thebagstore.nl

7.867 beoordelingen in totaal verspreid over 2 markten

7.867 beoordelingen voor de 2 websites van dit bedrijf sinds 14 jan 2021
Gecertificeerd sinds: 26 jan 2021
thebagstore.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten waarderen de snelle en zorgvuldige levering, evenals de behulpzaamheid en oplossingsgerichtheid van de klantenservice. De prijzen worden als scherp en concurrerend ervaren ten opzichte van andere webshops. Daarnaast is het merendeel van de klanten tevreden over de kwaliteit van de producten en de duidelijke, proactieve communicatie, vooral bij vertragingen of vragen. Enkele kleine gebreken aan producten worden genoemd en vertragingen in de levering worden meestal toegeschreven aan de bezorgdienst.

Reviewsthebagstore.nl

Topservice. Zeer snelle levering. Een defect aan de tas bij levering maar meteen een nieuwe ontvangen. Supervriendelijk en behulpzaam.
Heel attent dat er nagebeld werd na vragen over het tijdstip van bezorging Was op tijd voor de verjaardag 😁👍🏼
Mooie rugzak en erg snel geleverd

Leuk tasje, krap voor telefoon met klaphoesje

Goede levering en mooi tasje. Ik was wel verrast dat het door de brievenbus kwam dat had ik niet begrepen. Misschien kunnen jullie dit duidelijker aangeven. Ook is het tasje wat krap voor telefoon met hoesje zoals ik hem wil gebruiken. Gelukkig is het rekbaar materiaal en past het net. Dat de sluiting niet dicht kan is geen probleem omdat mijn telefoon klemvast in het tasje zit. Hij gaat mee op vakantie!
Scherp geprijsd en goede communicatie wat betreft verzenden. Weliswaar niet de volgende werkdag in huis maar dat komt omdat PostNL tot 2 keer het bezorgmoment uitstelde naar een dag later. Mooi sinpel crossbody tasje. Het leer is echt heel mooi en zacht.

Goede service!!

Postnl maakt een zooitje van de bezorging, na een telefoontje met de bagestore wordt het keurig opgelost, terwijl de schuld bij postnl ligt. Kijk dat vindt ik nog eens service!!
Ich habe aus Deutschland bestellt und möchte nicht auf holländisch befragt werden. Außerdem habe ich weder eine Benachrichtigung zu meiner Bestellung noch meine Bestellung erhalten!

Antwoord van thebagstore.nl

Sehr geehrte, es tut mir leid, das zu hören. Wir werden umgehend prüfen, was der Sachverhalt ist. Ein Kollege von mir wird sich bei Ihnen melden. UPDATE 28-09: Wir haben mehrmals versucht, Sie zu erreichen. Leider haben wir keine Antwort erhalten. Wir möchten Ihnen gerne helfen, das Problem zu lösen. Bitte kontaktieren Sie uns über contact@thebagstore.nl, sobald Sie die Gelegenheit dazu haben.
Artikel voldoet aan mijn verwachtingen. Besteld en duidelijk wanneer er precies geleverd werd. Later als verwacht maar dat was goed gecommuniceerd en dat is prettig.

Snel geleverd goede service

Snel geleverd helaas mankementen aan de tas. Maar communicatie met bedrijf is goed en zijn tot een gepaste oplossing gekomen die ook zeer snel uitgevoerd is door hun
C D
Carien D.
snelle zorgvuldige levering van een goed geprijsd product

Betere prijs, snellere levering

De prijs van de tas die ik wilde was beter dan via andere websites (bijvoorbeeld bol.com) en de levering was sneller, de tas was er 1 dag later zoals beloofd. Bedankt!
M V
M v.
Roosendaal

Perfect snelheid en bezorgen.

Perfect!
Snelle levering, mooi product Rits loopt wat stroef maar dat wordt hopelijk nog wat soepeler door de tijd heen Zoontje is blij met zijn nieuwe stoere rugtas
Snelle levering en goed verpakt.
Quick delivery!

Cross-market beoordelingen

Beoordelingen die zijn verzameld via samengevoegde profielen. Deze beoordelingen zijn opgenomen in de algehele beoordeling en kunnen in vertaalde vorm worden weergegeven.

Beoordeling van thebagstore.nl

7.799 beoordelingen sinds 14 jan 2021

THEBAGSTORE is jouw favoriete plek voor de mooiste tassen online – van hippe rugzakken tot mooie leren laptoptassen. Voor zowel heren als dames. Tegelijkertijd bieden we ook prachtige accessoires zoal...