Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en nette levering van hun producten. De kwaliteit, het comfort en de duurzaamheid van de matrassen en toppers worden vaak geprezen. De service wordt omschreven als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht. Ook het deskundige en toegankelijke advies via telefoon of website wordt gewaardeerd. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend ervaren en klanten vinden de communicatie over het algemeen duidelijk, vriendelijk en accuraat. Daarnaast wordt de nazorg, zoals reminders voor matrasonderhoud, als een waardevolle toevoeging gezien. Enkele klanten geven aan dat de communicatie over het exacte bezorgtijdstip voor verbetering vatbaar is.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsMatrasaanhuis.nl
Prima!
Matras werd soepeltjes bezorgd op afgesproken datum. Zou wel fijn zijn geweest als het tijdstip eerder zou worden gecommuniceerd, want om 9 uur kreeg ik pas de mail dat ze tussen 8:30 en 18:00 zouden komen.
De matras zelf (Favourite Orthopedic) heb ik nog niet veel gebruikt, maar tot nu toe tevreden. Ik weeg 60kg en voor mij is het medium zacht/hard. Ik gok dat het nog wel wat zachter zal worden, en dan is het perfect, zeker voor die prijs. Handgrepen zou wel een prettige toevoeging zijn :)
Beste Murielle,
Dankjewel voor de uitgebreide 5-sterren beoordeling!
Onze Favourite Orthopedic is een echte allemansvriend, wat fijn dat jij tot nu toe óók tevreden bent over dit matras!
Elk nieuw matras zal in het begin wat stug aanvoelen, dat zal inderdaad minder worden wanneer het matras en jij aan elkaar gewend zijn. Handgrepen zouden ook zeker een prettige toevoeging zijn aan het matras wanneer je deze gaat draaien/keren. Maar.. In de praktijk heeft men ondervonden dat de hoes/tijk dan vaak kapot wordt getrokken. Vandaar de reden om dus géén handgrepen aan dit type matras te laten maken.
Wat betreft de levering; helaas hebben wij geen invloed op de planning van onze transporteurs, en dus kunnen wij helaas op voorhand niet communiceren hoelaat een bestelling zal worden geleverd.
Graag tot ziens in onze webshop en/of showroom!
Team Matrasaanhuis.nl
klantcontact is vriendelijk en duidelijk over de telefoon.
snelle nette levering.
goede prijs-kwaliteit verhouding.
Beste Mariette,
Dank voor je 5-sterren beoordeling.
Wat fijn dat je tevreden bent over ons als bedrijf!
Hopelijk heb je ook veel plezier van je nieuwe Holland Special matras.
Wie weet tot ziens in onze webshop/showroom!
topmodel
had een hele oude bultex matras van 12 cm ongeveer 15 jaar oud (ja weet het te oud) laatste maand iedere dag rugpijn bij opstaan. Nu deze Monaco Special gekocht na een paar dagen totaal geen pijn pijn meer.
Beste Kurt,
Dankjewel voor de 5-sterren beoordeling, en dat zelfs inclusief foto!
Je hebt inderdaad bij ons een Monaco Special matras aangeschaft in de stevige variant.
Wat fijn dat je er zo tevreden over bent, en geen klachten meer ervaart!
Wie weet tot ziens ins onze webshop/showroom.
Aankoop matras
Tweede keer dat ik er een matras bestel. Heel tevreden van de matras
Beste Evelyne,
Dankjewel voor je 5-sterren beoordeling.
Wat fijn dat je ondertussen al voor de tweede keer bij ons een matras hebt aangeschaft, dat doet ons als bedrijf goed!
Wanneer jij als klant tevreden bent, zijn wij dat ook!
Onze Holland Special is inderdaad een erg fijn matras, en in de stevige variant is het zelfs ons stevigste matras!
Hopelijk beleef je er nog veel plezier van.
Wie weet tot ziens in onze webshop/showroom.
Team Matrasaanhuis.nl
Dát er meegedacht werd in mogelijkheden, hoe ik mijn item kan bestellen en hoe en met name (in dit geval) dat het vertrouwen er was qua moment van betaling. Is als heel prettig ervaren. Met dank, nogmaals.
Beste Jose,
Dankjewel voor de fijne 4-sterren beoordeling!
Hopelijk is de levering van het matras ook vlot verlopen.
Wij proberen altijd zo goed mogelijk mee te denken met onze klanten, fijn dat dat ook als prettig wordt ervaren.
Wie weet tot ziens in onze webshop!
Team Matrasaanhuis.nl
Ik heb het matras nog maar kort. Toch tot dusver tevreden over het matras, de service en bezorging. Hartelijk dank.
Prettige en behulpzame medewerker die niet moeilijk deed toen ik belde dat ik de verkeerde maat matras had besteld. Werd direct veranderd.
Matras ligt en slaapt heerlijk.
Beste heer/mevrouw Bertels,
Dank voor uw 5-sterren beoordeling!
U slaapt sinds een paar weken op ons matras type IDOL.
Wat fijn dat u er tevreden over bent, en er heerlijk op slaapt!
Uiteraard doen wij altijd ons best om zo behulpzaam mogelijk te zijn.
Wij wensen u nog veel plezier van uw matras, en wie weet tot ziens in onze webshop!
Team Matrasaanhuis.nl
Fijne korte lijntjes waarbij je rechtstreeks kunt overleggen over gewenste bezorgdag en -tijd, zowel met de winkel als de bezorger. Blijven persoonlijk in contact vanaf bestelmoment tot aan leveringsdag.
Beste fam. Jacobs,
Dankuwel voor de 5-sterren beoordeling.
Wat fijn dat u een goede ervaring heeft gehad met ons en met onze transporteur!
U heeft gekozen voor ons stevigste pocketveringsmatras met koudschuim dat wij op voorraad hebben; de Favourite Plus.
En ook nog een matrasbeschermer en onderlegger erbij aangeschaft. Hopelijk slaapt u weer heerlijk op uw nieuwe matras!
Wie weet tot ziens in onze webshop en/of showroom.
Team Matras aan huis
goede info
snelle levering
Snelle levering, goed matras
Beste Judith,
Dankjewel voor de 5-sterren beoordeling!
Goed om te lezen dat je tevreden bent over de levering én over het matras!
Je hebt gekozen voor ons matras type Favourite Orthopedic, een echte allemansvriend!
Hopelijk heb je nog plezier van je matras.
Ga zo door
Matras geleverd met een levertijd van 3 weken. Voorafgaand was dat ons niet helemaal duidelijk. Goede communicatie met de klantenservice en levering ook goed georganiseerd met klein tijdslot zodat je niet lang hoeft te wachten op de dag van levering .
levering was snel en netjes
Beste Marcel,
Dank voor de 5-sterren beoordeling!
U hebt nu 4 weken ons matras type IDOL in huis.
Wat fijn dat de levering snel en netjes is verlopen!
Hopelijk heeft u nog veel plezier van uw nieuwe matras!
Team Matrasaanhuis.nl
Snel geleverd en een geweldige matras