blitzhandel24.nl- Logo - Beoordelingen

blitzhandel24.nl
Beoordelingen:

501 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.993 beoordelingen in totaal  

4,56
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 mrt 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
blitzhandel24.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

17 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het heeft wat voeten in aarde gehad, maar uiteindelijk is het per ongeluk goed gekomen. Ik had een verkeerde versie besteld, die niet met macOS Sonoma compatible was. De versie die ik daarna kreeg wilde zich niet installeren. Online hulp met TimeViewer lukte niet, vermoedelijk door mijn onbekendheid met het programma, toen ik het nog eens probeerde de installeren, lukte het ineens wel, en bleek ik zelfs een versie te hebben met veel meer Office programma's dan in Office 2021 Home en Student geleverd zouden worden! Niet dat ik daar wat aan heb, want feitelijk gebruik ik alleen maar Microsoft Word. Ik wacht nog op restitutie van de verkeerd aangeschafte versie, maar dat zal ongetwijfeld binnen enkele dagen het geval zijn.

de meest kritische beoordeling

13 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op 05/11/2023 kocht ik de WinX DVD Ripper langs internet. Om te activeren werd er mij gevraag het E-mailadres en de licentiecode in te vullen. Voor het e-mailadres heb ik mijn e-mailadres ingevuld en in het volgend vakje mijn bijgeleverde code AANPG-A6NIG-R6O5O-ZPZBU. Dan op Activeren gedrukt er gebeurde niets. Enkel melding verkeerde code. Nog enkele keren mijn e-mailadres ingevuld: melding bleef zich herhalen. Wat heb ik mis gedaan? Krijg de cd-ripper niet opgestart. Hebben jullie een oplossing voor dir probleeem? Hoogachtend etienne.geerts3@telenet.be
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor blitzhandel24.nl

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
8 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nu voor het tweede jaar een goedkoop abonnement op een virusscanner. Het eerste jaar ging prima, nu voor een tweede jaar
Beoordeling melden
8 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd.
Beoordeling melden
8 jun 2023
Wordt beoordeeld
Het werkt nog niet heb al een medewerker aan de telefoon gehad en weer een mail gestuurd wacht no steeds
Beoordeling melden
8 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service, eenvoudige installatie procedures.
Beoordeling melden
6 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer accurate en snelle afhandeling van de bestelling.
Beoordeling melden
CC
Chris C.
Rijmenam
6 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Zeker aan te bevelen.

Voornamelijk de prijs en de snelle afhandeling, ook in het verleden.
Beoordeling melden
5 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
snelle overzichtelijke afhandeling. code van de software en licentiesleutel snel en correct doorgezonden
Beoordeling melden
4 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
De snelheid en de service waarmee het probleem via teamviewer werd opgelost. Hartelijk dank
Beoordeling melden
2 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goedkoop...........
Beoordeling melden
1 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima bedrijf, eenvoudig bestellen en direct leveren
Beoordeling melden
30 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zoals gepubliceerd zo is geleverd :-)
Beoordeling melden
29 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Betrouwbare en prijstechnisch uitstekend. besteld en seconden later is de licentie geregeled
Beoordeling melden
29 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 mei 2023
Wordt beoordeeld
Duur
Beoordeling melden
25 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Weinig informatie geven door
Beoordeling melden