Certificaat voor chesterfieldbags.nl

No. X6BAFDC1FE09DC558CBCAC537F2644C19
 

Geldig vanaf
25-07-2016
Geldig tot
24-07-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor chesterfieldbags.nl



Uitstekend

4.73/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 246 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft chesterfieldbags.nl al 423 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
06-12-2018
11-12-2018
Ik kreeg een allergische reactie op een armband, en ondanks dat ik geen verpakking meer had heb ik aankoopbedrag terug gekregen. Wat een superservice Waar zie je dat nog?
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
06-12-2018
11-12-2018
Prachtige tas ontvangen echter te klein dus retour. Prima hulp gehad bij retour label ivm afwijkend afleveradres.
Beoordeling 8
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
04-12-2018
09-12-2018
Oke produkt en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
04-12-2018
08-12-2018
Supermooie toilettas
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-12-2018
Besteldatum
02-12-2018
07-12-2018
Prachtige spullen
Top levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-12-2018
Besteldatum
02-12-2018
07-12-2018
Alles is goed verlopen.....
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-12-2018
Besteldatum
30-11-2018
07-12-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-12-2018
Besteldatum
29-11-2018
04-12-2018
De bezorging was keurig zoals beschreven en prima op tijd uitgevoerd door
DPD. Het product was ook zoals verwacht.
DE service, de mails e,d, dergelijke waren duidelijk en ter zake doende , verder heb ik geen gebruik hoeven te maken van de service dus dat kan ik ook niet beoordelen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-12-2018
Besteldatum
30-11-2018
04-12-2018
Overzichtelijke website en snelle levering. De communicatie na de bestelling was super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-12-2018
Besteldatum
26-10-2018
03-12-2018
Snelle levering van de bestelling en een mooi product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-12-2018
Besteldatum
28-11-2018
03-12-2018
Toppie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-12-2018
Besteldatum
27-11-2018
03-12-2018
De bestelling op moeten halen , terwijl ik de hele dag op wacht zat . Er waren nog 4 adressen te gaan door dpd En dan krijg ik zonder dat er iemand is geweest een mail dat hij bij een afhaalpunt wordt geleverd .dus net gehaald Tas is prachtig Maar bezorging nul , ik heb een vraag de korting code die ik heb mag ik die gebruiken bij de betaling ? Ik ben verder heel blij met m’n aankoop Gr
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-12-2018
Besteldatum
27-11-2018
01-12-2018
Gaf mijn zoon voor zijn verjaardag een laptop sleeve.
Toen hij het cadeau uitpakte zat er een heel ander product in (rugzak).
1.50
Matig

Datum van publicatie
30-11-2018
Besteldatum
24-11-2018
30-11-2018
priema
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-11-2018
Besteldatum
23-11-2018
30-11-2018
Prachtig luxe product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-11-2018
Besteldatum
22-11-2018
28-11-2018
Snelle levering van een mooi product dat zorgvuldig was verpakt
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-11-2018
Besteldatum
19-11-2018
23-11-2018
Prachtige rugzak, kwalitatief voelt het ook erg goed aan. Ben er heel blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-11-2018
Besteldatum
14-11-2018
18-11-2018
Uitstekend bedrijf puur in Dienst van zijn klanten in goede bedrijfsvoering en marketing
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-11-2018
Besteldatum
13-11-2018
18-11-2018
9 alles prima in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-11-2018
Besteldatum
13-11-2018
17-11-2018
Niets op aan te merken, snelle verzending en product in perfecte staat.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
13-11-2018
Snel gekeverd, mooie verpakking, goede prijs, mooi product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
12-11-2018
De tassen bevallen me prima.
Goed in gebruik.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
12-11-2018
Product voldoet aan de verwachting.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
12-11-2018
Super kwaliteit mooi verpakt en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
11-11-2018
Goede site en snelle bezorging
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
11-11-2018
Ik ben van de kennis uitgegaan van personeel
Zij kennen duidelijk hun producten niet
3 maanden gewacht op een portemonnee passen bij een eerder gekochte tas
Dat was dus voor niks
2.00
Matig

Datum van publicatie
11-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
11-11-2018
Prachtig etui, super blij mee
Verpakking is top
Snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-11-2018
Besteldatum
05-11-2018
10-11-2018
Snelle levering.
Mooi verpakt.
Erg blij met de laptoptas.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-11-2018
Besteldatum
03-11-2018
09-11-2018
Zeer goede kwaliteit. Geleverd binnen een week.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-11-2018
Besteldatum
04-11-2018
09-11-2018
mooie kwaliteit en precies zoals beschrijving.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-11-2018
Besteldatum
04-11-2018
09-11-2018
Netjes ontvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-11-2018
Besteldatum
01-11-2018
05-11-2018
The best
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-11-2018
Besteldatum
31-10-2018
04-11-2018
Mooi product, snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-11-2018
Besteldatum
30-10-2018
03-11-2018
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-11-2018
Besteldatum
30-10-2018
03-11-2018
Snel geleverd, maar de schouderriem ontbrak. Na een telefoontje ontving ik deze de volgende dag alsnog. Top
4.33
Goed

Datum van publicatie
02-11-2018
Besteldatum
26-10-2018
02-11-2018
Vlot en probleemloos, ook een retour prima afgehandeld. Vriendelijke klantenservice.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-11-2018
Besteldatum
26-10-2018
02-11-2018
Alle chesterfieldprodukten zijn fantastisch. De levering was deze keer waardeloos
2.33
Matig

Datum van publicatie
02-11-2018
Besteldatum
27-10-2018
02-11-2018
Netjes. Mooi
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-10-2018
Besteldatum
23-10-2018
29-10-2018
Hele mooie oerdegelijke portemonnees
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-10-2018
Besteldatum
23-10-2018
28-10-2018
Snelle levering. Mooi product en nog een leuk tasje er bij Top.
4.00
Goed

chesterfieldbags.nl

chesterfieldbags.nl werd op 25-07-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Amerikaweg 58a
9407TM Assen
Nederland
info@chesterfieldbags.com
chesterfieldbags.nl
Winkel-exploitant
Webbags B.V.
Amerikaweg 58a
9407TM Assen
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met chesterfieldbags.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.