Barbecue.nl

15.097 reviews in totaal   227 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit, versheid en smaak van het vlees, de salades en andere producten. De service wordt als uitstekend en goed georganiseerd ervaren, van het moment van bestellen tot het ophalen. De levering verloopt meestal op tijd, netjes en volgens afspraak. Alles wordt compleet en verzorgd geleverd, inclusief toebehoren, en de communicatie over bestelling, levering en afhalen is duidelijk en prettig. Ook het gemak van bestellen en het feit dat men niet zelf hoeft af te wassen worden gewaardeerd. Sommige klanten merken echter op dat bepaalde salades of producten soms aan de krappe kant zijn.

ReviewsBarbecue.nl

M L
Martijn L.
Prima verzorgde bbq op ons gehuurde huisje op een Landal park. Goede kwaliteit vlees, lekkere salades en ook goede sauzen. En allemaal perfect afgepast op het aantal personen. Dus niet teveel over om weg te gooien. De BBQ, eten en servies en bestek keurig op tijd bezorgd en ook weer opgepikt. Niet zelf af hoeven wassen of schoonmaken is toch ook wel makkelijk. Zeker aan te raden dus!

Antwoord van Barbecue.nl

Hartstikke bedankt voor jouw fijne review. Bij A-Z vinden we het belangrijk dat jij tijdens je vakantie zorgeloos kunt genieten, van topkwaliteit vlees tot aan het gemak van bezorging en ophalen. Mooie complimenten over de service en eten, dat motiveert ons enorm! Hopelijk tot snel! - Arno
Bezorg service op de camping! Ideaal met een groep camperen en dan op de afgesproken tijd en plaats alles geleverd krijgen Alles was top geregeld

Antwoord van Barbecue.nl

Hoi! Wat leuk om te horen dat de bezorgservice van A-Z op de camping zo goed bevallen is. Wij vinden het belangrijk dat alles soepel en op tijd geregeld wordt, zodat jullie optimaal kunnen genieten met de groep. Fijn dat alles naar wens was! Veel plezier met de volgende keer weer! -Jonah
We hebben een heerlijke avond gehad en een super lekkere BBQ met alles er op er er aan Maar misschien mag er de volgende keer wat meer fruitsalade bij

Antwoord van Barbecue.nl

Bedankt voor de 5-sterren review! Daar worden we blij van. Je opmerking over de fruitsalade nemen we zeker mee, echter is het voor ons lastig om in te schatten welke salade er in trek is bij elke groep. Vandaar dat we alle salades hetzelfde portioneren. We hopen je snel weer te zien bij A-Z! - Arno

Wederom top!

Zoals altijd was alles weer prima geregeld. Levering keurig op tijd, goede kwaliteit vlees, salades en sauzen en ook voldoende.

Antwoord van Barbecue.nl

Bedankt voor je positieve review. Het doet ons goed te horen dat het goed in de smaak valt. Tot de volgende keer! - Linda
Heerlijke producten, alles is compleet. Flessen saus waren lekker!!

Antwoord van Barbecue.nl

Hallo! Wat fijn om te horen dat je zo geniet van onze heerlijke producten en dat alles compleet was. Bij A-Z doen we ons uiterste best om kwaliteit en smaak te leveren waar je blij van wordt, en jouw feedback bevestigt dat mooi! Bedankt voor je leuke reactie en graag tot ziens bij A-Z!
Zeer goed verzorgd met top producten . Van alle gemaken voorzien

Antwoord van Barbecue.nl

Hoi! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de producten en service van A-Z. Jullie waardering betekent veel voor ons! Hartelijk dank voor je mooie reactie! Tot de volgende keer! - Inge
Goed verzorgd, voldoende eten en salades, niets op aan te merken

Antwoord van Barbecue.nl

Hoi! Super bedankt voor de mooie woorden! Bij A-Z vinden we het belangrijk dat jij niet alleen genoeg, maar ook goed verzorgd eten krijgt. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de salades en het totaalpakket. Bedankt voor je positieve review en graag tot de volgende keer! - Inge
Alles heerlijk en vers!

Antwoord van Barbecue.nl

Hoi! Wat fijn om te horen dat alles heerlijk en vers was! Bij A-Z doen we er alles aan om de beste kwaliteit te leveren, zodat jij altijd kunt genieten van verse en smakelijke producten. Bedankt voor je vertrouwen in A-Z! -Jonah

Goede communicatie en goede kwaliteit eten

De communicatie vooraf en de kwaliteit van het eten.

