cleanfoods.nlReviews

: 1.318Goed

4,25

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 1 apr. 2019
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
cleanfoods.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij cleanfoods.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 1 apr. 2019
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
cleanfoods.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij cleanfoods.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor cleanfoods.nl

125 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.318 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


9 okt. 2022
Snelle levering, goede en lekkere producten. Ik ben grote fan van tea tox, dat maakt water lekker en zet aan tot meer drinken.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


8 aug. 2022
De grootverpakking met spaghetti rook en smaakte puur naar rotte vis. Meerdere malen over geklaagd maar geen enkele tegemoetkoming of iets!! Er zat geen een goede tussen dus alles weggegooid. Bedankt he cleanfood!! De rijst was trouwens wel goed. Nu heel voorzichtig toch maar weer een proefpakket besteld. Als er dan weer een hele lading stinkendevtroep bij zit ben ik minder geld kwijt, want de andere keren was het wel oke.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor cleanfoods.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
 
Na jaren geen spaghetti nu weer heerlijke spaghetti gegeten. Toch koolhydraat arm. De rijst was ook heerlijk in mijn nasi.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
goed en lekker
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
 
van Jo D.
10 januari besteld en nog steeds niets mogen ontvangen. En als ik op track en trace kijk, zie ik 1 a 2 dagen verlaat. Het duurt nu wel heel erg lang..
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
Ontzettend lange tijd nodig voor verzending en duur
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2023
Het eten is echt niet lekker
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Slecht slecht
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 dec. 2022
 
Ik ben echt een fan slim bread. Ze zijn heerlijk en vullen goed. Alleen die prijs... Per keer eet je 2 broodjes en ben je dan bijna 6 euro (!!) kwijt. Koop het dan ook alleen in de aanbieding.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 dec. 2022
 
van rob k.
betere info geven over het recyclen van verpakkingen, papier met plastic mag niet in de papier container
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 dec. 2022
Door de Pasta’s toch veel variaties mogelijk met kruiden,groentes ,vlees en vis.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 dec. 2022
Goede levering en ditto producten!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dec. 2022
slim koffie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dec. 2022
 
Beoordeling melden