Travelbags.nlReviews

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 18 aug. 2022
Laatst gewijzigd op: 1 jun. 2023
Travelbags.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Travelbags.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 18 aug. 2022

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Beoordelingen voor Travelbags.nl

1.860 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

103.624 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

9 apr. 2023

Ik twijfelde tussen 2 maten van een Kipling Gabbie tas, dus beide besteld, zodat ik ze even goed kon bekijken… Bestellen ging makkelijk, super snel geleverd (keurig verpakt), keuze gemaakt, waarna een teruggestuurd. Nog nooit meegemaakt dat een retour zo snel afgehandeld is! Fijn dat je met Klarna kunt betalen, hoef je alleen te betalen voor hetgeen je houdt. Qua prijs was de tas een stuk voordeliger dan bij Kipling zelf, geabonneerd op de nieuwsbrief en daardoor nog 5% extra korting gekregen.

de meest kritische beoordeling

30 okt. 2022
Ik had een laptoptas besteld, wat nogal een uitdaging was door hun slechte website waarop het bijna onmogelijk is je adres(sen), een wachtwoord èn een onleesbaar Captcha over te tikken zonder een foutmelding te krijgen, maar na de 5e keer toch gelukt. Toen bleek het huisnummer incorrect van het afleveradres, dus ik volgende ochtend gebeld en laten wijzigen, geen probleem. Paar dagen later kreeg in een email dat mijn goederen goed waren terug ontvangen en dat ik het geld terug kreeg. Ik weer bellen, niks aan te doen, of ik een tablet of pc wilde gebruiken op de website om opnieuw te bestellen. Na de derde foutmelding op hun site op mijn 2020 Macbook air, ben ik naar de BCC gereden en had ik een mooie laptop tas gevonden voor €20 minder.

Beoordelingen voor Travelbags.nl

Hier al vaker besteld. Goede kwaliteit, snelle afhandeling, veel keuze, mooie spullen. Enige minpuntje is de bezorging: tijdens het bestelproces werd aangegeven dat het s'avonds bezorgd zou worden door PostNL (meen ik), waardoor ik het kon bestellen op dat moment omdat ik 's avonds thuis ben. Maar het bleek helaas met DHL te komen en overdag. En DHL is echt een hele slechte en onbetrouwbare bezorgdienst geworden, in ieder geval in deze buurt, dus dat leverde weer onnodige problemen op.
12 mei 2023
Prachtig! Dit is verreweg mij beste aankoop tot nu toe! Ik heb heel lang getwijfeld over de aankoop van een pasjeshouder en om eerlijk te zijn vond ik het wat prijzig maar toen die eenmaal binnen kwam begreep ik alles. Alleen al bij het vast houden merk je dat hier tijd en werk aan heeft gezeten. Wat een kwaliteit!!!! Echt bizar!!! Ik raad iedereen aan een die een pasjeshouder zoekt dit hier te kopen!
15 mei 2023
13 mei 2023
Op tijd geleverd niets mis mee met portomonnee maar dat is niet echt wat ik verwachtte en terug gestuurd. Terug sturen was duidelijk ik kan volgen de process. Dit is eerste keer heb ik wat besteld van Travel bags. Ik heb niets te klagen. Hoop volgende keer wordt beter. Misschien duidelijker photos kan toevoegen dan met met tekeningen intussen.
15 mei 2023
Goedemiddag, Bedankt voor je review. Met vriendelijke groet, team Travelbags
Tas snel geleverd via DHL. Mooie prijs zonder poespas. De factuur, tevens garantiebewijs, is geen bijlage in de mail, maar enkel te downloaden via een externe link. Dit moet men niet vergeten, want het is onduidelijk of de link net zo lang als het garantietermijn werkend blijft.
Antwoord van Travelbags.nl
Goedemorgen, bedankt voor je review. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Travelbags
Helemaal prima, helaas veel te grote doos, die kon ik zo niet meenemen, ik moest het uitpakken en de doos opvouwen, zodat ie in mijn tas past. Het zou zo fijn zijn als dozen bij de inhoud passen. Voor de mensen die lopend boodschappen doen, bijvoorbeeld. Goed voor het milieu!
Antwoord van Travelbags.nl
Goedemorgen, bedankt voor je review. We nemen je feedback mee! Fijne dag! Met vriendelijke groet, Travelbags
Snelle levering, maar niet de volgende dag in huis. Zaterdag besteld, pakket dinsdag in huis. Een handleiding voor instellen van het TSA slot was handig geweeet. Nu moet ik het online opzoeken. Verder goede betrouwbare site. Snelle levering en netjes verpakt. Aanrader.
7 mei 2023
Alles prima, alleen DHL mailde mij, dat het pakket was afgeleverd bij ons thuis. Helaas was dat niet het geval. Nadat ik heb geantwoord heb, dat er niks geleverd was bij ons thuis, kreeg ik bericht dat het bij een DHL Servicepoint was (gelukkig bij ons in de straat).
16 mei 2023
Wooow de wieltjes rollen als een trein. De kleur is oud roze iets donkerder als op de afbeelding. Aan de binnenkant zit nog een extra vak met een rits. Je kunt de buitenste rits afsluiten met een slotje. Ik ben er mega tevreden mee. Het is een ruime tas.
Goedemiddag, Bedankt voor je review. Met vriendelijke groet, team Travelbags

Travelbags heeft een ruim aanbod. In dit geval kocht ik een reistas. via mijn creditcard kreeg ik een korting en dus was het nog aantrekkelijker. De tas arriveerde in goede orde en snel. Ik ga hem binnenkort gebruiken, maar mijn indruk is goed.
7 mei 2023
Hele fijne uitleg gekregen in de winkel (Zwolle). Ze nam de tijd om ons goed advies te geven. De tassen waren niet op voorraad. Ze heeft ze voor ons besteld en thuis laten bezorgen. Top service
17 mei 2023
Even met kranten opgevuld om de vouw eruit te krijgen, Een tas die je prima als reistas kan gebruiken. Stevig, mooie uitstraling. Denk er over na om nog één in een andere kleur te kopen
19 mei 2023
Goedemiddag, Bedankt voor je review. Met vriendelijke groet, team Travelbags

Koffers besteld van het merk Decent. Keuze uit kekke kleurtjes. Die gaan echt wel opvallen op de kofferband. Betaalbare kwaliteit met 2 jaar garantie. Snel geleverd door Travelbags.
Antwoord van Travelbags.nl
Goedemorgen, bedankt voor je review. Veel plezier gewenst van je nieuwe koffers! Fijne dag! Met vriendelijke groet, Travelbags
17 mei 2023
De klacht op de rugzak is uiteindelijk goed opgelost, heeft alleen wel lang geduurt, zo'n 4 weken. Moest ook zelf iedere keer contact zoeken, dat zou ik anders aanpakken.
16 mei 2023
Snel geleverd, volgende dag in huis. 1 minpuntje, het was een grote doos, de tas had makkelijk opgevouwen kunnen worden. Deze paste niet in de pakket automaat.
9 mei 2023
Mooie koffer. We hadden een paar jaar geleden deze koffers ook bij Travelbags gekocht. Prima kwaliteit en een mooie kleur. Levering netjes en op tijd.
10 mei 2023
Goedemorgen, Bedankt voor je review. Met vriendelijke groet, team Travelbags
De levering ging heel vlot ,het was de eerste keer dat ikzelf iets bestelde via de PC , heb al heel lang tassen van Kipling ze zijn heel goed .

van Ans V.
Precies wat ik bedoelde. Niet het kolossale van een koffer, maar een flinke weekendtas, die je niet hoeft te tillen, maar ook op wieltjes rijdt!
7 mei 2023
Bezorging eind van de dag en ook de volgende dag al. De koffer is licht maar wel lekker stevig. Erg veel ruimte! Absoluut een goeie aankoop!!
Goedemiddag, Bedankt voor je review. Vriendelijke groet, Team Travelbags.
Supersnelle levering en koffer mooi verpakt en ziet er goed uit. Mooie prijs. Koffer nog niet gebruikt, dus daar kan ik nog niks over zeggen.
Antwoord van Travelbags.nl
Goedemorgen, bedankt voor je review. Veel plezier gewenst van je nieuwe koffer! Fijne dag! Met vriendelijke groet, Travelbags
Mooie stevige koffers met handige indeling. De advertentie schetst de juiste verwachting. Prettige en duidelijke communicatie na bestelling.