kaasonlinebestellen.nl

1.376 reviews in totaal   141 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering van bestellingen, zelfs naar het buitenland. De kwaliteit van de kaas wordt vaak geprezen als vers en smaakvol. Ook de zorgvuldige en vacuüm verpakking zorgt ervoor dat de kaas goed aankomt. Het brede assortiment en de vele keuzemogelijkheden worden als pluspunten genoemd. Daarnaast wordt de prijs als eerlijk en concurrerend ervaren. De service wordt overwegend als uitstekend en vriendelijk omschreven. Er zijn echter enkele negatieve ervaringen rondom de afhandeling van klachten. Ook zijn er klachten over externe bezorgdiensten, die niet altijd naar wens leveren. Tot slot wordt de koeling van producten tijdens transport soms als onvoldoende ervaren, vooral bij warm weer.

Reviewskaasonlinebestellen.nl

al jaren vaste klant en zijn zeer tevreden over Kaasonlinebestellen.nl! Alleen bezorgdienst DHL laat zijn opdrachtgever vaak in de steek. zeggen dat het thuis bezorgd is en uren later mag je erachter komen dat je de stad in moet om bestelling op te halen. Dit is niet de schuld van Kaasonlinebestellen.nl maar lakse bezorgdienst die niets om de klanten van opdrachtgevers malen. Maar wij blijven bij Kaasonlinebestellen terug komen! tot snel weer:)
Al jaren klant bij kaasonlinebestellen.nl om mee naar Spanje te nemen of dit naar vrienden te verzenden. Op tijd geleverd en goed vacuüm verpakt zodat je nog langer van je kaas kunt genieten. Deze “kaasboer” is een aanrader! Tot de volgende keer🤗
M L
Myra L.
Wat beter kan wordt gevraagd… Gewoon online doorgaan want nu moet ik vanaf december mijn lekkere kazen gaan missen 😊

Portionering laat te wensen over.

Het hele verzendproces van de kaas naar Spanje verloopt zonder problemen en gedurende dat proces word als klant goed geïnformeerd. De portionering van de kaas is wel een beetje grof. Dat het soms meer en soms minder is snap ik, maar dat een stuk dat 750 gram zou moeten zijn maar 594 gram weegt dat gaat me iets te ver. Het tweede stuk van dezelfde soort woog ook maar 674 gram i.p.v. 750 gram.

Antwoord van kaasonlinebestellen.nl

Beste mevrouw van Ree, Dank voor uw feedback. Het is zeker niet de bedoeling dat de kaas zoveel afwijkt van het aangegeven gewicht – het lijkt dat u mogelijk de verkeerde stukken heeft ontvangen. Mocht dit in de toekomst gebeuren, stuur ons gerust een mail, dan zorgen wij dat het wordt opgelost. Fijn om te horen dat de bezorging verder goed verliep! Met vriendelijke groet Henk

Super snelle levering en prima verpakt.

Bestelling is maandag verzonden en donderdagmiddag afgeleverd in Spanje. Heb deze keer gekozen voor alles 500 grams verpakking en dat bevalt beter dan 1kg stukken. Zo minder kans op uitdrogen.

Wat de kaas enz. betreft, niets op te merken

Wat de kaas, het besdtelgemak en de snelheid en de communicatie betreft niets. Maar houd de transporteur onder duim. Hij zette mijn laatste bestelling van bijna € 150,00 in de hal van mijn residentie i.p.v. afgeven op de eeste étage aanmijn voordeur.
Moin ik woon in Hamburg, en mijn Bestellung is meestal na drie dagen al hier aangekomen. Echt tof vind ik dat het zo snel gaat. Groet Pieter
Snelle levering. Netjes verpakt. Gekoeld geleverd. Zoals altijd een goede service.
Zeer smaakvolle kaas. En correct volgens bestelling met snelle levering. Ben nog nooit teleurgesteld met mijn online bestellingen.
Uitstekend als altijd! Snel verzonden en binnen 2 dagen in Duitsland. De enige kaas die mijn familie eet. Misschien kan tijdens de zomer en beetje meer koeling of isolatie mogelijk zijn?
Einfache und schnelle Bestellabwicklung. Schneller Versand. Sehr gut schmeckender Käse. Gerne wieder.
G B
Gonnie B.
Zo veel soorten kaas en gewichten. Makkelijk en snel besteld en geleverd.
P V
Patrick V.
Mooie kwaliteit aan zeer concurrentiële prijzen.
Lekkere kaas en erg vriendelijke mensen

Fijne winkel voor kaas

Ik haal hier al een tijd lang mijn kaas. Wordt altijd netjes en snel vacuum verpakt thuisbezorgd. Het assortiment is niet heel groot, maar groot genoeg.
Snel verzonden, eerlijke prijs en zalige kaas
Jullie blijven me maar vragen maar ter info: ik ben al langere tijd een tevreden klant!
Lekkere kaas, altijd goed geleverd.
Ihr Käse ist ein super lecker.Eine Freundin hat mir die ersten Pakete mitbestellt. Nun bin ich zum Käseesser geworden. Ihre Vielfallt ist mmmmmhhhh lecker. Kann ich nur empfehlen. Danke
Heerlijke kaas dat goed verpakt is en s'avonds gebracht wordt , wat wil een mens nog meer .