bodygymshop.com- Logo - Beoordelingen

bodygymshop.comReviews

: 644Uitstekend

4,56

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 31 jul. 2018
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
bodygymshop.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bodygymshop.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 31 jul. 2018
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
bodygymshop.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bodygymshop.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor bodygymshop.com

62 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

644 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


27 okt. 2021
Ik had het vrijdag op zaterdag nacht besteld. Had het liever zelf gehaald Maar ben sinds kort verhuisd Ik kreeg het pas dinsdag Volgende keer kom ik zelf wel op zaterdag Wanneer ik vrij ben. Kan ik sneller van jullie producten gebruik maken. Ik ben fan iedergeval.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


14 jun. 2022
Mancomelding gedaan via de mail, na 2 dagen nog geen antwoord. Als alles goed gaat is het waarschijnlijk een prima webshop, maar communiceren kunnen ze niet! Ik zoek liever een webshop waar ze wel kunnen communiceren als er iets mis gaat.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor bodygymshop.com

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022 
Goed goed
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 aug. 2022 
Bestelling snel en eenvoudig kunnen plaatsen. Bezorging keurig op tijd. Kortom super geregeld.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 aug. 2022
Vooral de snelle levering vond ik goed. Ik had s'ochtends besteld en s'avonds was het er al.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 aug. 2022
Goede website met veel producten die ik gebruik
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 jul. 2022
Snelle service, goed assortiment!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 aug. 2022
Snelle levering, volgende dag!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 aug. 2022
snelle levering, goed advies
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 aug. 2022
Ik heb nog steeds mijn pakketje niet. Het zou binnen 1 dag afgeleverd worden. Een mail ontvangen dat het vrijdag 19aug het wordt maar nog steeds niks en ook geen mail...
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jul. 2022
Muscle rage stack besteld was snel maar niet de juiste bestelling,in plaats van Regenerate kreeg ik vibe...al de rest was ok...zal daar geen drama van maken...
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jul. 2022
Snelheid , aardigheid, juist zoals wenst
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 jul. 2022
Goed geregeld allemaal
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 jun. 2022 
Goed spul!!! Een tijd niet gebruikt, maar nu weer een nieuwe bus gekocht. Schrok alleen wel heel erg van de prijs
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jun. 2022
Snelle communicatie Attent, snel verzonden, goed assortiment en goedkoop! Aanrader!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jun. 2022
Altijd zeer tevreden met de spullen van body & gym 🙌🏽🙌🏽🙌🏽
Beoordeling melden