blitzhandel24.nl- Logo - Beoordelingen

blitzhandel24.nl
Beoordelingen:

496 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.896 beoordelingen in totaal  

4,48
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 mrt 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
blitzhandel24.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

17 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het heeft wat voeten in aarde gehad, maar uiteindelijk is het per ongeluk goed gekomen. Ik had een verkeerde versie besteld, die niet met macOS Sonoma compatible was. De versie die ik daarna kreeg wilde zich niet installeren. Online hulp met TimeViewer lukte niet, vermoedelijk door mijn onbekendheid met het programma, toen ik het nog eens probeerde de installeren, lukte het ineens wel, en bleek ik zelfs een versie te hebben met veel meer Office programma's dan in Office 2021 Home en Student geleverd zouden worden! Niet dat ik daar wat aan heb, want feitelijk gebruik ik alleen maar Microsoft Word. Ik wacht nog op restitutie van de verkeerd aangeschafte versie, maar dat zal ongetwijfeld binnen enkele dagen het geval zijn.

de meest kritische beoordeling

16 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Weten niet waar ze het over hebben. Je komt met een 100% uitleg en ze begrijpen het nog niet. Wil mijn geld terug hebben omdat de software die ik heb besteld niet kan installeren. Zal bij jullie nooit meer iets bestellen en zal dit ook op FB vermelden om niets zo maar bij jullie iets te bestellen. Volgens ons gaat het alleen om geld te verdienen en niet om goede service te geven.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor blitzhandel24.nl

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
18 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ideaal. Bestel het ,betaal het ,en een paar minuten later kan ik het installeren. Top. Elke keer weer
Beoordeling melden
18 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling correct en snel afgehandeld.
Beoordeling melden
TV
Thomas v.
Hoofddorp
17 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Teveeden

Correcte afwikkeling van bestelling
Beoordeling melden
16 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering met een altijd goed werkende sleutel
Beoordeling melden
13 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
zorgen dat problemen echt worden opgelost
Beoordeling melden
13 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima verkoper

Duidelijke website, heldere uitleg na aankoop over hoe te installeren en schappelijke prijzen.
Beoordeling melden
13 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
MM
Marcel M.
Nijmegen
12 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

supersnel en goed

na de bestelling en betaling een mail ontvangen met de nodige gegevens verschillende bestellingen al gedaan nooit problemen gehad
Beoordeling melden
MV
Marc V.
Mechelen
11 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
zoals altijd prima in orde!
Beoordeling melden
10 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb dit keer niet uitstekend gegeven omdat mijn voucher van 25% korting niet werkte en ik dit aangegeven heb bij de bestelling maar niets gehoord
Beoordeling melden
10 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snel en goed

Doen wat ze beloven
Beoordeling melden
10 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijke en duidelijk.
Beoordeling melden
9 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
MIJ ORDER NOG NIET GELEVEERD
Beoordeling melden
9 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
correcte behandeling van bestelling
Beoordeling melden
9 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden