Hoogendoornkaas.nl- Logo - Beoordelingen

Hoogendoornkaas.nlReviews

: 961Uitstekend

4,72

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 nov. 2022
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
Hoogendoornkaas.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Hoogendoornkaas.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 29 nov. 2022
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
Hoogendoornkaas.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Hoogendoornkaas.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Hoogendoornkaas.nl

32 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

961 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


9 dagen geleden 
Veel keus, netjes verpakt en snel verstuurd👍🏼 (De mail met de vraag de bestelling te beoordelen, komt altijd voor de bestelling er is)
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


25 dec. 2022
Ze sturen mij Zwitserse kaas, ( om zelf te raspen) op ,die nog maar 3 dagen houdbaar is. Had daar niet op gelet kunnen worden voor verzending ?
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Hoogendoornkaas.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden 
Veel keus, netjes verpakt en snel verstuurd👍🏼 (De mail met de vraag de bestelling te beoordelen, komt altijd voor de bestelling er is)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jan. 2023
Heerlijke kaas! Wij kopen al jaren op de markt en nu ook thuis genieten we iedere keer weer. Tip; de Noord Hollandse pittig belegen!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
(H)eerlijke producten die ook nog eens betaalbaar zijn! Echte KAAS met een eigen karakter. Kwaliteit en top service.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Snelle correcte levering en uitstekende kwaliteit. Ik bestel voortaan elke week mijn kaas online.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Fijne website en snelle leveringen Pakketjes worden met zorg ingepakt. Heerlijke kaas!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden 
Kwaliteit producten goed. Snelle levering en keuze mogelijkheid bezorger post.nl of DHL.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
constante kwaliteit en altijd lekker; contact met verkoopteam altijd zeer prettig
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Heel lekkere kaas ontvangen! Ik ga hier zeker nogmaals bestellen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
De beste kazen tegen scherpe prijzen en razendsnel thuisbezorgd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Prima kaas voor een goede prijs Prima verpakt en snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Uitstekende levering en bijzonder lekkere kaas!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Mooie site, lekkere kaas en snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Heerlijke kaas, smaakt altijd super goed
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Heerlijke kaas en snelle bezorging.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
De snelle bezorging en de smaak
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Goede service en lekkere kaad
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Hartstikke lekker!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Weer fantastisch
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Beoordeling melden