2Cheap.nl- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 27 dec. 2018
Laatst gewijzigd op: 1 jun. 2023
2Cheap.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij 2Cheap.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 27 dec. 2018

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Beoordelingen voor 2Cheap.nl

276 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

7.603 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

13 jan. 2023

Zo'n groot assortiment aan allerlei spullen. Meestal ook erg goedkoop. En ondanks dat binnen een dag (na één nacht) geleverd. (boven een x-bedrag gratis verzonden). Ik kijk regelmatig op de site of ik nog iets voor mezelf kan vinden. Er is eigenlijk maar één nadeel...ze hebben zoveel dat je wel een dagje op de site kunt rondhangen ! ...volgens een zeer tevreden klant !!

de meest kritische beoordeling

17 sep. 2022

Slecht . Wij hebben 04-09 een bestelling geplaatst en betaalt. Wij hebben de mededeling gebruikt die ze hebben gestuurd. Ze zijn eerst een week op zoek naar ons geld en nu 2 weken de bestelling zelf.... De klantendienst is zeer slecht. Je krijgt geen reactie van hun. Ze kunnen niets beantwoorden, eerst moeten ze contact hebben met de administratie... Wij recommanderen deze site NIET te gebruiken !!!!!! tot op heden moeten we op alles wachten.... Producten die in voorraad staan zijn er in werkelijkheid niet.

Beoordelingen voor 2Cheap.nl

Ik ben tevreden en zou niet weten wat u mogelijk beter zou kunnen doen.
Antwoord van 2Cheap.nl
Hartelijk dank voor het beoordelen van onze service! Dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan en dat u geen suggesties heeft voor verbetering. We kijken ernaar uit om u in de toekomst wederom van dienst te zijn en ervoor te zorgen dat uw ervaring met ons elke keer weer uitstekend is. - Team 2Cheap
15 mei 2023
Perfecte service en afhandeling bestelling
16 mei 2023
Hartelijk bedankt voor de fantastische vijfsterrenbeoordeling en de lovende woorden over de service. We hopen u snel weer terug te zien als een tevreden klant! - Team 2Cheap
11 mei 2023
Snelle levering , en een goede prijs
11 mei 2023
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en dat uw bestelling snel geleverd werd tegen een goede prijs! We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een 5 sterren review achter te laten. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. - Team 2Cheap
Ik had het product binnen 24 uur
Antwoord van 2Cheap.nl
Dank u wel voor uw fantastische beoordeling en het delen van uw ervaring met onze snelle levering! We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan en dat u het product binnen 24 uur hebt ontvangen. Mocht u in de toekomst meer producten nodig hebben, dan staan we klaar om u opnieuw van dienst te zijn. - Team 2Cheap
Snelle nlevering. Goeie spullen.
Antwoord van 2Cheap.nl
Wat een geweldige feedback! Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van onze producten. We hopen u binnenkort weer van dienst te kunnen zijn. - Team 2Cheap
Op tijd bezorgd
Antwoord van 2Cheap.nl
Bedankt voor uw tijd dat u een 5 sterren review hebt geschreven. We zijn ontzettend blij dat we uw bestelling op tijd hebben kunnen bezorgen. - Team 2Cheap
Snelle levering!
Antwoord van 2Cheap.nl
Bedankt voor uw beoordeling en uw opmerking over onze snelle levering! We zijn verheugd te horen dat uw bestelling snel bij u is aangekomen. - Team 2Cheap
Correct en snel
Antwoord van 2Cheap.nl
Wat een geweldige vijfsterrenreview! Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met onze service te delen. We zijn ontzettend blij om te horen dat we uw bestelling correct en snel hebben afgehandeld. - Team 2Cheap

