sukrin.nl

2.543 reviews in totaal   113 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de smaak van de producten, die vaak als vergelijkbaar met suiker en zonder bijsmaak wordt omschreven. De snelle en betrouwbare levering draagt bij aan de tevredenheid en het gebruiksgemak van zowel het bestellen als het toepassen van de producten wordt zeer gewaardeerd. Ook wordt het assortiment als ruim ervaren en vinden veel klanten de producten een gezond alternatief, vooral voor diabetici en mensen die suiker willen vermijden. De verpakking wordt meestal als zorgvuldig ervaren. De prijs wordt echter regelmatig als (te) hoog genoemd, wat ertoe leidt dat sommige klanten minder vaak bestellen. Daarnaast merken klanten op dat bepaalde producten niet altijd voorradig zijn of dat het assortiment is verminderd. Enkele klanten melden problemen met de verpakking, zoals te grote dozen of kapotte producten.

Reviewssukrin.nl

A H
Albert H.

Beste koop voor diabeten!

Vanuit een mailtje zit ik snel bij wat ik wil bestellen op de website. Snel gevonden, besteld en afgerekend en ook snel thuisbezorgd. Voor diabeten is er geen beter suikervervangend produkt te koop. Het heeft 70% van de zoetkracht en dezelfde struktuur als gewone suiker, maar geen koolhydraten en caloriën! Kan niet beter!
Fantastisch product. Smaak, textuur, vetwerking in koude én warme gerechten, gewoon weg subliem. Als koekjes- en zoetmonster heb ik geen seconde suiker gemist. En mijn lijf al helemaal niet. Stilletjes in 4 weken tijd 4 kilo kwijt, zonder één dag “op dieet” te zijn geweest. Gewoon doen. Echt!
ik heb de chocoladecake gebakken. Prima cake, wel erg compact en minder chocolade smaak dan verwacht, misschien wat meer suiker toevoegen en ik doe er wat bakpoeder bij.
Ik maak op byzondere gelegenheden amandelspijs met sukrin. Anders is dat altijd vergeven van de suiker en te zoete smaak. Verder ben ik niet zo'n bakmens, maar heb nu een toetje uitgeprobeerd, was erg lekker.

krokant

In gebakken of verhitte vorm in voedsel wil het wel eens erg krokant uitvallen omdat de "suiker zich verzamelt. Meestal los ik dit op door zelf met de hoeveelheid in het recept te veranderen.
Consumer profile image
Ed N.

Ik gebruik dit product al jaren.

Ik gebruik dit product al jaren naar volle tevredenheid. Ik heb diabetes en de Sukrin is een uitstekende vervanger van de suiker.
H G
Hans G.
Heerlijke producten veel keuze, favoriet is toch wel de Sukrin syrup gold en sukrin gold
Heerlijk toetjes zonder calorieën en suikerpiek/dip Eindelijk een toetje zonder schuldgevoel
De smaak! heerlijke sjokolade en marzepijn, cake iets minder, maar zeker bijzondere producten!
Bestellen en leveren volgende dag. Heel blij met de bakmix chocolade cake.

Top product.

Heerlijk voor in de yoghurt

Verzending snel maar helaas…..

Verzending snel maar helaas, verpakking niet optimaal waardoor 1 zakje ( chocolade mousse ) kapot bleek te zijn . Jammer ! Doe iets aan de verpakking wbt dit product .
Aantrekkelijk door uiterlijk van bruine basterdsuiker !
Y V
Yvonne V.

Als altijd weer helemaal goed!

Fijne site, makkelijk bestellen en snelle bezorging. Aandacht besteed aan het verpakken en tot mijn verrassing nog een kadootje op de koop toe!
Sortering en smaak.

Hoe reviews werken bij Trusted Shops

Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.