Klanten zijn overwegend zeer tevreden over de uitstekende kwaliteit en versheid van de producten. Ook het ruime assortiment en de eenvoudige bestelprocedure worden gewaardeerd. De service wordt regelmatig geprezen en de snelle levering wordt vaak genoemd als positief punt. Er zijn echter enkele klanten die problemen met de bezorging ervaren. Daarnaast zijn er sporadische klachten over de klantenafhandeling.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsnotenstore.nl
Snelle levering en goeie producten
Heel tevreden
Producten zijn van goede kwaliteit en snel geleverd, zelfs bij ons hier in Spanje.
Verkeerde bestelling
Ik doe een bestelling én betaling op 9 maart 2026 en ik krijg eerst geen bevestigingsmail.
Na een vraag van mij en een screenshot van mijn bestelling, krijg ik een bestelling toegestuurd van 2019. ???
1 ster omdat de noten wel lekker zijn, alhoewel het niet deze zijn die ik heb besteld
Niets
Veel keuze en eenvoudig bestellen en goede en snelle afhandeling
Goed product en snel en correct geleverd
Goede kwaliteit van granola en dadels aan degelijke prijs. Snelle levering ook naar hier in Spanje.
Goede kwaliteit, en snelle levering
Geweldige kwaliteit. Ik bestel hier al langer en ben altijd zeer tevreden!
Fantastisch
Goed product en service
snelle verzending. heel veel keus, fijne producten
Prima producten en fijne snelle levering en service. Ik ga hier vaker bestellen.
Mijn ervaring met de notenstore is top alles is zo vers en goed verzorgd