Certificaat voor nl.chesterfieldbags.com

No. X6BAFDC1FE09DC558CBCAC537F2644C19
 

Geldig vanaf
25-07-2016
Geldig tot
24-07-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor nl.chesterfieldbags.com



Uitstekend

4.73/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 195 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft nl.chesterfieldbags.com al 372 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
13-10-2018
Besteldatum
29-09-2018
13-10-2018
Een slechte ervaring.
Het product was redelijk snel in huis, maar de maat is niet goed.
Ik geef wel eerlijk toe dat ik met fashion niet een klik heb.
Dat is geen probleem als ik een product eenvoudig kan retour sturen. Ook dat is bij de Chesterfield shop niet eenvoudig. Je moet een printer hebben en een DPD retour label uitprinten. Bij andere logistieke dienstverleners kan je gewoon een hand.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
13-10-2018
Besteldatum
09-10-2018
13-10-2018
super snelle service, heel mooie rugzak, super content
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2018
Besteldatum
09-10-2018
13-10-2018
Goede ervaring , mooie tas
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-10-2018
Besteldatum
05-10-2018
12-10-2018
Très belle qualité du produit, très satisfaite, bien emballé, service et livraison impeccable.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2018
Besteldatum
04-10-2018
09-10-2018
Mooie tas en snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2018
Besteldatum
05-10-2018
09-10-2018
Uitstekende levering en service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2018
Besteldatum
03-10-2018
07-10-2018
Mooi product snelle levering,zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2018
Besteldatum
02-10-2018
07-10-2018
Geen klachten, alles naar wens.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-10-2018
Besteldatum
01-10-2018
06-10-2018
Goed geholpen door uw klantenservice. Precies de tas die ik wil
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
06-10-2018
Besteldatum
01-10-2018
06-10-2018
Super service en producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-10-2018
Besteldatum
01-10-2018
06-10-2018
Zeer mooi product. Kwaliteit leer is goed. Product was voor transport zorgvuldig ingepakt en beschermd. Ik kijk al uit naar een volgende aankoop.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-10-2018
Besteldatum
29-09-2018
06-10-2018
Goed produkt , mooie kwaliteit en alles is volgens afspraak verlopen.
10 punten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-10-2018
Besteldatum
27-09-2018
02-10-2018
Heel blij met mijn schoudertas mooi product en ook nog een leuk cadeautje er bij super blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-09-2018
Besteldatum
26-09-2018
30-09-2018
Prachtige tas
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-09-2018
Besteldatum
24-09-2018
28-09-2018
Niets op aan te merken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
28-09-2018
Snelle levering; prima product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
28-09-2018
Tas had enkele beschadigingen en vlekken. Ik heb een retourformulier ingevuld en hierop aangegeven dat ik dit niet verwacht van een merk als Chesterfield. Ik heb geen reactie van Chesterfield ontvangen. Schandalig
Ook aangegeven dat ik het product graag vervangen zie worden.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
19-09-2018
23-09-2018
Mooi product (riem). Op de website staat niet vermeld dat de riem is in te korten. Dit is echter wel het geval, als ook bevestigd na telefonisch contact. Jammergenoeg staat op de foto niet vermeld dat het merk in de riem is gebrand. Na inkorting zit het merk nu op vreemde plek. Op zich niet storend, maar had duidelijker vermeld mogen staan. Maar al met al mooi product.
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
19-09-2018
23-09-2018
top dat het aan alle voorwaarden voldoet
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
15-09-2018
21-09-2018
Mooi
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
04-09-2018
19-09-2018
Zeer tevreden over alles. Het is een prachtig lederen tas, sterk leer, goed genaaid, op tijd en snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2018
Besteldatum
01-09-2018
18-09-2018
Mooi product, goed verpakt, tijdig geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2018
Besteldatum
14-09-2018
18-09-2018
Super service, snelle levering en zeer tevreden over de kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2018
Besteldatum
11-09-2018
16-09-2018
Prachtige schooltas ik heb lang rondgekeken op internet. Deze tas vond ik het mooist het leer is stoer en er xit veel ruimte in
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2018
Besteldatum
10-09-2018
15-09-2018
Mooie tas. Het leer voelt soepel aan en er is genoeg ruimte voor een laptop en een map. Netjes en snel bezorgd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2018
Besteldatum
10-09-2018
15-09-2018
Prachtig heuptasje, goede kwaliteit, misschien iets kleiner dan ik had gedacht. Afmetingen wellicht prettig op de site, of foto met bijvoorbeeld grote mobiel erbij.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2018
Besteldatum
09-09-2018
14-09-2018
Alles perfect in orde..
Tot de volgende bestelling..
Thx.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2018
Besteldatum
09-09-2018
14-09-2018
Het pakket wordt met dpd geleverd slechte bezorgdienst om 9 uur s avonds waren ze er nadat je een hele dag thuis moet blijven. Maar de portemonnee is prachtig
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
14-09-2018
Besteldatum
09-09-2018
14-09-2018
Handige ruime tas met mooie afwerking
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2018
Besteldatum
06-09-2018
11-09-2018
Mooi spul..
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2018
Besteldatum
06-09-2018
11-09-2018
Snelle levering, mooie armband
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2018
Besteldatum
06-09-2018
10-09-2018
alles was perfect.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-09-2018
Besteldatum
04-09-2018
09-09-2018
Snelle bezorging, uitstekend verpakt, mooie tas
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-09-2018
Besteldatum
03-09-2018
08-09-2018
Great product, delivered within a day. Outstanding quality and versatility
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-09-2018
Besteldatum
01-09-2018
07-09-2018
Supersnel geleverd en goed en veilig verpakt.
Erg mooie tas.
4.33
Goed

Datum van publicatie
07-09-2018
Besteldatum
02-09-2018
07-09-2018
Product is goed, ik ben super blij met mijn nieuwe ta. Ik hoefde, wel tot my toe, geen gebruik te maken van de Service, dus dat is goed. Levering kon beter, ze zijn gekomen toen ik niet thuis was dus moest ik hey zelf ergens anders gaan halen
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-09-2018
Besteldatum
31-08-2018
04-09-2018
Ik had voor 16.00 uur besteld en zou het cadeau de volgende dag in huis hebben. Ik heb daar ook nog voor de zekerheid mail over geschreven of dat het er echt zou zijn. De volgende ochtend had ik het om elf uur al in huis. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-09-2018
Besteldatum
30-08-2018
03-09-2018
super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-09-2018
Besteldatum
30-08-2018
03-09-2018
Mooi product, exact uitgevoerd als omschreven op de site.
De levering was super. Op tijd een mail gehad m.b.t. het afleveringstijdstip.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-09-2018
Besteldatum
29-08-2018
02-09-2018
Tassen met veel oneffenheden, lelijke plekken en beschadigingen. Meteen retour gestuurd, dit mag kosteloos en dat is wel een pluspunt
3.33
Redelijk

nl.chesterfieldbags.com

nl.chesterfieldbags.com werd op 25-07-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Amerikaweg 58a
9407TM Assen
Nederland
info@chesterfieldbags.com
nl.chesterfieldbags.com
Winkel-exploitant
Webbags B.V.
Amerikaweg 58a
9407TM Assen
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met nl.chesterfieldbags.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.