wall-art.nl- Logo - Beoordelingen

wall-art.nl
Beoordelingen:

707 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.386 beoordelingen in totaal  

4,19
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 30 sep 2015
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
wall-art.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

28 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
15 rollen behang besteld en in tegenstelling met een gemiddelde klusmarkt lukt het hier wel om alle rollen uit dezelfde batch te krijgen. (bij de klusmarkt online 7 rollen besteld en 3 verschillende batchnummers) Enige nadeel is dat je echt van te voren een staal/monster moet bestellen voordat je een idee krijgt van het behang. Op de foto's zijn niet alle kleuren duidelijk en bij de beschrijving worden over het algemeen geen kleur beschrijvingen toegevoegd. Van de stalen/monsters moet gezegd worden dat deze op A4 formaat zijn en daardoor een goede indicatie geven.

de meest kritische beoordeling

3 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Betere comunicatie. Ik had geen email over de bestelde goederen ontvangen en taste in het duister wanneerdeze zouden aankomen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor wall-art.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
SL
Saskia L.
Hillegom
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Behang en tegelstickers voor de kinderkamer gekocht. Prachtige kwaliteit en zeer snel geleverd. Blij dat ik hier heb besteld, want als ik de reviews op voorhand had gelezen had ik daar nog wel een keer over nagedacht. Behang zit er nog niet op want de kamer is nog niet klaar maar er zit een duidelijke beschrijving bij en de print is prachtig! Tegelstickers in hetzelfde thema wel al gebruikt voor op een kastje.
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

De kwaliteit is zeer matig

De kwaliteit van de glazen schilderijen is zeer matig. Bij een geringe aanraking met slechts je nagel of een armbandje is het schilderij beschadigd. Heel teleurstellend. Er is een zeer dun en gevoelig laagje aan de achterkant van het glas bevestigd. Maar tijdens het uitpakken en opmeten van de plek waar de schroeven de muur n moeten beschadig je die laag al gelijk.
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De behangcirkel staat prachtig. Is wel echt een klusje om hem mooi strak uit te snijden en op te plakken, maar daarna kan je er lang van genieten. Ook een puntje is dat de levertijd zo een week of 2 is. Daar moet je vanuit gaan ivm persooneelstekort. Laten ze pas na afrekenen weten..
Beoordeling melden
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Super snel en prachtig behang!

Het behang was de volgende dag al in huis en ik was ontzettend verrast om te zien dat het ook in het echt mooi behang is! Ik was eerst huiverig om te bestellen vanwege sommige reviews, maar blij dat ik het toch heb gedaan.
Beoordeling melden
19 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooi en sterk behangpapier

Mooi behangpapier, goede kwaliteit en snel geleverd. Positief punt : je kan stalen bestellen, wat ik heb gedaan om een miskoop te voorkomen.
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fantastisch mooi behang! Makkelijk te plakken en goeie dikke kwaliteit. Naden zijn bijna tot niet terug te vinden.
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima webshop. Kan soms even duren voor het wordt geleverd omdat het artikel uit het buitenland kan komen.
Beoordeling melden
FK
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik vind het zeer goed spul je ontlasting is ook mooi sinds ik dit gebruik en spijsvertering ook
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fotobehang

De kwaliteit van de foto, de verzending, de eind ver / afwerking zijn prima. Wij zijn tevreden!
Beoordeling melden
20 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooi kwalitatief spatscherm.

Heel mooi spatscherm perfect gemaakt, verpakt en bezorgd binnen korte tijd. Heel blij mee.
Beoordeling melden
PV
Paula v.
Zoelen
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prachtig behang en veel goedkoper dan bij een andere leverancier die hetzelfde behang had.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Mooi behang, maar.....

Mooi behang, maar het is gedeeltelijk gekrompen waardoor een naad is ontstaan.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service en erg kwalitatieve producten Behang en verf gekocht
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Super

Goede kwaliteit Goede kleur echtheid Snelle en goede levering
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
snel en goed ingepakt geleverd en klantenservice ook goed.
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi materiaal. Levering op tijd. Heldere communicatie
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Keurig

Heel goed verpakt blij mee erg tevreden snelle levering
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De prijs naar beneden voor de rest goed en mooie
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Perfect

Van bestelling tot levering alles goed bevonden.
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooie glazen plaat en heel snel ontvangen.
Beoordeling melden