Certificaat voor nl.chesterfieldbags.com

No. X6BAFDC1FE09DC558CBCAC537F2644C19
 

Geldig vanaf
25-07-2016
Geldig tot
24-07-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor nl.chesterfieldbags.com



Uitstekend

4.74/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 143 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft nl.chesterfieldbags.com al 320 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
20-08-2018
Besteldatum
16-08-2018
20-08-2018
Verkeerde tas ontvangen.
Dit is na retour zenden direct in orde gemaakt samen met een leuke attentie.
Eerste kennismaking met dit merk.
Direct portomonnee besteld
Tassen hebben standaard kleuren zwart, bruin, blauw. persoonlijk zou ik grijs en bordeaux ook waarderen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2018
Besteldatum
15-08-2018
20-08-2018
Tas snel ontvangen. Is van mooi leer.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2018
Besteldatum
16-08-2018
20-08-2018
Alles prima. Erg tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
15-08-2018
19-08-2018
Vandaag bestellen, echt morgen in huis
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2018
Besteldatum
11-08-2018
17-08-2018
De bestelde heren tas voldoet 100 aan mijn verwachting. Prachtig mooi leer met een prima afwerking. Ook de levering de volgende dag zoals vermeld. Met de service heb ik geen ervaring, maar daar heb ik ook het volste vertrouwen in.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2018
Besteldatum
11-08-2018
17-08-2018
Snelle levering van een goed product. Inmiddels al meerdere producten besteld via de site. Allemaal goede producten (tassen en portemonnee) en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2018
Besteldatum
11-08-2018
17-08-2018
Alles zoals verwacht. Mooi zacht leder, voldoende opbergruimte.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2018
Besteldatum
11-08-2018
17-08-2018
Levering van de verkeerde tas werd meteen in orde gemaakt. zat zelfs een leuke attentie bij. Direct ook 3 portomonee's aangeschaft.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
10-08-2018
14-08-2018
Snelle levering. Daar hou ik van.
Bij mijn eerste bestelling ontving ik een verkeerd model tas. Retour zenden echter geen probleem. Mijn tweede bestelling heb ik gehouden, hoewel de kleur veel donkerder was dan op de foto's van de website. Ik dacht een mooie roodbruine tas te krijgen. In werkelijkheid is de tas diep donkerbruin, bijna zwart. Lijkt alsof hij flink in de wax is gezet.
3.67
Goed

Datum van publicatie
11-08-2018
Besteldatum
07-08-2018
11-08-2018
Snelle levering voor een mooi produkt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-08-2018
Besteldatum
07-08-2018
11-08-2018
Gewoon uitstekende service
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-08-2018
Besteldatum
03-08-2018
10-08-2018
wij waren niet thuis op het moment van levering. De koerier heeft het niet bij de buren afgeleverd of is de dag daarop terug gekomen maar wij moesten ruim 8 km rijden (naar een andere gemeente) om het pakket op te halen.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
10-08-2018
Besteldatum
05-08-2018
10-08-2018
Goede service is ergens mis gegaan bij dpd maar werd gelijk opgelost
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-08-2018
Besteldatum
02-08-2018
07-08-2018
Ik ben zeer tevreden van mijn aankoop.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-08-2018
Besteldatum
02-08-2018
06-08-2018
Mooi leren pennenetui, netjes verpakt in stofzak. En zeker niet te duur
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-08-2018
Besteldatum
31-07-2018
05-08-2018
Ben zeer tevreden over de snelle levering en het bestelde artikel.
De heuptas doet 100 aan mijn verwachting. Ik zal zeker in de toekomst weer bij Chesterfield een bestelling doen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-08-2018
Besteldatum
22-07-2018
03-08-2018
Goed product echt leer heb gebruikt voor weekend weg. En genoeg ruimte om veel mee te kunnen nemen helemaal perfect.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-07-2018
Besteldatum
23-07-2018
31-07-2018
Levering razendsnel van een goed en leuk product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-07-2018
Besteldatum
26-07-2018
30-07-2018
Ik heb een armband besteld waarvan de sluiting heel gemakkelijk open gaat.
Service is wel heel goed. Snel retouren door jullie verwerkt. Top.
4.33
Goed

Datum van publicatie
27-07-2018
Besteldatum
20-07-2018
27-07-2018
Alles prima: makkelijk bestellen, snelle levering en het belangrijkste: een prachtig product Supertevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-07-2018
Besteldatum
23-07-2018
27-07-2018
Snelle levering. Kleur cfm foto. Uitstekende info omtrent stand van levering. Een cijfer 9 .
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-07-2018
Besteldatum
16-07-2018
21-07-2018
Had 2 weken geleden andere armband gekocht en perfect in orde nu deze heb ik zelfde maat L genomen en spant te hard.
Vind dit zeer spijtig
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-07-2018
Besteldatum
16-07-2018
20-07-2018
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-07-2018
Besteldatum
14-07-2018
20-07-2018
Snelle levering
Netjes ingepakt
De tas is rop mooi soepel leer
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
16-07-2018
Ik heb mijn pakket niet ontvangen en er stond geen track en trace nummer in de email, waardoor ik het pakket ook niet kan volgen.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
08-07-2018
16-07-2018
Nee bedankt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
15-07-2018
Gewoon super in alle opzichten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
14-07-2018
Prima service, hele mooie tassen. Heb er inmiddels 3 van chesterfield. Zegt al genoeg denk ik.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2018
Besteldatum
09-07-2018
14-07-2018
Snelle levering..netjes verpakt..prachtige tas..geheel naar wens.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2018
Besteldatum
07-07-2018
13-07-2018
Gewoon alles PERFECT
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2018
Besteldatum
06-07-2018
13-07-2018
Blikje leervet besteld. Wordt geleverd in veel te grote doos. Kan makkelijk kleiner en dan door de brievenbus. Scheelt ook in verzendkosten.
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-07-2018
Besteldatum
07-07-2018
13-07-2018
Geheel volgens verwachting & snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
10-07-2018
Het pakketje kwam meteen de volgende dag en bij het uitpakken werd ik helemaal blij, zo mooi ingepakt, ik voelde me echt verwend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2018
Besteldatum
17-06-2018
09-07-2018
Een perfecte lijn vanaf het zoeken naar het product, de bestelling plaatsen, betalen en de aflevering. Alles tot in de puntjes verzorgd en uiterst accuraat, complimenten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2018
Besteldatum
04-07-2018
09-07-2018
Bedankt voor de service.
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-07-2018
Besteldatum
04-07-2018
08-07-2018
1 van de 2 tassen gekregen. Niks gehoord over of de rest nog komt.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
06-07-2018
Besteldatum
02-07-2018
06-07-2018
Veel langere levertermijn dan vooraf aangegeven.
Product is echter prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
02-07-2018
Besteldatum
27-06-2018
02-07-2018
Gewoon gied
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-07-2018
Besteldatum
25-06-2018
01-07-2018
Snelle respons op mails, snelle levering en super producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-07-2018
Besteldatum
26-06-2018
01-07-2018
Super
5.00
Uitstekend

nl.chesterfieldbags.com

nl.chesterfieldbags.com werd op 25-07-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Amerikaweg 58a
9407TM Assen
Nederland
info@chesterfieldbags.com
nl.chesterfieldbags.com
Winkel-exploitant
Webbags B.V.
Amerikaweg 58a
9407TM Assen
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met nl.chesterfieldbags.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.