Gecertificeerd sinds: 2 aug 2023
- Geverifieerde identiteit
- Versleutelde dataoverdracht
- Duidelijk bestelproces
Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en het tijdig ontvangen van hun bestelling. De kwaliteit van de producten wordt veelvuldig geprezen door de klanten. Ook waarderen zij dat hun bestelling met zorg, feestelijk en vaak persoonlijk wordt ingepakt. De klantgerichtheid en vriendelijke benadering van het team wordt veel genoemd en gewaardeerd. Daarnaast zijn klanten erg te spreken over de vriendelijke, behulpzame en correcte service. Klanten vinden het prettig dat ze snel antwoord krijgen op hun vragen of bij problemen.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewskavally-men-women.nl
Ich bin sehr zufrieden mit der Lieferung, die Lieferung kam unerwartet schnell und was mich sehr gefreut hat, war die herzliche Verpackung. Es ist einfach sehr schön, wenn man erkennt das jemand mit so viel Herzblut seine Ware versendet. Ich bestelle immer wieder sehr gerne, auch wenn meine Favoriten immer sehr schnell ausverkauft sind. Herzliche Grüße nach NL
Vlugge levering en goed geïnformeerd. Leuke broek, zit heerlijk , mooi chocolade kleur. Wel ff wennen aan de wijdte maar zit heel comfortabel
Zeer snelle levering. Leuk jasje , precies zoals in het filmpje
Super blij met mij jas. Snel aangekomen. Dank jullie wel.
Snelle levering, mooie kleding en accessoires
Goede service en kwaliteit prijsverhouding
Hele goede service en prachtige kleren
Ik heb kleding besteld en deze werd snel bezorgd.Mooi verpakt met zelfs een strik erom heen.Goede kwaliteit en past precies.Heel blij mee.Ik ga hier zeker meer bestellen.
Mooie blouse. Fijne prijs. Met liefde door jullie ingepakt en snel aan mij opgestuurt.
Snelle levering .
En mooi ingepakt ‘met een persoonlijk kaartje
Super leuk.
En alles wat ik heb besteld.
Past prima en ziet er netjes uit .
Toppers
Jullie hebben goede kwaliteit en u verzend super snel alleen de koerier dienst die jullie gebruiken is zeer onduidelijk en verwarrend en zeer langzaam dat is jammer. Groetjes
Betrouwbaar en snelle service
Kwaliteit kleding zeer tevreden
Snelle levering en mooie kwaliteit kleding.
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
kavally-men-women.nl
Bezoek websiteOver