Hoogendoornkaas.nl

2.862 reviews in totaal   637 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de hoge en constante kwaliteit van de kaas en andere producten. Ook het grote en diverse assortiment wordt positief gewaardeerd. De snelle, verzorgde en betrouwbare bezorging wordt veel geprezen, net als de vriendelijke en oplossingsgerichte service. Daarnaast wordt het bestelproces via de website als gemakkelijk en duidelijk ervaren en vinden klanten de prijs meestal netjes of betaalbaar. Enkele klanten melden beschadigde of minder goede verpakking en er zijn af en toe opmerkingen over vertragingen bij de bezorging.

ReviewsHoogendoornkaas.nl

Marijke B.

Wij zijn zeker al 25/30 jaar of langer klant.

Wij zijn zeker al 25/30 jaar klant bij jullie Jaren kochte er de kaas van op de markt in Rotterdam en sinds n aantal jaar in Alblasserdam. Nu We slechter ter been zijn, zijn we blij dat we ook online jullie fantastisch lekkere kazen kunnen kopen. Uit het feit dat we al zo lang klant zijn, kan je merken dat wij jullie kazen verkiezen boven alle andere. Ik vind het wel lastig dat Ik iedere keer moet aangeven hoe lekker we ze vinden, Ik hoop dat je het niet erg vind dat ik dat niet steeds doe. Onze waardering spreekt volgens mij voldoende uit het feit dat we steeds weer bij jullie bestellen. Daaruit blijkt dat we heel blij zijn met Hoogendoorn. Hartelijke groet, Marijke baks
H S
Hendrikus S.
Alleen de oude Leidsche komijne Kaas daarbij moet je opletten. Als ik Oude Leidsche komijne Kaas bestel. dan wil je ook echte komijne kaas hebben. Helaas krijg je niet altijd de gewenste kaas. Het is mij uitgelegd waarom dat komt, maar dan toch.... Ik wil komijne kaas hebben, en dat niet overal komijn zit, dat vind ik niet fijn. Eea komt omdat deze kaas handmatig bereid wordt, en dat schijnbaar niet alle komijn zicht goed verdeeld over de kaas. Dus je krijgt oude kaas geleverd waarbij de komijn met een microskoop moet zoeken. Jammer, wat ik wil juist komijne kaas, en geen kaas zonder komijnen

Beproefd de lekkerste kaas

Al minstens 30 jaar kopen we onze kaas bij Hoogendoorn. Eerst op de markt in Rotterdam, later op de markt in Alblasserdam en nu we slechter ter been en oud zijn bestellen we onze kaas online. Blij met deze mogelijkheid en iedere keer weer een traktatie.

Baalde dat ik deze smaak smeerkaas echt nergens kon krijgen, wel via Hoogendoorn, en ook heel snel, én hij is heerlijk, gelukkig nog lang houdbaar dus ik ga er zuinig van genieten…..en dan weet ik jullie wel weer te vinden, maar begrijp niet waarom ze niet in de supermarkten liggen, mooi product !!!!

top service

Het bestellen verliep heel soepel en mijn vraag werd telefonisch zeer vriendelijk beantwoord , ook is de website erg overzichtelijk. mijn Franse vrienden waren erg blij met hun heerlijke kaas en andere lekkernij..bezorging verliep vleekeloos en heel fijn dat ik mijn verassingspakket zo goed kon volgen. en top , en mijn franse text , was met een mooi handschrift toegevoegt merci beaucoup
Marijke B.
Al jaren kopen wij onze kaas bij Hoogendoorn. Wij vinden de kaas die Hoogendoorn aanbiedt de lekkerste. Alle soorten en smaken zijn heerlijk. Pittig en toch zacht, ook de zachte jonge kazen hebben iets pittigs. Kortom , wij willen alleen maar Kaas van Hoogendoorn.
Ik ben al jaren vaste klant ik koop altijd de oude Noord Hollandse eerst op de markt waarbij het leuk was omdat je altijd werd herkend en een praatje werd gemaakt ben sinds een jaar geëmigreerd en laat nu mijn kaas hiernaar toe verzenden top top top

Geweldige service.

Kaas besteld en ik krijg altijd wat ik vraag. Wil graag de kaas in zeeuwse puntjes met extra klein papier. Dat is nooit een probleem met mijn bestelling. Ik ga soms naar de Rotterdamse markt om andere soortjes te proeven.

Feedback

Bestel nu zo een drie jaar. Twee x meegemaakt dat de verpakking/ sealen niet goed is gegaan, dan zit er schimmel op de kaas. Gebeurt alleen als de kaas niet verpakt is met papier en dan sealen. Maar na melding weer goed gegaan. De producten zijn fantastisch!
Ihr habt eine guten Service, gute Produkte und auf eine Reklamation. es war meine einzige bisher, habt Ihr schnell und unbürokratilsch reagiert. Weiter so!!!

Al zeker 30 jaar klant

Al zeker 30 jaar kochten we kaas aan de kraam in Rotterdam centrum en de laatste jaren in Alblasserdam. Nu we ouder zijn en minder mobiel, waren we echt blij te ontdekken dat we via de websitebeheerder konden bestellen, want jullie kaas is de beste en lekkerste.
Kreeg snel antwoord op m’n vraag en snelle verzending. Al moet ik zeggen dat 6,95 voor een brievenbus pakketje wel wat aan de hoge kant vond.
Veel keus uit binnen- en buitendse kaasjes. Ook de sterk geurende kaasjes, zoals bijvoorbeeld Epoises, uit Frankrijk zijn vertegenwoordigd. Ook de overjarige brokkelkaas, bikkelhard maar smelt in je mond, is niet te versmaden. Alles goed verpakt en snel verzonden.

Kaaspakketten

De Sint heeft dit jaar haar eigen lievelings kazen van Hoogendoorn cadeau gedaan aan familie. Allemaal mooi verpakt met ander lekkers in de fijne kant-en-klare kaaspakketten. Zelf opgehaald bij de kaaskar, omdat persoonlijk contact met leden van de Hoogendoorn 'crew' altijd fijn is. PS Familie ook blij en dik tevreden met de heerlijke kazen! Marjon, Rotterdam

De door mij gekochte kaas is atijd dik in orde, qua verpakking, qua smaak. ik zou het wel op prijs stellen wanneer het adreslabel wat beter ingevuld wordt. Ik ben een hele dag thuis gebleven omdat ik het pakket verwachtte. Om 17.30 uur krijg ik een bericht dat de koerier het pakkket heeft afgeleverd bij een afhaalpunt. Bij het zien van het adreslabel is dat niet zo verwonderlijk er staat geen nummering achter de straatnaam. Dan is het ook voor de beste koerier niet te vinden. Volgende keer beter graag.
R P
Richard P.
Heerlijke komijnen kaas , zowel extra belegen en oud. Wel jammer dat er geen extra kaaspapier meer bij zat.
Na bestelling heel snel in huis, fijn. Misschien mogelijkheid om te kunnen kiezen voor een plat stuk en korst los te snijden?

Eerste web winkel

Soms koop ik kaas van Hoog&Doorn bij de markt op zaterdag. Dit is mij eerste keer om zijn we winkel te gebruiken. Ik ben tevreden met de kwaliteit van de kaas en snelheid van de bezorging.
I am German so I wright in English,- good cheese -I like old sheep and goat cheese, they are in Germany especially costly. And the service is always first class, fast and reliable.

Oprecht heerlijke kaas!

Tja, Hoog&Doorn kaas is toch altijd het leukst rechtstreeks van de markt. De onderlinge sfeer maakt dat je alleen al voor het sfeertje terug gaat. En als je dan effe niet in de gelegenheid bent om naar de markt te gaan, dan is de besteloptie prima voor elkaar. Want ook de kaas zonder de smaak is heerlijk 👍