215 reviews in totaal   107 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

215 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 15 feb 2024

ijsblokjesamsterdam.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle, stipte en correcte levering. De service wordt als uitstekend, snel en klantgericht ervaren. Ook de communicatie wordt doorgaans gewaardeerd, met lof voor bereikbaarheid en regelmatige updates. De hoge kwaliteit van het ijs en de verpakking overtreft vaak de verwachtingen. Daarnaast wordt het personeel als vriendelijk, behulpzaam en klantgericht omschreven. Problemen worden meestal snel en adequaat opgelost. Toch worden er af en toe vertragingen of fouten bij de levering genoemd. Soms ervaren klanten geen reactie op hun vragen en worden problemen niet altijd volledig naar tevredenheid opgelost.

ReviewsIJs-Garant | IJsblokjesAmsterdam.nl

Bij elke gelegenheid die wij vieren, mogen jullie natuurlijk niet ontbreken! 🥰 De levering van de ijsblokjes op locatie is altijd netjes, snel en op tijd. Alles wordt perfect geregeld! 🧊✨ Nogmaals ontzettend bedankt voor jullie topservice en betrouwbaarheid. Tot de volgende keer!
‘Je online bestelling is er bij de planning ‘tussenuit gevallen’. Dat kreeg ik te horen toen ik 30 minuten na het verstrijken van het tijdslot nog geen ijs had. Daarna werd het het serieus opgepakt, werd er contact met me gehouden over de voortgang en kreeg ik alsnog ijs geleverd. Dat gaf me het vertrouwen waardoor ik waarschijnlijk opnieuw ijs bij dit bedrijf zou bestellen, maar als je naam IJsGarant is mag dit natuurlijk eigenlijk niet gebeuren.

Ideaal!

Vanwege hitte en kleine koelkast twee bakken met ijs besteld voor de borrel. Alles perfect geregeld en op afgesproken tijdstip bezorgd. IDEAAL! De bakken zijn tot de nok toe gevuld en twee dagen later was het ijs nog niet gesmolten!
geweldig , een super top bedrijf, service 8 steren en de kwaliteit van de ijs is top en blijf lang super volgend jaar weer een party bestellen , top
Fijne en snelle klantenservice en flexibel in aanpassen van de bestelling. Levering was ook top.
Fijne communicatie, en ijsblokjes die super lang meegingen! Ook snelle levering.
makkelijk te bestellen, telefonisch goed bereikbaar en aflevering volgens afspraak. Goede kwaliteit.
goede services en ik werd keurig gebeld dat ze wat later zouden komen, geen probleem dus
J V
Jan v.

prima service

Zoals ook de andere jaren komen jullie strak op tijd, Top. I.v.m. het warme weer hadden we daardoor ruim de tijd om de dranken te koelen

When Nature Calls

Wij, When Nature Calls gebruiken altijd ijsblokjes voor onze bar en events van ijs garant welke altijd snel geleverd worden. Thanks 🤙🏻
Super snelle service en stipte levering!
Altijd goed geleverd, vriendelijke gasten!!!

Betrouwbare koeling

Eenvoudig te bestellen, betrouwbaar voor de levering. IJsboxen houden het minstens 3 dagen uit.
De levering was helemaal top. Goed op tijd en geen probleem om even om te rijden naar het achterplein. Fijne service.
Netjes op tijd geleverd, goed verpakt en hoogwaardige kwaliteit :)

Prettig bedrijf

Flexibel, vriendelijk, doen wat beloofd wordt

IJs-Garant | IJsblokjesAmsterdam.nl

IJs-Garant: Jouw Betrouwbare Partner voor IJsblokjes, Crushed IJs en Droogijs in Nederland Bij IJs-Garant zijn we de betrouwbare specialist in de productie en levering van hoogwaardige ijsblokjes en ...