blitzhandel24.nl- Logo - Beoordelingen

blitzhandel24.nl
Beoordelingen:

496 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.896 beoordelingen in totaal  

4,48
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 mrt 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
blitzhandel24.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

17 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het heeft wat voeten in aarde gehad, maar uiteindelijk is het per ongeluk goed gekomen. Ik had een verkeerde versie besteld, die niet met macOS Sonoma compatible was. De versie die ik daarna kreeg wilde zich niet installeren. Online hulp met TimeViewer lukte niet, vermoedelijk door mijn onbekendheid met het programma, toen ik het nog eens probeerde de installeren, lukte het ineens wel, en bleek ik zelfs een versie te hebben met veel meer Office programma's dan in Office 2021 Home en Student geleverd zouden worden! Niet dat ik daar wat aan heb, want feitelijk gebruik ik alleen maar Microsoft Word. Ik wacht nog op restitutie van de verkeerd aangeschafte versie, maar dat zal ongetwijfeld binnen enkele dagen het geval zijn.

de meest kritische beoordeling

16 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Weten niet waar ze het over hebben. Je komt met een 100% uitleg en ze begrijpen het nog niet. Wil mijn geld terug hebben omdat de software die ik heb besteld niet kan installeren. Zal bij jullie nooit meer iets bestellen en zal dit ook op FB vermelden om niets zo maar bij jullie iets te bestellen. Volgens ons gaat het alleen om geld te verdienen en niet om goede service te geven.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor blitzhandel24.nl

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
7 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
JN
Johan N.
Maastricht
6 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
het programma voldoet niet aan mijn verwachtingen. Dus wilde ik mijn geld terug maar gingen niet akkoord met terug betaling. Hoop dat het alsnog mijn geld terug krijg. Met vriendelijke groet, Johan Niesten.
Beoordeling melden
6 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Directe levering en download. Geen onnodige gegevens op te geven.
Beoordeling melden
5 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ging erg snel en nette prijs
Beoordeling melden
3 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Prima website

Simpel, snel en vertrouwbaar. Zeer goede aanbiedingen.
Beoordeling melden
2 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte service * Perfect *
Beoordeling melden
2 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel en exact gekregen wat ik had besteld
Beoordeling melden