Henri Willig Cheese

2.578 reviews in totaal   317 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de heerlijke en smaakvolle kaas, waarbij de constante hoge kwaliteit vaak wordt genoemd als reden om terug te blijven komen. Daarnaast wordt de snelle levering gewaardeerd en ervaren veel klanten de service als vriendelijk en oplossingsgericht. Ook de nette, luchtdichte en zorgvuldige verpakking wordt positief genoemd. Verder vinden klanten de prijs over het algemeen gunstig of betaalbaar. Er zijn echter ook enkele negatieve punten. Sommige klanten melden problemen met bezorgdiensten en foutieve leveringen. Daarnaast zijn er opmerkingen dat kleinere kazen relatief duur zijn.

ReviewsHenri Willig Cheese

De verzending en de website ook duidelijk. Plus even proeven in de vestiging in Delft vooraf was leuk. Alleen even schrikken omdat dachten dat de huisnummer toevoeging en etage leken te zijn weggevallen op de bestelgegevens, maar een bereidwillige medewerkster kon ons telefonisch geruststellen. Daar het een zending naar het buitenland betrof wilden we dit verifiëren.

Antwoord van Henri Willig Cheese

Hartelijk dank! Het doet ons veel plezier dat we u zowel persoonlijk bij Henri Willig Delft als via onze webshop en telefonisch met onze klantenservice naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen – dat betekent heel veel voor ons. We hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen bij Henri Willig. Het Henri Willig Team
Eeen fijne zachte smaak,wij zitten nu zeker al aan een 50 tal kilo's en het blijft heerlijk smaken.

Antwoord van Henri Willig Cheese

Wat fijn dat we u al meer dan twee jaar tot onze trouwe vaste klanten mogen rekenen. Uw feedback betekent dan natuurlijk extra veel voor ons. Hartelijk dank. Tot ziens bij Henri Willig
Heerlijke kaas. Het assortiment van 6 kaasjes is een zeer goed item. Gr. H.Stigter.

Antwoord van Henri Willig Cheese

We zijn echt heel blij dat u onze selectie van 6 babykaasjes zo lekker vindt. Hartelijk dank voor de geweldige feedback. Tot ziens bij Henri Willig. Het Henri Willig Team
Heerlijke kaas en heel snel geleverd. Ook heel leuk om kado te geven.

Antwoord van Henri Willig Cheese

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! Het doet ons enorm veel plezier dat uw bestelling zo snel en in topkwaliteit bij u is aangekomen. Eet smakelijk. We hopen u snel weer te zien in de Henri Willig webshop! Uw Henri Willig Team

Prijzig

Koop andere soorten kaas dan wat je gewend ben, de "gewone" zijn gauw te duur betaald. Ik vind de smaak goed. Ook de levering is correct.

Antwoord van Henri Willig Cheese

Hartelijk dank voor uw waardevolle feedback, die wij zeer serieus nemen. Het helpt ons om onze service voortdurend te verbeteren. Ons doel is om altijd onze eigen produceerden, veelal biologische kazen van de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs aan te bieden. We zijn dan ook des te blijer dat u de bijzondere soorten zo lekker vindt. De creativiteit van onze kaasmeesters kent geen grenzen. Hopelijk tot ziens bij Henri Willig. Het Henri Willig Team
Een product dat over de gehele lijn voldoet daar hou je jezelf aan.

Antwoord van Henri Willig Cheese

Hartelijk bedankt, we zijn blij te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Tot ziens bij Henri Willig

Verrassende hartige smaak !

Verrassende hartige smaak bij de 3 soorten kaas. Echt een aanrader! Ik sluit er elke broodmaaltijd mee af.

Antwoord van Henri Willig Cheese

Hartelijk dank voor uw fijne feedback en het vertrouwen in Henri Willig BV. Wat geweldig om te horen dat u zo geniet van onze extra oude kaas van koe-, geiten- en schapenmelk. We hopen u binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen. Het Henri Willig Team
Kaas is erg lekker. Veel keuze ook. Goed verpakt opgestuurd. Enige nadeel is GLS, wat een slechte service geeft deze bezorger.

