Henri Willig Cheese- Logo - Beoordelingen

Henri Willig Cheese
Beoordelingen:

392 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.767 beoordelingen in totaal  

4,79
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 10 feb 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Henri Willig Cheese voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

21 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Behandeling&Verwerking order door Willig; prima. Ophalen, verzenden en bezorgen door FedEx; prima. De site van Willig dient verbetering, met name het ingevoerd verzendadres, dat anders is dan dat van de besteller. Na het plaatsen van de bestelling eindigend met de betaling en het traject wordt afgesloten. Blijkt dat bij de navolgende bestelling het vorige verzendadres nog als opdracht te bestaan, waardoor verwarring, misverstanden en veel bestuurlijke bij Willig -vanuit de besteller- het oude en ongewenste verzendadres te vervangen voor het gewenste. Het voor de besteller opslaan van het oude adres in een apart klantenbestand, zoals bij vele bonafide webwinkels (bv.bol.com) en daarmee voor de navolgende bestelling een LEEG invulformulier voor het gewenste verzendadres te presenteren, kan&zal voornoemde bestuurlijke drukte voorkomen. Het Willig-management blijkt daar al jaren ongevoelig voor te zijn. Kortom, geheel klantonvriendelijk van Willig!
RF
Rob F.
Hoofddorp

de meest kritische beoordeling

29 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Schijnbaar is het niet aanmelden voor een nieuwsbrief niet genoeg om aan de wet AVG te voldoen . Je klantengegevens gaan gewoon van hand naar hand ongeacht wat je opgeeft bij je aankoop. Ik heb me nooit aangemeld voor een nieuwsbrief maar moet me wel afmelden voor dit soort onzin, jammerlijk. De kaas is lekker maar de bedrijfsvoering jammerlijk iets minder.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Henri Willig Cheese

Filter
 Sorteren  
Relevantie
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De smaken zijn bijzonder lekker ,heb nu in al mijn tijd dat ik klant ben bij Henri Willig ruim 23 kazen gekocht ook met diverse smaken. En allemaal van goede kwaliteit en het smelt op je tong, gewoonweg heerlijk!!
Beoordeling melden
Antwoord van Henri Willig Cheese
26 mrt 2024
Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! Het doet ons veel plezier om te horen dat u al meer dan twintig jaar van onze kazen geniet. Wij streven ernaar om producten van de hoogste kwaliteit te leveren en zijn blij dat we uw verwachtingen konden overtreffen. En het beste is dat we nog een geweldige creatie van vandaag hebben: Henri Willig whiskeykaas. Uw Henri Willig Customer Care
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Beste Milde Gouda Jong

Heerlijke kaas beste die ik ooit had kunnen proeven/ ik bestel kaas 3,6 kg iedere maand!
Beoordeling melden
Antwoord van Henri Willig Cheese
5 apr 2024
Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! Laten we meteen beginnen met het voorbereiden van je april-bestelling . Uw Henri Willig Customer Care
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd fijn geholpen ook gauw geleverd fantastisch zo door gaan
Beoordeling melden
Antwoord van Henri Willig Cheese
26 mrt 2024
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn blij om te weten dat u een positieve ervaring met ons had en we zullen ernaar blijven streven om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Henri Willig Customer Care
RB
Randy B.
Numansdorp
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

uitmuntend

Net als altijd , goed verpakt en uitmuntende kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van Henri Willig Cheese
22 mrt 2024
Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! We zijn zo blij om te horen dat u tevreden blijft over de kwaliteit van de Henri Willig stukken Gouda jong en belegen en onze verpakking. Henri Willig Customer Care
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
lekkere kaas, veel variaties en vriendelijke mensen
Beoordeling melden
Antwoord van Henri Willig Cheese
11 dagen geleden
Dank u voor uw vriendelijke woorden. We stellen het op prijs dat u genoten heeft van onze verscheidenheid aan kaas en ons vriendelijke personeel! Uw Henri Willig Customer Care Team
YW
Yvon W.
Heerlen
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Veel keuze, goede prijs, snelle verzending
Beoordeling melden
Antwoord van Henri Willig Cheese
4 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw recensie! We zijn blij om te horen dat u tevreden was met onze selectie, prijzen en leveringssnelheid. De kazen met chili en kokos zijn ook echt iets speciaals. Uw Henri Willig Customer Care Team
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
El transporte que sea más barato.
Beoordeling melden
Antwoord van Henri Willig Cheese
4 apr 2024
Muchas gracias por su comentario. Estamos encantados de que haya recibido rápido y bien los deliciosos quesos añejos elaborados con leche de vaca, oveja y cabra y la sabrosa mostaza con miel. Your Henri Willig Customer Care Team
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Het is altijd goed
Beoordeling melden
Antwoord van Henri Willig Cheese
2 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! We zijn blij dat u een positieve ervaring met ons had. Wat leuk dat je onze jonge Goudse kaas naturel en met komijn zo lekker vindt. Uw Henri Willig Customer Care Team
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed geregeld
Beoordeling melden
Antwoord van Henri Willig Cheese
11 dagen geleden
Bedankt voor de vriendelijke woorden! We zijn erg blij dat de stijlvolle geschenkset met port zoveel plezier heeft gegeven. Uw Henri Willig Customer Care Team
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
RF
Rob F.
Hoofddorp
21 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Behandeling, verwerking&verzending order prima; nu de Willig-website nog

Behandeling&Verwerking order door Willig; prima. Ophalen, verzenden en bezorgen door FedEx; prima. De site van Willig dient verbetering, met name het ingevoerd verzendadres, dat anders is dan dat van de besteller. Na het plaatsen van de bestelling eindigend met de betaling en het traject wordt afgesloten. Blijkt dat bij de navolgende bestelling het vorige verzendadres nog als opdracht te bestaan, waardoor verwarring, misverstanden en veel bestuurlijke bij Willig -vanuit de besteller- het oude en ongewenste verzendadres te vervangen voor het gewenste. Het voor de besteller opslaan van het oude adres in een apart klantenbestand, zoals bij vele bonafide webwinkels (bv.bol.com) en daarmee voor de navolgende bestelling een LEEG invulformulier voor het gewenste verzendadres te presenteren, kan&zal voornoemde bestuurlijke drukte voorkomen. Het Willig-management blijkt daar al jaren ongevoelig voor te zijn. Kortom, geheel klantonvriendelijk van Willig!
Beoordeling melden
Antwoord van Henri Willig Cheese
22 feb 2024
Hartelijk dank voor uw feedback en uw suggesties voor verbetering. We zullen ons best doen om het invoeren van bestellingen in de toekomst nog eenvoudiger en klantvriendelijker te maken. Henri Willig Customer Care