Matrasaanhuis.nl

5.595 reviews in totaal

5.595 reviews since 2 jan 2020

Gecertificeerd sinds: 6 mrt 2020
matrasaanhuis.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en correcte levering, de hoge kwaliteit en het comfort van de matrassen, en geven aan beter te slapen of minder pijn te ervaren. De vriendelijke, behulpzame service en het deskundige, persoonlijke advies worden als grote pluspunten ervaren. Ook wordt de prijs-kwaliteitverhouding vaak geprezen, zeker in vergelijking met andere aanbieders. Enkele klanten geven aan dat de communicatie en bezorgwijze voor verbetering vatbaar zijn.

ReviewsMatrasaanhuis.nl

Het product antislip mat werkt niet / klacht fantastisch opgelost

nav mijn onderstaande klacht, is contact met mij opgenomen dat ik een verkeerd artikel heb voor de boxspring. geheel kosteloos is een andere versie naar mij toegestuurd. super service. daarom de 1 ster uiteraard aangepast naar 5 sterren Als je een anti slip mat besteld heeft dat als doel het schuiven van een matras tegen te gaan. Zelfs door twijfel het matje andersom op het bed gelegd. Maar het maakt totaal geen verschil. Het matras van de boxspring blijft een eigen leven houden. 38,- weggegooid geld.
De medewerkers denken echt mee. Toen mijn matras toch te hard bleek te zijn, kon ik moeiteloos omruilen. Ik heb in de showroom matrassen uit kunnen proberen om de juiste te vinden en kreeg heel goed advies. prijs en kwaliteitverhouding is goed, matras bevalt prima

Antwoord van Matrasaanhuis.nl

Beste Loes, Dankjewel voor je 5-sterren beoordeling. Na een kleine zoektocht zijn we inderdaad samen uitgekomen op de American Special. Wat fijn dat dit matras beter bij jouw wensen aansluit dan onze Monaco Special! Goed om te horen dat je tevreden bent over je nieuwe matras en over onze service! Wie weet tot ziens in onze showroom of webshop. Team Matrasaanhuis.nl
Zeer snelle levering. Snelle reacties op vragen via e-mail met duidelijke informatie. Mijn eerste bevindingen over de matras zijn zeer goed, maar ik weet niet hoe dit op lange termijn evolueert natuurlijk.

Antwoord van Matrasaanhuis.nl

Beste Yuang-Men, Dank voor je beoordeling! Je hebt het matras type Favourite PLUS aangeschaft via onze webshop; een heerlijk stevig matras met een zomer én een winterzijde! Fijn dat je tevreden bent over de snelle levering en onze service, daar doen we het voor! Hopelijk slaap je ondertussen ook fijn op je nieuwe matras. Wie weet tot ziens in onze webshop. Team Matrasaanhuis.nl
L K
L.G. K.
Heel fijn om zaken te doen met dit bedrijf. Bij levering was de rits al kapotmaak na telefonisch contact werd het meteen opgelost. Zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

Prima!

Matras werd soepeltjes bezorgd op afgesproken datum. Zou wel fijn zijn geweest als het tijdstip eerder zou worden gecommuniceerd, want om 9 uur kreeg ik pas de mail dat ze tussen 8:30 en 18:00 zouden komen. De matras zelf (Favourite Orthopedic) heb ik nog niet veel gebruikt, maar tot nu toe tevreden. Ik weeg 60kg en voor mij is het medium zacht/hard. Ik gok dat het nog wel wat zachter zal worden, en dan is het perfect, zeker voor die prijs. Handgrepen zou wel een prettige toevoeging zijn :)

Antwoord van Matrasaanhuis.nl

Beste Murielle, Dankjewel voor de uitgebreide 5-sterren beoordeling! Onze Favourite Orthopedic is een echte allemansvriend, wat fijn dat jij tot nu toe óók tevreden bent over dit matras! Elk nieuw matras zal in het begin wat stug aanvoelen, dat zal inderdaad minder worden wanneer het matras en jij aan elkaar gewend zijn. Handgrepen zouden ook zeker een prettige toevoeging zijn aan het matras wanneer je deze gaat draaien/keren. Maar.. In de praktijk heeft men ondervonden dat de hoes/tijk dan vaak kapot wordt getrokken. Vandaar de reden om dus géén handgrepen aan dit type matras te laten maken. Wat betreft de levering; helaas hebben wij geen invloed op de planning van onze transporteurs, en dus kunnen wij helaas op voorhand niet communiceren hoelaat een bestelling zal worden geleverd. Graag tot ziens in onze webshop en/of showroom! Team Matrasaanhuis.nl

Top!

Snel antwoord op vragen, zorgvuldige bezorging en kwaliteit top!

