtige kwalliteit glasschilderijen.
Prima levering.
Graag bij vooruitbetaling een mailtje als het geld is ontvangen.
Ik ben zeer tevreden.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
22-09-2018
22-09-2018
Na 24 uur het schilderij " Brug in herfst" te hebben opgehangen was het opgeplakte dopje met verf van de afbeelding op de grond gevallen. Oorzaak onbekend. Na de firma All-Art te hebben gemaild met toevoeging van genomen foto's, is ons toegezegd dat we een vervangend exemplaar krijgen en zal worden toegestuurd. Wij vinden dat hele goede servic en verdiend Wall-Art een warme douche. Vr. groet.
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-09-2018
Besteldatum
12-09-2018
12-09-2018
Wat een goede service zeg
Ik zag bij het uitpakken dat er een beschadiging achter het glas zat ik schrok ervan want het is altijd vervelend.
Ik neem per mail contact op om dit te melden en zonder vragen te stellen krijg ik een nieuwe opgestuurd.
Dat noem ik nu geweldig,hartelijk dank dat jullie dit op zo'n korte termijn oplossen.
Ik zal zeker reclame voor jullie service maken. groeten Ad
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-09-2018
Besteldatum
06-09-2018
06-09-2018
Heel fijn geholpen door de klantenservice. Binnen een kwartier had ik al een reactie op mijn mail en ook mijn bestelling is prachtig. Ik zal zeker opnieuw bestellen voor mijn nieuwe huisje
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-09-2018
Besteldatum
17-08-2018
05-09-2018
eigenlijk hoef ik niets toe te lichten.ik ben tevreden.
4.33
Goed

Datum van publicatie
01-09-2018
Besteldatum
14-08-2018
01-09-2018
Glasplaat is prima, maar de levering duurde langer dan was aangegeven wat ons weer wat lastig uit kwam met de planning met het klussen in huis.
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-09-2018
Besteldatum
13-08-2018
01-09-2018
Prima spul. Levering duurde even want kwam uit Duitsland
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
30-07-2018
super tevreden over mijn aankoop...snelle en correcte levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2018
Besteldatum
13-06-2018
04-07-2018
Snelle levering, mooi product.
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-06-2018
Besteldatum
22-06-2018
22-06-2018
prachtige items, heel veel keus en diverse uitvoeringen. er is voor elk wat wils. als je hier niet uit kunt kiezen, wordt het een heel lastige zaak.......
4.33
Goed

wall-art.nl klantbeoordeling

wall-art.nl

wall-art.nl werd op 30-09-2015 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Antwoordnummer 50
3350 VB Papendrecht
Nederland
info@wall-art.nl
wall-art.nl
Winkel-exploitant
wall-art.nl
Aviolandaplein 2
3351 ND Papendrecht
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met wall-art.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.