Aardbeiplantje.nl

7.033 reviews in totaal   2.802 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit, vitaliteit en het aanslaan van de geleverde plantjes. De nette, stevige en beschermende verpakking zorgt ervoor dat de plantjes goed aankomen. Daarnaast worden de bijgeleverde informatie en boekjes als duidelijk, leerzaam en behulpzaam ervaren. De levering verloopt meestal snel, punctueel en volgens afspraak. De service wordt omschreven als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht, vooral bij problemen. Ook de communicatie wordt geprezen vanwege de snelheid, duidelijkheid en bereidheid om vragen te beantwoorden. Tot slot wordt de website als duidelijk, informatief en gebruiksvriendelijk ervaren, wat het bestelproces vergemakkelijkt.

ReviewsAardbeiplantje.nl

Snel volgens afspraak verzonden. Uitstekend verpakt en kleurrijk boekje erbij met allerlei tips. Uitstekende snelle reply op vragen die ik had per email. 2 plantjes sloegen wat later aan en men bood gelijk aan kosteloos 2 nieuwe plantjes op te sturen (wat heel nobel was maar niet nodig) Gelijk geplant in bakken en ze doen het uitstekend! Ik zie ze bijna groeien. Heel erg tevreden. Ook mest besteld en de bestelling kwam aan in een stevige kleurrijke doos.

Zeer goed bedrijf met vriendelijke medewerkers

Bijzonder vriendelijke medewerker n.a.v. een mailtje i.v.m. dubbele bestelling. De website gaf een storing aan waardoor mijn bestelling 2x geplaatst werd en betaald. Binnen een dag was het teveel betaalde bedrag teruggestort op mijn rekening en de ene bestelling geannuleerd. Prima planten en keurig verzonden. Na drie weken zit er al bloesem in de planten.

Afknakken van jonge stengeltjes met blad of vruchtvorming.

Een paar weken na het planten van de zending aardbeiplantjes knakten de jonge stengeltjes af. Ik stuurde foto's op met uitleg wat er fout liep en kreeg prompt een andere zending gratis. Aardbeiplantje kon de oorzaak wel niet vinden maar had begrip voor het probleem. Binnen enkele weken zal ik weten of het nieuw aangeplante lot beter in de was komt en dat de merkwaardig afstervende scheuten met blaadjes of vruchten zich niet meer voordoet. Ik heb mijn twijfels maar kan zelf de oorzaak niet vinden.
Planten in goede staat ontvangen, er zaten er zelfs nog enkele extra bij, maar ze lopen allemaal goed uit; zeer tevreden. Alleen minder tevreden over de vervoerder. Ik kreeg bericht dat ze vrijdag om 12.30 uur waren afgeleverd door de chauffeur, maar dat was niet zo. Een klacht ingediend en meteen respons dat de chauffeur ze echt had afgeleverd. Om 14.00 uur hoor ik een busje wegrijden en staat de doos met plantjes alsnog voor de deur. Je krijgt dan bericht dat je bij de buren moet informeren en anders een paar dagen moet wachten (is wel plantgoed).
De ervaring van het uitzoeken en bestellen en de levering op afgesproken datum zijn, net als de producten zelf, kwalitatief hoogstaand! enige 2 verbeterpunten in mijn beleving zijn 1) dat de aantallen wel wat kleiner mogen. nu minimaal 20 van 1 soort tegelijk bestellen, dat zou van mij ook wel 10 of zelfs 5 van 1 soort mogen zijn zodat ik zelf kan combineren en beter op je behoefte kan aansluiten en 2) als ik er dan 20 bestel, dan wil ik er ook 20 ontvangen en niet 19 zoals nu en ik meen dat dit de vorige keer ook al zo was. gelukkig had ik er toch teveel dus prima, maar eigenlijk hoort dat natuurlijk niet te kunnen.

Super!

Inmiddels verschillende keren aardbeiplantjes gekocht. Telkens werden er meerdere stuks geleverd dan besteld. Bij de laatste bestelling was dat zelfs 10% extra. Ik neem aan dat dit is in het geval een plantje het niet overleeft echter overleven ze het telkens allemaal! Nu moest ik dus wat extra bakken kopen 😃 Verder is de levering volgens afspraak en werd er een leuk en informatief boekje meeverzonden. Al met al hele prettige ervaringen met aardbeiplantje.nl
Totaal geen ervaring met deze manier van aardbeien planten en ik was even bang. Alle instructies opgevolgd die in het bijgevoegde, overigens met zorg in elkaar gezette, boekje stonden en inmiddels zie ik ze bijna groeien. Er was duidelijk veel zorg besteed aan verpakking en verzending. Dat kan ik met planten zeer waarderen. Kortom, blij met mijn aardbeiplanten en ik kijk uit naar een zomer vol heerlijke 'beitjes'.

Informatie over aardbeien werkt aanstekelijk

Fijne website met duidelijke informatie. In mijn enthousiasme had ik naast de aardbeienplantjes teveel grond besteld. Na contact werd dit nog voor de levering netjes in orde gemaakt. Levering van bato bakken en plantjes was goed verpakt. Erg leuk dat er een informatieboekje bij zit met alles over het zelf kweken van aardbeien. Dat maakt het nog leuker. Zelf een rek gemaakt en de plantjes geplant. Benieuwd naar de groei en de eerste aardbeien. Complimenten jullie informatie!
Bijzonder sterke planten. 4 rassen, 40 planten van elk. Door omstandigheden heb ik de planten stapsgewijs moeten planten, waarbij er tussen het eerste en laatste bed (20 planten per bed) 4 weken zat. Er is maar 1 plantje dood gegaan, door een emelt. Alle anderen zijn aangeslagen! Dat was niet goed gegaan als die planten niet in topconditie verstuurd zouden zijn. Aanrader!
Goed en duidelijk advies gekregen. 20 frigo kortdragende biologische aardbeiplantjes (Sonate) met 4 bakken, mest en potgrond besteld. 2 weken geleden gepoot en nu zie je al flink wat blaadjes uitkomen. Goede tip gekregen om 3 weken na het poten pas te bemesten. Ook de aardbeiengids die je erbij krijgt is erg overzichtelijk. Daarin kun je o.a. alles vinden over b.v. ziekte-, insecten- bestrijding met foto's en al.

Verrassend leuke webwinkel

Website: zéér informatief. Ik kon daardoor goed mijn keuze maken. De zending kwam vlot. Was verrast hoe de plantjes geleverd werden. Je zou denken: gaat dat ooit wat worden, met die onooglijke pierkerige worteljes? Nou, ja dus. Heb ze volgens de instructies geplant en ze zijn al flink aan het groeien. Kleinkinderen kijken ze de grond uit ;)

Uitstekende service, producten van goede kwaliteit

Uitstekende service, na een bestelling geplaatst te hebben nam aardbeiplantje contact op om na te vragen of de bestelling correct was ivm hoeveelheden die mogelijk afweken van wat ik nodig had. Verder gematigde hoeveelheid emails die vooral tips geven over wat te doen voor een goede oogst. De producten zijn van goede kwaliteit, de planten staan er nu al prachtig bij na slechts 2 weken geleden gepland te zijn.
Door aanraden van vrienden heb ik bij jullie aardbei planten besteld Voor mij de eerste keer dat ik aardbeien zet Ik heb daar dan ook een aardbeien toren voor gemaakt met een pvc buis Ben benieuwd om ze te zien bloeien en de aardbeien te zien hangen De planten zijn toegekomen in een zeer goeie verpakking planten waren heel mooi geworteld dus zou zeggen proficiat met jullie heel mooi product En niet te vergeten er zat in de verpakking een heel interessant boekje bij Zowel voor onderhoud of ziekte perfecte uitleg bedankt voor de mooie bestelling

Antwoord van Aardbeiplantje.nl

Superbedankt voor je enthousiaste bericht en het vertrouwen in Aardbeiplantje.nl. Wat leuk dat je zelf een aardbeien toren hebt gemaakt, ziet er goed uit! We wensen je veel plezier met het zien groeien en bloeien van je aardbeien! Team Aardbeiplantje.nl
Alles was goed.De keuze op de website, de snelle levering, uitstekend verpakt en zeer goede kwaliteit plantjes, een duidelijk gidsje met plant en verzorgings tips. Nog beter: een kleinere hoeveelheid van 10 stuks zodat een particulier 2 soorten kan bestellen ipv 20 van 1 soort. Verder complimenten voor de kwaliteit.Plantjes slaan goed aan.

Elke keer goede en gezonden planten

Af en toe wissel ik eens van ras en bestel ik volledig nieuwe planten. De afgelopen jaren altijd bij aardbeiplantje.nl besteld. Ik bestel dan de (super)frigo planten en ze zijn over de afgelopen 4 bestellingen vrijwel allemaal opgekomen. Heerlijke aardbeien stevige en goede planten. De heren hebben een overzichtelijke site met alle behoren voor de planten. Aanrader
Ik belde omdat ik een alternatief wilde voor twee verschillende soorten die ik eerder gebruikte in mijn kas. Ik kreeg geen gehoor. Net toen ik nieuwe planten had besteld (ongeveer tien minuten later) werd ik teruggebeld. Toch nog even mijn vraag gesteld. Het leuke was dat ik van de eigenaar te horen kreeg dat hij Sonsation aanraadde. Ik had blijkbaar goed gekozen. De aflevering was weer op tijd, de planten zagen er stevig en gezond uit. Ik werd er vrolijk van en heb ze meteen geplant.

Gemak dient de mens

Groot verschillende rassen waardoor je, de voor jou belangrijkste eigenschappen kunt kiezen. Power plants worden netjes verpakt opgestuurd en moeten meteen geplant worden. Ze slaan direct aan Ideaal. De langzame start van opkweken vanuit zaad wordt zo mooi overgeslagen. Gemak dient de mens. Tenslotte bevat de bestelling nog een leuk boekje met alle tips om de opbrengst tot een succes te maken. Nu is het alleen nog hopen op zonnig weer en op een beetje geluk dat eventuele plagen aan mijn tuin voorbij gaan.
Alles verliep eigenlijk boven verwachting. Uitstekende communicatie, verzending op tijd enz. Helaas waren niet alle plantjes bij aankomst in even goede conditie, een beetje "soepig". Nu zal het meegespeeld hebben dat het extreem warm weer was. Ik heb wel ze wel meteen na ontvangst geplant en verzorgd en het meerendeel doet het nu, maar niet allemaal. Daarom geen vijf sterren.
C V
Christa v.

Aardbeienplantje.nl geeft goede begeleiding

voor het eerst kweek ik de aardbeien in de bakken die jullie leveren. Het op hoogte werken bevalt me goed. De doordragers zien er al geweldig uit en er zitten al bloemen in. De kortdragers zijn net gezet en moeten nog heel wat bladeren krijgen. Ik ben blij met de begeleiding van aardbeienplantje.nl Dan weet ik zeker dat mijn planten de juiste verzorging krijgen

Perfecte webshop

perfecte webshop; duidelijk, overzichtelijk, veel info en topproducten. Prijzen zijn meer dan eerlijk! Levering was conform afspraak en goed ingepakt. Meer dan een tevredenklant en mijn vaste adres voor mijn aardbeienplantjes. Veel kennissen en familie getipt en ook zij hebben dezelfde ervaring.