cleanfoods.nl
Beoordelingen:

137 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.528 beoordelingen in totaal  

4,58
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

7 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat ik heb besteld heb ik gekregen en het werd snel geleverd. Alleen jammer dat Cleanfoods afhankelijk is van levering wat de voorraad niet ten goede komt. Maar als ik weer wat nodig heb dan zal ik zeker weer een bestelling doen.

de meest kritische beoordeling

19 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
De producten van cleanfoods zijn fantastisch. Ik zou ze ook heel graag willen ontvangen, maar dit is al de 2e keer dat ik mijn bestelling niet heb ontvangen. Heel jammer. Ligt niet aan cleanfoods maar aan de vervoerder. Dus eigenlijk verdient DHL een slechte beoordeling
SM
Sabine M.
Den Haag
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor cleanfoods.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
AL
Alianne L.
Emmentaler
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Flexibele behandeling

Dat ze bereid zijn om het pakketje door een andere verzender te laten verzenden omdat ik problemen heb met de verzender die ze standaard gebruiken
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Goede producten in wankele doos

Goede producten, snel geleverd. Alleen de bezorgdoos was open gegaan onderweg, alles zat er nog in, maar dat is wel een aandachtspunt. Ik had hier een mail over gestuurd maar heb daar geen reactie op ontvangen.
Beoordeling melden
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Niet te lang in magnetron

Mugcake is goed te doen. Al vind ik de smaak beetje chemisch. Ik ga andere smaken bestellen, hopen dat deze beter zijn. Niet te lang in de magnetron doen want dan is het mega droog.
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede klantenservice. Bij een bestelling ontbrak 1 product en na een telefoontje werd dat meteen alsnog opgestuurd!
Beoordeling melden
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Lekkere producten .de pancakes zijn lekker .de witte chocolade smaakt ook goed .
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Altijd snelle en correcte levering producten van goede kwaliteit
Beoordeling melden
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima!

Goede website. Snelle bezorging en tevreden met de producten.
Beoordeling melden
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
hele fijne produkten en een snelle bezorging
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
ID
Ine d.
Nieuwstadt
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
AK
A.M.J. K.
Loerbeek
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
1 week past the parcel is still "shipped".
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

De shake met aardbeien is erg lekker. Pannenkoeken heb ik 2x gebakken, naturel ging prima met smaakje lukte voor geen meter. Brood is snel klaar maar niet echt lekker, pasta's smakeloos maar redelijk te doen. Zwarte spaghetti blijft te hard, niet lekker

De shake met aardbeien is erg lekker
Beoordeling melden
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De snelle levering!! Had wel pan cakes bestelt met chocolade en vanille en chocola was vervangen door vanille ????
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
super lekkere produkten, goede service, snelle levering
Beoordeling melden