Behoorlijke productinformatie. Website vind ik niet overal even gemakkelijk. Met name de mogelijkheden voor een eigen receptuur voor het mengen van gietwassen is wat verborgen. Zouden jullie niet een (klein) pakket kunnen samenstellen om e.e.a. uit te proberen? Gebruikers zoals ik bestellen maar eens in de 10 jaar of zo een grootverpakking. Dus is het bij elke bestelling ook een overgaan naar andere producten, omdat de tot dusver gebruikte niet meer geleverd worden. (Dat betekent dus: weer alles uitproberen.)
Inderdaad snelle en correcte afhandeling en levering.
Service is bijzonder jammer.
eerste email heb ik meer dan een maand op een reactie moeten wachten, wel netjes mijn verontschuldigingen gekregen. Vervolgens reageer ik op deze mail, 4 dagen later weer geen reactie. Hierop stuur ik wederom een email dat ik graag nog een reactie zou krijgen, weer niets. Een week later ging ik zelf maar bellen. Ik leg uit waarom ik bel, wordt ik gelijk afgesnauwd dat hij mij al de hele week aan het bellen is. Bleek een totaal andere klant te zijn, hij vroeg niet eens waar het om ging of verdere informatie maar begon gelijk te snaauwen. Dus ik zeg dat ik er niet van gediend ben dat ik zo wordt afgesnauwd wordt het verhaal ineens omgedraaid dat ik dit doe! Ik val mijn klant niet aan en ik denk dat niet 1 klant zonder ondertoon zou reageren als deze voor een andere klant wordt afgebrandt.
Ook zei hij letterlijk: ik voel me te goed voor dit gesprek en dat ik maar naar een ander moest gaan!! (uuuuh service boven alles ervaar het zelf?)
Ook de product informatie klopt niet! de hele reden dat ik aan het mailen was. Ik had epoxy nodig voor de dunne gietingen die zo min mogelijk vergeelde dus ben van hun eigen product info afgegaan. Hier staat ook duidelijk minimale dikte 5mm (zie schermafbeelding) nu droogt deze epoxy niet na 1 week is hij eindelijk niet meer flexibel maar dit zou 1 dag moeten zijn en kreeg ik in de eerste reactie te horen dat deze epoxy alleen voor dikke gietingen waren..... Zeer fijn, daaaag projecten en geld. Misschien geen gek idee om dit aan te passen naar de juiste informatie.
en daaag klant van 3 jaar. Zeker zal ik wel naar een ander gaan er zijn er meer dan genoeg hoor wees daar maar niet bang voor. Maar zo behandeld worden door niemand.
Persoonlijk is er niet iets dat beter kan. Iets wat ik met ter tijd mss meer ga gebruiken is resin voor een 3d printer maar dat zit niet in het assortiment.
Altijd vriendelijk personeel en duidelijke kennis van hun waar.
Super snelle levering!
Gekochte plasticine werkt prima voor het doeleind (onderwijs, stopmotion) maar kleuren mengen valt tegen.
Sommige kleuren blijken makkelijker elastisch te worden onder warmte dan anderen.
15 mei 2023
Persoonlijk contact met medewerking Roel gehad, heel veel tips en advies gekregen, meer dan 100 % meegeleefd met mijn project.
Perfecte communicatie en uitmuntende service.
Absoluut de beste. Zeker in grote hoeveelheden scherp geprijsd! Snel geleverd en er wordt aandacht besteed aan de veiligheid. (via YouTube filmpjes)
Super kwaliteit, werkt heerlijk en snel klaar.
3de keer bij jullie besteld.
Alleen jammer dat het prijzig is.
Er werd snel en duidelijk gereageerd op mijn vraag en advies gegeven die goed uitpakte. Zeer tevreden.
Geweldige service , goed bereikbaar, fantastische producten en enorm veel keuze. Echt een aanrader!
Eerste bestelling maar goede ervaring. Veel info, makkelijk bestelproces, snelle levering.
15 mei 2023
Gebruiksvriendelijk,goede instructies,snelle levering maar bovenal SUPER resultaat
6 mei 2023
Doos moet nog open. Maar ziet er verzorgd uit en wad er binnen een dag.
Snelle levering, stevige verpakking
Zal opnieuw hier kopen !