Snel geleverd
11 mei 2023
Bedankt voor je positieve feedback over onze snelle levering. We zijn blij om te horen dat je bestelling snel is aangekomen! - Team 2Cheap
prima info
Antwoord van 2Cheap.nl
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met de verstrekte informatie. Bij ons streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, inclusief duidelijke en nuttige informatie. We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. - Team 2Cheap
7 mei 2023
alles ok
9 mei 2023
Bedankt voor de geweldige 5-sterrenreview! Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Bedankt voor uw vertrouwen in ons en we hopen u snel weer te mogen verwelkomen voor uw volgende bestelling. - Team 2Cheap
13 mei 2023

van J v.
Super
19 mei 2023
Antwoord van 2Cheap.nl
Hartelijk dank voor uw 4-sterren beoordeling! Als er nog iets is waar we u mee kunnen helpen of als u suggesties heeft hoe we onze service verder kunnen verbeteren, dan vernemen we dit graag. - Team 2Cheap
16 mei 2023
17 mei 2023
Hartelijk dank voor uw viersterrenreview! We zijn verheugd om te horen dat u tevreden bent met onze service. Mocht u nog feedback hebben of suggesties om onze service verder te verbeteren, aarzel dan niet om deze met ons te delen. We staan open voor uw ideeën en willen graag leren hoe we uw ervaring nog positiever kunnen maken. - Team 2Cheap
14 mei 2023
15 mei 2023
Bedankt voor het plaatsen van een 4-sterren review. We zijn blij dat u een positieve ervaring heeft gehad met onze service. Uw mening is belangrijk voor ons, dus als u nog suggesties heeft om onze service verder te verbeteren, laat het ons dan alsjeblieft weten. - Team 2Cheap
8 mei 2023
9 mei 2023
Bedankt voor uw 4-sterren review op onze service. We zijn altijd op zoek naar manieren om onze service nog verder te verbeteren en we staan open voor alle feedback die u misschien heeft. Dus als u suggesties heeft, aarzel dan niet om ze met ons te delen. - Team 2Cheap
6 mei 2023
9 mei 2023
Bedankt dat u de tijd hebt genomen om uw ervaring met onze service te delen en ons te beoordelen met vijf sterren. We kijken ernaar uit om u weer van dienst te zijn. - Team 2Cheap
10 mei 2023
prijs/kwaliteit oke. klantenservice geen reactie op je bericht en ze hebben spullen in webshop die niet op voorraad zijn!!
10 mei 2023
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat we niet aan uw verwachtingen hebben voldaan wat betreft de voorraadstatus van bepaalde producten en het ontbreken van reactie van onze klantenservice. We willen u verzekeren dat we uw opmerkingen ter harte nemen en er alles aan zullen doen om onze service en voorraad beter te beheren en u op de hoogte te houden van eventuele vertragingen. We hopen dat we in de toekomst de kans krijgen om u beter van dienst te zijn en dat we u opnieuw als klant mogen verwelkomen. - Team 2Cheap
5 apr. 2023

prima prijs kwaliteit. kwam aan de balie had per ongeluk het verkeerde besteld werd ter plekke opgelost super service
5 apr. 2023
Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn dat onze medewerkers in staat waren om het ter plekke op te lossen en dat u tevreden was met de service die we hebben geleverd. We hopen dat we u in de toekomst weer van dienst kunnen zijn. - Team 2Cheap
4 apr. 2023
Dat de bestelling snel binnen was. Maar er was wel veel verpakkingsmateriaal in doos om de spullen te beschermen
5 apr. 2023
Bedankt voor uw 5-sterren review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de snelheid van de levering. Wat betreft het verpakkingsmateriaal, begrijpen we uw zorgen over de hoeveelheid ervan. We willen u graag laten weten dat we ons best doen om onze verpakkingen zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. Daarom hebben we ervoor gekozen om oud verpakkingsmateriaal te perforeren en te gebruiken als bescherming voor uw bestelling. Op deze manier kunnen we hergebruiken en tegelijkertijd de veiligheid van uw producten garanderen. We hopen dat dit u geruststelt en dat u in de toekomst opnieuw bij ons zult bestellen. - Team 2Cheap