Klusspullen.nl- Logo - Beoordelingen

Klusspullen.nl
Beoordelingen:

808 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden20.917 beoordelingen in totaal  

4,62
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 dec. 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Klusspullen.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

15 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Netjes geholpen en goed ontvangen. Er was 1 artikel niet voorradig maar na 1 mailtje hadden ze de overige artikelen direct opgestuurd en mij op de hoogte gebracht over het niet voorradige artikel. De overige artikelen goed ontvangen. Verpakking mag iets beter. De artikelen zitten wel in aparte vakjes in de doos maar heeft geen bovenkant waardoor ze uit de vakjes vallen. Daarna liggen ze los in de doos eromheen. In ieder geval geen beschadigingen bij mij. Heb alles direct die avond de stopcontacten, schakelaars etc aangesloten en alles werkte naar behoren.

de meest kritische beoordeling

21 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het bestelde product was ruim op voorraad. Het bestelproces ging snel maar de levering verliep niet zoals beloofd. Ondanks dat ik bestelde om 15u30 (op een werkdag) is de levering pas de volgende dag laat ingepakt en dus later verstuurd. Daarnaast werd er bezorgd via DPD, een erg onbetrouwbare partner in België waardoor het 5 dagen duurde voor ik de spullen ontving, terwijl er op de site staat "voor 23u besteld, volgende dag in huis"
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Klusspullen.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Onderdelen schakelaars apart te koop , bvb enkel centraal plaat zonder de basis schakelaar daar deze soms niet nodig is . Ook niet onbelangrijk is de heel scherpe prijs … Track and tracé en Levering kan iets beter … Ik zal zeker bij jullie bestellen in de toekomst als ik nog wat nodig heb !!! Aanrader website !!!! Doe zo voort u verdiend een dikke pluim
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

super klantvriendelijk

bij mijn eerste bestelling ontbraken artikkels wegens geen voorraad , die werden een paar dagen later geleverd , bij het nakijken van die volledige bestelling ontbrak ik 1 artikel , heb dat gemeld en werd ook een paar dagen later nageleverd , dat noem ik eens SUPER KLANTVRIENDELIJK , dank u wel
Beoordeling melden
RD
R d.
Antw
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vooraf per e-mail vragen over voorraad van wat artikelen gesteld en deze werden snel beantwoord. De levering zoals besproken in een keer geleverd en op tijd. Goed verpakt en doos goed opgevuld o beschadiging te voorkomen. Kortom, fijn bedrijf wat met je meedenkt!
Beoordeling melden
RH
Rutger H.
Amsterdam
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Aluminium deurroosters voor een topprijs

Aluminium deurroosters besteld 2 stuks voor ongeveer de prijs van 1 bij alle andere aanbieders. Product zelf perfect en precies hetzelfde als een veel duurdere die ik eerder elders ook had gekocht.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer goede prijzen en service na verkoop. Assortiment niet steeds volledig en levertijd kan soms lang oplopen als 1 onderdeeltje uit bestelling niet in voorraad is.
Beoordeling melden
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
veel keuze en voorraadinformatie is meestal in orde. Zoeken is even puzzelen, maar dan kom je soms ook iets tegen dat je denkt: bestaat dat ook.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima website en een prima levering prijs etc. Zou de volgende keer zeker weer een bezoekje op de website doen als ik iets moet bestellen.
Beoordeling melden
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle reactie

De 1e bestelling raakte zoek bij PostNL. Begripvolle communicatie. Er werd direct gezorgd voor verzending van een ander product.
Beoordeling melden
PV
piet v.
belgien
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte afhandeling. Enkele dagen geleverd door de boerenblokkades maar post.nl heeft zijn best gedaan en rond 21h nog geleverd.
Beoordeling melden
WT
Wim t.
Wormerveer
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed product, maar sneller verzenden en alles wat je verkoopt wel in voorraad hebben en niet nog moeten bestellen.
Beoordeling melden
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het onderdeel dat ik besteld heb thuis te leveren ipv een afhaalpunt. Ben hele dag speciaal thuis gebleven
Beoordeling melden
Antwoord van Klusspullen.nl
30 jan. 2024
Beste heer Ben Mohamed, Dank u wel voor uw feedback. Vervelend om te horen dat u de bestelling niet thuis in ontvangst heeft kunnen nemen. Volgens de informatie van PostNL is het niet gelukt om het pakket op uw adres af te leveren en ze hebben het inderdaad naar een afhaalpunt gebracht. We hopen dat u tevreden bent met uw aankoop en dat we u in de toekomst weer van dienst mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Klusspullen.nl
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar, wel jammer van de hoge verzendkosten (kunnen ze niets aan doen, maar toch)
Beoordeling melden
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Levering werd vlot bezorgd. Reactie op mail en telefonisch te bereiken verloopt niet zo vlot,
Beoordeling melden
Antwoord van Klusspullen.nl
7 feb. 2024
Geachte heer Devolder, bedankt voor uw feedback. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u onze reactiesnelheid als niet vlot heeft ervaren. Wij hebben u telefonisch gesproken en uw mail is binnen een paar uur beantwoord. Wij streven ernaar om binnen een werkdag te reageren op de mail, vervelend dat dit niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Met vriendelijke groet, Team Klusspullen.nl
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering en goed verpakt

Snelle levering conform de aangegeven leverduur. De bestelling goed verpakt ontvangen.
Beoordeling melden
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Service is goed, geen moeilijk gedoe over retourneren. Veel keuze in kwaliteit!
Beoordeling melden
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Besteld , betaald , en ontvangen. Wat kan je nog beter doen ? Alles in orde.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Top bedrijf, zeer goede klantenservice. Zou het iedereen aanraden.
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima

Bestelling 2 dagen later netjes verpakt ontvangen. Prima geregeld.
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel verzonden en ontvangen wat er besteld is, zoals het hoort.
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle adequate levering van kwalitatief goed apparaatje
Beoordeling melden