abelswijnen.nl

7.937 reviews in totaal   2.888 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer positief over het ruime en bijzondere wijnassortiment, inclusief biologische en speciale opties. De prijsstelling wordt als aantrekkelijk en concurrerend gezien, vooral dankzij de goede prijs-kwaliteitverhouding en regelmatige aanbiedingen. De wijnkwaliteit wordt vaak als uitstekend en constant geprezen, waardoor veel klanten terugkeren. Ook de klantenservice valt op door haar behulpzaamheid, vriendelijkheid en oplossingsgerichtheid, met persoonlijke aandacht en snelle afhandeling van problemen. Verder wordt de webshop als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaren, wat het bestelproces eenvoudig maakt. De levering verloopt meestal snel en accuraat, en de verpakking wordt doorgaans als stevig en veilig beoordeeld, zodat de producten onbeschadigd aankomen. Er zijn echter af en toe klachten over vertragingen of problemen met de bezorgdienst. Daarnaast noemen enkele klanten verbeterpunten bij het hanteren van grote of zware dozen tijdens de verzending.

Reviewsabelswijnen.nl

M R
M R.

Waarschijnlijk eenmalig vanwege de aanbieding, maar voortaan toch weer Vivino.

Ik vond het bestellen voor de wijnweek lastig. Ik heb dat meerdere malen moeten doen, omdat de korting niet werkte. Ik had verwacht ergens een kortingscode in te kunnen vullen. Onduidelijk voor mij. Ik mis ook een nuancering in smaak beschrijving. Elke shiraz of merlot heeft dezelfde knip en plak beschrijving. Geeft de indruk van een dozenschuiver ipv wijnkenners. Maar toch besteld, omdat ik de wijn kende van Vivino. Normaal is Abels duurder dan Vivino, dus volgende keer weer Vivino. De bestelling werd wel heel vlot geleverd en was goed verpakt.

Gewoon heel tevreden.

Na nu twee keer besteld te hebben kan ik zeggen dat ik heel tevreden ben. Snelle bezorging conform wat werd aangegeven, netjes ingepakt en lekkere wijn. Dat laatste is natuurlijk smaakgebonden, maar mijn keuze op basis van de omschrijving op de site leidde tot keuzetevredenheid. Daarnaast ben ik liefhebber van de wijn van Kaiken, op grond waarvan ik bij Abels terecht kwam.
Goede betaalbare prijzen tov slijterijen. En heel fijn advies als je vragen hebt. Ik had eens een hele lekkere wijn bij een slijter gekocht en zag dat Abels die ook heeft. Al goedkoper. Maar wel nog “aan de prijs” als wijntje voor zomaar. Ik heb advies gevraagd of zij een zelfde wijn hafdden maar dan iets goedkoper. Super advies met verschillende die in de buurt kwamen. Uiteraard uitgeprobeerd. Ik heb nu 3x besteld en ben heel erg tevreden.
Prima wijn aanbiedingen zou graag wat meer bio aanbiedingen zien. Snelle levering maar bezorging door PostNL laat te wensen over wat betreft aflevering op huisadres. Doos wordt gedropt in centrale hal van appartement en moet je via mail ontdekken dat de bezorging heeft plaats gevonden, of je bent thuis en krijgt een mail dat je niet thuis was en mag het ophalen bij een PostNL punt 3 km verderop. Denk dat ze de dozen te zwaar vinden?

Goed assortiment en eerlijke prijzen

Goed assortiment van wijnen (voor mij is (Zuid) Italie altijd de noodzakelijke hoofdmoot) en eerlijke prijzen. Ook de mogelijkheid om enkele flessen te proberen zonder onmiddellijke verplichting om er meteen minimum 6 af te nemen. En de korting voor grotere hoeveelheden is ook interessant en wordt niet door veel andere wijnhandelaren online aangeboden.
Verbeterd kan worden. AFHANDELING VAN EEN KLACHT. Bij een van de vele bestellingen over de jaren kreeg ik recent een doos van 6 flessen Menn, die totaal anders smaakte dan eerder geleverde. Hij was ook niet lekker en het leek alsof er verkeerd gebotteld was. Ik belde en stelde voor om de twee aangebroken flessen en de nog 4 volle te retourneren, zodat u dit ook kon proeven. Dit was niet nodig. Ik kreeg een retouretiket en een mogelijke coulante afhandeling zou door haar (weet niet meer met wie ik heb gebeld) worden besproken. Ik heb niets meer gehoord en kreeg de vier volle flessen terugbetaald. GOED IS DE SNELLE BEZORGING. Groet Ben Vroling

Wit-rood-rosé, allemaal door een kenner uitgekozen en zeer betaalbaar! TOP!

De wijnen die ik besteld heb zijn met zorg uitgekozen met mijn nichtje van 23 die diverse certificaten heeft behaald op Hogere Hotelschool en in Italië. Heerlijke wijnen voor een zeer betaalbare prijs (altijd ca 6-9 euro). Super wijs mee! Verbeterpuntje: die onmogelijk grote dozen...

