Klanten zijn erg positief over de snelle en correcte levering, de duidelijke en proactieve communicatie met regelmatige updates, en de behulpzame, oplossingsgerichte en goed bereikbare klantenservice. Ook wordt de goede prijs-kwaliteitverhouding gewaardeerd, net als het ruime aanbod en de beschikbaarheid van specifieke merken en producten. Problemen worden doorgaans snel en adequaat door de klantenservice opgelost. Sommige klanten merken op dat er af en toe vertragingen of problemen voorkomen bij de levering, en er zijn gemengde ervaringen met de verpakking: niet iedereen vindt dat producten altijd voldoende beschermd worden. Ook zijn er suggesties om de communicatie verder te verbeteren.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsKlusspullen.nl
Na de reviews te bekijken was ik sceptisch, maar ik heb bij de 1000 euro materiaal besteld en op 2 dagen tijd was alles geleverd. 1 van de 5 pakketjes had vertraging bij postnl maar deze was de dag erna ook geleverd. Alles is nageteld en compleet, geen klachten over de levering. Ik zou zeker hier terug bestellen als het nodig is!
Goed met hulp en snelle levering
Ik wou een wisselschakeling vervangen door dimmer met 2 drukknoppen en na het nodige gezoek bij klusspullen uitgekomen. Ik had nog een paar vragen en die zijn zeer snel en duidelijk beantwoord. Alles is zeer snel toegekomen en ik heb het vlot kunnen ombouwen en werkende gekregen. Dubbel en dik 5 sterren voor klusspullen en Farah van de helpdesk.
Uitstekende service
Order geplaatst. Waarschijnlijk zoek geraakt bij de pakketleverancier. Toen ik belde waar mijn pakketje bleef is er direct actie ondernomen en een nieuw product toegestuurd. Hierna was het pakket er de volgende dag. Uitstekende service dus!
Positieve ervaring ondanks de negatieve reviews
Vele negatieve reviews gelezen en zelf wat terughoudend geweest, maar dat was onterecht. Beste prijs van het net (Belgische Niko). Op gelet om enkel voorraad artikelen te bestellen, dus snel geleverd.
2de Bestelling gedaan, verschillende artikels niet op voorraad, maar alles werd sneller geleverd dan de geschatte max levertijd.
1 foutje op een geheel van in totaal meer dan 100 items (1 cream-kleur ontvangen ipv wit, maar afhankelijk van het licht is het soms heel moeilijk zichtbaar, dus dat is hen vergeven)
Top service
Snelle levering, er was een fout bij een van de producten maar na telefonisch contact (vriendelijke dame) werd een snelle en gepaste oplossing geboden zodat we niet in de knoop kwamen met de planning van de aannemer! Top service
Grote keuze voor elektriciens. Schakelaars, stopcontacten, dimmers enz. van verschillende fabrikanten, bijvoorbeeld Niko. Aantrekkelijke prijzen.
Verzending niet zo geweldig - 1 bestelling - 3 kleine pakketjes? De koerier bracht mijn laatste bestelling 1 pakket per dag, maar dat ligt waarschijnlijk aan de koerier. Geweldige winkel, een aanrader.
Omgekeerde teleurstelling: toch zeer snel ontvangen bestelling
Ondanks dat ik, na bestellen en betalen, een mail kreeg waar ik van mnioest wenen: "Verwachte levertijd: 1-2 weken" lag het bestelde toch de volgende dag in mijn brievenbus. Dan is je opluchting (want je kan door met je klus) zó groot dat je 5 sterren gaat geven.
best product in een over doos steken zodat niemand weet wat het is, mijn product kon iedereen gebruiken en stond op de brievenbus van het appartement. (uitlokken tot diefstal)
Bestellen was gemakkelijk, verzending ging niet soepel
Bestellen was gemakkelijk,
Zou volgende dag in huis zijn.
Kreeg na betaling direct bericht dat bestelling en betaling beide waren binnen gekomen, een track and trace zou volgen. TOP!
Een dag later hoorde ik niets,
Een telefoontje leerde dat mijn bestelling stil stond in het systeem (blijkbaar vaker voorkomend ict probleem).
Maar hij alsnog verzonden zou worden.
Na wat vertraging uiteindelijk pakket ontvangen.
