2Cheap.nl- Logo - Beoordelingen

2Cheap.nl
Beoordelingen:

200 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.803 beoordelingen in totaal  

4,59
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 27 dec 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
2Cheap.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

21 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Artikel goed ontvangen. Het artikel precies zoals het beschreven was op de site. Alleen was het artikel op een verkeerd adres afgeleverd. Maar dat werd gelukkig snel gecorrigeerd door de bezorger.

de meest kritische beoordeling

23 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
slechte beschrijving van de gekochte artikelen (hier: tuin kussen opberghoes): hoezen zijn open (geen rits, geen sluiting) en het materieel is heel dun plastic dat bij kleine impact al "deuken" krijgt. Dus cheap.nl is werkelijk "cheap"!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor 2Cheap.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke beschrijving op de website. Snel bezorgd. Dus geen enkele negatieve beperkingen
Beoordeling melden
Antwoord van 2Cheap.nl
5 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw fantastische 5-sterren review! Fijn om te horen dat u onze duidelijke beschrijvingen op de website en de snelle bezorging waardeert. Wij streven ernaar om onze klanten de beste service te bieden, en uw positieve feedback is daarvoor de mooiste beloning. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! - Team 2Cheap
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Product voldoet aan de beschrijving. Snelle levertijd. Ik ben tevreden.
Beoordeling melden
Antwoord van 2Cheap.nl
5 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw geweldige 5-sterren review en het delen van deze mooie foto! We zijn blij om te horen dat het product aan uw verwachtingen voldoet en dat de levering snel was. Het doet ons goed te weten dat u tevreden bent met uw aankoop. - Team 2Cheap
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk bestellen en snel ontvangen.
Beoordeling melden
Antwoord van 2Cheap.nl
2 mei 2024
Hartelijk dank voor uw uitstekende 5-sterren beoordeling en uw positieve feedback over het bestelproces en de levering! We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn. - Team 2Cheap
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel pakket ontvangen. Heel blij mee.
Beoordeling melden
Antwoord van 2Cheap.nl
6 mei 2024
Hartelijk dank voor uw enthousiaste 5-sterren beoordeling! We zijn blij te horen dat u snel uw pakket heeft ontvangen en dat u er heel blij mee bent. Het is altijd ons doel om te zorgen voor een snelle en efficiënte levering, en uw feedback bevestigt dat we dit doel hebben bereikt. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop en kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring! - Team 2Cheap
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs, redelijk snel geleverd
Beoordeling melden
AB
agnes B.
Damwoude
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
het voldoet aan mijn verwachting
Beoordeling melden
Antwoord van 2Cheap.nl
6 mei 2024
Hartelijk dank voor uw schitterende 5-sterren beoordeling! Wat prettig dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen. - Team 2Cheap
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Covidpandemie???? Verder prima!
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd het klop precies
Beoordeling melden
Antwoord van 2Cheap.nl
6 mei 2024
Bedankt voor uw geweldige 5-sterren beoordeling. Super dat de levering vlot verliep en alles naar wens was. Uw tevredenheid is waar we het voor doen, het is fijn te weten dat we goed op weg zijn. - Team 2Cheap
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima bedrijf niks mis mee
Beoordeling melden
Antwoord van 2Cheap.nl
2 mei 2024
Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling en uw positieve woorden! We zijn erg blij dat u tevreden bent met onze diensten en ons als een 'prima bedrijf' beschouwt. We hopen u spoedig weer van dienst te kunnen zijn! - Team 2Cheap
AP
ANDRE P.
TIENEN
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles prima.
Beoordeling melden
OD
Oscar D.
Orroir
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Allés ok
Beoordeling melden
Antwoord van 2Cheap.nl
6 mei 2024
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling en de korte maar krachtige feedback: "Alles ok"! Het doet ons goed te weten dat alles naar wens was met uw ervaring. - Team 2Cheap
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden