matrasaanhuis.nl- Logo - Beoordelingen

matrasaanhuis.nl
Beoordelingen:

164 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.256 beoordelingen in totaal  

4,85
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Na 3 weken kwam het heugelijke nieuws dat het matras geleverd zou worden,'s maandags 's morgens werd het vroeg geleverd,een groot pakket netjes in plastic verpakt,konden gelijk zien dat het een mooi matras was. Het was wel een karweitje om het naar boven te krijgen,gelijk op het bed van onze zoon gelegd,even zelf gaan proefzitten en het voelde gelijk goed. De volgende morgen werd onze zoon een forse jongeman van 2.00cm enthousiast wakker "wat heb ik heerlijk geslapen",hij is super blij na een tijdje in een kuil gelegen te hebben nu hij zo'n fijn matras heeft. Daar hij chauffeur is de gehele dag is het fijn om goed uitgeslapen wakker te worden. Wij zullen jullie zeker aanbevelen als bekenden ook een matras nodig hebben. Veel succes ,dat jullie veel mensen mogen helpen aan een goede nachtrust. m.vr.gr. Fam.Broumels uit Roosendaal

Meest relevante negatieve beoordeling

23 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bezorger weigert matras naar boven te brengen. Laat matras buiten staan en rijdt weg. En daar betaal je dan in totaal bijna 500 euro voor.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor matrasaanhuis.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Na veel zoeken eindelijk gevonden

Eindelijk na veel een lang zoeken gevonden.. Echt fijn rolkussen van het juiste formaat en materiaal. Dit voor een goede prijs en op tijd geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
8 dagen geleden
Beste heer Koehl, Leuk te horen dat je zo enthousiast bent over onze Bodyroll. Ik zag ook inderdaad dat je eerst 1 Bodyroll had gekocht en daarna nog een extra. De meeste Bodyrolls in Nederland zijn veel te lang. Daardoor zijn het meer zwangerschapskussens dan lichaamskussen. Dit kussen ken je wél "meenemen" terwijl je omdraait in bed. En dus is deze veel praktischer in het gebruik. Bedankt voor de 5 (terechte) sterren. Groeten van Matrasaanhuis
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Eerst een matras voor in de camper besteld, deze beviel na bijna 2 jaar zoo goed dat we er ook een voor thuis hebben besteld, top!
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
13 dagen geleden
Hallo Chris, Ik heb het even nagekeken en inderdaad: je had al eerder de Favourite gekocht. En je hebt gelijk: als het fijn ligt in de camper, ligt deze ook goed thuis. En zo is weer bewezen: al zijn deze matrassen niet duur; ze zijn wél goed. Net zoals de Consumentenbond eigenlijk ieder constateert. Duurder is niet altijd beter. Goedkoop is niet altijd slechter. Bedankt en tot een volgende keer! Matrasaanhuis
7 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Na overleg gekozen voor een duo topper, even 24 uur laten luchten en top geslapen, ook na een paar weken optimaal aan het slapen.
Beoordeling melden
27 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooie kwaliteit moltons

Tel prima geholpen, mooie kwaliteit gesanforiseerde (voorgekrompen) moltons, snelle levering. Kortom gewoon goed
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
27 jun 2024
Beste H, Je hebt bij ons een molton gekocht. En.... je hebt je huiswerk gedaan, want bijna niemand weet dat onze moltons sanfor zijn. En dus vóórgewassen en vóórgekrompen. Door de speciale weeftechniek is de molton lekker flexibel en dus altijd goed passend. Bedankt voor jouw review en graag tot een volgende keer. Team Matrasaanhuis
ET
Elisabeth T.
Rozenburg
6 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

