Muscle Meat

7.530 reviews in totaal   1.084 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van de producten, de goede smaak van de maaltijden en het gemak van bestellen en bereiden. De snelle en stipte levering wordt gewaardeerd en de klantenservice wordt als behulpzaam, oplossingsgericht en vriendelijk ervaren. Ook de stevige en gekoelde verpakking en de prijs-kwaliteitverhouding krijgen positieve opmerkingen. Enkele klanten merken echter op dat de productkwaliteit recent licht is gedaald en dat er soms problemen zijn met te late of foutieve leveringen door de bezorgdienst. Daarnaast zijn er klachten over beschadigde of inefficiënte verpakkingen en opmerkingen over stijgende bezorgkosten of het ontbreken van kortingen.

ReviewsMuscle Meat

Een echte aanrader

Het pakket van Muscle Meat was goed vepakt: 2 x isolatie met daarin zowel onder als boven koelelementen. De twee isolatie lagen zijn goed dicht getapt. Producten voelt aan alsof ze net uit de diepvries kwamen. De liter pakken met hele eieren en alleen ei eiwit zijn super handig in gebruik. Ei eiwit kun je goed stijf kloppen met een mixer. De smaak van beide producten zijn lekker, geen rare bijsmaak. De kip zit per 200 gram vacuüm verpakt en is makkelijk te ontdooien. De textuur van de kip is ronduit fantastisch. Heerlijk mals, wordt niet droog zoals bij supermarkt kip. Ook de klantenservice was top. Er was te weinig kip om mijn bestelling compleet te maken. Hierover is telefonisch contact met mij opgenomen om te overleggen op welke dag ik de bestelling wilde ontvangen. Ik ben zeer tevreden over zowel de kwaliteit en de smaak van de eieren als de kip. Het is mij alleen niet duidelijk wat het and van herkomst is en het welzijn van de kippen. Een aanrader!!! Tot de volgende bestelling.

Ik ben fan!

Super fijne winkel om eten te bestellen als bodybuilder. Je koopt alles kant en klaar waardoor je zelf alleen nog je maaltijden hoeft samen te stellen. Het verzendproces is heel erg duidelijk. Er wordt goed aangegeven hoe laat de bezorger er is. Daarbij zijn de producten van goede kwaliteit en maakt het mijn leven een stuk makkelijker. Ik ben fan!
Ik ben zeer tevreden over de kant-en-klare maaltijden. Ik bestel regelmatig een grotere hoeveelheid en deze worden altijd netjes op de afgesproken tijd bezorgd. De maaltijden zitten goed verpakt in een speciale koeltas, in een stevige doos. De kwaliteit van het eten is hoog en er is veel variatie, waardoor het elke keer weer lekker en verrassend is. Echt top geregeld! Zeker een aanrader, heerlijk eten en goede service!
Top producten en top service. Leveringen altijd mooi op tijd. Heb als een gehad dat er iets mis was met de bestelling en als je dit meld word alles prima opgelost. Als iets besteld is en is niet meer op voorraad bellen je ze netjes op dit opgelopen. Dus ik zou even niet weten wat beter kan want alles in mijn ogen is top!!!

Muscle Meat altijd lekker en veel keuze, snelle verzending goede verpaking.

Muscle Meat, geweldige heerlijke maaltijden, alles kan je samen stellen en lekker makkelijk, snel klaar ff opwarmen in de magnetron scheelt een hoop vaat en rotzooi in de keuken. Het is zeer goed verpakt. Wat wel beter kan: Trunkrs de verzendmethode dat liep altijd goed alles netjes op tijd en alles kan je volgen via het trunkrs navigatie, MAAAR ... de laatste x dat ik heb besteld was een grote doos grote bestelling, deze werd verkeerd geleverd bij een andere woning, toevallig stond ik buiten op balkon te wachten en ik zie dat de koerier deze fout maakt en heb hem er op aangesproken, hij dus pakket weer opgehaald en aan mij gegeven. Nu is het nog goed gekomen maar de volgende x ligt mijn eten bij de buren te bederven. Trunkrs koeriers moeten beter opletten en kijken waar ze leveren of het wel klopt. We hebben het hier wel over voedsel wat ingevroren is.
De bezorging via trunks is altijd appart. Bezorgers lopen gewoon door je bloementuin. Levertijden ook altijd laat. Laatste was 22:30 dat zijn toch geen bezorg tijden meer. Bezorgers gaan ook niet normaal met de dozen om en de helft van de tijd kan je niet eens normaal met ze comuniceren. Als er een andere leverbaar is. Dan krijgen jullie 5 sterren. Eten is altijd prima en scheelt me veel tijd en moeite.
De beste kip die ik ooit gehad heb. Nooit meer dat geklieder met rauwe kip uit de supermarkt. Even in de magnetron en klaar, en zo lekker mals! Echt top. Heb al heel wat mensen deze kipstukjes getipt (met succes) en dat is denk ik de beste reclame die je je kunt wensen.

