IJs-Garant | IJsblokjesAmsterdam.nl

201 reviews in totaal   120 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle, stipte en betrouwbare levering. De service wordt als vriendelijk, behulpzaam en flexibel ervaren, met veel waardering voor het klantgerichte handelen. Daarnaast wordt de communicatie doorgaans als duidelijk en prettig omschreven. Het bestelproces verloopt eenvoudig, overzichtelijk en soepel. Ook de kwaliteit van het ijs en andere producten wordt meestal als hoog en betrouwbaar beoordeeld. Enkele klanten melden echter vertragingen of niet-bezorging. Daarnaast zijn er opmerkingen over slechte bereikbaarheid of het uitblijven van een reactie.

ReviewsIJs-Garant | IJsblokjesAmsterdam.nl

Ideaal!

Vanwege hitte en kleine koelkast twee bakken met ijs besteld voor de borrel. Alles perfect geregeld en op afgesproken tijdstip bezorgd. IDEAAL! De bakken zijn tot de nok toe gevuld en twee dagen later was het ijs nog niet gesmolten!
J V
Jan v.

prima service

Zoals ook de andere jaren komen jullie strak op tijd, Top. I.v.m. het warme weer hadden we daardoor ruim de tijd om de dranken te koelen

When Nature Calls

Wij, When Nature Calls gebruiken altijd ijsblokjes voor onze bar en events van ijs garant welke altijd snel geleverd worden. Thanks 🤙🏻

Betrouwbare koeling

Eenvoudig te bestellen, betrouwbaar voor de levering. IJsboxen houden het minstens 3 dagen uit.
De levering was helemaal top. Goed op tijd en geen probleem om even om te rijden naar het achterplein. Fijne service.
Netjes op tijd geleverd, goed verpakt en hoogwaardige kwaliteit :)

Prettig bedrijf

Flexibel, vriendelijk, doen wat beloofd wordt
delivery came on time!

Ijs was top kwaliteit

Ijs was niet aan elkaar geplakt, Ik kreeg foto waar het precies geleverd was.
geen enkel negatief punt te vinden. Alles is goed
Perfect

Oplossingsgericht

Dat mijn verkeerde bestelling zonder morren goed is gemaakt.
Snelle levering! Goede ijsblokjes.