Persoonlijk contact voor vragen en…vriendelijke personeel

Persoonlijk contact voor vragen en àlles netjes op tijd verzonden, is mijn 2de topper
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
9 jul 2024
Halo Elisabeth, Inderdaad, dit is al de tweede Topper Nasa Duo. En ook deze keer geniet je van de weldadige zachtheid van traagschuim en een zijde koudschuim. Maakt ieder matras flink zachter. En afhankelijk van je smaak, leg je de gewenste zijde boven. Ook deze keer weer: bedankt! Team Matrasaanhuis
29 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik kon een gedane bestelling de volgende dag gelukkig annuleren. Prima Service
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De beschrijving van de matrassen klopte perfect en de levering was snel.
Beoordeling melden
10 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Een prima topper voor onze caravan. Slaapt heerlijk en snel geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
13 dagen geleden
Beste mevrouw de V, U heeft de topper OSLO van ons ontvangen. En inderdaad; dit is een goede keuze voor de caravan. Deze topper is gemaakt van koudschuim en dus blijvend goed ventilerend. En dat is belangrijk in een kleine ruimte die ook vaak in een warme omgeving staat. Maar de kwaliteit van deze topper komt ook thuis heel goed uit de verf hoor. Groetjes en tot een volgende keer. Matrasaanhuis
30 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service en kwaliteit. Vriendelijk personeel. Snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
1 jul 2024
Beste Karin, Dank je voor jouw 5 sterren beoordeling van ons bedrijf en natuurlijk de Box(spring) die je bij ons hebt gekocht. De box is onverslijtbaar, dus de komende decennium zit je goed.. Oh nee...slaap je goed ! :-) Met vriendelijke groet, Matrasaanhuis
25 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service, makkelijk telefonisch bereikbaar,fijn mattas
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
27 jun 2024
Hallo Hannie, Fijn dat je de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. En in dit geval met 5 sterren! Dank je daarvoor. Je hebt gekocht: de ADry Cool matras met traagschuim én koudschuim. Het matras is dus aan twee zijdes te beslapen. Extra zachtheid of extra luchtig. De basis is altijd een extra stevige pocketvering. Het matras is dus steviger dan medium. Wij wensen jullie nog veel genoegen met dit matras. Groeten van Matrasaanhuis
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service en een super goede topper!
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
5 dagen geleden
Beste Magda, Dank je voor de 5 sterren! De topper Nasa Duo heeft duidelijk jouw hart gewonnen. En dat snappen wij wel: het is zacht, aan 2 zijdes te gebruiken en dus altijd fijn. Wij wensen je vele jaren genoegen met deze "topper". Groetjes van Matrasaanhuis
5 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed verpakt en duidelijke communicatie
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
5 jul 2024
Beste Josee, Fijn dat de Bodyroll je zo goed bevalt. De meeste lichaamskussen zijn veel te lang/groot. Hierdoor zijn ze onhandig in bed, met het omdraaien of een andere houding vinden. Doordat deze Bodyroll 110 cm lengte heeft ( of zelfs 70 cm voor de Mini) is deze handig in bed. Geniet er maar vele jaren van. Groeten van Matrasaanhuis
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Speciale maat heel snel kunnen leveren
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
13 dagen geleden
Beste heer M. De Favourite is ons meest verkocht matras. U bent er nu achter waaróm. Het is gewoon een lekker matras, medium stevig en geschikt voor iedereen. En niet onbelangrijk: wij voeren heel veel verschillende maten en ook jouw bijzondere maat 70x190 cm. Wij hebben het gewoon. Tot een volgende keer. Groeten van Matrasaanhuis
13 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima kwaliteit en goede bezorging !
Beoordeling melden
10 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levertijd
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
13 dagen geleden
Beste Jeanine, De Oslo topper is inderdaad snel leverbaar. Logisch want alle formaten hebben we gewoon op voorraad liggen. Het koudschuim zorgt voor een fijne zachte flexibele ondersteuning. En... door de koudschuim is dit geen warme topper. Nog vele jaren plezier hiermee! Groeten van Matrasaanhuis
5 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
9 jul 2024
Beste Ria, Leuk dat je de Bodyroll MINI zo goed beoordeelt. De MINI is onze laatste variant omdat sommige de gewone Bodyrolls is te lang vonden. De "normale" Bodyroll is 110 cm leng; deze 70 cm. Daardoor is deze nog hanteerbaarder dan de 110 cm. De 110 cm Bodyroll kan armen én benen tegelijk ondersteunen; deze Mini is een één van beide ondersteuning. Bedankt en graag tot een volgende keer. Team Matrasaanhuis
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden