Travelbags.nlReviews

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 18 aug. 2022
Laatst gewijzigd op: 2 apr. 2023
Travelbags.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Travelbags.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 18 aug. 2022

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Beoordelingen voor Travelbags.nl

1.386 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

103.150 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

1 dec. 2022

van YWP L.
Product informatie, afhandeling bestelling en service van Travelbag prima, ook bij afhandeling klacht vorige bestelling. Helaas is deze vervangende Oilily handtas van dezelfde twijfelachtige kwaliteit als de vorige waarbij de handvaten na 2 maanden al kapot waren en ook niet meer te repareren. Zonde want het is een leuke en handige tas, alleen het gebruikte materiaal is te goedkoop. Hoop dat deze toch net wat langer mee gaat.

de meest kritische beoordeling

30 okt. 2022
Ik had een laptoptas besteld, wat nogal een uitdaging was door hun slechte website waarop het bijna onmogelijk is je adres(sen), een wachtwoord èn een onleesbaar Captcha over te tikken zonder een foutmelding te krijgen, maar na de 5e keer toch gelukt. Toen bleek het huisnummer incorrect van het afleveradres, dus ik volgende ochtend gebeld en laten wijzigen, geen probleem. Paar dagen later kreeg in een email dat mijn goederen goed waren terug ontvangen en dat ik het geld terug kreeg. Ik weer bellen, niks aan te doen, of ik een tablet of pc wilde gebruiken op de website om opnieuw te bestellen. Na de derde foutmelding op hun site op mijn 2020 Macbook air, ben ik naar de BCC gereden en had ik een mooie laptop tas gevonden voor €20 minder.

Beoordelingen voor Travelbags.nl

Resetten
16 mrt. 2023
Ik kreeg de verkeerde koffer toegestuurd. Een kleinere maat dan ik besteld had en die ook goedkoper is. Was op de site 24 euro goedkoper. Na e- mail naar de klantenservice ontving ik een bedrag van 9,99 euro terug. Toen ik vroeg waar dat kleinere verschil vandaan kwam, kreeg ik als antwoord dat de koffer niet meer in de aanbieding was en dat die nu niet meer op de site stond. Klopt, de aanbieding was daarna niet meer te vinden. De koffer heb ik gehouden, want die is groot genoeg en ook prima kwaliteit. Ik ga binnen een week op vakantie en weet niet zeker of ik dan een andere koffer op tijd binnen heb. Misschien klopt het allemaal wel, maar ik heb een ‘ontevreden’ gevoel overgehouden. Kortom ik raad travelbags niet aan!
Antwoord van Travelbags.nl
Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je niet geheel tevreden bent. Wellicht kun je ons nog een mail sturen voor een volledige uitleg. Deze mag je sturen naar klantenservice@travelbags.nl. Met vriendelijke groet, Travelbags
Zeer slechte service, bij concurrent blijken dezelfde tassen €120,- goedkoper. Dit gemeld bij servicedesk voor tegemoetkoming krijg antwoord we doen niet aan laagste prijsgarantie. Tegemoetkoming had al enigzins laten zien dat er wordt meegedacht.
Antwoord van Travelbags.nl
Goedemiddag, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je niet geheel tevreden bent. Ons excuus voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Travelbags
slechte uitvoering van Levering meerdere malen contact gehad en verteld dat het adres niet klopte en doorgegeven wat het wel moest zijn inmiddels twee weken te laat geleverd
Antwoord van Travelbags.nl
Goedemiddag, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat het leveren niet helemaal juist is gegaan. Zou je contact met ons willen opnemen via klantenservice@travelbags.nl? Met vriendelijke groet, Travelbags
Er wordt een zakelijk account aangeboden, maar de levertijden zijn niet zakelijk. Dat zorgt ervoor dat ik niet snel weer bij travelbags een tas bestel.
Antwoord van Travelbags.nl
Goedemiddag, Bedankt voor je review! We gaan je feedback meenemen ter verbetering van onze service. Met vriendelijke groet, Travelbags
Ik heb een blauwe besteld, en een groene gekregen 😳
Antwoord van Travelbags.nl
Goedemiddag, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je een verkeerde kleur hebt ontvangen! Zou je ons hierover willen mailen naar: klantenservice@travelbags.nl Met vriendelijke groet, Travelbags
18 mrt. 2023
Bezorging met DHL zeer slecht
Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Travelbags
Artikel is treurig nutteloos
Antwoord van Travelbags.nl
Goedemiddag, Bedankt voor je review. Als er problemen zijn met het product dat je hebt besteld, dan horen wij dit graag zodat we dit kunnen oplossen. Zou je in dat geval telefonisch contact met ons willen opnemen (tel. 0)85-2250522) of per e-mail (klantenservice@travelbags.nl). Met vriendelijke groet, Travelbags
10 mrt. 2023
Tijdstip van levering.
Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Travelbags
14 mrt. 2023
Pakket niet ontvangen
Antwoord van Travelbags.nl
Bedankt voor je review! Wat vervelend dat je niet tevreden bent. Zou ons een mail willen sturen op klantenservice@travelbags.nl? Met vriendelijke groet, Travelbags
11 mrt. 2023
Antwoord van Travelbags.nl
Bedankt voor je review! Wat vervelend dat je niet tevreden bent. Zou je contact met ons willen opnemen zodat we de situatie kunnen oplossen? Je mag ons mailen op klantenservice@travelbags.nl. Met vriendelijke groet, Travelbags
4 mrt. 2023
8 mrt. 2023
Bedankt voor je review! We horen graag eventuele verbeterpunten, zodat we onze dienstverlening kunnen optimaliseren of eventuele problemen met je bestelling kunnen oplossen! Je mag hiervoor even telefonisch contact (085 225 0522) met ons opnemen of per e-mail (klantenservice@travelbags.nl). Met vriendelijke groet, Travelbags
28 feb. 2023
Ik heb onlangs een gesealde schoudertas besteld en toen ik deze ontving en opende, ontdekte ik dat er inlegkruisjes in zaten. Dit was erg onverwacht en teleurstellend. Hoewel ik begrijp dat fouten kunnen gebeuren, had ik verwacht dat het bedrijf de situatie serieuzer zou nemen en een snelle en passende oplossing zou bieden. Helaas was de klantenservice van het bedrijf niet erg responsief en leek het alsof ze de ernst van de situatie niet volledig begrepen. Al met al was mijn ervaring met dit bedrijf niet geweldig en zou ik het niet aanbevelen aan anderen. De fout die gemaakt is, is zorgelijk en het gebrek aan zorg en communicatie van het bedrijf was teleurstellend.
1 mrt. 2023
Beste Hassan, bedankt voor je review. Wij vinden dit uiteraard een erg vervelende situatie en nemen dit voorval zeker wel serieus! We hebben hier ook al contact met je over gehad per e-mail, onze oprechte excuses aangeboden en aangegeven dat we het netjes wilden oplossen. We hebben verschillende oplossingen voorgedragen en tevens een compensatie aan je voorgesteld, maar deze is helaas door jou afgewezen. Je mag eventueel nog even (telefonisch) contact met ons opnemen, we horen graag hoe je dit anders opgelost had gezien. Met vriendelijke groet, Travelbags.
5 feb. 2023
Er wordt niet nagekomen wat wordt beloofd op het momen van aankoop. Op zaterdag besteld, zou op maandag geleverd worden. Op maandag gebeld dat ik nog geen track en trace had. Was niet op voorraad. Zou worden teruggebeld. Heb zelf maar weer gebeld aan het einde middag. Toen was het er wel en zou dinsdagavond bezorgd worden. Kreeg woensdag bericht dat het bezorgd zou worden. Toen was ik al weg…………👎🏻
6 feb. 2023
Goedemiddag Willemco, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat er iets mis is gegaan! Ons excuus voor het ongemak. Met vriendelijke groet, team Travelbags.
13 feb. 2023

