bodygymshop.com- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 31 jul. 2018
Laatst gewijzigd op: 25 sep. 2023
bodygymshop.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bodygymshop.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 31 jul. 2018

Beoordelingen voor bodygymshop.com

46 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

690 beoordelingen in totaal

20 dec. 2022
Levering prima, wel laat in de avond, producten zijn top, in de eiwitshakes zitten mega veel eiwitten en weinig andere zooi. Zouden veel merken voorbeeld aan kunnen nemen.

de meest kritische beoordeling

20 jun. 2023
Het pakket daarwerkelijk leveren en een andere courier inschakelen ipv trunkers, het is heel onbetrouwbaar. Pakket had er op 19/06/23 om 20:00 moeten zijn en ik heb het nu nogsteeds niet. Trunkers kan mij ook niet vertellen waar dit pakketje is.

Beoordelingen voor bodygymshop.com

RH
Rob H.
Waddinxveen
1 sep. 2023
bestellen gaat prima. behalve dat ik een dag bestelling levering had gedaan. Maar ik kreeg een vanaf levering 17.00 tot s'avonds. gelukkig is dat goed gegaan. Thunks
TS
Tinus S.
vlaardingen
Bestelling makkelijk kunnen plaatsen. De bezorging keurig op tijd.
2 aug. 2023
de snelheid
6 aug. 2023
28 jun. 2023

Body & gymshop is top

De prijsverhouding op hun eigen weightgainer is de meest goedkoop te verkrijgen. Bovendien super snelle levering via Trunks delivery.
IH
Inge H.
Alphen aan den Rijn
12 jul. 2023
Snelle levering, goede producten.
27 jun. 2023
Als altijd prima
24 jul. 2023
snel en keurig
7 jun. 2023
Altijd tevreden en een snelle levering!
1 jun. 2023
Altijd top producten en snelle levering
27 mei 2023
Niets
AK
Anne-May K.
Krimpen aan den IJssel
5 jun. 2023
20 jun. 2023

Het pakket daarwerkelijk leveren.

Antwoord van bodygymshop.com
20 jun. 2023
Helaas zijn wij afhankelijk van ons koeriersbedrijf voor de levering van jouw bestelling. We zullen contact opnemen om te achterhalen wat er met de levering is gebeurt. We doen ons best om u zo spoedig mogelijk een passende oplossing te bieden. Onze excuses voor het ongemak.
20 dec. 2022

Levering prima, product top

TS
Tinus S.
vlaardingen
24 mrt. 2023

Super afgehandeld.

Bestelling makkelijk en snel kunnen plaatsen. Keurig via email op de hoogte gehouden over de status van de levering. Deze keer zelfs in de avond afgeleverd. In de avond afleveren is wat mij betreft niet nodig maar kan me voorstellen dat het voor anderen handig kan zijn. Kortom super afgehandeld.
9 mrt. 2023

Prima service!

Product besteld en bevestigd, bleek helaas niet meer op voorraad maar heel netjes opgelost en gecompenseerd. Goede service en snel geleverd.
26 mei 2023
Prettige service! Ook de bezorgdienst waarmee ze samenwerken is top! Ik zou hier in de toekomst zeker vaker bestellen.
6 mrt. 2023
Vaak genoeg hun fysieke locatie bezocht en hebben goede kwaliteitsproducten. Ze stellen me nooit teleur
RH
Rob H.
Waddinxveen
20 mrt. 2023
prima bestel site. netjes goed verpakt afgeleverd. Trunkrs super bezorgdienst.
15 apr. 2023
Everything is fine like products and the delivery time as well