28 jun. 2023
Wat een super winkel!!!
Er word snel gereageerd wanneer je met vragen zit en altijd gedacht in oplossingen.
Zeer vakkundig personeel die de tijd voor je nemen, hulde.
Het materiaal word snel bezorgd en netjes verpakt.
Het schakelmateriaal is werkelijk super en een echte upgrade voor je woning.
Jorck, bedankt voor alles.
Op vragen via de mail komt geen reactie.
Spul ziet er mooi uit maar touch is nadrukkelijk drukken en soms meerdere malen wil je een schakeling activeren. Dimmers werken sowieso slecht. Dus beter schakelaar kopen en dimmer op de lamp aanschaffen. Niet in een element kopen.
Goede kwaliteit, eenvoudig in gebruik, en enorm veel plezier mee! Aanrader!
20 aug. 2023
7 aug. 2023
Tot nu top
15 aug. 2023
Ik heb de weerstanden nog niet binnen, en op mails etc wordt niet gereageerd wat nu stand van zaken is. Hopelijk komt het nog goed.
16 aug. 2023
Beste Lars.
Wij hebben uw klacht zeer aangenomen en bekeken, Mail contact heeft u met Yorck gehad.
Wij hebben gezien dat het pakket ons magazijn heeft verlaten, echter ligt de fout bij Dpd.
Wij gaan zoals beloofd een nieuw pakket versturen.
Onze excuus dat u dit heeft ervaren.
Team Touch.
28 jun. 2023
Wat een super winkel!!!
Zeer vakkundig personeel die de tijd voor je nemen, hulde.
Het materiaal word snel bezorgd en netjes verpakt.
Het schakelmateriaal is werkelijk super en een echte upgrade voor je woning.
Jorck, bedankt voor alles.
12 feb. 2023
Top bedrijf en service
In 2019 al hele goede ervaringen met Ger. Had besteld bij ze en werd binnen no time geleverd. Had problemen met het installeren van een wisselschakelaar. Ger gebeld en die nam rustig de tijd op het uit te leggen.
Dit jaar bestellen we wederom bij ze voor ons nieuwe huis alle schakel materiaal.
5 apr. 2023
Beste klant, bedankt voor uw fijne feedback, tevreden klanten zijn voor ons erg belangrijk. Veel plezier met het mooie Schakelmateriaal van One Two Touch. Groet, team One Two Touch
8 dec. 2022
One Two Touch, daar moet je zijn voor mooi en duurzaam schakelmateriaal.
De medewerkers zijn Eer behulpzaam en denken mee om tot een totale oplossing te komen.
Korte lijnen en dus supersnelle reactie wanneer je ergens een vraag over hebt.
Kortom, niets is teveel en dus een zeer tevreden klant.
9 dec. 2022
Beste Piet. Hartelijk bedankt voor deze review. Natuurlijk is de klant bij ons het aller belangrijkste.
Wij wensen u veel plezier met het schakelmateriaal.
Team One Two Touch NL
25 jan. 2023
Ze hebben snel gereageerd op mijn vragen bij mijn eerste twee aankopen. Ze weten waar ze het over hebben en de touch panels zijn super sleek! Heb ze overal in de gang en woonkamer/keuken geïnstalleerd, en de rest moet nog volgen.
Zeker een aanrader.
11 dec. 2022
Hele prettige klantenservice. Bij de bestelling kwam ook een briefje met QR code voor contact via whatsapp, helaas werkte de QR code niet. Producten ook snel geleverd en van hoge kwaliteit
12 dec. 2022
Beste Jorn.
Hartelijk bedankt voor uw bericht. Wij hebben al telefonisch contact gehad voor de juiste Oplossing.
Wij gaan u informeren als M/Line afdekramen binnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Touch.
4 apr. 2023
Fantastische service en mooie luxe producten voor een betaalbare prijs. Ik had een paar vragen en telefonisch werd ik heel vriendelijk/ geduldig te woord gestaan.
10 apr. 2023
25 jan. 2023
Mooi ontwerp
Producten en uitstekende support!
Orders worden snel affehandeld.
Afbeelding bij bij een aantal schakelaars zijn niet sctueel met nieuwe versies.
21 feb. 2023
De ondersteuning van uit AMG bv is super.
Zo is het ook mogelijk om mensen met mindere elektrische ervaring, complexere systemen aan te sluiten.
31 mrt. 2023
Geïmporteerde beoordelingen