Ik heb bij Abels wijnen de wijn gevonden…op internet

Ik heb bij Abels wijnen de wijn gevonden die ik gekocht had tijdens een proeverij in Rotterdam. Gezocht op internet omdyik de wijn zo lekker vond en kwam dus bij Abels wijnen terecht. Mij ingeschreven voor de nieuwsbrief en zowaar hij was toevallig in de aanbieding. Heel fijn
J C
J.M. C.
Het vervelende is, dat ik met m’n 82 jaar moet tekenen voor ontvangst. Ze kunnen het zo bij mij neerzetten, niemand ziet het en kan erbij. Dat is mijn enige bezwaar om weer te bestellen. Ik moest het ophalen bij een afgeeft punt, want ik was net iets later thuis. En dan moet ik met zoveel flessen gaan lopen sjouwen.
Heerlijke wijnen van goede kwaliteit, voldoende keus en een snelle service. Mijn favoriet is de Ponte Villoni rood, een heerlijke wijn en rijk van smaak echt een aanrader voor de wijnliefhebbers. Ook de witte wijn is verrassend lekker en goed van smaak.

Heerlijke wijnen

Vele heerlijke wijnen in het assortiment. Bij elke wijn een goede omschrijving waardoor je een juiste keuze kan maken. Elke keer nette snelle levering en goed verpakt. Zeer tevreden over Abels Wijnen en zal er blijven bestellen.
Ik ervaar de Paso a Paso Pasonillo 2023 als een heerlijk volle Spaanse wijn die mij al jaren bekoort,vooral in combinatie met kaasgerechten.Tijdens dit verrukkelijke moment aan het begin van de avond geniet ik van een glaasje wijn ,goed gezelschap en lekker eten.

Excellent Service and Smooth Experience

The customer service was very attentive, and everything went smoothly from start to finish. I’m extremely happy with this company and the overall experience. I will definitely order from them again and highly recommend them to others!
100% tevreden! Bestellen ging gemakkelijk; communicatie was prima én voor-tijdig toen een product niet op voorraad bleek; levering was (zelfs toen nog) snel en producten waren met zorg verpakt. 👌🏼 Abels is een aanrader!

Goede wijn, goede zaak

Goede wijn, goede aanbieding, online bestellen en betalen is goed gelukt. Berichtgeving was helder en de bestelling stond volgens klaar zoals bericht was. Ruim assortiment met ook wel wat keus in biologische wijn. Verbeterpunt is voor mij dat je echt te veel en te vaak mailtjes krijgt als je eenmaal bent aangemeld voor de nieuwsbrief. Zoveel mail is echt hinderlijk en belastend. Verder alleen maar complimenten. Ook vriendelijke bediening door alle medewerkers die ik tot nu toe heb meegemaakt.

Professionele samenwerking en topkwaliteit

Wij zijn ontzettend tevreden over de samenwerking met Abel Wijnen voor onze relatiekerstgeschenken. Vanaf het eerste contact verliep de communicatie prettig en professioneel. Er werd goed meegedacht over passende ideeën en de uitvoering was tot in de puntjes verzorgd. De geschenken waren van hoge kwaliteit, mooi gepresenteerd en precies op tijd geleverd. Dankzij hun inzet hebben wij onze relaties op een mooie en persoonlijke manier kunnen verrassen. Wij raden Abel Wijnen zeker aan voor iedereen die op zoek is naar originele en professionele relatiegeschenken.
Heldere site en bestelproces. Doos wijn besteld. Was goed stevig verpakt en snel bezorgd. Ook helder in de communicatie wat ik zelf altijd prettig vind. Kortom prima adres om wijn te bestellen :-)
Ik had deze wijn al eens elders gekocht en vond het een zeer goede witte wijn. Nu zag ik dezelfde wijn voor een mooie prijs bij Abels. De keuze was snel gemaakt.
B B
Boere B.
Drachten

Zeer goede klantenservice en veel keuze!

*Zeer goede klantenservice! Ik had zes flessen besteld van een wijn. Er waren er vijf leverbaar. Ik werd gebeld en gemaild met de vraag of ik een extra fles van een andere wijn uit mijn bestelling zou willen. Die was wat duurder maar daar werd totaal niet moeilijk over gedaan. Kortom een qzvlotte afhandeling van mijn, reeds betaalde, bestelling ondanks een voorraad tekort(je) Echt geweldig, dat maak ik niet vaak mee. *Prettige website en vlotte levering. *Ruime keuze aan dessertwijnen. Dat kom je niet vaak tegen!
R K
Raymond K.
Steeds op de hoogte van alle aanbiedingen, eenvoudig te bestellen, goede prijzen en snelle en keurig verpakte levering en ook nog verzekerd top bedrijf en heerlijke proeverijen.