Tokogembira.nl - Gembira Almere

1.180 reviews in totaal   382 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 24 aug 2023

tokogembira.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en stipte levering van hun bestellingen. De zorgvuldige en nette verpakking van de producten wordt gewaardeerd, evenals het ruime en unieke assortiment dat moeilijk elders te vinden is. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als goed ervaren. De service wordt omschreven als vriendelijk, professioneel en oplossingsgericht. Ook vinden klanten de website over het algemeen duidelijk en het bestelproces eenvoudig. De communicatie, vooral bij problemen of niet-voorraad, wordt als snel, transparant en behulpzaam ervaren. Enkele klanten merken op dat de voorraadinformatie op de website niet altijd correct is.

ReviewsTokogembira.nl - Gembira Almere

Er zitten heerlijke snacks tussen die ik regelmatig bestel...Laatst stond er op de website, dat wat ik wilde hebben niet op voorraad was. Ik een mailtje gestuurd en vrij snel een antwoord en het was weer op voorraad. De verzending gaat ook snel. Ik ga hier sowieso al mijn snacks blijven kopen. Top webshop!

Uitstekende service en snelle levering!

Ik wil even laten weten dat ik ontzettend tevreden ben over mijn bestelling. De producten waren uitstekend verpakt en de levering was keurig op tijd. Het online bestellen ging soepel en alles is in perfecte staat aangekomen. Top Toko online is absoluut een aanrader! Met vriendelijke groet, Ronnie Zitter
Snel geleverd en keurig aangegeven op de bon wat niet geleverd is. Tevens alle producten in originele verpakking met een lange houdbaarheidsdatum! Tevens was alles heel goed verpakt voor de verzending. Ga snel weer lekkere producten bestellen...........
Snelle levering en als iets er niet meer is, wordt het geld daarvan direct teruggestort, nog voor de bestelling geleverd wordt.

Hele fijne webwinkel!

Producten die je nergens kunt kopen en ik op vakantie heb geproefd. Heel veel keuze en goede prijzen! Snel verzonden ook.
medewerker(ster) netjes optijd beleefd meer dan dat is niet nodig belangrijk is correct pakje afgegeven
Zending prima en compleet ontvangen, en de producten zijn lekker en goed. Was voor ons de eerste bestelling bij Gembira Almere en tot nu toe een prima ervaring.

Voorraad website klopt niet met de werkelijkheid

Op de website stond de ‘Premium Mushroom Powder’ gewoon op voorraad. Dus bestel ik 2 blikjes alsmede een aantal andere producten. Uiteraard betaal ik de bestelling en krijg vervolgens 2 dagen later dat de Mushroom powder er niet is. Dit was er belangrijkste product voor mij. Naar de winkel gegaan om de rest op te halen en kreeg te horen dat het geld via de rekening wordt terugbetaald. Waarom niet meteen contant? Zeker na die teleurstelling. Houd gewoon jullie website voorraad goed bij! Ik bestel de volgende keer elders

Antwoord van Tokogembira.nl - Gembira Almere

Bedankt voor je feedback en het delen van je ervaring. We begrijpen heel goed dat dit erg teleurstellend voor je was, zeker omdat de Mushroom Powder het belangrijkste product voor je bestelling was. Ons webshop voorraadsysteem is gekoppeld aan de winkelvoorraad. Dit betekent dat het helaas kan voorkomen dat een product online nog als beschikbaar staat, terwijl het kort daarvoor in de fysieke winkel is verkocht. In jouw geval is dat waarschijnlijk gebeurd. Onze excuses voor het ongemak en de verwarring rondom de voorraad en de terugbetaling. We nemen je opmerking zeker mee om onze communicatie en processen te verbeteren. We hopen dat we je in de toekomst toch weer mogen verwelkomen en je een betere ervaring kunnen bieden
Fijn dat sommige specifieke thaise producten hier te verkrijgen is. Zou fijn zijn als de verzending iets eerder kan.
Mijn bestelling was niet helemaal op voorraad en had het wel voor een bepaalde datum nodig.Ik ben terug gebeld en er is voor een oplossing gekeken . 👍
Prima allemaal! Ook goed verpakt !
Prima toko snelle levering goede communicatie bij niet aanwezig zijn van gewenst product Aanrader!
Prima bezorging weer : vrij snel , zeer zorgvuldig en netjes verpakt, volledig op de hoogte gehouden van de verzending via de e-mail en het bestellen in de webwinkel lekker gemakkelijk. Hartellijk dank voor alles!
Duidelijke website, eenvoudig bestellen en correct verzonden

To go voor Indische producten!

Duidelijke website, snelle verzending. Heel blij mee!
Hebben groot assortiment. Voor een goede prijs.
La rapidité et colis bien emballé.
Ik bestel altijd Luwak koffie bij Toko Gembira. Ze verzenden het altijd snel wat wij als prettig ervaren. Ben blij dat zij het als 1 van de weinige verkopen in Nederland!
professionele organisatie
Uw artikelen zijn zo fijn. Ik ben blij dat ik jullie nu gevonden heb. Ik kan zeer moeilijk lopen dus ik kan helaas niet meer naar de toko. Ook jullie hebben fijne producten die ik dagelijks gebruik.

Tokogembira.nl - Gembira Almere

Toko Gembira is gespecialiseerd in authentieke en smaakvolle in Aziatische en Surinaamse levensmiddelen. Onze motto is “Tasty authentic food makes your tongue dance, your tummy delightful & every soul...