blitzhandel24.nl- Logo - Beoordelingen

blitzhandel24.nl
Beoordelingen:

496 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.896 beoordelingen in totaal  

4,48
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 mrt 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
blitzhandel24.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

17 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het heeft wat voeten in aarde gehad, maar uiteindelijk is het per ongeluk goed gekomen. Ik had een verkeerde versie besteld, die niet met macOS Sonoma compatible was. De versie die ik daarna kreeg wilde zich niet installeren. Online hulp met TimeViewer lukte niet, vermoedelijk door mijn onbekendheid met het programma, toen ik het nog eens probeerde de installeren, lukte het ineens wel, en bleek ik zelfs een versie te hebben met veel meer Office programma's dan in Office 2021 Home en Student geleverd zouden worden! Niet dat ik daar wat aan heb, want feitelijk gebruik ik alleen maar Microsoft Word. Ik wacht nog op restitutie van de verkeerd aangeschafte versie, maar dat zal ongetwijfeld binnen enkele dagen het geval zijn.

de meest kritische beoordeling

16 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Weten niet waar ze het over hebben. Je komt met een 100% uitleg en ze begrijpen het nog niet. Wil mijn geld terug hebben omdat de software die ik heb besteld niet kan installeren. Zal bij jullie nooit meer iets bestellen en zal dit ook op FB vermelden om niets zo maar bij jullie iets te bestellen. Volgens ons gaat het alleen om geld te verdienen en niet om goede service te geven.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor blitzhandel24.nl

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
28 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Aankoop van minder courante updates.

Vorig jaar vond ik hier nog een licentie voor CAD/DRAW12 en zojuist nog een licentie van Magix/Xara op de kop kunnen tikken. Licenties met eenmalig bedrag voor onbeperkte gebruiksduur worden schaarser meer hier vind je ze nog. Eerlijke prijs en snel afgehandeld.
Beoordeling melden
26 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs, vlotte levering via email. Beetje knoeien met de installatie, de code die geleverd werd ging niet rechtstreeks, moest eerst nog “omgevormd” worden. (Photoshop elements)
Beoordeling melden
KD
Klaas D.
Leeuwarden
26 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik had zelf foutje gemaakt , mailtje binnen een uur alles opgelost klasse ! Dus bedankt voor de snelle service. gr. Klaas
Beoordeling melden
25 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon goed en degelijk
Beoordeling melden
23 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Communicatie met avg account onduidelijk, vind de software niet terug in avg account
Beoordeling melden
ED
Edje D.
Ruurlo
23 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima firma met messcherpe prijzen welke ze nakomen. Echter dat je afstand moet tekenen van het herroepingsrecht. Nou begrijp ik veel, maar dit gaat net iets te ver.. ondanks het feit dat ze snel licenties verkopen welke niet inwisselbaar zijn.
Beoordeling melden
23 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prijs en snelle levering
Beoordeling melden
22 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Software Corel Draw gekocht, duiedlijke link naar de Corel site en de key per mail ontvangen. gewoon goed.
Beoordeling melden
20 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
snel en bijzonder goedkoop voor software
Beoordeling melden
20 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Lekker snel, duidelijke aankoopprocedure. En zeer betaalbare prijzen.
Beoordeling melden
20 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en betrouwbaar
Beoordeling melden
HG
Harry G.
Monster
19 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top service

Tijdens de installatie ontstond een probleem met het invoeren van de licentie, na email contact werd het probleem snel en adequat opgelost
Beoordeling melden