Klusspullen.nl

23.680 reviews in totaal   1.263 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.263 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 28 dec 2018

klusspullen.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering, het brede assortiment en de beschikbaarheid van specifieke merken en producten. De klantenservice wordt geprezen vanwege snelle, vriendelijke en effectieve hulp bij vragen of problemen. Ook waarderen klanten de scherpe, concurrerende prijzen, duidelijke communicatie over bestelstatus en levertijden, en het informatieve karakter van de website met een over het algemeen helder bestelproces. Problemen met bestellingen of leveringen worden doorgaans snel en naar tevredenheid opgelost. Er zijn enkele verbeterpunten: sommige klanten vinden het aanbod beperkt en missen soms detailinformatie bij producten op de website. Daarnaast zijn er klachten over de verpakking, zoals onvoldoende bescherming of juist te grote verpakkingen, en wordt incidenteel melding gemaakt van vertragingen bij de levering.

ReviewsKlusspullen.nl

Ik vind het fijn dat klusspullen mij zo goed geholpen heeft bij het oplossen van mijn probleem 1 Ze hebben mijn problem gelezen en 2 oplossingen voor gesteld. "U kunt het artikel dat u gekocht heeft hiervoor gebruiken, u heeft echter ook nog een ander onderdeel nodig. In de set die u gekocht heeft zit een versterker en een inca, u heeft echter nog 1 inca nodig om het geheel te laten werken. Helaas worden deze nieuw (bijna) niet meer verkocht, omdat de fabrikant (Hirschmann) failliet is." 2 "Op marktplaats worden er echter nog wel inca's te koop aangeboden: https://www.marktplaats.nl/v/audio-tv-en-foto/audiokabels-en-televisiekabels/m2427374891-3x-hirschmann-inca-1g-white-coaxiale-kabel-modems"" "U heeft uiteindelijk dus 2 inca's nodig om het geheel te laten werken. De versterker is voor uw situatie optioneel". "Mocht u het bestelde artikel liever willen retourneren, dan is dat ook mogelijk." Ik heb uiteindelijk voor optie 2 gekozen mede omdat het bestelde Ziggo specifiek was en er nog een helft aan ontbrak die ik ook nog moest opscharrelen. En omdat ik geen Ziggo basis heb en de aanbieding op marktplaats 3 originele Hirsmann Inca's betrof die ik origineel zocht, dus 1 reserve INCA.

Prima bedrijf, zeker aan te raden.

Prima bedrijf. Telefonisch contact gehad, vriendelijken goed geholpen. Spullen besteld en nog dezelfde dag verstuurd. Goed verpakt en geleverd zoals verwacht mag worden. Alleen zolang zij pakketjes blijven versturen met PoatNL kunnen ze de toezegging “vandaag besteld, morgen geleverd” niet waarmaken. PostNL levert tegenwoordig geen enkel pakket meer de volgende dag. Ik heb de laatste maand een groot aantal pakketten via PostNL geleverd gekregen maar geen enkele werd op de toegezegde dag geleverd. Bij PostNL al een klacht ingediend maar levert niets op.
Très satisfait de mon achat ! Le produit est conforme à mes attentes, mais je tiens surtout à souligner l’excellent service après-vente. Je m’étais trompé lors de ma commande, et tout a été géré rapidement et efficacement. Un grand merci à Lars pour sa réactivité, sa disponibilité et la clarté de ses explications. Un service client comme on aimerait en voir plus souvent !

Deellevering voorgesteld door klusspullen

Ik maakte een grote bestelling waarvan twee producten niet op voorraad waren. Ik kreeg meteen een mailtje om even af te stemmen of ik de andere producten niet vroeger zou kunnen gebruiken en dat ze dan gratis een deellevering zouden aanmaken. De dag erna ontving ik de producten. Top service!
Na de reviews te bekijken was ik sceptisch, maar ik heb bij de 1000 euro materiaal besteld en op 2 dagen tijd was alles geleverd. 1 van de 5 pakketjes had vertraging bij postnl maar deze was de dag erna ook geleverd. Alles is nageteld en compleet, geen klachten over de levering. Ik zou zeker hier terug bestellen als het nodig is!
Supersnelle levering van niko hydro inbouwdozen En jullie waren de goedkoopste. Eigenlijk wel triestig dat dit in Nederland goedkoper is dan al die webshops uit Vlaanderen , terwijl het hier in Vlaanderen geproduceerd wordt…🙄
er was wat mis gegaan bij post nl maar werd snel opgelost kreeg een nieuwe op gestuurt en later kreeg ik bijde pakketten binnen die was opeens weer terecht maar netjes de ander terug gestuurt ik ben tevreden
Zeer goede hulp. Vraag over een bestelling uit 2018 en daarmee super geholpen. Dit omdat ik een vervolg bestelling wilde doen. Snelle service en levering. Kortom doe zaken met Klusspullen.nl
Zeer snelle levering, goede informatie over het verloop van de bestelling, inclusief tracking, duidelijke website. Echt een positieve ervaring mvg. Alex

mooi product

duidelijke handleiding, fluitje van een cent :-). De folie laat zich makkelijk plaatsen, ondanks de zware kwaliteit en afmeting (in dit geval 180*45)
Alles ok maar blijkbaar een enkelpolige ipv dubbelpolige schakelaar besteld. Heb website nog eens bekeken maar was idd niet echt duidelijk omschreven vanwaar een miskoop
Product en bestelproces prima. Bezorging via Post-NL slecht. Veel wijzigingen in bezorgplanningen, dus bijzonder onbetrouwbaar.

Goed met hulp en snelle levering

Ik wou een wisselschakeling vervangen door dimmer met 2 drukknoppen en na het nodige gezoek bij klusspullen uitgekomen. Ik had nog een paar vragen en die zijn zeer snel en duidelijk beantwoord. Alles is zeer snel toegekomen en ik heb het vlot kunnen ombouwen en werkende gekregen. Dubbel en dik 5 sterren voor klusspullen en Farah van de helpdesk.

Uitstekende service

Order geplaatst. Waarschijnlijk zoek geraakt bij de pakketleverancier. Toen ik belde waar mijn pakketje bleef is er direct actie ondernomen en een nieuw product toegestuurd. Hierna was het pakket er de volgende dag. Uitstekende service dus!

van bestelling tot levering perfect en snel verlopen.

- eerlijke prijzen. - overzichtelijke website. - makkelijk te bestellen. - snelle en correcte levering en afhandeling.
Joeri D.
Goede service Goede prijs voor de Niko armaturen Snelle verwerking/verzending

Service en prijs

Goede site en snelle service met ruime keuze die prijstechnisch gunstig zijn.

Positieve ervaring ondanks de negatieve reviews

Vele negatieve reviews gelezen en zelf wat terughoudend geweest, maar dat was onterecht. Beste prijs van het net (Belgische Niko). Op gelet om enkel voorraad artikelen te bestellen, dus snel geleverd. 2de Bestelling gedaan, verschillende artikels niet op voorraad, maar alles werd sneller geleverd dan de geschatte max levertijd. 1 foutje op een geheel van in totaal meer dan 100 items (1 cream-kleur ontvangen ipv wit, maar afhankelijk van het licht is het soms heel moeilijk zichtbaar, dus dat is hen vergeven)
Snelle levering Goede prijs kwaliteit verhouding Ruime keuze

Top service

Snelle levering, er was een fout bij een van de producten maar na telefonisch contact (vriendelijke dame) werd een snelle en gepaste oplossing geboden zodat we niet in de knoop kwamen met de planning van de aannemer! Top service