Klusspullen.nl

23.887 reviews in totaal

23.887 reviews since 28 dec 2018

Gecertificeerd sinds: 28 dec 2018
klusspullen.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie

Klanten spreken hun waardering uit voor de snelle en correcte levering, de scherpe prijzen en de gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Ook de vriendelijke, behulpzame en oplossingsgerichte klantenservice wordt vaak geprezen. Het brede en zorgvuldig samengestelde assortiment valt in de smaak, net als het duidelijke en tijdige communicatieproces. Het retourproces verloopt netjes en probleemloos, met snelle terugbetalingen en correcte afhandeling. Problemen worden doorgaans snel en naar tevredenheid opgelost door de klantenservice. Sommige klanten merken op dat er af en toe vertragingen of problemen zijn met PostNL. Daarnaast zijn er enkele opmerkingen over onduidelijkheid rondom de voorraad of levering.

ReviewsKlusspullen.nl

Zeer tevreden over Klusspullen! Groot aanbod aan elektrische producten, goede kwaliteit en scherpe, betaalbare prijzen. De bestelling is eenvoudig en wordt netjes verwerkt. Zeker een aanrader voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Helaas kan ik dat niet zeggen over de bezorging via PostNL. De bezorging verliep zeer slecht en was teleurstellend. Hier zou Klusspullen wat mij betreft echt naar een andere bezorgdienst mogen kijken. Dit is jammer, want over Klusspullen zelf en de producten ben ik zeer tevreden.

Snelle reactie klantenservice.

Helaas zat er 1-2 weken levertijd op één product wat ik bestelde, waardoor ik de hele bestelling pas later in huis had want er wordt pas verzonden als de bestelling compleet op voorraad is. Dit vind ik persoonlijk geen probleem want het is (ook voor het milieu) beter om zo weinig mogelijk zendingen te doen. Je krijgt wel een mail waarin je kunt aangeven dat je de op voorraad zijnde artikelen eerder wilt hebben. Na 2 weken had ik echter nog niets gehoord, toen een mail gestuurd naar de klantenservice waarna ik dezelfde dag nog reactie kreeg dat er ook diezelfde dag nog verzonden zou gaan worden. Dit is ook gebeurd.
Ik vind het fijn dat klusspullen mij zo goed geholpen heeft bij het oplossen van mijn probleem 1 Ze hebben mijn problem gelezen en 2 oplossingen voor gesteld. "U kunt het artikel dat u gekocht heeft hiervoor gebruiken, u heeft echter ook nog een ander onderdeel nodig. In de set die u gekocht heeft zit een versterker en een inca, u heeft echter nog 1 inca nodig om het geheel te laten werken. Helaas worden deze nieuw (bijna) niet meer verkocht, omdat de fabrikant (Hirschmann) failliet is." 2 "Op marktplaats worden er echter nog wel inca's te koop aangeboden: https://www.marktplaats.nl/v/audio-tv-en-foto/audiokabels-en-televisiekabels/m2427374891-3x-hirschmann-inca-1g-white-coaxiale-kabel-modems"" "U heeft uiteindelijk dus 2 inca's nodig om het geheel te laten werken. De versterker is voor uw situatie optioneel". "Mocht u het bestelde artikel liever willen retourneren, dan is dat ook mogelijk." Ik heb uiteindelijk voor optie 2 gekozen mede omdat het bestelde Ziggo specifiek was en er nog een helft aan ontbrak die ik ook nog moest opscharrelen. En omdat ik geen Ziggo basis heb en de aanbieding op marktplaats 3 originele Hirsmann Inca's betrof die ik origineel zocht, dus 1 reserve INCA.

Prima bedrijf, zeker aan te raden.

Prima bedrijf. Telefonisch contact gehad, vriendelijken goed geholpen. Spullen besteld en nog dezelfde dag verstuurd. Goed verpakt en geleverd zoals verwacht mag worden. Alleen zolang zij pakketjes blijven versturen met PoatNL kunnen ze de toezegging “vandaag besteld, morgen geleverd” niet waarmaken. PostNL levert tegenwoordig geen enkel pakket meer de volgende dag. Ik heb de laatste maand een groot aantal pakketten via PostNL geleverd gekregen maar geen enkele werd op de toegezegde dag geleverd. Bij PostNL al een klacht ingediend maar levert niets op.
Très satisfait de mon achat ! Le produit est conforme à mes attentes, mais je tiens surtout à souligner l’excellent service après-vente. Je m’étais trompé lors de ma commande, et tout a été géré rapidement et efficacement. Un grand merci à Lars pour sa réactivité, sa disponibilité et la clarté de ses explications. Un service client comme on aimerait en voir plus souvent !

