wijndeal.nl

51 reviews in totaal   51 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn tevreden met het ruime en kwalitatieve assortiment aan wijnen. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en professioneel ervaren. Ook de snelheid en betrouwbaarheid van de levering worden vaak positief genoemd. Er zijn echter enkele klachten over vertragingen bij de levering.

Reviewswijndeal.nl

mooie wijnen besteld bij wijndeal, The Fishwives club rose pinotage 2025 heerlijke verfrissende wijn. En de rose van Weingut Netzl Rosanna Zweigelt 2023 ook een heerlijke verfrissende rose .
Gewoon lekker degelijk, zonder gedoe. Levering binnen acceptabele termijn, communicatie kan beter. Geen ontvangstbevestiging van de bestelling en moet uit de postnl app achterhalen wanneer de bestelling onderweg is…

Prachtige Chardonnay gecoord

Bij jullie prachtige Chardonnay kunnen bestellen welke ik in plaatselijk restaurant (bistro) had gedronken. Deze werd ook snel geleverd.

Prima wijnen voor een mooie prijs

PostNL leverde 6 dagen te laat, maar Wijndeal kan hier niets aan doen en behandelde mijn boze mail zeer vriendelijk en netjes af.

korting-actie

Ik koop héél regelmatog en voor meer dan een gering bedrag telkens. Eens een actie of korting krijg ik helaas noit voorgesteld. Daarom overweeg ik om elders (goedkoper) te kopen. De service is wel TOP. Evenals de keuzemogelijkheden.

het aanbod is variabel voor correcte prijs

het aanbod, het profiel dat je kiest helpt je meestal naar de betere wijnen nadeel is bij mij de verzending, is al 3 keer lang onderweg geweest
Gemakkelijk bestellen, heerlijke wijn en snelle levering. Indien nodig snel persoonlijk contact.
Goede prijs incl verzenden , maar het duurt wel lang - 7 dage tot uitlevering maar verder perfect

Verzending goed gegaan

Doos met 12 flessen wijn, stevig ingepakt en zonder problemen verstuurd en aangekomen
Perfect verpakt zodat er niets aan kan gebeuren onderweg tijdens verzending!

Betrouwbaar

Snelle, veilige levering. Producten zoals beloofd.

Zeer grote keuze in wijnen.

Zeer grote keuze in wijnen en zeer snelle en vlotte service.
Besteld en bezorgd op tijd en heel.
Zeer snelle levering! Lekkere wijn!
Snelle levering en een accurate eenvoudige Lanier van betalen.
Snel en correct. Geen beschadigingen.
ik heb zelf niet goed gelezen, maar ik ontving een 375ml fles ipv 750. ik dacht dat ik een goed koop had gedaan maar was teleurgesteld.
Lode V.
Tienen (Belgien)
Uitermate tevreden, ik kom wel terug shoppen!
Mooie wijnen en uitstekende service.