cleanfoods.nlReviews

: 1.274Goed

4,40

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 1 apr. 2019
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
cleanfoods.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij cleanfoods.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 1 apr. 2019
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
cleanfoods.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij cleanfoods.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor cleanfoods.nl

118 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.274 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


2 feb. 2022
Positive: I regularly buy at clean foods from pasta to pancakes. It is an amazing opportunity to not have to miss much while eating low calories. The small amount of calories is stunning. The taste of the pancake is great and of the spaghetti alright! Big choice offer and variety of products. I am vegan and appreciate the plant-based products. The recipe ideas are nice! Improvment: it is quite expensive even when I only buy in discount. Considering the price the packages of the 'raw' products (pasta/rice etc) are quite small. This also accounts for the pancakes. Enhancing sustainability!!! I am missing any statements on the websites. I am always annoyed by the packaging! The box it comes can at least be without the unnecessary layer of 'clean-foods' plastic cover. This makes the entire box impossible to recycle!! Please change to this to normal carton :-) The plastic package of the raw-food packages can incorporate recycled materials. I was amazed about the vegan Scrambled egg option, but there is still room for improvement considering the texture and taste. Enhancing sustainability!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


8 aug. 2022
De grootverpakking met spaghetti rook en smaakte puur naar rotte vis. Meerdere malen over geklaagd maar geen enkele tegemoetkoming of iets!! Er zat geen een goede tussen dus alles weggegooid. Bedankt he cleanfood!! De rijst was trouwens wel goed. Nu heel voorzichtig toch maar weer een proefpakket besteld. Als er dan weer een hele lading stinkendevtroep bij zit ben ik minder geld kwijt, want de andere keren was het wel oke.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor cleanfoods.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden 
van Ben L.
Snelle levering. De bestelde producten waren snel geleverd, een klein minpuntje er kan niet op een post.nl of DHL geleverd worden, aangezien ik veel weg ben moet ik mijn buren altijd lastigvalllen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Ten eerste minder pushen. Ten tweede zijn de prijzen hoog en de smaken niet top.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
De broodjes zijn super lekker! En de bestelling was zeer vlot verlopen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Bijna alle producten zijn prima. Een aantal niet voor herhaling vatbaar.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
De snelle levering is top. De smaken zijn zeer te waarderen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden 
Uitgebreide keuze, snelle en correcte levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden 
Lekkere producten, snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
De leveringen gaan snel en netjes
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden 
van Roland
Qualität wie vermeldet
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 sep. 2022
Kan niet beter
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022 
van Kim C.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
Ik had chocolade saus en chocolade poeder gekocht in totaal 23 euro alles ligt in de vuilnisbak de saus leek bedorven de chocolademelk werd chocolade pap en niet te drinken bij klagen werd er gezegd ooh u vind t niet lekker dat gaan we noteren. Ik koop nooit keer iets bij jullie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 aug. 2022 
Vlotte en goede levering. Over alle bestelde producten zelf kan ik nog geen oordeel over geven. Heb nu wel de mug-cake geprobeerd en de chocolade-saus. Maar voor allebei kan ik zeggen dat ik het persoonlijk niet lekker vind. Maar smaken (kunnen) verschillen.
Beoordeling melden