Certificaat voor chesterfieldbags.nl

No. X6BAFDC1FE09DC558CBCAC537F2644C19
 

Geldig vanaf
25-07-2016
Geldig tot
24-07-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor chesterfieldbags.nl



Uitstekend

4.64/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 297 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft chesterfieldbags.nl al 515 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
16-04-2019
21-04-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
12-04-2019
19-04-2019
De zwarte handtas is echt heel dun van leder. Niet zo degelijk en bij ontvangst lees ik ook dat het zwart kan afgaan op bleke kledij, dit stond niet op de website
De levering: ik had het zogezegd zelf ontvangen en handtekening gezet wat niet correct is.
Ik heb gebeld naar jullie service 2x wat ook betalend is....lang aan de lijn gehouden.
Daarna zelf rondgegaan bij Buren...gevonden....
2.33
Matig

Datum van publicatie
14-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
14-04-2019
Ik had 2x pech met de rits van een tas, na de 2e keer mocht ik direct een andere uitkiezen.
Goede service.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
14-04-2019
Uitstekende producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-04-2019
Besteldatum
05-04-2019
09-04-2019
Duidelijk bestelproces en vlotte levering.
Goed geadviseerd en meegedacht door de medewerkster vd klantenservice (snelle uitwisseling van informatie via de e-mail, pro-actief meedenken).
De bestelde tas is van een prachtige kwaliteit
Ik schrijf zelden reviews, maar maak voor deze keer graag een uitzondering. Ik beveel de webwinkel van Chesterfield Brand van harte aan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-04-2019
Besteldatum
29-03-2019
05-04-2019
Op de website staat als je besteld voor 16.00u. Levering volgende dag. Ik heb een paar dagen moeteen wachten. Maar al bij al viel het nogal mee.
4.33
Goed

Datum van publicatie
05-04-2019
Besteldatum
30-03-2019
05-04-2019
Prima kwaliteit en service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-04-2019
Besteldatum
29-03-2019
02-04-2019
Jammer genoeg zijn er geen afmetingen vermeld bij de producten. Mijn bestelde portefeuille is feitelijk te klein. Had ik de afmetingen op voorhand geweten, had ik een grotere besteld. Ik ga hem nu toch houden maar de volgende keer : geen afmetingen? dan word er elders geshopt... Ik wist niet dat er dergelijke kleine portefeuilles bestonden.
4.00
Goed

chesterfieldbags.nl antwoordt: 03-04-2019
Beste dhr. Houtteman, bedankt voor uw positieve beoordeling. We hebben meteen de productinformatie bekeken. Bij dit product staan formaten (lxbxh) bij vermeld. Wellicht heeft u er overheen gekeken. Mochten we verder nog iets voor u kunnen doen dan horen we het graag. Met vriendelijke groet, Klantenservice The Chesterfield Brand

Datum van publicatie
01-04-2019
Besteldatum
27-03-2019
01-04-2019
Ik ben tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-04-2019
Besteldatum
28-03-2019
01-04-2019
Niets aan toe te voegen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-03-2019
Besteldatum
26-03-2019
31-03-2019
Snelle levering en blij met Mn mooie toillettas
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-03-2019
Besteldatum
27-03-2019
31-03-2019
De levering ging zo snel precies zoals beloofd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-03-2019
Besteldatum
26-03-2019
30-03-2019
Binnen twee dagen had ik mijn leren portemonnee binnen. Portemonnee voldoet precies aan de verwachtingen.
Inmiddels een rugzak en nu een portemonnee van Chesterfieldsbags in bezit. Erg blij mee. En krijg regelmatig de vraag waar ik gekocht heb.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-03-2019
Besteldatum
24-03-2019
29-03-2019
Betrouwbaar bedrijf krijgt cijfer 10 van mij
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
27-03-2019
Niks op aan te merken. Snelle levering, prachtig product. Het kost misschien wel wat, maar ga er dan ook van uit met deze rugzak 20 jaar vooruit te kunnen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
26-03-2019
snel ontvangen, mooie rugzak
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
19-03-2019
23-03-2019
Prima produkt en goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
19-03-2019
23-03-2019
Snelle en correcte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-03-2019
Besteldatum
18-03-2019
22-03-2019
Prima webwinkel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
18-03-2019
Ontzettend mooie tas, en wat was hij leuk origineel verpaktecht een prachtige tas, mooie kleur, alles past erin.
Goede kwaliteit.
Snelle bezorging,top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
18-03-2019
Snelle levering.
Mooie tas. Prijs, kwaliteit is goed.
Ben zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
17-03-2019
Mooi en degelijke portefeuille met voldoende opberg vakken voor pasjes en andere dingen. Goed en snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
15-03-2019
Betreffen product voldoen aan mijn verwachting. Mooi leder.
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
09-03-2019
15-03-2019
Zeer mooie rugzak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
15-03-2019
product: mooie en super afwerking
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
12-03-2019
aanmerking Kleine potje past door de brievenbus het is onzin om klanten verzendkosten te laten betalen . En te verpakken in te grote doos.
verzendkosten had ik liever grote pot genomen mev versteeg
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
05-03-2019
11-03-2019
Mooie tas/leer, snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
11-03-2019
Mooie tas en erg praktisch
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-03-2019
Besteldatum
05-03-2019
10-03-2019
Nvt
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
10-03-2019
Snelle levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
10-03-2019
Nvt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-03-2019
Besteldatum
01-03-2019
08-03-2019
Een tas bestellen op internet blijft altijd een beetje spannend, want in hoeverre geven de plaatjes en de informatie een waarheidsgetrouwe indruk? Ik werd niet teleurgesteld: prachtig afgewerkte tas, mooi in een linnen zakje en beschermende doos razendsnel geleverd. Aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-03-2019
Besteldatum
03-03-2019
08-03-2019
perfect .
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
26-02-2019
04-03-2019
gewoon goede service en prachtige kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-03-2019
Besteldatum
22-02-2019
01-03-2019
Snel, correct geleverd en tas mooi conform verwachting obv aanbid website. Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
01-03-2019
Niets dan lof
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-03-2019
Besteldatum
22-02-2019
01-03-2019
Alles ok
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-02-2019
Besteldatum
22-02-2019
26-02-2019
Alles verliep perfect, snelle levering van heel mooie tas Enkel misschien jammer dat de tas aan de deur werd afgezet, zonder nodige handtekening terwijl er wel iemand thuis was. Verder geen opmerkingen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2019
Besteldatum
02-01-2019
22-02-2019
Perfecte kwaliteit en snelle service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
13-02-2019
18-02-2019
Mooie tassen van uitstekende kwaliteit
4.67
Uitstekend

chesterfieldbags.nl

chesterfieldbags.nl werd op 25-07-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Amerikaweg 58a
9407TM Assen
Nederland
info@chesterfieldbags.com
chesterfieldbags.nl
Winkel-exploitant
Webbags B.V.
Amerikaweg 58a
9407TM Assen
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met chesterfieldbags.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.