blitzhandel24.nl- Logo - Beoordelingen

blitzhandel24.nl
Beoordelingen:

496 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.896 beoordelingen in totaal  

4,48
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 mrt 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
blitzhandel24.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

17 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het heeft wat voeten in aarde gehad, maar uiteindelijk is het per ongeluk goed gekomen. Ik had een verkeerde versie besteld, die niet met macOS Sonoma compatible was. De versie die ik daarna kreeg wilde zich niet installeren. Online hulp met TimeViewer lukte niet, vermoedelijk door mijn onbekendheid met het programma, toen ik het nog eens probeerde de installeren, lukte het ineens wel, en bleek ik zelfs een versie te hebben met veel meer Office programma's dan in Office 2021 Home en Student geleverd zouden worden! Niet dat ik daar wat aan heb, want feitelijk gebruik ik alleen maar Microsoft Word. Ik wacht nog op restitutie van de verkeerd aangeschafte versie, maar dat zal ongetwijfeld binnen enkele dagen het geval zijn.

de meest kritische beoordeling

16 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Weten niet waar ze het over hebben. Je komt met een 100% uitleg en ze begrijpen het nog niet. Wil mijn geld terug hebben omdat de software die ik heb besteld niet kan installeren. Zal bij jullie nooit meer iets bestellen en zal dit ook op FB vermelden om niets zo maar bij jullie iets te bestellen. Volgens ons gaat het alleen om geld te verdienen en niet om goede service te geven.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor blitzhandel24.nl

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
(5)
(9)
(31)
Resetten
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ze verkopen een besturingssysteem Windows 7 met een code die men niet kan activeren. Met andere woorden, na een tijd onbruikbaar. Win7 kan men zo downloaden, en een code kost 2,99 euro. Zij vragen 11,13 euro. Ik heb 2x win 7 bij hun gekocht, en te laat bemerkt, dat het onbruikbaar is.
Beoordeling melden
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Onduidelijke voorwaarden voor terugbetaling

Als je software via de mail koopt heb je geen recht op geldteruggave. ook als de (illagale) software niet geinstalleerd kan worden. Dit bij het bestellen duidelijker bekend gemaakt worden. Niet op een mij onduidelijk formulier.
Beoordeling melden
13 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
zorgen dat problemen echt worden opgelost
Beoordeling melden
9 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
MIJ ORDER NOG NIET GELEVEERD
Beoordeling melden
BV
Bob V.
Ekeren Antwerpen
6 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
de info over digitale levering is onduidelijk en de klachtafhandeling hierover is niet goed. geld terugkrijgen is blijkbaar een probleem, ook al is het produkt niet gebruikt
Beoordeling melden
27 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Werkt niet op iphone

Programma alleen op pc desk te gebruiken Op iPhone lukt niet Gereclameerd via e-mail echter geen antwoord
Beoordeling melden
13 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Kan mijn bestelling WinX DVD Ripper niet activeren

Op 05/11/2023 kocht ik de WinX DVD Ripper langs internet. Om te activeren werd er mij gevraag het E-mailadres en de licentiecode in te vullen. Voor het e-mailadres heb ik mijn e-mailadres ingevuld en in het volgend vakje mijn bijgeleverde code AANPG-A6NIG-R6O5O-ZPZBU. Dan op Activeren gedrukt er gebeurde niets. Enkel melding verkeerde code. Nog enkele keren mijn e-mailadres ingevuld: melding bleef zich herhalen. Wat heb ik mis gedaan? Krijg de cd-ripper niet opgestart. Hebben jullie een oplossing voor dir probleeem? Hoogachtend etienne.geerts3@telenet.be
Beoordeling melden
20 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
geen email contact,ze verkopen demo`s geen voledige versies.
Beoordeling melden
BJ
15 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Verkeerd geleverd

verkeerde geleverd en klantenservice vertelde dat het allemaal mijn schuld was. Pech voor mij niets aan te doen!
Beoordeling melden
10 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Product sleutel werkte niet. Product activeren lukte niet. Ze schuiven het op elkaar af en de consument is de dupe helaas.
Beoordeling melden
HW
HAN W.
Gorinchem
3 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Aangeschaft EASUS programma back up voor het leven was na ettelijke contacten niet te downloaden. Betaald bedrag wordt na overleg met Clemens van Blifzhandel 24 gecrediteerd, maar duur 3 werkdagen. Bedrag is nog niet binnen.
Beoordeling melden
2 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Not clear it wasnt for mac

Zeer slechte ervaring, levert verkeerd niet werkend product, niet conform beschrijving. Kwestie opgelost via Paypal in mijn voordeel en vervolgens sturen ze illegaal aanmaningen en incasso. Reageert dat ik maar moet betalen met een bullsh*t verhaal. Nooit meer kopen daar!
Beoordeling melden
28 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Downloaden proefversie van Adobe kan alleen nog van premiere 2023, waardoor code voor versie 2022 niet werkt. Installatie en validatie lukt dus niet, mail met Blitzhandel24 lukt niet ivm geen reactie
Beoordeling melden
21 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Paperport 14.5 aangekocht, maar slecht te downloaden en nadat eindelijk het programma werkt , blijkt de scannerdriver naar een oude database te linken, die niet meer werkt. Nu moet ik maar naar de leverancier zoeken. Dat is niet goed!!!
Beoordeling melden
29 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
De kaspersky total security license is Not Valid .
Beoordeling melden