melvin-hamilton.nl

1.018 reviews in totaal   448 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de uitstekende en duurzame kwaliteit van de schoenen. Ook de luxe en verzorgde verpakking draagt bij aan een positieve aankoopbeleving. De snelle en correcte levering wordt als groot pluspunt genoemd. Daarnaast wordt de klantenservice als vriendelijk, behulpzaam en probleemoplossend ervaren. De comfortabele pasvorm van de schoenen wordt vaak geprezen. Het retourproces verloopt soepel, snel en klantvriendelijk, wat het aankoopgemak vergroot. Tot slot waarderen klanten de overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website en het eenvoudige bestelproces. Er zijn incidenteel klachten over materiaalgebreken en sommige klanten ervaren uitdagingen met de maatvoering.

Reviewsmelvin-hamilton.nl

N D
Norbert D.
perfecte levering, kwaliteitsvolle en beschermende luxueuze verpakking voor een ferfect zeer kwaliteitsvol product. Distis reeds mijn derde bestelling voor dit zeer mooi product !!
Wederom fantastische schoene/ laarsjes, ik ben er dolblij mee. En geniet ook van de mooie verpakking en snelle verzendwijze. Groet, Olga
Ik ben gecharmeerd van de kwaliteit van de schoenen, snelle levering en luxe verpakking dat hoort bij deze kwaliteit. Al met al top! Uiteraard soms zijn ook leuke kortingen welkom.
Goede service en fijne schoenen. Mijn advies is wel om goed naar de maten te kijken. Ik heb nu schoenen die 1,5 maat kleiner moesten voordat ze pasten. Schoenen zijn daarin tegen heel mooi en het omruilen was goed en eenvoudig te doen.
H T
Henriette T.

Fantastisch.

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: Jullie schoenen zijn van een super kwaliteit. Ik heb totaal geen moeite met inlopen. Fantastisch!!!
Alleen de verpakking was al een feestje om open te maken en de schoenen waren prachtig!! Helaas te smal voor mijn voeten. De afhadeling van verzending en retour waren correct en snel. Alles écht top, behalve dat mijn voeten te breed zijn 🫤
Snelle levering, gratis retour, mooie verpakking en schoenen altijd van mooie kwaliteit.
Uitstekende kwaliteit aan schoenen riemen etc Prijzen zijn aantrekkelijk, uitstekende en snelle levering Prima verpakt
Toevallig terecht gekomen op deze website en de prachtigste schoenen gevonden. Correct geleverd en na de gratis omruiling ook de juiste maat gevonden. Eerst maat 38 besteld met korting en daarna maat 37 besteld zonder korting maar toch ook dat verschil terugbetaald gekregen. Top service! En nogmaals prachtige schoenen 😍
Bijzondere aandacht voor het verpakken, viel mij op. Vooral de kwaliteit van de slippers is ongekend goed!
Altijd mooie kwaliteit en wat anders dan de gebruikelijke bruin zwart schoenen

Ik word hebberig bij M&H! :-)

Tot nu toe alleen maar tevreden met de schoenen die ik besteld heb en dat zijn er inmiddels behoorlijk veel. Je maat is ook je maat en mocht dat bij een bepaald model afwijken van normaal, dan staat het advies "een maatje groter" te bestellen, erbij. Mocht ik toch ik een keer een misser hebben, zo geruild.
Hele mooie schoenen! Goede kwaliteit lijkt het tot nu toe, de verpakking is ook echt mooi. Er wordt aandacht besteed aan de algehele ervaring. Schoenen moet je wel echt inlopen. Maar dat is niet zo gek met leren schoenen.
Mooie schoenen. Mooie kwaliteit. Perfect verzorgd verpakt.
Goed afgewerkte aparte schoenen voor een uitstekende prijs...
Fast delivery and great quality shoes, that are worth their price, no complaints!
De binnenkant zooltje door trekken tot aan de voorkant ( onder de tenen) en niet halverwege. Succes

Top sneakers

Ik ben super blij met mijn sneakers! Het is de eerste keer dat ik bij Melvin & Hamilton schoenen heb besteld. Wat een goede kwaliteit, fijn soepel leer en ze lopen heel fijn. Écht top 👌

Prachtige schoenen, snelle levering

Prachtige schoenen, ze zitten fantastisch, heel snel geleverd, chique verpakt,
Het bestellen ging heel makkelijk. De schoenen waren er heel snel en precies zoals op de foto. Heel erg blij mee!