Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsalcoholfreedrinks.nl
De verzending was top alleen vonden wij de wijn vlak en niet lekker. Is uiteraard persoonlijke smaak.
Antwoord van alcoholfreedrinks.nl
Dank voor deze beoordeling. Fijn om te horen dat de verzending goed is bevallen, maar jammer dat de smaak van de wijn niet naar wens was. Zoals u aangeeft is is dat inderdaad afhankelijk van persoonlijke smaak. Alcoholvrij genieten kan een ontdekkingsreis zijn, waarbij we hopen dat u doorgaat met het zoeken naar uw alcoholvrije favoriet. We helpen u daar in ieder geval graag bij eventueel met een persoonlijk advies. Dus graag tot ziens bij Alcoholfreedrinks.nl
Antwoord van alcoholfreedrinks.nl
Hartelijk dank voor deze fantastische beoordeling. Graag tot ziens bij Alcoholfreedrinks.nl
Antwoord van alcoholfreedrinks.nl
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. We zien u voor de lekkerste alcoholvrije dranken graag weer bij Alcoholfreedrinks.nl.
Beste Nancy,
Hartelijk dank voor deze super mooie beoordeling.
Jullie persoonlijke benadering.
Antwoord van alcoholfreedrinks.nl
Hartelijk dank voor deze 5-sterren review. Superfijn dat onze persoonlijke benadering gewaardeerd wordt.
Antwoord van alcoholfreedrinks.nl
Dank u wel voor deze mooie beoordeling. Wij horen graag dat u tevreden bent en we zien u graag weer bij Alcoholfreedrinks.nl.