matrasaanhuis.nl- Logo - Beoordelingen

matrasaanhuis.nl
Beoordelingen:

146 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.225 beoordelingen in totaal  

4,85
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Na 3 weken kwam het heugelijke nieuws dat het matras geleverd zou worden,'s maandags 's morgens werd het vroeg geleverd,een groot pakket netjes in plastic verpakt,konden gelijk zien dat het een mooi matras was. Het was wel een karweitje om het naar boven te krijgen,gelijk op het bed van onze zoon gelegd,even zelf gaan proefzitten en het voelde gelijk goed. De volgende morgen werd onze zoon een forse jongeman van 2.00cm enthousiast wakker "wat heb ik heerlijk geslapen",hij is super blij na een tijdje in een kuil gelegen te hebben nu hij zo'n fijn matras heeft. Daar hij chauffeur is de gehele dag is het fijn om goed uitgeslapen wakker te worden. Wij zullen jullie zeker aanbevelen als bekenden ook een matras nodig hebben. Veel succes ,dat jullie veel mensen mogen helpen aan een goede nachtrust. m.vr.gr. Fam.Broumels uit Roosendaal

de meest kritische beoordeling

23 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bezorger weigert matras naar boven te brengen. Laat matras buiten staan en rijdt weg. En daar betaal je dan in totaal bijna 500 euro voor.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor matrasaanhuis.nl

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
(128)
(16)
Resetten
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
23 mei 2024
Beste familie Woltering, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling! U heeft bij ons gekozen voor de topdekmatras type Oslo. Deze topper is voorzien van een kern van koudschuim en heeft een zéér goede ventilatie. Ook in de niet gangbare maten, houden wij deze topper op voorraad. We hopen u graag weer te zien in onze webhop. Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
BB
Bert B.
Opheusden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima service, vlotte levering
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
23 mei 2024
Beste Bert, Je hebt bij ons gekozen voor de Merino wollen onderdeken. Deze onderdekens ofwel covers, houden we standaard op voorraad in ons assortiment. Merino wol staat bekend vanwege haar zéér goede ventilatie eigenschappen en comfort. Nogmaals dank voor het plaatsen van uw beoordeling en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Matrasaanhuis.nl
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
23 mei 2024
Beste Ger, Bedankt voor je bestelling en voor het plaatsen van de 5 sterren beoordeling! Je hebt bij ons gekozen voor de topdekmatras Nasa Duo. Deze geweldige topper heeft een kern van twee verschillende schuimsoorten. Koudschuim en traagschuim. Traagschuim voor een weldadig zacht gevoel van comfort én koudschuim voor extra ventilatie. We wensen je nog veel genoegen met je aankoop en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
vlotte levering en goed verpakt
Beoordeling melden
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
24 apr 2024
Beste Frank, Bedankt voor je beoordeling van Matrasaanhuis.nl! Je hebt bij ons gekozen voor het zit- en leeskussen voor in bed. Onze zitkussens zijn voorzien van een stevige schuimvulling voor een prettige lig. Voor deze zitkussens hebben wij ook bamboe hoezen verkrijgbaar. Deze vindt je op de website. We wensen je nog veel plezier met het zitkussen! Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
JK
j k.
kudelstaart
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Na een maand er op gelegen te hebben, is het wel even wennen. Maar bevalt nu goed, zeker voor de prijs.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
22 apr 2024
Beste J, Voor bijna alle nieuw te leveren matrassen geldt: het is anders dan je oude matras en dus moet je altijd even wennen aan het nieuwe matras. Daarom hebben wij ook een periode van 2 maanden om te beslissen. Jij hebt gekozen voor de Adry Cool matras met traagschuim. En traagschuim geeft ook een heel specifiek gevoel. Misschien moest daar even aan wennen? Maar de combinatie van een stevige pocketvering en het zachte gevoel van traagschuim wordt alom gewaardeerd. Ik ben blij dat je "even hebt doorgezet" en daardoor dit nu als fijn matras ervaart. Groetjes van Matrasaanhuis
20 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
22 apr 2024
Hallo Patrick, Jouw beoordeling is 5 sterren voor ons matras Favourite PLUS. Onze pocketvering met koudschuim. De pocketvering is wat steviger ( 500 pockets per m2) en het matras heeft 2 verschillende zijdes. Het is een heerlijk matras als je iets steviger wilt liggen, maar wordt nooit echt hard. Wij wensen je er vele jaren plezier van. Team Matrasaanhuis
19 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
22 apr 2024
Beste Ton, Dank je voor jouw 5 sterren voor ons topdekmatras Favourite. Het is onze goedkoopste topper, maar deze is zeker populair omdat deze erg mooi is afgewerkt én heerlijk zacht is. Dat komt door het zachte koudschuim. Een topper voor vele jaren. Groeten van Matrasaanhuis
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Vakkundig en heel klantvriendelijk

