one-two-touch.com- Logo - Beoordelingen

one-two-touch.com
Beoordelingen:

30 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden181 beoordelingen in totaal  

4,60
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 2 sep 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
one-two-touch.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

15 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
De service is een 10 waard. Ik had iets verkeerd besteld. Dat was mijn fout en ik wilde het product omruilen. Iemand van het bedrijf belde me, dacht mee en kwam met een veel betere oplossing. Ik ben enthousiast over dit bedrijf en weet dat ze je graag helpen als je een vraag hebt of iets verkeerd hebt besteld. Echt heel fijn!

de meest kritische beoordeling

15 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb de weerstanden nog niet binnen, en op mails etc wordt niet gereageerd wat nu stand van zaken is. Hopelijk komt het nog goed.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor one-two-touch.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik vond het heel snel en correct af is geleverd.
Beoordeling melden
18 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hele fijne service. Telefonische contact gehad en goed te woord gestaan. Ook verzendkosten terug ontvangen.
Beoordeling melden
1 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed uitleg via telefoon, snelle levering! Perfect product.
Beoordeling melden
29 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima service, snelle levering.
Beoordeling melden
15 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
De service is een 10 waard. Ik had iets verkeerd besteld. Dat was mijn fout en ik wilde het product omruilen. Iemand van het bedrijf belde me, dacht mee en kwam met een veel betere oplossing. Ik ben enthousiast over dit bedrijf en weet dat ze je graag helpen als je een vraag hebt of iets verkeerd hebt besteld. Echt heel fijn!
Beoordeling melden
9 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service en schitterend materiaal.
Beoordeling melden
28 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat een super winkel!!! Er word snel gereageerd wanneer je met vragen zit en altijd gedacht in oplossingen. Zeer vakkundig personeel die de tijd voor je nemen, hulde. Het materiaal word snel bezorgd en netjes verpakt. Het schakelmateriaal is werkelijk super en een echte upgrade voor je woning. Jorck, bedankt voor alles.
Beoordeling melden
23 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

correct

ik kreeg een telefoontje of de zending goed gegaan was. (in verband met dat ik niet thuis was) zeer vriendelijk.
Beoordeling melden
18 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fast delivery, very well packed, plus the envelope with the invoice nice!!!
Beoordeling melden
EV
Erik v.
Hoofddorp
3 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mooi product

Goede kwaliteit, eenvoudig in gebruik, en enorm veel plezier mee! Aanrader!
Beoordeling melden
NE
N E.
Roosendaal
21 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zijn zeer klantvriendelijk, behulpzaam en leveren snel. AANRADER
Beoordeling melden
Antwoord van one-two-touch.com
19 jun 2023
Bedankt voor uw fijne waardering. Groet, team One Two Touch
27 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top!

Erg klantvriendelijk, snel geleverd en goed verpakt
Beoordeling melden
24 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super snel geleverd en ook goed goed verpakt!
Beoordeling melden
7 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en fijne producten
Beoordeling melden
1 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Hulp van ervaren medewerker.
Beoordeling melden
Antwoord van one-two-touch.com
19 jun 2023
Beste klant, bedankt voor uw fijne feedback, tevreden klanten zijn voor ons erg belangrijk. Veel plezier met het mooie Schakelmateriaal van One Two Touch. Groet, team One Two Touch
CK
cor K.
Renswoude
18 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed en snel geleverd
Beoordeling melden
GD
G d.
Tiel
16 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel, goed verpakt
Beoordeling melden