blitzhandel24.nl- Logo - Beoordelingen

blitzhandel24.nl
Beoordelingen:

496 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.896 beoordelingen in totaal  

4,48
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 mrt 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
blitzhandel24.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

17 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het heeft wat voeten in aarde gehad, maar uiteindelijk is het per ongeluk goed gekomen. Ik had een verkeerde versie besteld, die niet met macOS Sonoma compatible was. De versie die ik daarna kreeg wilde zich niet installeren. Online hulp met TimeViewer lukte niet, vermoedelijk door mijn onbekendheid met het programma, toen ik het nog eens probeerde de installeren, lukte het ineens wel, en bleek ik zelfs een versie te hebben met veel meer Office programma's dan in Office 2021 Home en Student geleverd zouden worden! Niet dat ik daar wat aan heb, want feitelijk gebruik ik alleen maar Microsoft Word. Ik wacht nog op restitutie van de verkeerd aangeschafte versie, maar dat zal ongetwijfeld binnen enkele dagen het geval zijn.

de meest kritische beoordeling

16 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Weten niet waar ze het over hebben. Je komt met een 100% uitleg en ze begrijpen het nog niet. Wil mijn geld terug hebben omdat de software die ik heb besteld niet kan installeren. Zal bij jullie nooit meer iets bestellen en zal dit ook op FB vermelden om niets zo maar bij jullie iets te bestellen. Volgens ons gaat het alleen om geld te verdienen en niet om goede service te geven.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor blitzhandel24.nl

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
10 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en adequate afhandeling van mijn vraag mbt downkoad programma
Beoordeling melden
6 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ze verkopen een besturingssysteem Windows 7 met een code die men niet kan activeren. Met andere woorden, na een tijd onbruikbaar. Win7 kan men zo downloaden, en een code kost 2,99 euro. Zij vragen 11,13 euro. Ik heb 2x win 7 bij hun gekocht, en te laat bemerkt, dat het onbruikbaar is.
Beoordeling melden
3 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
proces betaling en downloaden programma verliep snel en goed
Beoordeling melden
3 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekende supersnelle service! Zelfs als het even niet goed gaat door mijn eigen fout, lost Blizhandel24 dat in sneltreinvaart zeer soepel en klantvriendeijk op. Alle lof!
Beoordeling melden
2 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
De gekochte en geïnstalleerde producten zie ik wel terug in account van Blitzhandel, maar vind ik niet terug, in mijn avg account. Dit is niet ideaal. Uitgezonderd op bovenstaand, ben ik eigenlijk verder te vreden
Beoordeling melden
2 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
MV
Marc V.
Mechelen
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
zoals steeds snel geleverd!
Beoordeling melden
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Onduidelijke voorwaarden voor terugbetaling

Als je software via de mail koopt heb je geen recht op geldteruggave. ook als de (illagale) software niet geinstalleerd kan worden. Dit bij het bestellen duidelijker bekend gemaakt worden. Niet op een mij onduidelijk formulier.
Beoordeling melden
31 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heb ik al gedeeld.
Beoordeling melden
31 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed,snel en goedkoop
Beoordeling melden
RA
30 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en goed betaalbaar
Beoordeling melden
30 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering
Beoordeling melden
30 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het snelle boeken en daarna digitaal afhandelen.
Beoordeling melden