abelswijnen.nl

8.223 reviews in totaal   2.814 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en benadrukken dat bestellingen vaak vlot en op tijd aankomen. Het uitgebreide en gevarieerde wijnaanbod wordt geprezen, waarbij men de vele keuzemogelijkheden en unieke wijnen waardeert. De verhouding tussen prijs en kwaliteit van de wijnen en aanbiedingen wordt als goed ervaren. Daarnaast wordt de klantenservice omschreven als vriendelijk, behulpzaam en professioneel, met snelle en adequate reacties. De verpakking van de wijn is volgens klanten stevig, veilig en netjes, wat bijdraagt aan een positieve indruk. Ook de website wordt als duidelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaren, waardoor bestellen eenvoudig is. Tot slot wordt het persoonlijke en deskundige advies zeer gewaardeerd en draagt dit bij aan een positieve bestelervaring. De bezorging via PostNL krijgt gemengde beoordelingen: hoewel de snelheid goed is, zijn er geregeld klachten over het afleveren op verkeerde locaties of het moeten ophalen van bestellingen.

Reviewsabelswijnen.nl

M R
M R.

Waarschijnlijk eenmalig vanwege de aanbieding, maar voortaan toch weer Vivino.

Ik vond het bestellen voor de wijnweek lastig. Ik heb dat meerdere malen moeten doen, omdat de korting niet werkte. Ik had verwacht ergens een kortingscode in te kunnen vullen. Onduidelijk voor mij. Ik mis ook een nuancering in smaak beschrijving. Elke shiraz of merlot heeft dezelfde knip en plak beschrijving. Geeft de indruk van een dozenschuiver ipv wijnkenners. Maar toch besteld, omdat ik de wijn kende van Vivino. Normaal is Abels duurder dan Vivino, dus volgende keer weer Vivino. De bestelling werd wel heel vlot geleverd en was goed verpakt.

Gewoon heel tevreden.

Na nu twee keer besteld te hebben kan ik zeggen dat ik heel tevreden ben. Snelle bezorging conform wat werd aangegeven, netjes ingepakt en lekkere wijn. Dat laatste is natuurlijk smaakgebonden, maar mijn keuze op basis van de omschrijving op de site leidde tot keuzetevredenheid. Daarnaast ben ik liefhebber van de wijn van Kaiken, op grond waarvan ik bij Abels terecht kwam.
Goede betaalbare prijzen tov slijterijen. En heel fijn advies als je vragen hebt. Ik had eens een hele lekkere wijn bij een slijter gekocht en zag dat Abels die ook heeft. Al goedkoper. Maar wel nog “aan de prijs” als wijntje voor zomaar. Ik heb advies gevraagd of zij een zelfde wijn hafdden maar dan iets goedkoper. Super advies met verschillende die in de buurt kwamen. Uiteraard uitgeprobeerd. Ik heb nu 3x besteld en ben heel erg tevreden.

kwaliteit en prijsstelling in balans

Wederom kwaliteit en prijsstelling in een juiste verhouding. Kwaliteit van de wijn beantwoord geheel aan onze verwachtingen. In zijn geheel genieten geblazen. logistiek gezien een opmerking: waarom betalen voor avondlevering? EN tot €100,-- maar verzekerd < resultaat proberen altijd onder de € 100,-- te blijven is toch niet klantvriendelijk en voor jullie niet echt commercieel, toch.
Prima wijn aanbiedingen zou graag wat meer bio aanbiedingen zien. Snelle levering maar bezorging door PostNL laat te wensen over wat betreft aflevering op huisadres. Doos wordt gedropt in centrale hal van appartement en moet je via mail ontdekken dat de bezorging heeft plaats gevonden, of je bent thuis en krijgt een mail dat je niet thuis was en mag het ophalen bij een PostNL punt 3 km verderop. Denk dat ze de dozen te zwaar vinden?

Prijs kwaliteit goed++

Prijs kwaliteit goed+ Ook de bezorging is super. Tel. goed bereikbaar en vriendelijk te woord gestaan en dit is al een tijdje geleden toch bij mij blijven hangen. Zaterdag visite gehad en een Pinot Grigio en een Malbec geschonken . Toen de visite Abels Wijnen aanngeraden.