Antwoord van Matrasaanhuis.nl

Beste Danielle, Dankjewel voor de 5-sterren beoordeling. Wij proberen inderdaad altijd zo snel mogelijk klantvragen te beantwoorden. Fijn dat de Bodyroll je bevalt! Wist je dat wij ook losse hoesjes voor jouw bodyroll verkopen? Wie weet tot ziens in onze webshop! Team Matrasaanhuis.nl
Zeer correcte levering. Matras is prima, zoals beschreven.
Goede kwaliteit en snelle levering

Antwoord van Matrasaanhuis.nl

Beste Frans, Dankjewel voor de 5-sterren beoordeling. Wat fijn dat je tevreden bent over onze service en over je anti-slip mat! Wie weet tot ziens in onze webshop! Team Matrasaanhuis.nl
Prima matras

Antwoord van Matrasaanhuis.nl

Beste Nelleke, Dankjewel voor de 5-sterren beoordeling! Je hebt bij ons de Holland Special matras aangeschaft, in de stevige variant. Wat fijn dat je er tevreden over bent! Wie weet tot ziens in onze webshop of showroom! Team Matrasaanhuis.nl
Goed matras en levering zoals beloofd

Antwoord van Matrasaanhuis.nl

Beste Marc, Dankjewel voor de 5 sterren! Wat fijn dat je de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Je hebt gekozen voor onze allemansvriend, de Favourite Orthopedic. Een zacht tot medium pocketveringsmatras afgewerkt met koudschuim. Dank voor je aankoop, en wie weet tot ziens in onze webshop. Team Matrasaanhuis.nl
Op tijd geleverd . Heerlijk matras . Geen klachten , ik ben een tevreden klant .

Antwoord van Matrasaanhuis.nl

Beste Willy, Dankjewel voor de fijne 5-sterren beoordeling! Je hebt gekozen voor ons topdekmatras type Nasa Duo. Een heerlijk zachte topper met koudschuim én traagschuim! Fijn dat de topper op tijd is geleverd, en dat je tevreden bent! Wie weet tot ziens in onze showroom / webshop. Team Matrasaanhuis.nl
klantcontact is vriendelijk en duidelijk over de telefoon. snelle nette levering. goede prijs-kwaliteit verhouding.

Antwoord van Matrasaanhuis.nl

Beste Mariette, Dank voor je 5-sterren beoordeling. Wat fijn dat je tevreden bent over ons als bedrijf! Hopelijk heb je ook veel plezier van je nieuwe Holland Special matras. Wie weet tot ziens in onze webshop/showroom! Team Matrasaanhuis.nl
Prima matras en keurig bezorgd

Antwoord van Matrasaanhuis.nl

Beste mevrouw van der Ent, Dank voor uw 5-sterren beoordeling! U heeft gekozen voor ons matras type Joy. Dit is ons stevigste binnenveringsmatras met koudschuim! Hopelijk heeft u er nog lang plezier van. Wie weet tot ziens in onze webshop en/of showroom! Team Matrasaanhuis.nl
Snel en goed!

Antwoord van Matrasaanhuis.nl

Beste Nynke, Dankjewel voor je beoordeling. Wat fijn dat je tevreden bent, hopelijk slaap je ook als een roosje op je nieuwe Favourite Orthopedic matras! Wie weet tot ziens in onze webshop of showroom. Team Matrasaanhuis.nl
Super service, vriendelijk. Al vaker besteld

Antwoord van Matrasaanhuis.nl

Beste Miranda, Wat fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. En wat goed om te horen dat je tevreden bent met je nieuwe Favourite Plus matras! Je hebt inderdaad al vaker bij ons besteld, hopelijk tot weer een volgende keer! Team Matrasaanhuis.nl

topmodel

had een hele oude bultex matras van 12 cm ongeveer 15 jaar oud (ja weet het te oud) laatste maand iedere dag rugpijn bij opstaan. Nu deze Monaco Special gekocht na een paar dagen totaal geen pijn pijn meer.

Antwoord van Matrasaanhuis.nl

Beste Kurt, Dankjewel voor de 5-sterren beoordeling, en dat zelfs inclusief foto! Je hebt inderdaad bij ons een Monaco Special matras aangeschaft in de stevige variant. Wat fijn dat je er zo tevreden over bent, en geen klachten meer ervaart! Wie weet tot ziens ins onze webshop/showroom. Team Matrasaanhuis.nl
R

Matrasaanhuis.nl heeft een grote collectie matrassen die wij op voorraad houden, in vele maten. Omdat wij rechtstreeks bij fabrieken in Bulgarije én Nederland inkopen, kunnen wij goede matrassen bied...