Antwoord van Henri Willig Cheese

Hartelijk dank dat u onze kaas met 5 gouden sterren hebt beoordeeld. De kwaliteit van onze kazen compenseert hopelijk de minder prettige ervaring met de levering. Zoals u weet, staat onze klantenservice altijd voor u klaar bij vragen, wensen en kleine problemen. Het doet ons een groot plezier dat u inmiddels tot onze vaste klanten behoort. Het Henri Willig Team
De jonge kaas is heelijk
De 5 kilo kazen zijn lekker , snelle levering goede service

Antwoord van Henri Willig Cheese

De kaaswielen zijn echt onze bestsellers. Fijn dat u ze ook zo lekker vindt. Bedankt voor uw feedback. We kijken er alvast naar uit om u weer te zien. Het Henri Willig Team
Snel en lekkere kaas zeker aan te raden

Antwoord van Henri Willig Cheese

Wat fijn om te horen dat zowel onze kaas als onze service aan uw verwachtingen hebben voldaan. Uw positieve feedback motiveert ons om hoogwaardige producten en uitstekende service te blijven bieden. We kijken er nu al naar uit om u opnieuw te mogen verwelkomen in de Henri Willig webshop. Hartelijk dank! Het Henri Willig Team
De beste kaas die we ooit geproefd hebben
Snel geleverd en super lekker

Antwoord van Henri Willig Cheese

Bedankt voor uw positieve reactie! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze bezorgservice. We waarderen uw steun enorm en kijken ernaar uit om u ook de volgende keer weer van dienst te zijn. Het Henri Willig Team
T S
T. S.
Gewoon prima verzorgd en heerlijke kaas

Antwoord van Henri Willig Cheese

Fijn dat we weer aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen. We wensen u veel plezier met de heerlijke kaas en kijken er nu al naar uit om u weer te zien. Het Henri Willig Team
Heb mijn vorige kaaswiel nog steeds niet ontvangen helaas

Antwoord van Henri Willig Cheese

Wat jammer dat u nog op een bestelling moet wachten. De klantenservice van Henri Willig heeft u op 16 juni een bericht gestuurd, maar helaas nog geen reactie ontvangen. Controleer aub nogmaals uw persoonlijke e-mailbox. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat u eindelijk van uw heerlijke kaas kunt genieten. We kijken uit naar uw reactie naar webshop@henriwillig.com Het Henri Willig team
Alle kazen zijn super lekker, vlotte levering alles tip top bedankt.

Antwoord van Henri Willig Cheese

Bedankt dat u voor Henri Willig heeft gekozen en de tijd heeft genomen om een recensie te schrijven. We zijn ontzettend blij om te horen dat u van onze kazen geniet en tevreden bent over onze service. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen in de Henri Willig webshop! Uw Henri Willig Team
Heerlijke kaas echt super smaakvol en snelle leveringen

Antwoord van Henri Willig Cheese

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en de kwaliteit van onze producten. Dat betekent heel veel voor ons. We hopen u ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Het Henri Willig Team

Niet doen in de zomer

Al vele malen besteld, deze keer deels gesmolten meer aandacht aan de verpakking besteden bij warm weer

Antwoord van Henri Willig Cheese

Hartelijk dank dat u ons inmiddels voor de achtste keer uw vertrouwen heeft geschonken. Dat waarderen wij enorm! Onze kazen worden zorgvuldig verpakt en zijn voorbereid op een reis van wel vier weken. Aangezien uw bestelling al binnen twee werkdagen is geleverd, gaan wij ervan uit dat u nog volop van de kaas kunt genieten. Mocht de kaas door de warme weersomstandigheden wat zachter zijn geworden, dan hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Bij een natuurlijk product zonder conserveringsmiddelen is dit heel normaal en vormt dit geen enkel kwaliteitsprobleem. Na enige tijd in de koelkast zal de kaas zijn heerlijke structuur weer terugkrijgen. Wij wensen u heel veel smaakvolle genietmomenten toe en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Henri Willig.
mooie kwaliteit van het product, goede verpakking, ( Folie/doos ) en bijgeleverde cheets 5x kan ik erg waarderen. Dat maakt hele kaas verdelen over fam. erg toegankelijk.

Antwoord van Henri Willig Cheese

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en dat u voor Henri Willig hebt gekozen. We zijn blij te horen dat u uw bestelling snel en in goede kwaliteit hebt ontvangen. We hopen u snel weer te zien in de Henri Willig webshop! Uw Henri Willig Team