Isabel Bernard

3.690 reviews in totaal   872 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn overwegend tevreden over de snelle en correcte levering. De meeste klanten prijzen de kwaliteit van de producten. Ook wordt de vriendelijke, behulpzame en oplossingsgerichte klantenservice gewaardeerd. Retourneren wordt als eenvoudig en goed afgehandeld ervaren. De website wordt geprezen om zijn duidelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast zijn veel klanten tevreden over de mooie en verzorgde verpakking. Er zijn echter enkele klachten over te late of foutieve bezorging. Sommige klanten geven aan dat de kwaliteit van de producten soms tegenvalt of kapot is. De bereikbaarheid en snelheid van de klantenservice kunnen volgens sommige klanten beter. Er zijn klachten over trage terugbetalingen bij retourzendingen. Daarnaast worden meer opties en informatie op de website en extra aandacht bij cadeauverpakkingen als verbeterpunten genoemd.

ReviewsIsabel Bernard

Prachtige tas ook snel verzonden alleen wat ik heel erg vervelend vond ik dat ik een huisadres opgaf en dat mijn pakketje naar een afleverpunt werd gebracht. Ik had geen tijd om dit op te halen dus ik heb iemand anders moeten regelen om deze op te halen voor mij. Het zou fijn zijn als er in de website een optie is die je zelf kan kiezen of je pakket naar huis gestuurd wil hebben of dat je hem naar een afhaalpunt laat brengen. ( eventueel de meerprijs laten betalen door de klant ) ik zou het niet vervelend vinden om wat extra te betalen, zodat ik mijn pakketje niet hoef af te halen bij een afhaalpunt of dat ik iemand anders moet inschakelen om op te halen voor mij

Antwoord van Isabel Bernard

Bedankt voor je 4-sterrenreview! Fijn om te horen dat je tevreden bent met je aankoop. Als tip willen we je graag aanraden om de app van DHL te instaleren. Via de app kan je namelijk zelf bij de vervoerder aangeven waar je wenst dat je pakket geleverd wordt indien je niet thuis bent. ✨^LV
Grote problemen met de bezorging:.ophalen was 50 km bij ons vandaan. Na een telefoontje is een speciaal nummer aangemaakt en wordt een mail gestuurd als er enige ontwikkeling is . Ben overtuigd dat het in orde komt en vind dit een geweldige service. Het hoort wel zo te gaan , maar zal niet altijd zo zijn. Thanks!!!!!

Antwoord van Isabel Bernard

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat er een oplossing voor de bezorging is geregeld. We waarderen je feedback enorm. Bedankt voor je review! ^JM

Prachtig armbandje

Een paar jaar terug hebben we een vriendinnetje een letterarmbandje gegeven. Nu wilden we dat weer doen, maar nu met een andere letter. Gelukkig was het product nog steeds beschikbaar en hebben we een mooi matchend armbandje kunnen kopen voor een goede prijs.

Antwoord van Isabel Bernard

Wat leuk om te horen dat je opnieuw een passend armbandje hebt kunnen vinden en dat je tevreden bent over het armbandje en de prijs. Bedankt voor je 5-sterren review! ^JM
Rafi B.

Website met mooie spullen maar heb helaas een slechte ervaring wat wel weer goed kwam

Ik weet niet of deze webwinkel er iets aan kan doen maar mijn ring was niet bezorgd! Ik had het in een dhl locker laten bezorgen maar de locker was leeg 😳. Ik kon pas na een vervelend formulier in het Engels en Duits in te vullen een onderzoek laten starten. Beetje rare vragen op het formulier die ik zonder bellen niet kon beantwoorden. Ik heb uiteindelijk wel een andere ring gekregen. Dus dat is op zich wel heel goed. Betreffende ring viel helaas niet goed in de smaak bij de ontvanger en daarom geretourneerd. Maar mijn geld heb ik nog steeds niet terug. Ik zal hier zeker nooit meer bestellen. ik zie hier hier meerdere slechte recensies over verloren pakketjes en ook bij retourneren. Ben blij dat mijn retour wel ontvangen is. Ik moet alleen mijn bedrag nog terug krijgen.

Antwoord van Isabel Bernard

Dank je wel voor het delen van je ervaring. We vinden het vervelend om te lezen dat dit traject voor jou zo omslachtig en frustrerend is geweest. Graag willen we wel verduidelijken dat wij het retourpakket hebben ontvangen en dat de terugbetaling op 28 januari is verwerkt. Toen het oorspronkelijke pakket niet was aangekomen, hebben wij een onderzoek gestart en na ontvangst van alle benodigde informatie het pakket opnieuw verstuurd. Nadat deze vervolgens is geretourneerd, hebben wij het volledige bedrag netjes terugbetaald. We vinden het jammer dat dit alsnog heeft geleid tot een beoordeling van 3 sterren, aangezien wij naar ons idee alles hebben gedaan om het probleem zo goed mogelijk voor je op te lossen. Mocht je vragen hebben of als er nog iets onduidelijk is, dan kijken we uiteraard graag met je mee. ^HJ

Elegante oorbellen en prachtige kwaliteit!

