siliconesandmore.com- Logo - Beoordelingen

siliconesandmore.com
Beoordelingen:

408 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.812 beoordelingen in totaal  

4,81
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

4 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Omdat ik een rubber vulling nodig had voor mijn oldtimer, het desbetreffende onderdeel is niet meer leverbaar, heb ik zelf het rubber onderdeel gegoten, ik was eerst sceptisch maar het het rubber is zeer sterk en voldoet beter dan origineel. Makkelijk en snel gegoten.

de meest kritische beoordeling

21 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik gebruikte de set om mijn zwangere buik, borsten en 1 hand op mijn buik te bodycasten (op 36 weken zwangerschap) 1. De alginaat droogt zeer snel als je een grotere oppervlakte insmeert. Het loopt ook fel uit, waardoor een dikke laag smeren moeilijk is. Door het snelle drogen bleven de watten en de gips er niet aankleven. De alginaat bleef volledig aan mijn lichaam kleven toen we de mal van mijn lichaam haalden. Het was dus mislukt, jammer 2. Vooraf wel vriendelijk geholpen via mail, omtrent mijn vragen voor de hoeveelheid. Uit voorzorg extra alginaat, acrylhars en smallere gipsbanden besteld. Conclusie: in de set zit voldoende alginaat, maar lijkt wel handig om zeker extra acrylhars en eventueel gips te voorzien om meer dan enkel de buik te bodycasten. 3. Doordat we extra materialen hadden besteld, hebben we in de eerste gipsmal nieuwe alginaat gegoten en heb ik mijn lichaam er zo ingedrukt. Daarna hebben we dit opgevuld met acrylhars en vezelmatten. Hierbij hadden we ipv 3 kg (zoals in de set) 4,5 kg acrylhars mengel. Naar mijn gevoel toch nog iets te weinig. We hebben dus nu nog extra acrylhars besteld om het te verstevigen en defectjes bij te werken. De hars brokkelde op sommige plaatsen wat af, de vezeldoek werd hierdoor weer zichtbaar. 4. Conclusie: de set is niet ideaal om ook borsten en hand(en) mee te bodycasten. Voornamelijk vanwege de alginaat.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor siliconesandmore.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Meedenkers met goede tips en oplossingen!!

Ik ging mijn product ophalen in Geleen en ik kreeg er heel veel advies en tips. De drie mensen die er rondliepen dachten alledrie mee.. Ik heb een goed bedrijf gevonden voor mijn siliconen projecten..!!
Beoordeling melden
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top webshop

Snelle levering en producten waren zoals beschreven. Ook fijn dat er een gebruikersinstructie was toegevoegd met een paar handschoentjes en een spatel. Dit was zeker nodig als beginner!
Beoordeling melden
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De bijlagen met product informatie en veiligheidsmaatregelen was duidelijkheid en is fijn fysiek erbij te houden. Super snelle levering en ik ben helemaal fan van jullie YouTube kanaal.
Beoordeling melden
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zijn wel wat duurder geworden tov 2 jaar terug. Toen voor 15 euro de baby casting set gekocht. Wel van goede kwaliteit en goede instructies! Zeker leuk om zelf te doen.
Beoordeling melden
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering van kwalitatief goede producten. Uitgebreide technische informatie, inclusief veiligheidsinformatie.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Er is niets wat mij niet bevalt, fijn materiaal om mee te werken, vriendelijk bedrijf en super snelle levering
Beoordeling melden
27 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte opvolging, berichtgeving naar klant ivm levering en exact de volgende dag geleverd; gewoon top!!
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Excellente producten een vlotte levering en een persoonlijke en gulle service
Beoordeling melden
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Supersnelle levering en top Producten Geheel tevreden Groet Gertjan
Beoordeling melden
11 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending, goed verpakt en prima product, porseleingips.
Beoordeling melden
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
snel geleverd . en netjes verpakt en goede beschrijvingen erbij
Beoordeling melden
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke website, goede informatie en zeer snelle levering
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goed professioneel advies en razendsnelle service! TOP!
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Super eerste ervaring

Heel snelle levering, goede tracking en opvolging
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer fijn materiaal met fantastische resultaten
Beoordeling melden
7 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering met duidelijke instructies
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle bezorging in keurige verpakking.
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Altijd snelle levering en topproducten
Beoordeling melden
10 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en heel goed verpakt
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geholpen snel advies gekregen
Beoordeling melden