Aardbeiplantje.nl- Logo - Beoordelingen

Aardbeiplantje.nl
Beoordelingen:

2.323 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.323 beoordelingen in totaal  

4,80
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 mrt 2024
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Aardbeiplantje.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima ontvangen en meer plantjes dan ik had verwacht. Staan nu een week in de potten en zetten al aan. Nu wachten op mooi weer. Foto is van de dag dat ik ze heb geplant. Zelfs nog een boekje voor de verzorging e.d. Hartelijk dank hiervoor 🍓

de meest kritische beoordeling

6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik sorteer al 30 jaar aardbeienplanten in de winter bij een van jullie collega's, en ik herken het probleem van nieuwe mensen, die kort moeten snijden. Zij houden het rhyzoom niet op gelijke hoogte en snijden dan een aantal koppen kapot. Dat is precies wat er met mijn planten gaande was. Van de 42 planten heb ik er 7 weggegooid. De rest was trouwens te kort, te risico vol afgesneden. Met kort snijden ruim je wel de oude bladresten en bloemen op, maar heeft ook risico's.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Aardbeiplantje.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ja wat zou ik er van zeggen hahahahah het uitzoeken is simpel, de informatie op de site is alles wat je moet weten van de plantjes bestellen zo gebeurt , track and trace en verzenden duidelijk zoals op de site staan de verzend dagen dus de volgende werkdag staat de bezorger voor de deur , alles netjes ingepakt in de doos Ik wou dat iedereen zo alles geregeld had jammer dat je voor sommige bedrijven niet een sterretje extra kan geven want die verdienen jullie Nu alleen het moeilijkste van de bestelling wachten op die mooie rooie zomer koninkjes
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De kwaliteit van de aardbeien was uitstekend! Na een week zijn ze al aan de groei. Misschien een goede tip voor het verpakken om tussen de bovenste planten en het plastic in de doos ruimte te houden. Nu worden enkele bovenste bladeren van de planten helemaal zwart door vocht en geen lucht. Verstikking. Bij aankomst heb ik ze gelijk uitgepakt. Het viel nog mee maar als ze langer in de doos zitten gaat de kwaliteit hierdoor terug uit. Foto heb ik niet heb de zwarte bladeren verwijderd. Groet Gert Jan de Vries
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Super plantjes !Ik heb dit jaar power plants gekocht en…

Ik heb dit jaar power plants gekocht en erna nog een set normale. En direct ook van die speciale rechte bakken erbij besteld omdat ik op een andere plaats uiteindelijk ook aardbeien wilde neer zetten. Ik vervang mijn plantjes om de 3 jaar en de verzending is prima! De power plant plantjes doen het idd veel sneller goed na het planten. Ze slaan sneller aan en groeien ook direct beter. Ook krijg je altijd een handig boekje erbij. Ik ben een tevreden klant en raad iedereen aardbeiplantje van harte aan!
Beoordeling melden
MV
Maud V.
Nederweert-Eind
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Gekoelde Korona powerplants besteld, toen deze binnen kwamen schrokken we van de ‘kwaliteit’. Bladeren helemaal bruin of zelfs geen bladeren, contact opgenomen met de klantenservice. Dit hoorde bij het proces van de plantjes en ze gingen snel groeien met nieuwe bladeren. Dit is ook echt het geval, de planten groeien uitstekend en zien er geweldig uit! Nu aan het wachten tot we over een paar weekjes lekkere aardbeien kunnen eten. Zeker een aanrader om aardbeienplantjes te bestellen.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Onze plantjes kwamen keurig verpakt bij ons aan, de zorgvuldige beschrijving was een goede houvast om de plantjes op juiste wijze te planten. Nu is het aan de zon, bijgestaan door wat regen ( en anders helpen we een beetje) en ons geduld om later in het seizoen te mogen genieten van heerlijke aardbeien. We kunnen niet wachten!
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
100 stekjes besteld, netjes geleverd en alle 100 mooi en al redelijk volgroeid. Er zat werkelijk geen enkele slechte tussen. Hierdoor heel makkelijk te planten en binnen een week al in blad. Een handige en duidelijke instructie meegeleverd waardoor je precies weet hoe ze te planten en te verzorgen.
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goedemiddag. Ik had de plantjes besteld maar niet nagedacht dat wij nog twee weken op vakantie zouden gaan ( hij was een beetje dom ! ) maar na een mail gestuurd te hebben zijn ze gewoon op een later tijdstip geleverd dus dat was super geregeld en nu maar afwachten of wij ook aardbeien krijgen.
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De plantjes oogden heel erg vers. De verpakking was prima. Door omstandigheden - overigens buiten de schuld van de leverancier om - werden de plantjes een dag later bezorgd. Hiervan werd keurig melding gemaakt. Zoals te zien is op de foto staan ze er heel goed bij. Prima produkt. Aan te raden!
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Aardbeienplantje.nl goede kwaliteit en service.

Aardbeienplantje.nl heeft hele goede kwaliteit planten en je krijgt er ook een duidelijk boekje bij met plantinstructies en instructies voor de verzorging van de aardbeienplanten. Heb al verschillende keren besteld bij deze kweker en ben erg tevreden over de kwaliteit en service.
Beoordeling melden
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Plantjes op tijd geleverd en doen het super! Had nog een e-mail gestuurd omdat ik de avond voor afgesproken levering nog geen track & trace had. Die kwam echter 30 minuten later toch en ze hebben me zelfs nog gebeld om te vragen of alles goed was aangekomen. Super service!
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goeie tips (boekje meegeleverd), mooie plantjes, allemaal goed opgekomen. Hopelijk geven ze ook allemaal vruchten. (Jammer dat ik geen digitale brochure kan vinden, omdat je de hardcopy snel kwijt raakt) Maar dat mag de pret niet drukken.
Beoordeling melden
Antwoord van Aardbeiplantje.nl
8 dagen geleden
Bedankt voor je mooie worden en goed recensie. De digitale versie van de brochure vind je onderaan de startpagina in onze webshop. Of kopieer deze link => https://www.aardbeiplantje.nl/aardbeiplantje-brochure/ Zo kun je alle informatie en tips ook altijd teruglezen via je telefoon, tablet of pc.
EN
Elles N.
Oud-Zuilen
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik bestel al jaren mijn planten via Aardbeiplantje.nl. De planten zijn kwalitatief hoog en de bestellingen worden geleverd volgens afspraak. Er is genoeg keuze in rassen en je krijgt veel informatie over de verzorging. De nieuwsbrief staat vol met tips.
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geleverd op de dag die ik wilde. Plantjes hebben veel wortels, zien er goed uit. Handig boekje bij de bestelling gekregen met handige uitleg. Kan nog niet zeggen of de plantjes goed aanslaan, maar ik ga ervan uit dat dat goed komt.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Prima!

Planten goed verpakt voor bezorging. Helaas werden ze wel een dag later geleverd dan aangegeven. Hebben daardoor lang in de verpakking gezeten. Na het planten kwamen de plantjes vrij snel op en groeien direct goed!
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk besteld en netjes bezorgd. Was eerst een beetje bang dat de plantjes wat kort geknipt waren. Het waren voornamelijk wortels, maar er komen nu al goede blaadjes aan! Dus nu wachten op de eerste aardbeitjes!
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

20 frigo aardbeiplanten.

20 frigo 'dikke' aardbeiplantjes die vanwege het koude weer nu nog niet heel snel groeien. Snel geleverd met een prachtig wortelstelsel. Het enige dat ontbreekt is zon. De eerste aardbeien gaan dus wat langer duren.
Beoordeling melden
SD
Sjaak d.
nieuwerkerk
11 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooie planten waar een duidelijke handleiding bijzat. Het weer heeft meegezeten dus ik hoefde geen water te geven en ze zijn allemaal aangeslagen. Kortom goede kwaliteit voor een nette prijs!
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima product, communicatie kan beter

Bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Uitstekende kwaliteit qua product. Een aantal keer telefonisch onbereikbaar. Product niet bezorgd op gewenste datum; moest ik achteraan bellen.
Beoordeling melden
MC
marij c.
venray
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ze hebben mooie en goede producten. De keuze aan aardbeien is echt top. Als je dan een combinatie pakket koopt, dan proef je ook echt allerlei smaken. Ik blijf in ieder geval klant.
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede informatie!

Zeer snelle verzending, duidelijke communicatie, vooral fijn, een boekje over het bedrijf en de teelt wijze hoe je de plantjes kunt verzorgen en info hoe je ziektes kunt herkennen
Beoordeling melden