Ik ben ontzettend blij met de oorbellen die ik heb gekocht voor mijn vriendin! Ze zijn elegant, prachtig en passen zowel bij een alledaagse outfit als bij een chique gelegenheid. De kwaliteit ziet er goed uit en de afwerking is perfect. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar subtiele maar verfijnde sieraden!

Antwoord van Isabel Bernard

Dank je wel voor je 5-sterrenbeoordeling! ⭐️ We waarderen het zeer en staan altijd klaar om je te helpen als je weer bij ons wilt bestellen. Veel plezier van de oorbellen! ^LV

Chapeau voor Isabel Bernard !!

Er was een probleem, daar hebben ze niet alleen perfect over gecommuniceerd, ze hebben het ook perfect opgelost. Boven verwachting in deze tijd van niet en slecht communicerende bedrijven. Bedankt, Rob, de tevreden klant ;-)

Antwoord van Isabel Bernard

Heel fijn om te horen dat het goed is opgelost en dat je onze communicatie als prettig hebt ervaren. Bedankt voor je 5-sterren review en je support! ^JM
Dit was mijn tweede bestelling. Ik had voor het eerst iets return gestuurd.Ik had pakketje verzekerd. Alles was in goede orde ontvangen en ik heb mijn geld teruggestort gekregen. Top ervaringen beide keren.

Antwoord van Isabel Bernard

Wat goed om te horen dat je beide keren een goede ervaring hebt gehad en dat alles netjes is afgehandeld met je retour en de terugbetaling. Bedankt voor je 5-sterren review en je support! ^JM

Nieuw armbandje gekregen

Armbandje was kapot gegaan, is heel netjes opgelost. Kon het kapotte armbandje terugsturen en daarvoor kreeg ik een nieuwe. Snelle reactie en goede service!

Antwoord van Isabel Bernard

Wat fijn om te horen dat je snel een passende oplossing hebt ontvangen. Bedankt voor je 5-sterren review en je support! ^JM

goede service

Een ontzettend mooie armband gekregen, maar helaas ben ik deze al met 1 week dragen verloren! Ik werk op kantoor, dus niet met mijn handen. Had niet verwacht dat de sluiting zo slecht zou werken, dat deze zo maar los raakt en kwijt raakt. Erg jammer, armband was prijzig en er zat emotionele waarde aan. echter na contact met de klantenservice, die erg begripvol was goed geholpen. ze hebben mij een nieuwe beloofd, kan niet wachten tot deze binnen komt. Echt ontzettend bedankt

Antwoord van Isabel Bernard

Bedankt voor je beoordeling! Wat ontzettend naar om te horen dat je armband zo snel verloren is gegaan, zeker met de emotionele waarde die eraan verbonden was. Gelukkig dat er snel een oplossing is gevonden en dat er een nieuwe voor je onderweg is. Hopelijk kun je snel weer volop van de armband genieten en blijft deze mooie herinneringen voor je betekenen, terwijl je ook nieuwe momenten ermee mag beleven! ^MB
Prachtige tas, precies zoals omschreven. Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop. De kleur is diep zwart, het leer voelt luxe en stevig aan, en de afwerking is echt scherp — de naden zitten mooi, de hardware oogt solide. Hij is ruim genoeg voor mijn portemonnee, telefoon, sleutels en een kleine make-up tas, zonder dat hij te groot of lomperig wordt. De schouderband zit prettig, zowel over de schouder als in de hand.

Antwoord van Isabel Bernard

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe tas. We wensen je dan ook heel veel draagplezier toe! ^MB
Goede service, bij ons was er een zwart ringen doosje vergeten. Binnen 2 dagen hadden we het ringendoosje alsnog binnen.

Antwoord van Isabel Bernard

Wat fijn om te horen dat dit snel voor je is opgelost en dat je tevreden bent over onze service. Bedankt voor je 5-sterren review en je support! ^JM

verzending

Op de site staat in de week voor 23 uur besteld de volgende dag geleverd, ik heb vrijdags 27/03/2026 besteld en is aangekomen op, 1/04/2026 als het de bedoeling is om hem de dag nadien te gebruiken, ben je te laat....

Antwoord van Isabel Bernard

We begrijpen dat het vervelend kan zijn als een bestelling later aankomt dan verwacht. Tijdens drukke periodes kan de verwerking en bezorging bij de bezorgdienst iets langer duren dan normaal, afhankelijk van de omstandigheden. We waarderen je feedback en je review! ^JM

Goede kwaliteit

Mooie duidelijke website en snelle levering. De kwaliteit van de tassen is erg goed. Mooi, stevig leer. Mooie kleur. Doordat modellen de tassen showen kan je de maat van de tas goed inschatten.

Antwoord van Isabel Bernard

Bedankt voor je 5-sterren review! ⭐⭐⭐⭐⭐ We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het betekent veel voor ons dat je tevreden bent. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!^LV
Mooie oorbellen en prachtige portemonnee. Beide van goede kwaliteit. En in een mooie verpakking ontvangen. Ringetje van de oorbel leek op de foto alleen wat dikker dan het in werkelijkheid is. En portemonnee heeft wat krappe vakjes voor de pasjes, past maar net. Beide items overigens wel gehouden, ben er blij mee.

Antwoord van Isabel Bernard

Dank je wel voor je beoordeling! We waarderen je feedback en zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met je ervaring bij ons. Als er nog iets is waar we aan kunnen werken om je volgende ervaring nog beter te maken, aarzel dan niet om ons dat te laten weten. We staan altijd klaar om te helpen en streven ernaar om onze service voortdurend te verbeteren. Bedankt voor je steun! ^LV

Practical style convenient

The laptop bag is very convenient for me and not heavy to carry. I can fit in small size travel mug and water bottle. Also my A 4 notes pile. It also helps mevrouw keep it simple as I otherwise use overload of stuff.

Antwoord van Isabel Bernard

So glad to hear that, thank you for the 5 stars! ⭐️ That's what we do it for.^LV
N M
Nanny M.
Het is een mooie elegante ketting, maar niet helemaal zoals op het plaatje is aangegeven. De ketting links met de paarse trui is de ketting die ik heb ontvangen. De ketting rechts is het plaatje van uw website. Het verschil is significant. De ontvangen ketting heeft kleinere schakels en is een stuk korter dan de ketting op de foto van uw site. Dat vind ik erg jammer, zeker omdat de ketting toch ruim 1100 euro kost.

Antwoord van Isabel Bernard

Dank je wel voor je bericht en het delen van je ervaring. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn, zeker gezien de waarde van het sieraad. We willen graag toelichten dat de afmetingen van de ketting vermeld staan op onze website. De productfoto’s dienen ter illustratie en worden gedragen door een model. Door verschillen in nekomvang en postuur kan een ketting in de praktijk anders vallen dan op het model te zien is. Daarom vermelden wij ook de lengte in centimeters. Indien je het item wilt retourneren, kun je dit eenvoudig via onze website regelen. Onderaan de pagina vind je de knop ‘Retourneren’. Via deze knop kun je stap voor stap je retouraanvraag indienen. ^HJ
Prima service, maar de oorringen voelen wel heel dun en kwetsbaar.

Antwoord van Isabel Bernard

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. De oorringen zijn vervaardigd uit 14-karaat goud en hebben een lichtgewicht ontwerp voor extra draagcomfort. We begrijpen je opmerking en nemen je feedback hierover mee. Bedankt voor je 4-sterren review! ^JM
Ik heb een 14k hartvormige armband besteld en het kwam simpelweg in een doosje wat vervolgens in een verzenddoos werd gedaan. Geen strikje of een leuke cadeau zakje van Isabel zelf erbij. Voor zo’n mooi cadeau kwam het erg simpel aan. Best jammer!

Antwoord van Isabel Bernard

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Jammer om te horen dat de verpakking van de armband niet de uitstraling had die je had verwacht, zeker omdat het om een cadeau ging. We nemen je feedback mee in onze beoordeling en evaluatie. ^JM
Supersnelle verzending en goede kwaliteit producten

Antwoord van Isabel Bernard

Bedankt voor je 5-sterren review. Fijn dat de verzending zo snel was en dat de kwaliteit van de producten in de smaak valt. Bedankt voor je support! ^JM
Ik had de verkeerde maat ring besteld. Deze ring was prachtig.Nadat ik deze had teruggestuurd kreeg ik het retourbedrag op hele korte termijn terug. Dat geeft vertrouwen dus heb direct een nieuwe besteld maar dan een maatje kleiner! Helemaal super! Dank je wel daarvoor. Met vriendelijke groeten, Sandra Nijsten

Antwoord van Isabel Bernard

Geweldig om te lezen dat je tevreden bent, daar doen we het voor. Fijn dat de ring nu in de juiste maat is ontvangen, heel veel draagplezier gewenst! ^MB