Hoogendoornkaas.nl- Logo - Beoordelingen

Hoogendoornkaas.nl
Beoordelingen:

460 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.562 beoordelingen in totaal  

4,82
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 nov 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Hoogendoornkaas.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

15 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Boerenjuweel is redelijk goed en is smaakvol. De overjarige kaas is ook goed. Helaas vond ik de jonge kaas niet goed smaken, dan wat ik eerder gewend was; de kaas voelt een beetje hard aan, net alsof het belegen kaas is. Het smakelijke en smeuïge van jonge kaas proef ik hier helemaal niet meer in, wat echt jammer is. Ik had er echt meer van verwacht. Zonde. Wat ik ook zonde vind, is, dat de telefoon NIET wordt opgenomen; heb verscheidene keren geprobeerd, maar telefoon wordt niet beantwoord. Dat is jammer, want dan kan er vooraf duidelijke afspraken gemaakt worden en toelichting gegeven op bepaalde vragen. Toch blijf ik jullie klant, want er kan altijd nog verbetering komen ook met bepaalde suggesties. Wie weet ? Toch bedankt voor de 3 verzoeken, waarvan 2 werden gehonoreerd! Veel succes en fijne feestdagen toegewenst ! Rob Hall.
PH
Plony H.
Zaandam

de meest kritische beoordeling

6 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Der Käse schmeckt gut, aber Ich ziehe 1 Stern ab für den schlechten Service: Auf mehrere Anfragen keine Rückmeldung, erst als ich deutlicher wurde, bequemte man sich, mir zu antworten. Ich ziehe einen weiteren Stern ab für das Vorgehen beim Abwiegen: Bei einem Stück fehlten 50 g. Mir wurde erzählt, dass sich das ausgleichen würde, da bei anderen Stücke mehr dran war. Wenn es sich um 1 o. 2 g handelt, kein Thema, aber die Firma kann doch nicht bestimmen, von welchem Käse sie mir mehr / weniger geben. Wenn das die Masche ist, weniger vom billigen Käse und mehr vom teuren, läppert sich das auch bei einer großen Zahl von Kunden. Ich will hier eindeutig der Firma kein Fehlverhalten unterstellen, aber ich finde das nicht in Ordnung und es hinterlässt keinen guten Eindruck bei mir. Schade! Kundenservice geht anders. Automatische Übersetzung: De kaas smaakt goed, maar ik trek 1 ster af voor de slechte service: geen reactie op verschillende vragen, pas toen ik het duidelijker maakte vonden ze het prettig om mij te antwoorden. Ik trek nog een ster af voor de weegprocedure: Bij één stuk ontbrak 50 g. Er werd me verteld dat dit zou worden verrekend omdat er meer in de andere stukken zat. Als het 1 of 2 g is, geen probleem, maar het bedrijf kan niet beslissen van welke kaas ze me meer/minder geven. Als dit de zwendel is, minder van de goedkope kaas en meer van de dure, zal het zelfs bij een groot aantal klanten optellen. Ik wil het bedrijf niet beschuldigen van iets verkeerds, maar ik denk niet dat het klopt en het laat geen goede indruk op me achter. Wat jammer! Klantenservice is anders.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Hoogendoornkaas.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekende kwaliteit kaas !

Als eerste is zijn de kazen van uitstekende kwaliteit en hebben een heerlijke smaak lekker vol romig. Maar uiteraard ligt dat wel aan welke soort kaas je koopt. Ze hebben een uitstekende service en leveren snel aan huis.
Beoordeling melden
2 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Heerlijke kazen voor redelijke prijzen. Sinds kort wel bijdrage aan de verzendkosten, maar nog steeds redelijk. Bij problemen wordt altijd een passende oplossing geboden. We zijn al jarenlang tevreden klant
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De kaas is heerlijk . Maar de administratie was iet optimal veel telefoon en e-mail verkeer voor 1 bestelling. In jet verleden liep alles correct
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Keurig verzorgd op verzoek korsten van de oude kaas laten verwijderen, keurig vacuum verpakt, zodat we weer een tijdje voort kunnen!!
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Uitgebreid assortiment kazen

Uitgebreid assortiment binnenlandse en buitenlandse kazen, snelle bezorging, super bedrijf, ik zie geen verbeterpunten....
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Een niet te overtreffen kaasboer..

Ik koop daar al sinds 25 jaar mijn kaas op Rotterdamse markt en nu online. En geen ander kan de kwaliteit overtreffen.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Heerlijke kaas

Heerlijke kaas, heel goed verpakt, hele goede service. Misschien PostNL achter de broek zitten.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle bezorging, uitstekend verpakt met verkoeling om bederven te voorkomen. En, het is heerlijk!
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekende producten en uitmuntende service! Een echte aanrader voor iedere kaasliefhebber!
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heerlijke kaas en groot assortiment, en goed verpakt tijden de levering.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Lekker Snel bezorgd en goed verpakt

Snel bezorgd en goed verpakt Lekkere kaas prima Niets op aan te merken
Beoordeling melden
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ze passen de bestelling aan wanneer je een foutje maakt,
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekende kwaliteit kaas

Uitstekendekwaliteit kaas, goed verpakt en snel bezorgd.
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fast delivery

Fast delivery. With cooling pad. Highly recommended.
Beoordeling melden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd snelle levering en goed en netjes verpakt
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Alles is goed

Snelle levering, goed verpakt en heerlijke kaas
Beoordeling melden
RD
Ruud d.
Heemstede
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Heerlijke Kaas

Snel geleverd en heerlijk van smaak.
Beoordeling melden
KB
Klaas B.
Gorinchem
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede kaas, snel geleverd en verpakt.
Beoordeling melden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Keurig verpakt en snel geleverd.
Beoordeling melden
RP
Richard P.
Menslage
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima kaas, keurig verzonden
Beoordeling melden