Energy Cans NL

4.284 reviews in totaal   762 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 28 sep 2021

energycans.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en tijdige levering van hun bestellingen. De prijzen worden als zeer scherp en voordelig ervaren. De verpakking wordt vaak als stevig, veilig en zorgvuldig omschreven, wat zorgt voor beschadigingsvrije levering. Daarnaast waarderen klanten de ruime keuze in producten. De service wordt als uitstekend ervaren, vooral als het gaat om probleemoplossing en klantvriendelijkheid. Ook geven klanten aan dat bestellingen altijd correct, volledig en zonder problemen verlopen. Enkele klanten benoemen verzendkosten of prijs als aandachtspunt. Daarnaast merken sommige klanten op dat bepaalde smaken of producten niet altijd op voorraad zijn.

ReviewsEnergy Cans NL

Bestellung Trays + Einzeldosen

Deutsch: Ich bin ziemlich zufrieden mit meiner Bestellung, das bezahlen war super einfach und es ist auch zügig in Deutschland angekommen. Das einzigste Manko ist das ein Paar Dosen paar Dellen beinhalten. Tipp für Sammler: Bestellt 2 oder 3 Dosen da wird bestimmt eine dabei sein ohne Dellen zum Aufstellen. English: I am quite satisfied with my order. The payment process was very easy, and it arrived in Germany quickly as well. The only downside is that a few of the cans have some dents. Tip for collectors: Order 2 or 3 cans, and there will probably be at least one without dents that you can display. Nederlands: Ik ben behoorlijk tevreden met mijn bestelling. Betalen was heel eenvoudig en het pakket is ook snel in Duitsland aangekomen. Het enige nadeel is dat een paar blikjes enkele deuken bevatten. Tip voor verzamelaars: Bestel 2 of 3 blikjes; dan zit er waarschijnlijk minstens één zonder deuken tussen om neer te zetten.
Het assortiment biedt veel verschillende smaken, wat erg positief is. Wel vind ik het jammer dat bepaalde smaken uitsluitend per tray van 24 blikjes verkrijgbaar zijn. Daarnaast zijn populaire smaken regelmatig uitverkocht. Persoonlijk zou ik het prettig vinden als deze producten alsnog besteld kunnen worden, met eventueel een langere levertijd zodra de voorraad weer beschikbaar is. Verder vond ik de verzendkosten aan de hoge kant. Ondanks deze punten ben ik tevreden over de variatie in het aanbod.
Snelle levering en goede nazorg naar aanleiding van slechte staat van levering door PostNL. Normaal gesproken zijn de pakketen vanuit Energycans 100%, maar door fout PostNL was 1 pakket niet compleet. Energycans loste het probleem binnen een dag op..... Top service.

Goede ervaring.

Het was redelijk netjes geleverd. De verpakking van EC.nl was perfect alleen had de bezorger het pakket laten vallen en waren een paar blikken flink ingedeukt, maar dit is niet de schuld van EC.nl. Verder klopte het precies. De prijs is misschien nog wel het beste.

goed bezig

Nu meerdere keren besteld de bestellingen waren zo 2 tray per keer telkens nog heel overgekomen en ook hetgene wat ik besteld had dus dat is al mooi. mischien het assortiment uitbreiden met meer merken? verder goed bezig
Steeds snelle levering en uitgebreid aanbod aan Monsters, inclusief de nieuwste smaken aan een dure, maar faire prijs. Het zou fijn zijn als trouwe klanten hier en daar een sale, korting of volumekorting krijgen.

T was een fijne ervaring

De prijs was niet xtreem duur ofzo, en het is legit. Ook word het nog eens snel en optijd bezorgd, echt fijn. Verzendkosten waren ook niet heel duur, het liefst natuurlijk geen verzendkosten gehad maar ik vind niet dat het een minpunt kan zijn.

Snelle levering, mooi ingepakt, smaakt naar verwachting

Geen problemen met de levering, blikjes zijn redelijk stoot-bestendig ingepakt en komen elke levering onbeschadigd aan. Drank zelf is winkel-kwaliteit. Nog nooit met de klanten-service te maken gehad.

Aanbevolen

Ondanks dat de bestelling een dag was verschoven (door de hittegolf en PostNL's reactie daarop) kwam de bestelling goed binnen. Elk blik netjes ingepakt met bubbelplastic om ze te beschermen. Zeker aanbevolen.

Netjes en veilig verpakt en goed aangekomen.

Netjes en veilig verpakt zodat zelfs de bezorgers niet weet wat er in it. Alles perfect aangekomen en nergens anders krijg je een betere prijs dan vergelijkbare sites. Later in toekomst voor de 3de keer zeker bestel ik van deze site.
Goede prijs, en relatief snel geleverd. Alleen is soms niet alles op voorraad, dus is het elke keer een beetje hopen of ze de smaken hebben die je graag wilt

De prijzen en het aanbod zijn top

De prijzen en het aanbod, voor wat betreft Monster energy, zijn ongeëvenaard. De bezorging, van een middelgrote bestelling, verloopt soms wat vaag. Regelmatig een andere koeriersdienst en vaak tot een week wachten op bezorging. maar anders dan dat, top!

Betrouwbare leveringen maar betaald leverkosten per besteld product ipv per bestelling

De hoeveelheid keuze en dat de blikken uit het buitenland komen. Dan hoef je geen rekening te houden met het inleveren voor statiegeld. Daarnaast is de verpakking abnormaal goed en ik ben blij met postnl als bezorger want die levert tenminste op de tijd dat ze aangeven. Wat beter kan is wanneer de bestelling vandaag besteld morgen in huis garantie heeft. Nu duurt het vaak 2 dagen (laatst langer vanwege sneeuw). Ook zou het beter zijn als de leverkosten een vaste prijs heeft en niet per bestelde product is. Ik bestel meestal 5 sets en dan betaal ik 5x leverkosten waar bij andere het vaak een vaste 5 euro per bestelling is.
Heel zorgvuldig ingepakt en zeer goede prijs. Voornamelijk de12 pack monster killer brew, die vind je nergens anders voor deze prijs!
In meiner Lieferung wurde etwas vergessen. Ich konnte ohne Probleme per Ticket mein Problem äußern und die Produkte wurden schnell nach geliefert. Super Service!
Product was the best I have ordered. Service is fantastic. Have ordered from you before and will continue to do so. Thumbs up!
Snel en heel netjes gezorgd, goed verpakt en compleet. Ook verdelen ze de traytjes over dozen waardoor het ook makkelijk te vervoeren is en niet te zwaar wordt in een doos.

erg goeie service

Zoals altijd erg goeie service en de blikken echt mega goed verpakt Volgende ronde kom ik ze weer ophalen met de vrachtwagen 👌🏼

Goeie ervaring

Tot heen toe is alles met bestellingen goed gegaan, verzendkosten zijn duur maar nog steeds goedkoper dan in de winkel en niet alles vol met rotzooi ivm statiegeld en dat is het allergrootste pluspunt. Geen statiegeld dat is voor mij de reden dat ik hier bestel.
Heldere informatie over bestellingen, snelle afhandeling en wanneer er problemen zijn, snelle behulpzaamheid.

• energycans.nl
  • info@energycans.nl
  • Veenendaal, NLD

Energy Cans NL

Ontdek het grootste assortiment energydrink van Nederland! Rechtstreeks geïmporteerd en direct uit voorraad geleverd. Laagste prijs, goed verpakt en snel verzonden.