2Cheap.nl- Logo - Beoordelingen

2Cheap.nlReviews

: 7.525Uitstekend

4,52

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 27 dec. 2018
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
2Cheap.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij 2Cheap.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 27 dec. 2018
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
2Cheap.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij 2Cheap.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor 2Cheap.nl

303 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

7.525 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


13 jan. 2023 
Zo'n groot assortiment aan allerlei spullen. Meestal ook erg goedkoop. En ondanks dat binnen een dag (na één nacht) geleverd. (boven een x-bedrag gratis verzonden). Ik kijk regelmatig op de site of ik nog iets voor mezelf kan vinden. Er is eigenlijk maar één nadeel...ze hebben zoveel dat je wel een dagje op de site kunt rondhangen ! ...volgens een zeer tevreden klant !!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


17 sep. 2022 
Slecht . Wij hebben 04-09 een bestelling geplaatst en betaalt. Wij hebben de mededeling gebruikt die ze hebben gestuurd. Ze zijn eerst een week op zoek naar ons geld en nu 2 weken de bestelling zelf.... De klantendienst is zeer slecht. Je krijgt geen reactie van hun. Ze kunnen niets beantwoorden, eerst moeten ze contact hebben met de administratie... Wij recommanderen deze site NIET te gebruiken !!!!!! tot op heden moeten we op alles wachten.... Producten die in voorraad staan zijn er in werkelijkheid niet.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor 2Cheap.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023 
Zo'n groot assortiment aan allerlei spullen. Meestal ook erg goedkoop. En ondanks dat binnen een dag (na één nacht) geleverd. (boven een x-bedrag gratis verzonden). Ik kijk regelmatig op de site of ik nog iets voor mezelf kan vinden. Er is eigenlijk maar één nadeel...ze hebben zoveel dat je wel een dagje op de site kunt rondhangen ! ...volgens een zeer tevreden klant !!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 jan. 2023
Het bestellen gaat makkelijk en en snel een mail dat het voorradig is en en snel een bericht met de verzend gegevens en daarna DHL die het bezorgd . Fijn om met deze verkopen tehandelen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
Mijn bestelling is enkele dagen bij DHL blijven liggen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
perfecte levering van de bestelde producten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 jan. 2023
Bestelling correct en snel uitgevoerd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
Pakket snel en goed ontvangen,
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Goede klantgerichte service.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
prijs en produkt , echt top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden 
Correcte,snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden 
Super snelle service !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Beoordeling melden