Prima wijnen

er zitten prima wijnen tussen en in de actie ook goed betaalbaar. Jammer dat je steeds meer moet bestellen voor gratis verzending en dat sommige aanbiedingen alleen gelden per doos. zo kan je niet zomaar wat losse flessen bestellen als je voor de voordeligere prijs gaat. bezorging altijd erg snel en goed

Goed assortiment en eerlijke prijzen

Goed assortiment van wijnen (voor mij is (Zuid) Italie altijd de noodzakelijke hoofdmoot) en eerlijke prijzen. Ook de mogelijkheid om enkele flessen te proberen zonder onmiddellijke verplichting om er meteen minimum 6 af te nemen. En de korting voor grotere hoeveelheden is ook interessant en wordt niet door veel andere wijnhandelaren online aangeboden.
Verbeterd kan worden. AFHANDELING VAN EEN KLACHT. Bij een van de vele bestellingen over de jaren kreeg ik recent een doos van 6 flessen Menn, die totaal anders smaakte dan eerder geleverde. Hij was ook niet lekker en het leek alsof er verkeerd gebotteld was. Ik belde en stelde voor om de twee aangebroken flessen en de nog 4 volle te retourneren, zodat u dit ook kon proeven. Dit was niet nodig. Ik kreeg een retouretiket en een mogelijke coulante afhandeling zou door haar (weet niet meer met wie ik heb gebeld) worden besproken. Ik heb niets meer gehoord en kreeg de vier volle flessen terugbetaald. GOED IS DE SNELLE BEZORGING. Groet Ben Vroling

Wit-rood-rosé, allemaal door een kenner uitgekozen en zeer betaalbaar! TOP!

De wijnen die ik besteld heb zijn met zorg uitgekozen met mijn nichtje van 23 die diverse certificaten heeft behaald op Hogere Hotelschool en in Italië. Heerlijke wijnen voor een zeer betaalbare prijs (altijd ca 6-9 euro). Super wijs mee! Verbeterpuntje: die onmogelijk grote dozen...

Ik heb bij Abels wijnen de wijn gevonden…op internet

Ik heb bij Abels wijnen de wijn gevonden die ik gekocht had tijdens een proeverij in Rotterdam. Gezocht op internet omdyik de wijn zo lekker vond en kwam dus bij Abels wijnen terecht. Mij ingeschreven voor de nieuwsbrief en zowaar hij was toevallig in de aanbieding. Heel fijn
R K
Raymond K.
Makkelijk en snel een keuze maken en snel bezorgd en goede prijzen en keurig verpakt. Het enigste wat ik nog mis is handvaten aan de doos andere web shopen hebben dat wel is handiger met de doos oppakken.
J C
J.M. C.
Het vervelende is, dat ik met m’n 82 jaar moet tekenen voor ontvangst. Ze kunnen het zo bij mij neerzetten, niemand ziet het en kan erbij. Dat is mijn enige bezwaar om weer te bestellen. Ik moest het ophalen bij een afgeeft punt, want ik was net iets later thuis. En dan moet ik met zoveel flessen gaan lopen sjouwen.
Heerlijke wijnen van goede kwaliteit, voldoende keus en een snelle service. Mijn favoriet is de Ponte Villoni rood, een heerlijke wijn en rijk van smaak echt een aanrader voor de wijnliefhebbers. Ook de witte wijn is verrassend lekker en goed van smaak.

Heerlijke wijnen

Vele heerlijke wijnen in het assortiment. Bij elke wijn een goede omschrijving waardoor je een juiste keuze kan maken. Elke keer nette snelle levering en goed verpakt. Zeer tevreden over Abels Wijnen en zal er blijven bestellen.
Ik ervaar de Paso a Paso Pasonillo 2023 als een heerlijk volle Spaanse wijn die mij al jaren bekoort,vooral in combinatie met kaasgerechten.Tijdens dit verrukkelijke moment aan het begin van de avond geniet ik van een glaasje wijn ,goed gezelschap en lekker eten.

Huiswijn

Erg goede p/q verhouding! Zowel de viognier van la Baume als de chardonnay (grande reserve) van les Bertholets heb ik bevorderd tot mijn privé huiswijn.
Goede beschrijving van elke wijn. Veel variatie in aanbiedingen. De wijn is mij nog nooit tegengevallen. Snelle, fijne service. Wij zijn hier heel erg blij mee!

Excellent Service and Smooth Experience

The customer service was very attentive, and everything went smoothly from start to finish. I’m extremely happy with this company and the overall experience. I will definitely order from them again and highly recommend them to others!
100% tevreden! Bestellen ging gemakkelijk; communicatie was prima én voor-tijdig toen een product niet op voorraad bleek; levering was (zelfs toen nog) snel en producten waren met zorg verpakt. 👌🏼 Abels is een aanrader!