45 reviews in totaal   41 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

45 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 12 nov 2024

nr1koken.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Veel klanten waarderen de snelle levering en afhandeling van bestellingen. De klantenservice wordt vaak als vriendelijk, oplossingsgericht en behulpzaam ervaren. Klanten prijzen de duidelijke en vlotte communicatie via verschillende kanalen. Problemen zoals schade of vertragingen worden meestal snel en adequaat opgelost door de support. De vriendelijkheid van het personeel en het contact wordt expliciet gewaardeerd. Daarnaast vinden veel klanten de producten goed en veilig verpakt, wat de tevredenheid verhoogt. Hoewel de levering meestal snel is, worden er door enkele klanten vertragingen genoemd.

ReviewsNR1 Koken

Super snelle service!!!

Wat een goede ervaring hebben wij met jullie!!! Prachtige wijnglazen via de webshop besteld en deze werden vlot bezorgd. Nadat we de glazen bekeken hadden en er 1 terug plaatsten in de doos, brak het vlak boven het voetje. Na de mailwisseling met jullie kregen we binnen 2 dagen al kosteloos een nieuw wijnglas toegestuurd. Dit bedrijf is Super klantvriendelijk en geeft een snelle reactie op de mail. Hartelijk dank hiervoor. Wij gaan genieten van de prachtige glazen!

Fantastische after sales erviceservice

Nieuw rooster met lava stenen nodig voor een groeps bbq. Kon zien dat pakket op tijd verzonden was, maar hittegolf en andere pech hebben het pakket bij pakketdienst vertraagd. Bij NR1 Koken kun je dan gewoon bellen en krijg je super service ook als is het zoek raken van pakket niet door hen gebeurd. Werd keurig terug gebeld en pakket was exact op tijd nog geregeld, super vriendelijke en goed after sales ::klasse !

Antwoord van NR1 Koken

Beste Pim, Dankjewel voor je fantastische review. Thanks. Heel veel BBQ plezier. Groet Team NR1 koken

Goed advies

Eerst even gebeld voor advies. En top tips gekregen, samen naar het beste product te gaan, wat bij ons past. Het product zelf ziet en voelt gewoon professioneel aan. Wat een verschil met de goedkope online friteuses. De afwerking, knoppen, grepen. Alles ziet er gewoon top uit. Bedankt.
Prima verpakt. Alleen verzonden met DPD ipv PostNL waardoor het pakket wat op vrijdag ochtend vroeg besteld was pas op een dinsdag geleverd werd.

Top geholpen ga zeker weer bestellen bij…hun

Top geholpen ga zeker weer bestellen bij hun super vriendelijk aan de tel
Goede service.
Top geholpen met een top product!
snelle levering
Snelle levering van prachtige wijnglazen. Duidelijke communicatie. Persoonlijke touch.

Antwoord van NR1 Koken

Beste Edwin, Fijn om te horen dat de wijnglazen goed bevallen. Dankjewel. Santé! Team NR1 Koken

Topservice

Snelle, betrouwbare levering en goede prijs
Super fijne service, twee glazen kapot ontvangen, en ze hebben meteen 2 nieuwe opgestuurd.

Antwoord van NR1 Koken

Beste Bernice, Fijn om te horen dat de nieuwe glazen heel aangekomen zijn. Veel wijnplezier. Dankjewel voor je review. Groet Team NR1 Koken
Netjes geleverd, duurde alleen wat lang. Tegenwoordig moet je echt binnen 3 dagen afleveren.

glaswerk keurig en snel bezorgd.

Dankjewel voor je fijne review. Proost. Team NR1 Koken
Wijnglazen besteld, zou zaterdag 30 mei bezorgd worden. Maar de zending is vertraagd en wordt nu waarschijnlijk pas woensdag bezorgd? Heb in ieder geval nu nog niets ontvangen, behalve deze uitnodiging om een review achter te laten. Dus dit proces werkt niet naar behoren.

Antwoord van NR1 Koken

Beste, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat uw bestelling later wordt geleverd dan verwacht. Wij begrijpen heel goed dat dit teleurstellend is, zeker wanneer u rekent op levering op de afgesproken datum. Wij hebben uw bestelling op tijd verzonden, maar zijn voor de uiteindelijke bezorging helaas afhankelijk van de vervoerder. In sommige gevallen ontstaan daar vertragingen waar wij helaas geen directe invloed op hebben. Uiteraard vinden wij dit zelf ook erg jammer. Wij hopen dat u de wijnglazen inmiddels alsnog in goede orde heeft ontvangen en wensen u er veel plezier van. Met vriendelijke groet, Team NR1 Koken
Super snel geleverd

NR1 Koken

In onze webshop vind je alles om je kookkunsten flink op smaak te brengen. Of je nu op zoek bent naar geavanceerde keukenapparatuur voor intensief gebruik of keukengerei van topkwaliteit voor dagelijk...