wall-art.nl- Logo - Beoordelingen

wall-art.nl
Beoordelingen:

740 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.477 beoordelingen in totaal  

4,22
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 30 sep 2015
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
wall-art.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

21 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ze hebben bijzonder mooi behang, ander, extravagant behang, dat vind ik zo fantastisch! Het ene foto behang duw je er werkelijk in no time, zó tegenaan, heerlijk, stevig papier, zonder ook maar een enkele kreukels, of naad te zien, maar dan doe je de volgende kamer en dan is het fotobehang weer net papier, dat we gewoon niet goed tegen de muur aan krijgen, veel hobbels en ze sluiten niet aan, de tekening, bedoel ik.... terwijl we toch best veel ervaring hebben..... Gelukkig was het laatste, voor een 3 jarige en zij is er alsnog gek op (want eraf halen en wegdoen is eeuwig zonde natuurlijk) Maar raar, die verschillen. Maar ik blijf toch terug komen, ben weg van hun mooie behang!

de meest kritische beoordeling

3 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Betere comunicatie. Ik had geen email over de bestelde goederen ontvangen en taste in het duister wanneerdeze zouden aankomen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor wall-art.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Glasplaat voor achter het fornuis

Plaat voor achter het fornuis gekocht, prachtig alleen van de houders voor de muur was er één stuk.... contact op genomen, of ik een foto wilde sturen, maar de inbus draaide niet dus dat is niet te zien op een foto stuurde ik ze, daarna niks meer gehoord, beetje jammer.
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Iets wat rare bezorging -- we waren niet thuis dus moesten we het ophalen -via recu in de bus- maar naar 2x geweest te zijn was het nog niet aanwezig. De derde dag werden alsnog bezorgd aan huis???
Beoordeling melden
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prachtig product en top verpakt

De klok die ik heb ontvangen was ontzettend goed beschermd tegen beschadiging door een perfecte verpakking. Na uitpakken verscheen een prachtige klok.
Beoordeling melden
MD
marjan d.
Vlaardingen
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Poster kwam verkreukeld aan in de koker waar hij in zat. Waarschijnlijk pakketten bovenop gegaan. Gemaild en kreeg gelijk geld terug
Beoordeling melden
EA
Elizabeth A.
Hellevoetsluis
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Artikelen waren goed verpakt en zijn in goede staat ontvangen. Alleen de verzending ging iet helemaal lekker, jammer!
Beoordeling melden
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Ruime keuze en kwalitatief perfect behang.

Sjouwde vroeger allerlei winkels af. Dit is perfect staaltjes bestellen en je kunt in alle rust thuis je keuze maken.
Beoordeling melden
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Alles helemaal goed!

Het duurde ruim 2 weken, maar netjes bezorgd en van goed kwaliteit. Al is 1 kleur wel wat minder fel dan afgebeeld.
Beoordeling melden
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De bestelling en levering ging soepel en makkelijk. Het is een heel mooi en goede kwaliteit behang
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het is erg mooi behang maar dat je voor retour zenden €10 moet betalen is wel heel erg duur.
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hele mooie sticker!! De kleuren zijn heel mooi en de sticker was erg goed te plakken.
Beoordeling melden
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Super!

Behang was makkelijk aan te brengen. En fijne service van wall-art.
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en product is supermooi!
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte afhandeling, snelle levering
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Keurig bezorgd. Mooie kwaliteit behang
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Keurig verpakt en goede communicatie
Beoordeling melden
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en goede levering Mooi behang
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het product was uitstekend ingepakt.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooi behang. Prijs kwaliteit goed
Beoordeling melden
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima op tijd en mooie afbeelding
Beoordeling melden
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel mooi en sterk papier. Super
Beoordeling melden