Pazzox.nl- Logo - Beoordelingen

Pazzox.nl
Beoordelingen:

917 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden8.530 beoordelingen in totaal  

4,75
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 sep 2023
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Pazzox.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

1 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte behandeling en snelle levering! Voor klanten misschien wat leuke acties af en toe zou wel leuk zijn.
AV
Adriana V.
Heerenberg

de meest kritische beoordeling

7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De producten worden altijd netjes verpakt en de klantenservice is makkelijk te bereiken. Alleen heb ik nu helaas meerdere keren achter elkaar een bestelling geplaatst met enkel artikelen daarin die direct leverbaar waren en heb ik toch nog tussen de 6 en 7 dagen moeten wachten op levering. Dit is jammer, omdat ik ook beide keren producten uit mijn mandje heb gehaald die een langere levertijd hadden, zodat ik mijn bestelling op tijd geleverd zo krijgen. De laatste bestelling, waarvoor ik dit verzoek voor review kreeg, heb ik ook nog niet ontvangen. Ik ga er wel vanuit dat alles, zoals altijd, keurig in orde is verder. Daarom zal ik zeker blijven bestellen bij Pazzox, maar niet meer voor producten die ik snel nodig heb. Want dat erbij staat ‘direct leverbaar’ of ‘voor 13.00u besteld, vandaag verzonden’ wil niet zo veel zeggen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Pazzox.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(745)
(144)
Resetten
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede niet al te dure producten. De haarlotions van Weleda waren op voorraad. Snel bezorgd en wat leuk een gratis product!
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Altijd netjes verstuurd ben er erg blij mee. De dozen zijn erg groot kan misschien wel iets kleiner.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Betrouwbaar Wat je besteld wordt geleverd. Goed gepakt. Altijd goede ervaring Met Pazzox
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijke bestelsite, snelle en correcte levering. Wil ik Temu nog ooit zien doen 😁.
Beoordeling melden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed assortiment, brede keuze en snelle levering. Geen punten voor verbetering.
Beoordeling melden
FB
Fati B.
Utrecht
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke site, makkelijk bestellen en betalen. Bezorging ook in orde en snelq
Beoordeling melden
JL
Jolanda L.
Rotterdam
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Fijne updates met betrekking tot mijn bestelling en der verzending. Top!
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De bestelling werd zorgvuldig afgehandeld en bezorging snel en correct !
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top

Produkt gemakkelijk kunnen bestellen en betalen. Zeer snel geleverd. Top
Beoordeling melden
16 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Als je e.mail stuurde krijg je heel snel antwoord ben tevreden groetjes
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Goede ervaring

Al meerdere keren bestellingen geplaatst tot nu toe zeer tevreden
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
zending is binnen drie dagen binnen ! Helemaal prima en op tijd!
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel en netjes verzonden, mooie aanbiedingen en producten.
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Koop al iaren eucerin. Betaalbare prijs. Snel geleverd
Beoordeling melden
12 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke site, snelle levering, voordelige prijs
Beoordeling melden
RD
Rick d.
Nieuwegein
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekende webshop

Artikelen goed en snel geleverd. Prijs uitstekend.
Beoordeling melden
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

vlotte verzending en producten connform…

vlotte verzending en producten conform bestelling
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooie prijs voor het product en snelle levering!
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Altijd goed en betrouwbaar bedrijf en goedkoop.
Beoordeling melden
NL
Netty L.
Apeldoorn
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling vlot en volgens afspraak geleverd.
Beoordeling melden