Smaakvolle maaltijden

Snelle levering en de maaltijden zijn echt smaakvol en vullend. Ik behaal mijn eiwitdoelen nu een stuk makkelijker. Geen lange dagen meer in de keuken om zelf maaltijden te preppen maar gewoon uit de vriezer en heb nu meer tijd over voor training en andere bezigheden. Top!

Geweldige Service.

Bestelling bestond uit een aantal pre-workouts die extreem in de aanbieding waren door een beperkte houdbaarheid. Specifieke smaak bleek niet meer voorradig, hebben ze het veranderd naar een andere smaak die de volle prijs was tegen het speciale actietarief. Petje af. Klasse. Denk niet dat er veel andere shops zijn die dit hadden gedaan.
Altijd kwaliteitsproducten en topservice. In het verleden al voorgehad dat door beschadiging van de doos 1 zak kip al bijna volledig ontdooid was, na melding te maken heb ik de volledige bestelling opnieuw toegestuurd gekregen. Zeer klantvriendelijk.
Heerlijke verse maaltijden! Ik bestel hier altijd mijn maaltijden omdat het vlees lekker mals is en er echt heerlijke groenten in zitten. De kwaliteit is ontzettend goed en daarnaast is het ook nog betaalbaar voor zulke hoogwaardige voeding. Echt top! Ga zo door!
Het eten smaakt ontzettend lekker en is heel makkelijk te bereiden. Ik had een slechte mening over magnetron maaltijden maar die is zeker bijgedraaid. 1 klein puntje is dat ik het heel slecht vind bij de levering dat het pakket zo voor je deur wordt gezet en er niet aangebeld word zelfs als je gewoon thuis bent

TOPPER !!!!!!!!!!

Lekkere producten - uitstekende levering, op tijd zoals beloofd - uitstekende klantenservice. Ik had een product dat me echt niet smaakte (lag volledig aan mij) en ze hebben dit na 1 mailtje gewoon terugbetaald. Ongezien deze geweldige service. Topper !!!!!!

Top, alle lof en respect

Leveren prima voedingsmiddelen, en alles zoals besteld word afgeleverd op afgesproken tijd. Als er iets fout gaat door de vervoerder, dan onmiddellijk zonder enige discussie herstel door Muscle Meat. Alle lof en respect voor deze organisatie, ben al enige tijd klant daar en zal het nog lang blijven.
Bestel iedere week bijna.zalm is top,kipfrietjes,kipburgers wordt hier erdoor gedraaid en af en toe maaltijden.ijs zal ik vaker bestellen,vergeten vorige keer.paar dingen die ik minder vind maar das bij iedereen persoonlijk.pulled chicken is ook lekker,de balletjes.dus ja eigenlijk dus toch wel veel haha
Great products, extremely practical and guarantee of good quality for a proper diet. Only remark is that sadly delivery fees have continued to rise in the last year, but not much to be done about it.

Its easy and super quality

Its easy, its quick, and it tastes and feels like a home cooked meal. First time I ever had frozen food that was actually feeling super fresh when I ate it. We have been customers since!
Helemaal top! Het eten is qua kwaliteit prima en als je graag wilt meal preppen dan is dit toch wel de meest eenvoudige manier. Je weegt je kant en klaar gegaarde vlees, groenten en rijst/aardappelen/pasta af en kan dit op je werk heel makkelijk opwarmen en klaar. Ook als je af en toe gewoon geen zin hebt om te koken maar wel een gezonde goed afgestemde maaltijd op je bord wil dan is dit toch wel de meest makkelijke manier. Zorg er wel voor de het allemaal in je vriezer past 😊 Voor mij gaat het niet om spiermassa kweken en zo maar om een goed uitgebalanceerde maaltijd die zorgt dat ik de juiste hoeveelheid vetten, koolhydraten en eiwitten pak voor mijn Ultra Trail activiteiten. Dus echt je hoeft geen fitness of bodybuilder atleet te zijn om dit goed te kunnen gebruiken. Zelf vind ik wat betreft de smaken van de kip de gewone naturel variant het lekkerst. Eenvoudig en goed. Uitstekend!

Top van voor tot achter

Bestellen ging gemakkelijk, levering was precies op tijd, alles was netjes verpakt en maaltijden waren nog steeds bevroren. Kan alleen nog geen uitspraak doen over de smaak van deze maaltijden want die heb ik nog niet geproefd.

Top vlees en vis, bezorging ook super goed!

De kipfilet, kipschnitzels, Angusburgers en de zalm zijn allemaal erg lekker. De Garnalen zijn superlekker! Het wordt netjes verpakt bezorgd! Het kan zo de vriezer weer in. Helemaal top!