Klusspullen.nl- Logo - Beoordelingen

Klusspullen.nlReviews

: 19.722Uitstekend

4,61

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 dec. 2018
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
Klusspullen.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Klusspullen.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 28 dec. 2018
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
Klusspullen.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Klusspullen.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Klusspullen.nl

898 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

19.722 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


24 apr. 2022 
Levering niet in het tijdsbestek zoals deze op de site en in de mail aangegeven was, vandaar maar 4 sterren. Zelf moeten mailen over de leveringstijd waaruit bleek dat niet alles voorradig was. Hierop werd snel oplossingsgericht gehandeld, en was de service uitstekend. Vervolgens een snelle levering, en snelle creditering van de niet te leveren producten. Pluspunten: -> Goede service / oplossingsgericht -> Snelle creditering -> Na contact snelle verzending Minpunt: -> Bij langere levertijd wordt dit niet op tijd gecommuniceerd.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


10 sep. 2022 
het bestellen ging goed maar de levering was n drama ,ik ontving meldingen van post nl dat de spullen op 3 en 8 September bezorgd zouden worden en daar ben ik voor thuis gebleven ok al was het n brievenbuspakje in de namiddag ontving ik van beide de melding dat de pakjes waren afgeleverd ,dus niet en een bericht naar klusspullen gestuurd en het uitgelegd dat ik moest wachten enzo tot op heden heb ik nog niets ontvangen dus heb ik op 8 September bij Electrototaalmarkt de 4 aansluitblokjes besteld en op 9 September ontvangen en goedkoper €.13,47 incl btw en verzendkosten . Ik heb grote vraagtekens bij deze toko maar ik kom daar niet meer en zal het ook bij niemand aanbevelen ,bestellen en betalen gaan perfect ,maar je moet je zelf afvragen of je het ooit ontvangt of je betaalde geld terug krijgt ,je zou bijna gaan denken dat het een markplaats toko is waar iedereen voor waasschuwd
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Klusspullen.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Ivm verbouwing kwamen we er achter dat in een gedeelte toch beter een andere kleur schakelmateriaal moest komen. Mocht zonder problemen retour en andere kleur besteld. Top service!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Prima prijs van de producten. Snel geleverd. Alleen bijna €8 voor verzenden met een brievenbus pakket vind ik wel redelijk duur.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Levering prompt zoals beloofd. Materialen uitstekend. Verzendkosten (te) hoog voor een pakje dat door de brievenbus past.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
Levering duurde wat langer, dan op de website werd vermeld, ipv 2 werkdagen werden het er 6.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 sep. 2022
Prima meegedacht over een alternatief voor een niet meer te leveren leddriver.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 sep. 2022
Bestellen ging makkelijk en de aangegeven lever termijn werd netjes nagekomen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Ze corrigeerde mijn bestelling, waardoor ik wel de juiste combi kreeg.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Zeer snelle levering. Product voldoet geheel aan de verwachtingen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
Goed. Precies als beloofd. Levering niet altijd op tijd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 sep. 2022
Produit de qualité et moins cher que les concurrents.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Klein probleempje flexibel en snel opgelost (Nicole).
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Zeer tevreden. Alles goed verpakt en vlot geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Snelle levering, keurig verpakt, eerlijke prijs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Duidelijke beschrijving en vlotte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Ruim assortiment. Nier duur . Vakkundig
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Supersnelle levering en goede prijs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022
correcte vooropgestelde afhandeling.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden 
Alles is in orde, het is perfect
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden 
van db s.
goede spullen en snel verzonden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
Top service en snelle levering
Beoordeling melden