Deellevering voorgesteld door klusspullen

Ik maakte een grote bestelling waarvan twee producten niet op voorraad waren. Ik kreeg meteen een mailtje om even af te stemmen of ik de andere producten niet vroeger zou kunnen gebruiken en dat ze dan gratis een deellevering zouden aanmaken. De dag erna ontving ik de producten. Top service!

Ook voor het Belgische Niko de beste deal.

Ik had allerlei spullen van Niko nodig, dat is in België zo’n beetje de standaard. Ondanks dat het een Nederlands bedrijf is was klusspullen de goedkoopste aanbieder die ik online kon vinden. Ze hebben een uitgebreid assortiment en leveren snel.

Groot assortiment, lage prijzen en goede communicatie

Groot assortiment, lage prijzen en goede communicatie. Ik moest wachten op één onderdeel, want ze sturen in principe geen ‘deelbestellingen’ vanwege de kosten (tenzij) en dat is ook heel begrijpelijk. Maar dat onderdeel bleek er een week later al te zijn. Aanrader!!!

Voorlopig 5 sterren

Het bestelde is snel binnengekomen, jammer dat een snoer met stekker ontbrak. Ik geef voorlopig 5 sterren maar dat zegt niet zo veel want de echt goede leverancier leer je pas kennen als er problemen zijn. Die zijn er nu niet dus daarom 5 sterren.
Na de reviews te bekijken was ik sceptisch, maar ik heb bij de 1000 euro materiaal besteld en op 2 dagen tijd was alles geleverd. 1 van de 5 pakketjes had vertraging bij postnl maar deze was de dag erna ook geleverd. Alles is nageteld en compleet, geen klachten over de levering. Ik zou zeker hier terug bestellen als het nodig is!
Supersnelle levering van niko hydro inbouwdozen En jullie waren de goedkoopste. Eigenlijk wel triestig dat dit in Nederland goedkoper is dan al die webshops uit Vlaanderen , terwijl het hier in Vlaanderen geproduceerd wordt…🙄
er was wat mis gegaan bij post nl maar werd snel opgelost kreeg een nieuwe op gestuurt en later kreeg ik bijde pakketten binnen die was opeens weer terecht maar netjes de ander terug gestuurt ik ben tevreden
Vlot geleverd. Er ontbrak een verbindingsboutje tussen contactdoos en metalen montageplaat in één van de twee geleverde wandcontactdozen. Gelukkig had ik nog een passend boutje in mijn verzameling.
Snelle en correcte levering. Als op de site staat dat het in voorraad is dan is het ook in voorraad. Kan je van veel andere verkopers niet zeggen, al te vaak meegemaakt.
Levering conform afspraak. Wel graag in het vervolg de mogelijkheid om aan te kunnen geven waar het pakketje neer te zetten zodat er niemand hoeft thuis te blijven 👍
Zeer goede hulp. Vraag over een bestelling uit 2018 en daarmee super geholpen. Dit omdat ik een vervolg bestelling wilde doen. Snelle service en levering. Kortom doe zaken met Klusspullen.nl
L V
Laura V.
Snelle service, correcte prijs. Ik geen track and trace code aangekregen en misschien zou een indicatie van de levertijd wel een meerwaarde zijn.

Antwoord van Klusspullen.nl

Beste heer/mevrouw Vervecken, hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Op onze website vindt u per artikel de actuele voorraad en de verwachte levertijd. Deze informatie wordt vervolgens ook vermeld in uw orderbevestiging, die u per e-mail ontvangt. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u daarnaast per e-mail de Track & Trace-link. Het kan zijn dat deze e-mails in uw spambox terecht zijn gekomen. Nogmaals bedankt en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Klusspullen.nl
Goede en juiste communicatie Bijvoorbeeld een artikel was niet op voorraad waar je de kans kreeg om gratis de andere producten reeds te laten verzenden
M H
Marc H.

Als verwacht

Verschillende elektramaterialen besteld. Deze keurig de volgende dag over de post ontvangen.
Zeer snelle levering, goede informatie over het verloop van de bestelling, inclusief tracking, duidelijke website. Echt een positieve ervaring mvg. Alex