Werden heel vriendelijk geholpen, er werd ook alle tijd voor ons genomen.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
22 apr 2024
Beste mevrouw du M, U heeft onze toonzaal bezocht en later nog een extra topdekmatras Oslo bij ons gekocht. En inderdaad....wij nemen graag de tijd voor een goed advies. Liever wat meer tijd vóóraf besteden, dan de moeite en kosten, om áchteraf dingen op te lossen. Veel plezier gewenst met uw nieuwe topper. Met vriendelijke groet Team Matrasaanhuis
15 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekende klantenservice!

Er was iets mis gegaan bij de verzending, maar dat lag aan PostNL zelf. De klantenservice reageerde snel en was heel behulpzaam. Het matras was de extra bezorgtijd ook echt waard. Ligt fantastisch!
Beoordeling melden
14 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede matrassen

Netjes geleverd door Postnl. Matrassen zijn voor onze B&B besteld. De eerste reacties zijn prima, iedereen heeft heerlijk geslapen!
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
16 apr 2024
Hoi Caroline, Fijn dat jouw klanten hier zo lovend over zijn. En wij snappen dat wel: het matras Favourite heeft niet-voor-niets deze naam. Het is onze allemans-vriend. Niet te hard / niet te zacht. Mooi medium. Hierdoor de gemiddelde "mensch" zich uitstekend vinden in dit matras. De 7-zone pocketvering zorgt voor steun en een juiste verdeling van de krachten over het matras. Het zachtere schuim zorgt voor dat heerlijke comfort. De degelijkheid is ook in orde.... dus we zullen even moeten wachten tot jullie weer nieuwe matrassen nodig hebben..... Graag tot ziens! Team Matrasaanhuis
13 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima

