cleanfoods.nl- Logo - Beoordelingen

cleanfoods.nl
Beoordelingen:

139 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.519 beoordelingen in totaal  

4,60
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 1 apr 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
cleanfoods.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

7 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat ik heb besteld heb ik gekregen en het werd snel geleverd. Alleen jammer dat Cleanfoods afhankelijk is van levering wat de voorraad niet ten goede komt. Maar als ik weer wat nodig heb dan zal ik zeker weer een bestelling doen.

de meest kritische beoordeling

19 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
De producten van cleanfoods zijn fantastisch. Ik zou ze ook heel graag willen ontvangen, maar dit is al de 2e keer dat ik mijn bestelling niet heb ontvangen. Heel jammer. Ligt niet aan cleanfoods maar aan de vervoerder. Dus eigenlijk verdient DHL een slechte beoordeling
SM
Sabine M.
Den Haag
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor cleanfoods.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(6)
(1)
(4)
Resetten
24 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Smaken verschillen! Producten hebben niet altijd de gewenste smaak. Misschien een heel proefassortiment aan testprijs
Beoordeling melden
SM
Sabine M.
Den Haag
19 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

De producten van cleanfoods zijn heel goed. Alleen de vervoerder is teleurstellend

De producten van cleanfoods zijn fantastisch. Ik zou ze ook heel graag willen ontvangen, maar dit is al de 2e keer dat ik mijn bestelling niet heb ontvangen. Heel jammer. Ligt niet aan cleanfoods maar aan de vervoerder. Dus eigenlijk verdient DHL een slechte beoordeling
Beoordeling melden
30 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

niet lekker

vind de pasta (lasagna) en rijst niet te eten: smakeloos. Ook de almost skinny snack smaakt nergens naar! Pancake-mix smaakt juist heel kunstmatig en raar....
Beoordeling melden
25 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik kreeg beschimmeld eten, mocht het wel retourneren en kreeg mijn geld terug, maar toch is dit een kwalijke zaak. Dit kan eigenlijk niet. Wegens terugbetaling 3 sterren anders 1 ster.
Beoordeling melden
12 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Aangeven bij een bestelling dat de volgende dag korting is. Heb je net besteld krijg je de dag erna dat vanaf nu korting is. Niet klantvriendelijk
Beoordeling melden
17 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Moet heel erg wennen aan de visuele beleving van de producten. Heeft niets met smaak te maken. Het lijkt heel kunstmatig en zo voelt het ook
Beoordeling melden
17 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zorg dat er meer voorraad. Zodat er minder missers zijn bij een bestelling.
Beoordeling melden
4 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Niet zo lekker. Chocolade saus is verschrikkelijk
Beoordeling melden
23 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik moet nog vanalles uitproberen . Caroline
Beoordeling melden
14 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb geen antwoord gekregen
Beoordeling melden
7 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden