Klusspullen.nl- Logo - Beoordelingen

Klusspullen.nl

895 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden21.479 beoordelingen in totaal

Beoordelingen voor Klusspullen.nl

5 sep 2024
3 sep 2024
3 sep 2024
9 sep 2024
Levertijd zou 1 tot 2 weken zijn. Voor een redelijke bestelling. Na 3 weken maar gebeld omdat ik niets kreeg, maar ook niets hoorde. Bleek er 1 ding niet voorradig te zijn. Hebben ze de rest verzonden = positief. Verder is dat nu ook al weer 3 weken geleden en het resterende artikel nog niet ontvangen en ook niets over gehoord! Laat aub iets horen als het niet binnen de beloofde tijd verzonden wordt! Ik heb het niet over een paar dagen langer, wel over veel langer. Wij konden zodoende niet verder klussen. Als we het geweten hadden, was de bestelling bij een ander gedaan.
Antwoord van Klusspullen.nl
10 sep 2024
Beste heer / mevrouw Dieleman, dank voor uw feedback. Wij vinden het erg te horen dat de levering van uw bestelling niet naar verwachting is verlopen en dat u hierdoor hinder hebt ondervonden. Wij streven ernaar om onze levertijden zo nauwkeurig mogelijk te communiceren, helaas is dat in uw geval niet gebeurd. Wij hebben per mail contact met u opgenomen en zullen dit met u oplossen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en bedankt voor uw geduld. Met vriendelijke groet, team Klusspullen.