2Cheap.nl- Logo - Beoordelingen

2Cheap.nl

229 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.702 beoordelingen in totaal

Gecertificeerd sinds: 27 dec. 2018
2Cheap.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

13 jan. 2023
Zo'n groot assortiment aan allerlei spullen. Meestal ook erg goedkoop. En ondanks dat binnen een dag (na één nacht) geleverd. (boven een x-bedrag gratis verzonden). Ik kijk regelmatig op de site of ik nog iets voor mezelf kan vinden. Er is eigenlijk maar één nadeel...ze hebben zoveel dat je wel een dagje op de site kunt rondhangen ! ...volgens een zeer tevreden klant !!
CB
Corne B.
Zuid-Scharwoude

de meest kritische beoordeling

2 apr. 2023
Ondanks dat ik bestelling reeds betaalde met bankoverschrijving sturen ze mij een tweede aanvraag tot betaling. Eerste betaling zou teruggestort worden wat na 10 dagen nog steeds niet gebeurde. Mijn vraag is dan, is deze firma wel betrouwbaar. Het betreft hier een bestelling die ik vanaf heden wel 3 tot 4 keer per jaar zal nodig hebben omdat het een verbruiksartikel betreft. Ga hier wel andere leverancier voor zoeken, wens niet telkens dubbel te moeten betalen.

Beoordelingen voor 2Cheap.nl

Prima producten voor een prima prijs én zo af te halen. 1 ding had ik toch niet nodig, gelijk weer teruggebracht en die werd direct gecrediteerd en terug betaald. 👍🏼
Antwoord van 2Cheap.nl
Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw positieve ervaring met onze producten en service. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met zowel de kwaliteit als de prijs van onze producten en dat onze afhaalservice aan uw verwachtingen voldeed. Het is fijn om te weten dat het proces van retourneren en crediteren van het product dat u niet nodig had, soepel en naar tevredenheid is verlopen. - Team 2Cheap
TA
Ton A.
Arnhem
22 nov. 2023
Ging goed bij telefonisch contact kon ik de juiste beslissing nemen over een detail van de bestelling.
JD
Joris D.
Herselt
9 nov. 2023
Snelle en correcte levering, alles volgens afspraak.
PD
Paul D.
Melsele
8 nov. 2023
De naam zegt eigenlijk alles:2cheap.doe zo voort!
21 nov. 2023
Duidelijke website en vlotte levering
14 nov. 2023
Snel, goed spul en nog betaalbaar
JE
G. H.
Geldermalsen
24 nov. 2023
15 nov. 2023
op de foto had het rekje 11 stokken, maar het bleken er maar 6 te zijn, oplichting!!
Ik mis nog steeds een doos met aanmaak blokjes 2 besteld en betaald 1 geleverd
Antwoord van 2Cheap.nl
Allereerst willen we u bedanken voor het delen van uw ervaring. We vinden het erg vervelend om te horen dat u een doos met aanmaakblokjes mist. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel, en we nemen uw zorgen serieus. We hebben reeds contact met u opgenomen via e-mail om dit probleem zo spoedig mogelijk op te lossen. Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren. We staan altijd klaar om u te helpen. - Team 2Cheap
14 nov. 2023
18 okt. 2023
2Cheap doet wat zij beloven Goekoop en de volgende dag geleverd. Natuurlijk is 2Cheap afhankelijk van hun vervoerders.
20 okt. 2023
Wat een geweldige review, bedankt! We zijn zo blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en dat we doen wat we beloven. We begrijpen dat vervoerders soms een rol spelen in de levering, maar we doen er alles aan om uw bestelling snel bij u te krijgen. We willen dat u kunt rekenen op ons, we blijven ons inzetten om aan uw verwachtingen te kunnen voldoen. We kijken er met veel plezier naar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn. Als er iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. - Team 2Cheap
9 okt. 2023
goed product snelle levering redelijke prijs.
11 okt. 2023
Wat geweldig om te horen dat u zo tevreden bent met onze service! We waarderen uw positieve feedback en zijn blij dat u ons product, de snelle levering en de redelijke prijs op prijs stelt. - Team 2Cheap