cleanfoods.nl
Beoordelingen:

131 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.499 beoordelingen in totaal  

4,60
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 1 apr 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
cleanfoods.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

7 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat ik heb besteld heb ik gekregen en het werd snel geleverd. Alleen jammer dat Cleanfoods afhankelijk is van levering wat de voorraad niet ten goede komt. Maar als ik weer wat nodig heb dan zal ik zeker weer een bestelling doen.

de meest kritische beoordeling

19 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
De producten van cleanfoods zijn fantastisch. Ik zou ze ook heel graag willen ontvangen, maar dit is al de 2e keer dat ik mijn bestelling niet heb ontvangen. Heel jammer. Ligt niet aan cleanfoods maar aan de vervoerder. Dus eigenlijk verdient DHL een slechte beoordeling
SM
Sabine M.
Den Haag
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor cleanfoods.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
RD
rie d.
brugge
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
niets, alles piekfijn, ook de correcte levering, danku, rie
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering van de goederen
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Alles tip top

Alles. Snel en leuke cadeautjes
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
keurig op tijd binnenen verzorgd
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Betrouwbaar.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Correcte levering
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fantastische webshop

Ik bestel heel vaak producten bij CleanFoods het is echtwaar het geld dubbel en dwars waard!!! Nooit problemen, alle producten komen goed en snel aan.
Beoordeling melden
18 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel goed heb al verschillende producten gekocht , het is wel duur niet voor iedereen te kopen🙏😘😘
Beoordeling melden
IH
Inge H.
Alphen aan den Rijn
21 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snel en heertlijk

Snelle levering en heerlijke caloriearme producten
Beoordeling melden
10 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima en smaakvolle producten Snelle levering
Beoordeling melden
25 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

duidelijke website+snelle levering

duidelijke website, snelle levering
Beoordeling melden
26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
goede produkten, goede service
Beoordeling melden
15 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Smaken verschillen! Producten hebben niet altijd de gewenste smaak. Misschien een heel proefassortiment aan testprijs
Beoordeling melden
30 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Overall prima

Snelle levering, Shake is goed te doen. 1e 2 kilo is eraf. Nu doorgaan. Klantenservice via chat vriendelijk en duidelijk. De thee en koffie is minder lekker.
Beoordeling melden
20 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik vind vooral de raw pasta’s erg lekker en gemakkelijk! Rijst is ook ok, de rode pannenkoek niet lekker
Beoordeling melden
IH
Inge H.
Alphen aan den Rijn
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
De smaak, de weinige calorieën en de snelle levering. Ga zo door.
Beoordeling melden