Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. De zorgvuldige en stevige verpakking wordt vaak geprezen. Ook het ruime, unieke en goed beschikbare assortiment valt in de smaak. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als zeer goed ervaren. Daarnaast waarderen klanten de snelle communicatie en goede oplossingen van de klantenservice. De webshop wordt als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaren. Sommige klanten ervaren echter problemen met foutieve voorraadinformatie op de website, al worden terugbetalingen in die gevallen wel goed geregeld.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsTokogembira.nl - Gembira Almere
Snel geleverd en keurig aangegeven op de bon wat niet geleverd is.
Tevens alle producten in originele verpakking met een lange houdbaarheidsdatum! Tevens was alles heel goed verpakt voor de verzending.
Ga snel weer lekkere producten bestellen...........
Zending prima en compleet ontvangen, en de producten zijn lekker en goed. Was voor ons de eerste bestelling bij Gembira Almere en tot nu toe een prima ervaring.
Voorraad website klopt niet met de werkelijkheid
Op de website stond de ‘Premium Mushroom Powder’ gewoon op voorraad. Dus bestel ik 2 blikjes alsmede een aantal andere producten. Uiteraard betaal ik de bestelling en krijg vervolgens 2 dagen later dat de Mushroom powder er niet is. Dit was er belangrijkste product voor mij. Naar de winkel gegaan om de rest op te halen en kreeg te horen dat het geld via de rekening wordt terugbetaald. Waarom niet meteen contant? Zeker na die teleurstelling. Houd gewoon jullie website voorraad goed bij! Ik bestel de volgende keer elders
Antwoord van Tokogembira.nl - Gembira Almere
Bedankt voor je feedback en het delen van je ervaring. We begrijpen heel goed dat dit erg teleurstellend voor je was, zeker omdat de Mushroom Powder het belangrijkste product voor je bestelling was.
Ons webshop voorraadsysteem is gekoppeld aan de winkelvoorraad. Dit betekent dat het helaas kan voorkomen dat een product online nog als beschikbaar staat, terwijl het kort daarvoor in de fysieke winkel is verkocht. In jouw geval is dat waarschijnlijk gebeurd.
Onze excuses voor het ongemak en de verwarring rondom de voorraad en de terugbetaling. We nemen je opmerking zeker mee om onze communicatie en processen te verbeteren.
We hopen dat we je in de toekomst toch weer mogen verwelkomen en je een betere ervaring kunnen bieden
Mijn bestelling was niet helemaal op voorraad en had het wel voor een bepaalde datum nodig.Ik ben terug gebeld en er is voor een oplossing gekeken . 👍
Prima toko snelle levering goede communicatie bij niet aanwezig zijn van gewenst product Aanrader!
Prima bezorging weer : vrij snel , zeer zorgvuldig en netjes verpakt, volledig op de hoogte gehouden van de verzending via de e-mail en het bestellen in de webwinkel lekker gemakkelijk. Hartellijk dank voor alles!
Ik bestel altijd Luwak koffie bij Toko Gembira. Ze verzenden het altijd snel wat wij als prettig ervaren. Ben blij dat zij het als 1 van de weinige verkopen in Nederland!
Uw artikelen zijn zo fijn. Ik ben blij dat ik jullie nu gevonden heb. Ik kan zeer moeilijk lopen dus ik kan helaas niet meer naar de toko. Ook jullie hebben fijne producten die ik dagelijks gebruik.
Zeer makkelijk te bestellen en razendsnelle, keurig verpakte levering!
Top Shop!!
Super service, alles perfect verpakt en razendsnel bezorgd. Absolute aanrader!
👍
Snelle levering en waren enkele producten niet allemaal leverbaar...direkt een terugbetaling! 👍
goed en snel geleverd. Alleen had de doos wat kleiner gekund.:)
Producten zoals omschrevenprima producten
Producten zoals omschreven. Goed verpakt en redelijk snel geleverd.
Uitgebreid assortiment en snelle levering. Prima verpakt.
Snelle levering en goede prijs/kwaliteit
goede prijs/kwaliteit zorgvuldig verpakt en snel geleverd
Informatie op website is niet actueel
Het is jammer dat de informatie op de site niet klopt. Op de website stond dat er nog voorraad van een produkt was, maar dat bleek achteraf niet zo te zijn. Kreeg de keuze om iets anders te bestellen of geld terug te storten dat is dan wel netjes geregeld.
Bestelling.
Heb altijd gekregen wat ik bestel en ook de bezorging is goed geregeld.
Snelle verzending, en ze hebben alles wat ik wil hebben. Goede kwaliteit ook!
Ik heb alle spullen gekregen, die ik had besteld. En netjes op tijd.