Goedemorgen, Ik heb bij Travelbags een weekendtas 2 labelhouders en een bagageweegschaal besteld , mijn bestelling is echter alf toegekomen de verpakking was volledig terug dicht gekleefd met plakband door B_Post met de vermelding beschadigde verpakking , maar enkel de weekendtas zat er nog in
15 feb. 2023
Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je bestelling niet compleet bij je aangekomen is. Ik zie dat je al contact met onze klantenservice hebt gehad en dat dit inmiddels opgelost is! Met vriendelijke groet, Travelbags
12 feb. 2023
Geen beloftes doen: “vandaag besteld, morgen in huis” want ik ontving mijn bestelling pas 3 dagen later. Wel netjes dat er van te voren een mail gestuurd dat het pakket vertraagd is.
15 feb. 2023
Bedankt voor je review! Wij hebben je bestelling tijdig overgedragen aan DHL voor bezorging, maar helaas is je pakket daar vertraagd geraakt. Nogmaals excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Travelbags
14 feb. 2023
Product sluitte niet aan bij verwachting zo snel mogelijk teruggestuurd zodat ik ander product kan bestellen, maar hoor echter niets.
15 feb. 2023
Goedemorgen, bedankt voor je review. We hebben je retour afgelopen vrijdag ontvangen en deze wordt momenteel verwerkt door onze retouren-afdeling. Zodra je retour afgerond is, ontvang je een bevestiging. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Travelbags
16 feb. 2023
Rugzak was prima maar kwam 5 dagen later ipv volgende dag, zonder verpakking. Gelukkig onbeschadigd
17 feb. 2023
Goedemiddag, Bedankt voor je review. Fijn dat je tevreden bent met het artikel. Excuus voor de latere levering. Met vriendelijke groet, team Travelbags
16 feb. 2023
Klacht ingediend. En nog geen reactie en geen oplossing. Gaat toch over 6 gekochte tassen!
17 feb. 2023
Goedemiddag, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat er iets niet helemaal goed is gegaan. We zien dat er inmiddels contact is geweest! Met vriendelijke groet, team Travelbags
19 feb. 2023
Het sleuteltje ontbreekt en heb ik tot op de dag altijd nog niet ontvangen.
21 feb. 2023
Goedemiddag, Bedankt voor je review. We hebben inmiddels contact gehad via de mail. Uiteraard gaan we dit voor je oplossen. Met vriendelijke groet, team Travelbags
13 feb. 2023
Tas niet bezorgd aldoor uitgesteld was een cadeau jammer!
15 feb. 2023
Bedankt voor je review. Erg vervelend dat er iets niet goed gegaan is tijdens het bezorgproces van jouw bestelling! Je hebt hier al contact over gehad met onze klantenservice en we hopen dat dit inmiddels opgelost is! Met vriendelijke groet, Travelbags