Een goed produkt snel en goed geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
16 apr 2024
Beste Bianca, Leuk te horen dat je zo tevreden bent over de topper Nasa Duo. De Nasa heeft twee soorten schuimlagen ( altijd zacht!) waardoor je de topper op 2 wijzes kunt gebruiken. Je hebt de topper nu 4 weken in gebruik, dus zul je waarschijnlijk wel jouw favoriete kant hebben gevonden. Geniet er maar vele jaren van! Groeten van Matrasaanhuis
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
12 apr 2024
Beste Bernadette, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling! Je hebt bij ons gekozen voor het zit- en leeskussen voor in bed. Ons zitkussen is gemaakt van stevig schuim. Ofwel een goede ondersteuning tijdens het rechtop zitten in bed. Ook voor onze zitkussens hebben we extra hoesjes beschikbaar. U vindt deze op onze website. Veel plezier met uw nieuwe zitkussen. Met vriendelijke groet, Het team van Matrasaanhuis.nl
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
12 apr 2024
Beste Martin, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling! Hier zijn we als bedrijf erg blij mee. De Favourite Orthopedic is jouw keuze geworden. Een comfortabel medium/zacht matras met pocketveringen en koudschuim als kern. De Favourite matrassen houden we altijd op voorraad. Dus op werkdagen besteld vóór 13:00 uur = de volgende dag in huis! We wensen je nog veel genoegen met het nieuwe matras Favourite Orthopedic! Met vriendelijke groet, Matrasaanhuis.nl
10 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
12 apr 2024
Beste Karin, Bedankt voor de 5 sterren review! Je hebt bij ons gekozen voor het stevige matras, type Favourite Plus. Deze geweldige matras heeft een micropocketvering (stevig) en comfortabele koudschuimlagen aan beiden kanten! Het matras is zelfs voorzien van een zomer- en winterzijde. Nogmaals bedankt voor je bestelling! Met vriendelijke groet, Matrasaanhuis.nl
6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en een heerlijk topper!
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
12 apr 2024
Beste Mona, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling! Zoals je van ons gewend bent houden wij alles ook écht op voorraad! Je hebt gekozen voor de topdekmatras Nasa Duo. Een topdekmatras die uw bestaande matras direct een stuk zachter én comfortabeler maakt! We wensen je nog veel slaapplezier met de nieuwe topdekmatras Nasa Duo! Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
9 apr 2024
Beste heer F, U bent een man van weinig woorden :-) Maar 4 sterren geeft ons het idee dat u tevreden bent met uw aankoop van het matras Nasa Duo. Onze pocketvering matras met aan 1 zijde traagschuim en de andere zijde koudschuim. Het is een medium matras maar door de traagschuim zal deze sneller gekozen worden door mensen die een zachter matras wensen. Beide kanten kunnen gebruikt worden; dus het matras is "altijd goed". Graag tot een volgende keer, Team Matrasaanhuis
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Na 3 weken kwam het heugelijke nieuws dat het matras geleverd zou worden,'s maandags 's morgens werd het vroeg geleverd,een groot pakket netjes in plastic verpakt,konden gelijk zien dat het een mooi matras was. Het was wel een karweitje om het naar boven te krijgen,gelijk op het bed van onze zoon gelegd,even zelf gaan proefzitten en het voelde gelijk goed. De volgende morgen werd onze zoon een forse jongeman van 2.00cm enthousiast wakker "wat heb ik heerlijk geslapen",hij is super blij na een tijdje in een kuil gelegen te hebben nu hij zo'n fijn matras heeft. Daar hij chauffeur is de gehele dag is het fijn om goed uitgeslapen wakker te worden. Wij zullen jullie zeker aanbevelen als bekenden ook een matras nodig hebben. Veel succes ,dat jullie veel mensen mogen helpen aan een goede nachtrust. m.vr.gr. Fam.Broumels uit Roosendaal
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
9 apr 2024
Beste familie Broumels, Het is goed te horen dat alles naar wens is uitgevoerd. Het matras, de American Special, kunnen wij in iedere maat én iedere stevigheid uitvoeren. Voor uw zoon werd dat 90x220 cm in de stevigste uitvoering. Al onze Special - matrassen worden in Nederland gemaakt en daarom kunnen wij deze binnen 3 weken maken én bezorgen in Nederland en Belgie. Ik snap ook niet dat andere winkels er vaak 8 weken over doen. Het hoeft niet zo complex en duur te zijn...... Nogmaals dank voor de uitgebreide review en graag tot een volgende keer. Groetjes Matrasaanhuis
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel een afspraak gemaakt in de showroom, uitgebreid matrassen uitgeprobeerd en veel voorlichting gehad, matrassen werden snel geleverd, we hebben er meteen ook 2 kussens bij gekocht, we slapen heerlijk en hebben ook meteen 2 kussens voor in de caravan gekocht! Top service en geen moeite te veel!
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
9 apr 2024
Hallo Robert, Bedankt voor jouw zeer uitgebreide review. Die zien we graag. Jullie zijn traagschuim liefhebbers, want de matrassen waren de Monaco Specials en de kussens de Argan traagschuim kussens. Maximaal comfort is zeer goed aan jullie besteed! Wel jammer (commercieel gezien) dat jullie pas over vele jaren weer bij ons terugkomen..... Geniet ervan. Team Matrasaanhuis