Klanten zijn zeer tevreden over de uitstekende kwaliteit van de schoenen en andere producten. De snelle verzending en levering van bestellingen wordt gewaardeerd. Ook de luxe, zorgvuldige of feestelijke verpakking valt in de smaak. De klantenservice wordt als vriendelijk en behulpzaam ervaren, vooral bij omruilingen en retouren. Daarnaast wordt de website als overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en duidelijk beoordeeld. De pasvorm van de schoenen wordt vaak als passend en comfortabel beschreven. Er zijn enkele opmerkingen dat de maten van de schoenen soms afwijken van de verwachting.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsmelvin-hamilton.nl
De slippers zijn erg mooi gemaakt, en lopen heerlijk.
De slippers zijn erg mooi gemaakt, en zitten erg fijn. Kon er meteen uren op lopen.
Heb normaal maat 40 die waren te groot, toen maat 39 besteld en die waren goed.
Snelle levering en duidelijke instructie over het passen thuis.
Ook de mail naderhand , veel plezier met je aankoop, onderhoud van de schoenen. En als je er in geïnteresseerd bent, de familie geschiedenis vond ik erg leuk om te lezen. Meer dan alleen een mooie aankoop👍🏼
perfecte levering, kwaliteitsvolle en beschermende luxueuze verpakking voor een ferfect zeer kwaliteitsvol product. Distis reeds mijn derde bestelling voor dit zeer mooi product !!
Uitstekend qualiteit, perfecte pasvorm, comfort en stijl. Goede informatie op de website. Zorgvuldig en mooi ingepakt.
Snelle retour procedure
Ik had de verkeerde kleur gekocht. Snelle retour procedure en nog snellere terugbetaling , zo kan het dus ook. Een voorbeeld voor vele weshops.
De kwaliteit van alles, de doos, hoe de schoenen ingepakt zijn, de schoenen zelf , de communicatie.
Niets op aan te merken
Wederom fantastische schoene/ laarsjes, ik ben er dolblij mee. En geniet ook van de mooie verpakking en snelle verzendwijze. Groet, Olga
Een super snelle levering en de Strategia ballerina’s zijn super gaaf…..
Ik ben gecharmeerd van de kwaliteit van de schoenen, snelle levering en luxe verpakking dat hoort bij deze kwaliteit. Al met al top!
Uiteraard soms zijn ook leuke kortingen welkom.
Goede kwaliteit schoenen. Bestellen en retourneren verliep soepel.
Top product
Goede pasvorm
Prachtig verpakt
Snelle de vice
Graag wil ik doorgeven dat ik al een beoordeling heb geschreven.
Voor zover zijn de schoenen van goede kwaliteit. Ik heb ze nog niet echt gedragen maar zien er mooi en goed uit
Mooie schoenen mooi verpact voor mij een aanwi nst
Goede service en fijne schoenen. Mijn advies is wel om goed naar de maten te kijken. Ik heb nu schoenen die 1,5 maat kleiner moesten voordat ze pasten. Schoenen zijn daarin tegen heel mooi en het omruilen was goed en eenvoudig te doen.
Mooie schoenen en snelle levering
Fantastisch.
Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: Jullie schoenen zijn van een super kwaliteit. Ik heb totaal geen moeite met inlopen. Fantastisch!!!
Alleen de verpakking was al een feestje om open te maken en de schoenen waren prachtig!! Helaas te smal voor mijn voeten. De afhadeling van verzending en retour waren correct en snel. Alles écht top, behalve dat mijn voeten te breed zijn 🫤
Mooie schoenen, goede pasvorm, lopen heerlijk
Uitstekend kwaliteit Prachtige modellen en zeer comfortabel pasvorm
Goede kwaliteit , snelle levering. Mooie schoenen