Antwoord van Barbecue.nl

Hoi! Super bedankt voor je positieve review! Bij A-Z vinden we het belangrijk dat de communicatie soepel verloopt en dat je kunt genieten van heerlijk eten van topkwaliteit. Tot de volgende keer bij A-Z!
Gewoon perfect niks meer aan doen

Antwoord van Barbecue.nl

Hoi! Wat geweldig om te horen dat je helemaal tevreden bent met A-Z! Tot de volgende keer! - Kyra
compleet van A tot Z

Antwoord van Barbecue.nl

Bedankt voor je mooie compliment over A-Z. We vinden het geweldig om te horen dat je onze service compleet van A tot Z hebt ervaren, precies zoals wij het willen bieden. Jouw vertrouwen motiveert ons om steeds het beste te blijven leveren. Hopelijk tot de volgende keer! - Arno

Antwoord van Barbecue.nl

Wat fijn om te zien dat je zo tevreden bent met A-Z! We doen er alles aan om je de beste service en kwaliteit te bieden, en zijn blij dat dit merkbaar is. We staan altijd klaar om jou zo goed mogelijk te helpen. Hopelijk tot snel bij A-Z! - Arno

Antwoord van Barbecue.nl

Hallo! Bedankt voor je fijne beoordeling en feedback over ons Mixed Grill Barbecue Menu. We zijn blij dat je de versheid en smaak waardeert, en ook het bezorgen en ophalen soepel vond verlopen. We nemen je suggestie over het aanpassen van de saladeporties zeker mee om nog beter aan te sluiten bij het aantal personen. Tot een volgende keer bij A-Z!

Antwoord van Barbecue.nl

Bedankt voor jouw positieve beoordeling van A-Z. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service. Bij A-Z doen we er alles aan om jou de beste ervaring te bieden. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Fijne dag verder! - Arno
Al jaren bestellen wij bij A-Z en zijn ontzettend tevreden. Bij bestellen hebben we gebeld ivm onduidelijkheid en dat werd direct uitgelegd. Ook de afwisseling van de matchday-box was super! De producten waren heerlijk. Doordat het alleen van die exclusievere producten zijn, passen deze niet op geleverde bbq paste. Deze was helaas dus aan de kleine kant. Een minpuntje dat alles bevroren wordt geleverd waardoor we het overgebleven voedsel niet konden invriezen opnieuw. We hebben hierdoor jammer genoeg weg moeten gooien.

Antwoord van Barbecue.nl

Hallo, bedankt voor je feedback. We zijn blij te horen dat je tevreden bent over onze diensten en producten. Onze excuses voor het ongemak met betrekking tot de grootte van de bbq. We streven ernaar om je een optimale ervaring te bieden. Jouw opmerkingen helpen ons daarbij. We raden het niet aan om onze producten opnieuw in te vriezen. Bedankt voor je feedback! -Anne

Super, geheel ontzorgd, goede kwaliteit!!!

Duidelijk site, mooie foto's en uitleg over de inhoud pakketten. Snelle levering, netjes, alles erop en eraan. Fijne communicatie over het hoe/wat/wanneer. Voor herhaling vatbaar (maar het was ook al niet de 1e keer ;) ) want de producten zijn van goede kwaliteit en het servies zie er mooi uit. Kleine tip leuke gekleurde servetten erbij?

Antwoord van Barbecue.nl

Hallo, Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze service en de kwaliteit van onze producten. Bedankt voor de tip over de gekleurde servetten, we waarderen je input! We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen bedienen. Met vriendelijke groet, Het team van A-Z

Antwoord van Barbecue.nl

Bedankt voor je positieve review! -Kyra

Al jaren tevreden.

Wij bestellen al jaren op een vakantiepark bij A t/m Z en dat gaat altijd goed. Afgelopen kerst voor het eerst thuis laten bezorgen en ook dat ging vlekkeloos.

Antwoord van Barbecue.nl

Super fijn om te horen dat je al jaren zo’n goede ervaring hebt met A-Z, zowel op vakantiepark als thuisbezorgd. We doen ons best om het iedereen zo makkelijk en soepel mogelijk te maken, waar je ook bent. Bedankt voor je vertrouwen! - - Team A-Z

Wat fijn om te zien dat je ons een positieve beoordeling geeft. Bedankt! - Inge