ccandy.nl- Logo - Beoordelingen

ccandy.nl

174 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden174 beoordelingen in totaal

26 mrt 2024
Voor het eerst besteld wat een super pakket erg tevreden Heb reclame gemaakt en unboxing gedaan op tiktok

3 jun 2024
Bij dit bedrijf een aantal 100 gram schepsnoep besteld en een surprisebox. Schepsnoep was prima. Het verrassingspakket daarin tegen was teleurstellend. Enkel gevuld met wat lijkt op de producten die het minst hard lopen. En als je deze dan probeert lijkt het vermoeden ook te kloppen. Je kan zeggen: “Ieder zijn smaak” echter zullen meerdere mensen hier niet op zitten te wachten.

Beoordelingen voor ccandy.nl

Resetten
8 uur geleden
7 okt 2024
9 okt 2024
Enorm bedankt voor de 4 sterren! Wij zijn blij met weer een tevreden klant, volgende keer gaan we voor de 5 sterren... Heel veel snoepplezier!! Team CCandy.nl
16 okt 2024
Freeze dried smerige spekken niet meer verkopen
16 okt 2024
Enorm bedank voor je beoordeling, erg jammer / vervelend dat de spekken niet waren zoals jij het verwacht had. Het is echt een kwestie van smaak, en als de textuur / smaak niet is wat je er van verwacht had dan kan dit meevallen of tegenvallen en helaas viel het jou tegen. Zo zijn er ook weer andere welke al meerdere keren zijn teruggekomen voor onze Freeze Dried Spekken. Maar helaas, in ieder geval bedank voor je aankoop op CCandy.nl, hopelijk heb je van de rest wel kunnen genieten. Bedankt, Team CCandy.nl
22 sep 2024
Bestelling nogsteeds niet geleverd. Woed niet aan de aangegeven verzend datum gehouden
23 sep 2024
Beste, Bedankt voor je beoordeling maar wat jammer dat je niet tevreden bent. Jouw pakket is de eerst volgende werkdag met PostNL verzonden maar bij bezorging was er niemand thuis en nu ligt het pakket al een paar dagen bij een PostNL-Punt. Je hebt een Track & Trace Code ontvangen, die kun je het beste even in de gaten houden, daar staat nu ook bij welk punt jouw pakket ligt te wachten. Jammer dat wij hierom 1-ster krijgen maar in ieder geval bedankt voor je bestellingen heel veel snoepplezier. Team - CCandy.nl
1 sep 2024
Ik had meer verwacht maar het was wel lekker
4 sep 2024
Bedankt voor je review maar wat jammer dat je niet helemaal tevreden bent. Mocht je nog wat willen delen met ons hoe of waarin wij onze dienstverlening kunnen aanpassen om meer sterren te ontvangen kun je ons altijd mailen op info@ccandy.nl Team CCandy.nl
26 sep 2024
Het snoep smaakte niet zoals het hoort.
27 sep 2024
Bedankt voor je review maar wat jammer dat je niet tevreden bent. Wij hebben even gekeken naar wat jij besteld hebt maar kunnen niet bedenken wat er niet smaakte zoals het hoort, mocht je dit willen verduidelijken kun je ons altijd even mailen op info@ccandy.nl Groetjes, Team - CCandy.nl
20 aug 2024
Snelle service en goede kwaliteit
23 aug 2024
26 aug 2024

Matig

Freeze dried was goed alleen de rest rook al muf en smaakte hier ook na dus helaas moeten weggooien.
28 aug 2024
Bedankt voor je review maar wat jammer dat je niet helemaal tevreden bent. Wij doen ons best om een goede service te bieden, we zullen deze opmerkingen ook meenemen om ons te verbeteren. Team CCandy.nl
25 aug 2024
26 aug 2024
9 jul 2024
Toffe smaak-beleving! Mijn vriend werd gebombardeerd met video's op TikTok over freeze-dried candy, dus ik moest dit wel voor hem kopen! Het was een aparte, mier zoete, smaakbeleving! Heel erg leuk om is een keer te proberen!
9 jul 2024
29 jul 2024
29 jul 2024
21 jul 2024
21 jul 2024
2 mei 2024

Snelle reactie na aanleiding mail

Vrijdag snoep besteld donderdag nog niet binnen doordat dhl niet leverde mail gestuurd naar ccandy.nl en inmiddels pakketje binnen.
4 mei 2024
Super bedankt voor de aangepaste beoordeling :) Volgende keer gaan wij voor de 5-sterren beoordeling!! Heel veel snoepplezier, Team - CCandy.nl
14 mei 2024
Goede en snelle levering. Alleen lijkt het op het plaatje meer dan dat het in werkelijkheid is. Dat vond ik wel heel erg jammer
15 mei 2024
Enorm bedankt voor de 4 sterren! Wij hebben in de omschrijving precies vermeld staan wat de inhoudsmaat van de bakjes is, op de foto's zitten de bakjes overvol zodat je beter kunt zien hoe het product er uit ziet maar de bakjes gaan vol bij ons weg enkel kan het zijn dat tijdens het transport het snoep "beschadigd" waardoor het bij aankomst minder kan lijken. Wij zijn blij met weer een tevreden klant, volgende keer gaan we voor de 5 sterren... Heel veel snoepplezier!! Team CCandy.nl
25 mrt 2024

Freeze dried candy

Super lekker! Ik ben normaal geen fan van veel soorten snoep door de textuur, maar ik lust ze nu wel :)
26 mrt 2024
Bedankt voor je beoordeling, het inderdaad een hele andere snoepbelevenis ☺️ Heel veel snoepplezier!! Team CCandy
7 jun 2024
Snelle levering, goed kwaliteit snoep. Goed verpakt.
7 jun 2024
Prima geregeld en lekker