LEDdirect - www.leddirect.nl- Logo - Beoordelingen

LEDdirect - www.leddirect.nl

817 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden21.676 beoordelingen in totaal

Beoordelingen voor LEDdirect - www.leddirect.nl

Resetten
EB
31 jul 2024
21 jul 2024
10 jul 2024
7 jul 2024
3 nov 2023
Beetje jammer dat er geen lampje inzit. Dit is alleen het huis. Ik kocht deze omdat de verlichting stuk was. Niet te weten dat het niet compleet is. Stond ook nergens vermeld. Heb voor ik bestelde iemand van u gesproken om te vragen of de travo stuk zou kunnen zijn ? Kans was niet groot. Nieuwe lampen besteld.... zitten er geen lampen in.....
19 dec 2023
Dimbare 12V spotjes besteld maar op de verpakking stond dat deze niet dimbaar waren. Na contact met de klantenservice bericht gekregen dat van overheidswege "niet dimbaar" op de verpakking moet staan, maar dat de lamp in combinatie met een juiste dimmer wel degelijk dimbaar is. Op zich prima maar is mss wel goed om dit ergens op de website een plek te geven.
29 mei 2024

Gewoon goed

Prima bestelproces, duidelijke website. Goede prijzen en snelle levering. Hebben zelfs contact opgenomen om aanpassing aan de levering te doen omdat gekozen optie niet passend was. Enige minpunt is dat de 2,5m lange geleiders alleen per 2 verkocht worden.
11 feb 2024
Ik kreeg een mooi pakketje die netjes afgegeven moest worden, helaas zijn veel bezorgers te lui om het tot op 3 hoog te bezorgen daarom zetten ze een valse handtekening op de plek van ontvangen.
27 nov 2023

Goede an snelle levering. Duidelijk aansluitschema bij div. mogelijkheden.

Goede an snelle levering. Het viel me op dat er een zeer duidelijk schema van mogelijke aansluitingen werd gezonden. Met de uitleg in de verpakking zou het lastiger geweest zijn. Prima.
28 feb 2024
Goede snelle levering. Jammer van de dure verzendkosten. Nu is het product niet het juiste wat ik moet hebben maar moet ik weer verzendkosten betalen om het retour te zenden helaas.
18 dec 2023
Voldoet aan modern zakendoen met toelichtingen en hulp. Oude informatie was snel gevonden. Nog geen suggesties voor verbetering.
10 feb 2024
Producten zijn goed, vragen worden goed en snel beantwoord. Gebruiksaanwijzingen mogen wat groter ivm leesbaarheid
1 mrt 2024

Meedenken en probleem terugdraaien

Ik had een verkeerde driver besteld en werd daarover teruggebeld. Voorstel om de transactie terug te draaien.
TB
Theo B.
Vlijmen
5 dec 2023

Pro actieve instelling

Pro active terugkoppeling indien ze vermoeden dat je een foutje gemaakt hebt bij je internet bestelling.
4 dec 2023
De helpdesk van vlees en bloed die mij een goed advies over een probleem met mijn verlichting gaf
31 jan 2024
Voor een redelijke prijs goed materiaal. Heb de leds gebruikt om een vitrine kast te verlichten.
5 dec 2023
Overzichtelijke website en snel het bestelde (afstandbesturing) omruilen tegen uitgebreide
30 dec 2023
Duidelijke website waarbij goed werd aangegeven welke producten je nodig hebt.
10 nov 2023
Zondagavond besteld en dinsdag middag geleverd. Super snel, ben zeer tevreden.👍
8 apr 2024
Mooie en effectieve GX53-lampjes die promt in goede verpakking werden bezorgd.