2Cheap.nl- Logo - Beoordelingen

2Cheap.nlReviews

: 7.400Uitstekend

4,50

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 27 dec. 2018
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
2Cheap.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij 2Cheap.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 27 dec. 2018
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
2Cheap.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij 2Cheap.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor 2Cheap.nl

306 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

7.400 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


10 dec. 2021 
Snel geleverd, prima. Maar kan het zijn dat de producten B-keuze zijn? De doosjes van de aanmaakblokjes lijken vochtig te zijn geweest. Gelukkig zitten de blokjes nog een keer in folie verpakt en die doen wat ze moeten doen.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


8 feb. 2022
Bestelling:14 doosjes mondkapjes Benson (BYD) Ontvangen: 1 doos Benson / 13 doosje Hoco (Inferieur) Verzoek gedaan om de 13 doosjes te ruilen. Antwoorrd van 2cheap: Niet meer leverbaar! Aanbieding was nog steeds actueel! Ben dus bedonderd / opgelicht en onze gezondheid is door 2cheap.nl in gevaar gebracht door deze slechte kwaliteit! Oplossing: 13 doosjes Benson / BYD naleveren. De 13 doosjes Hoco kunnen dan retour! 2Cheap heeft bewijslast foto's ontvangen, dus is het NIET nodig dat ik die hierbij nogmaals aanlever! Met vriendelijke groet, J.J. Bosma
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor 2Cheap.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden 
Groot assortiment, zeer aantrekkelijke prijsstelling en prima service! Verrassende artikelen waarmee je anderen blij kunt maken (voor een prikkie). Als je hulp nodig hebt van de klantenservice, dan staat die ook voor je klaar.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022 
Zeer snelle levering. Misschien wat beter verpakken want de doos was volledig open gegaan waar het was vastgeplakt. De boren hingen uit de doos. De boren hebben trouwens perfect werk geleverd. Zeer tevreden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022 
uiterst snelle levering ...ook al was het maar een kleine bestelling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Super snel geleverd, goede communicatie over de order. Top!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022 
van Ron H.
probleemloos van uitzoeken tot ontvangen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 sep. 2022
Levering in goede orde ontvangen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022 
Snelle levering en echt goedkoop
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022 
Goed product en betaalbaar
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
degelijk en Snel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
alles ok
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Goed.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden 
Slecht . Wij hebben 04-09 een bestelling geplaatst en betaalt. Wij hebben de mededeling gebruikt die ze hebben gestuurd. Ze zijn eerst een week op zoek naar ons geld en nu 2 weken de bestelling zelf.... De klantendienst is zeer slecht. Je krijgt geen reactie van hun. Ze kunnen niets beantwoorden, eerst moeten ze contact hebben met de administratie... Wij recommanderen deze site NIET te gebruiken !!!!!! tot op heden moeten we op alles wachten.... Producten die in voorraad staan zijn er in werkelijkheid niet.
Beoordeling melden
Antwoord van 2Cheap.nl
11 dagen geleden
Geachte, Zoals te zien bij bestellen hebben deze sanitair artikelen een levertijd van 1-3 weken, deze worden nog binnen deze termijn geleverd bij u. Met vriendelijke groet, Jeroen - Team 2Cheap.nl
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
The sanding disks wear out even from transport, in their original packaging. Using them on the wall, they wear out in 10 seconds. But the shop did sent the goods quickly. Too bad that the product quality was very poor.
Beoordeling melden