Antwoord van Klusspullen.nl
Beste heer/mevrouw Nieuwenhuis, bedankt voor uw review! Het klopt dat uw bestelling helaas niet correct in ons systeem is verwerkt, waardoor deze niet dezelfde avond is verzonden zoals u van ons mag verwachten. Onze excuses voor het ongemak en de vertraging die hierdoor is ontstaan. Wij hopen dat het artikel naar wens is. Met vriendelijke groet, Team Klusspullen.nl
Mijn bestelling werd zekers heel snel geleverd het zou alleen wel beter zijn dat de producten iets veiliger word ingepakt bij aankomst was een van de 3 stoppen kapot maar ik had voor de zekerheid er maar 3 besteld maar wel jammer natuurlijk maar ik kan voor wel zekers 1000 procent aanraden om bij dit bedrijf de bestellingen te doen het is zekers een aanrader
Ondanks een leverprobleem kwamen ze telkens met een statusupdate. Zeer netjes, kunnen er veel wat van leren.
50 meter kabel besteld, snel verzonden op palletje, voor redelijke prijs dus alles is goed bevallen
Snelle levering van mijn bestelde Niko schakelmateriaal.
Verpakking kan beter.
Schakelmateriaal zat los in een zak verpakt waardoor er krassen op de schakelaars en stopcontacten zaten.
Antwoord van Klusspullen.nl
Beste heer/mevrouw Wullems, bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat er een aantal beschadigde artikelen geleverd zijn, dit is uiteraard niet de bedoeling! Ik kan zien dat we per mail contact met u hebben gehad en dat de beschadigde artikelen vervangen zijn. Hopelijk is alles naar wens. Met vriendelijke groet, Team Klusspullen.nl
Ik had verkeerd besteld, gebeld , en meteen oplost door mijn bestelling te annuleren en ik kon toen het juiste bestellen
Vandaag besteld, morgen geleverd! Beste prijzen van B en NL
Ik ben zeer tevreden!
2 artikelen besteld waarvan 1 op voorraad en het ander 1-2 weken wachttijd. Na 2 weken melding gekregen dat wachttijd nog eens 2 weken ging duren. Ondertussen zat ik wel op het voorradig artikel te wachten dat voor mij prioriteit was. Waarom niet het voorradig artikel direct opsturen en niet wachten op het niet voorradig artikel en dan pas opsturen? Ik heb nu wel de melding gehad om het niet voorradig artikel te annuleren en het voorradig artikel direct op te sturen dat is dan wel gehad heb.
Antwoord van Klusspullen.nl
Beste heer Gielis, Bedankt voor uw feedback. Wij bieden kosteloze deelleveringen aan bij een orderwaarde vanaf €150,-. Hierover hebben wij u per e-mail geïnformeerd. De totale waarde van uw bestelling lag onder dit bedrag, waardoor wij deze niet kosteloos in delen konden verzenden. Indien gewenst is het uiteraard mogelijk om tegen betaling van extra verzendkosten alsnog een deellevering te organiseren. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een niet-voorradig artikel te annuleren, waar in dit geval voor is gekozen.
Met vriendelijke groet, team Klusspullen.nl
Het was niet helemaal zoals verwacht, bekabeling was aan de dunne kant t.o.v gevraagde.
Levertijd werd op verschillende datums aangegeven waardoor project niet helemaal verliep zoals gepland.
Antwoord van Klusspullen.nl
Beste heer/mevrouw Kessels, bedankt voor uw review. Vervelend dat de levertijd onduidelijk was. U heeft meer meter van de kabel besteld dan wij op voorraad hebben, hierdoor werd de verwachte levertijd geen 2-3 werkdagen maar 1-2 weken, onze excuses als dit niet duidelijk geweest is. Met vriendelijke groet, Team Klusspullen.nl
Geweldige webwinkel. Ruime keuze aan kleuren afdekraamen, schakelwippen, centraalplaten, voor wandcontactdozen en schakelaar van het merk Niko. Ik raad het zeker aan!!
Het door ons bestelde product was vertraagd, maar wij werden hierover goed op de hoogte gehouden.
Betrouwbaar en snel
Goed, duidelijk, snel en redelijke prijs. Misschien ook andere verzendpartner als optie nemen, want PostNL en morgen bezorgd is altijd een uitdaging