shop.brouwerijdemolen.nl

1.034 reviews in totaal   231 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg te spreken over de snelle en betrouwbare levering, het bestelgemak en de duidelijke informatie op de webshop. De smaak en kwaliteit van de bieren worden veelgeprezen, net als de ruime keuze en bijzondere variaties in het bieraanbod. Ook de verpakking krijgt vaak positieve feedback en sommige klanten waarderen de snelle en vriendelijke oplossingen van de klantenservice. Tegelijkertijd zijn er klachten over beschadigde of niet ontvangen pakketten en melden sommige klanten schade of onvoldoende bescherming van de bieren. Ervaringen met de klantenservice zijn wisselend, met ook opmerkingen over trage of onvolledige afhandeling. Sommige klanten vinden bepaalde biersmaken minder geslaagd of hadden graag meer specifieke stijlen gezien. Daarnaast uiten veel klanten hun teleurstelling en verdriet over het stoppen van de brouwerij en de webshop.

Reviewsshop.brouwerijdemolen.nl

De verpakking was supergoed Ook retourbetaling voor de niet meer voorradige flessen perfect geregeld. Wel erg jammer dat straks geen molenbier meer te leveren is. Zal ze missen

Antwoord van shop.brouwerijdemolen.nl

Hi, Bedankt voor jouw review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Geniet van je bestelling! Met vriendelijke groet, Klantenservice Brouwerij De Molen
Een doos van €90,00 opsturen zonder dat er breekbaar opstaat!! Daarnaast zeggen dat je een 24 pack opstuurt en er dan maar 23 in doen!! Dan ook nog een paar boeren kapot in de doos en zeggen voor 2 biertjes sturen we niets meer op, dus je krijgt daar geld voor terug!! Nee jullie hadden moeten compenseren en er een paar extra sturen!! Helaas is dit niet gebeurt!! Heb bij meerdere brouwerijen besteld, er is bij anderen ook wel is wat mis gegaan, maar doe compenseren en niet we betalen 2 biertjes terug!!! Denk nog een keer goed na over jullie marketing!! Ik vind het heel erg jammer dat jullie het zo hebben opgelost......

Antwoord van shop.brouwerijdemolen.nl

Beste Mirjam, Bedankt voor jouw review. Wat jammer om te horen dat je bestelling in deze staat is bezorgd. We doen ons uiterste best om alle bestellingen zo goed mogelijk en breukvrij te verpakken. Helaas zijn we deels afhankelijk van onze bezorgdienst en hoe zij omgaan met onze pakketten. Dit had uiteraard niet mogen gebeuren, en daarvoor bieden we graag onze excuses aan. Bij schade van slechts één of twee flesjes hebben we als team besloten geen nazendingen te doen. Dit besluit is genomen vanuit duurzaamheidsoverwegingen én vanwege de verhoogde kans op nieuwe breuk. Een doos met slechts twee flesjes biedt namelijk veel meer bewegingsvrijheid, wat het risico op schade vergroot. Ik heb vernomen dat onze klantenservice je als extra tegemoetkoming een kortingscode van 10% aangeboden heeft voor je volgende bestelling. Mocht je deze niet hebben ontvangen, neem dan gerust contact met ons op via info@brouwerijdemolen.nl, we helpen je graag verder. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We hopen je snel weer terug te zien in onze webshop, zodat je opnieuw kunt genieten van onze bieren. Met vriendelijke groet, Brouwerij de Molen

De biertjes zijn altijd goed.

De biertjes zijn altijd goed van De Molen. Onderweg had de post het pakket laten vallen en zonder problemen ontving ik een nieuwe zending.

Antwoord van shop.brouwerijdemolen.nl

De beste bierbrouwer van de wereld!

De bieren zijn fantastisch. Heel goed is dat de naam en de smaak van het bier altijd klopt. De kwaliteit van het bier is erg goed!

Laatste bestelling succesvol

Heb op de laatste dag dat ze open waren nog 2 dozen vol lekkers besteld.
We zijn tevreden over de wijze waarop onze bestelling is afgehandeld. Vlot en in een goede verpakking. De extra flessenopener was wel erg basic. Dat mag best een beetje specialer zijn om het karakter van het bier van De Molen uit te stralen!

Antwoord van shop.brouwerijdemolen.nl

Hi, Bedankt voor jouw review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service! Geniet van je bestelling! Met vriendelijke groet, Klantenservice Brouwerij De Molen
Helaas wat weinig stouts in de "go out with a bang". En niet degelijk verpakt; alle flesjes gingen los door de doos heen. Zelfs de slechthorende postbezorger vond dat ik even moest kijken in zijn bijzijn, zodat het eventueel direct retour kon.
Blij dat er niet meer met Budbee bezorgd wordt, daardoor heb ik geruime tijd niet meer bij jullie besteld. Nu was het snel en alles in orde. Heel fijn. Jammer dat het de laatste keer zal zijn.

Antwoord van shop.brouwerijdemolen.nl

Pakket helemaal top. Erg lekkere en unieke bieren. Onbegrijpelijk dat deze fantastische brouwerij is gesloten. Zal ze missen ben al jaren fan van hun mooie producten.

Antwoord van shop.brouwerijdemolen.nl

Heerlijk bier. Snelle verzending en perfecte prijs-kwaliteitverhouding.
Fantastische bieren. Correcte levering. De leveringen zijn altijd zoals verwacht. Jammer dat het gaat stoppen.

Antwoord van shop.brouwerijdemolen.nl

Alles was goed Jammer dat jullie gestopt zijn bedankt voor alles
Prima levering en nog primaarderderder bier.
De snelle levering en de kwaliteit van de bieren
E B
Ed B.
Meest bijzonder bier assortiment. Wat beter kan? Blijf deze bieren brouwen!!!

Antwoord van shop.brouwerijdemolen.nl

Fantastische locatie en fantastische bieren welke moeten blijven
Snelle levering, zoals het altijd was.

Top!

Fijn dat de brouwerij webshop het nog doet. Sluiten van de brouwerij is een gemis! Super eenvoudig kunnen bestellen en snel geleverd :-)

Heerlijke biertjes waren hwt

Heerlijke biertjes waren het