one-two-touch.com- Logo - Beoordelingen

one-two-touch.com
Beoordelingen:

37 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden179 beoordelingen in totaal  

4,57
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 2 sep. 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
one-two-touch.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

15 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De service is een 10 waard. Ik had iets verkeerd besteld. Dat was mijn fout en ik wilde het product omruilen. Iemand van het bedrijf belde me, dacht mee en kwam met een veel betere oplossing. Ik ben enthousiast over dit bedrijf en weet dat ze je graag helpen als je een vraag hebt of iets verkeerd hebt besteld. Echt heel fijn!

de meest kritische beoordeling

4 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op vragen via de mail komt geen reactie. Spul ziet er mooi uit maar touch is nadrukkelijk drukken en soms meerdere malen wil je een schakeling activeren. Dimmers werken sowieso slecht. Dus beter schakelaar kopen en dimmer op de lamp aanschaffen. Niet in een element kopen.
LB
Lucel B.
Niederlande
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor one-two-touch.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(31)
(2)
Resetten
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Hele fijne service. Telefonische contact gehad en goed te woord gestaan. Ook verzendkosten terug ontvangen.
Beoordeling melden
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed uitleg via telefoon, snelle levering! Perfect product.
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima service, snelle levering.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De service is een 10 waard. Ik had iets verkeerd besteld. Dat was mijn fout en ik wilde het product omruilen. Iemand van het bedrijf belde me, dacht mee en kwam met een veel betere oplossing. Ik ben enthousiast over dit bedrijf en weet dat ze je graag helpen als je een vraag hebt of iets verkeerd hebt besteld. Echt heel fijn!
Beoordeling melden
9 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service en schitterend materiaal.
Beoordeling melden
30 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en fijne producten
Beoordeling melden
24 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
AB
Arsene B.
Hasselt
18 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat een super winkel!!! Er word snel gereageerd wanneer je met vragen zit en altijd gedacht in oplossingen. Zeer vakkundig personeel die de tijd voor je nemen, hulde. Het materiaal word snel bezorgd en netjes verpakt. Het schakelmateriaal is werkelijk super en een echte upgrade voor je woning. Jorck, bedankt voor alles.
Beoordeling melden
4 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fantastische service en mooie luxe producten voor een betaalbare prijs. Ik had een paar vragen en telefonisch werd ik heel vriendelijk/ geduldig te woord gestaan.
Beoordeling melden
Antwoord van one-two-touch.com
10 apr. 2023
Beste klant, bedankt voor uw fijne feedback, tevreden klanten zijn voor ons erg belangrijk. Veel plezier met het mooie Schakelmateriaal van One Two Touch. Groet, team One Two Touch
23 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling

correct

ik kreeg een telefoontje of de zending goed gegaan was. (in verband met dat ik niet thuis was) zeer vriendelijk.
Beoordeling melden
18 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fast delivery, very well packed, plus the envelope with the invoice nice!!!
Beoordeling melden
EV
Erik v.
Hoofddorp
3 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mooi product

Goede kwaliteit, eenvoudig in gebruik, en enorm veel plezier mee! Aanrader!
Beoordeling melden
NE
N E.
Roosendaal
21 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zijn zeer klantvriendelijk, behulpzaam en leveren snel. AANRADER
Beoordeling melden
Antwoord van one-two-touch.com
19 jun. 2023
Bedankt voor uw fijne waardering. Groet, team One Two Touch
27 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top!

Erg klantvriendelijk, snel geleverd en goed verpakt
Beoordeling melden