Top dat je via de AUPING site een bed naar wens kunt configureren /samenstellen en er zoveel mogelijkheden zijn in modellen, afmetingen en kleuren. Na de bestelling kun je met de klantenservice bellen om met inachtneming van de levertijd een verwacht en wenselijk aflevermoment af te spreken. Concreet spreek je een passend moment af met het bedrijf Montrieurs, dat voor AUPING het bed voor je in elkaar zet en, indien van toepassing, zorgt dat de spiralen met motor functioneren. Verder zijn wij de dag van de afspraak keurig geïnformeerd over het tijdstip van arriveren op het adres. Bovendien neemt men het verpakkingsmateriaal mee. Zeer te spreken over de totale service.
Vanochtend contact gehad met jullie webshop. Uitgelegd dat ik per ongeluk de verkeerde maat besteld had. Ik had een molton besteld tijdens de Black Friday actie. Gevraagd als ik het artikel terugstuur of ik dan een nieuwe code mag om alsnog de korting te kunnen krijgen. Dit was niet mogelijk. Morgen komt ons nieuwe bed en het is een aardig bedrag (8800 euro)wat we aan Auping besteden. Ik vind het ontzettend teleurstellend om te horen dat er dan niet iets meer coulanter wordt gedaan op een aankoop.
Ik heb eerder een bedbodem bij Auping besteld. Daar zaten poten bij. Nu wordt daar echter niets over gezegd op de site. Dus ontving ik een bedbodem zonder poten waar ik dus niet op kan liggen. Heb gebeld met Auping, of ik dit alsnog kon bestellen maar dat kon alleen via een dealer. De toon van deze dame vond ik onvriendelijk en kortaf. Bij de dealer keurig geholpen. Tot ontvangst van de poten staat de bedbodem nu op celbetonblokken...
Antwoord van auping.com/nl
Bedankt voor je beoordeling. We vinden dit jammer om te horen en zullen dit intern oppakken met de juiste collega. Wij wensen je alsnog veel plezier toe van de bestelde spiraalbodem. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
7 mrt. 2023
Ik heb verschillende malen op de site gekeken. Toen ik wilde bestellen was opeens de mogelijkheid voor een bed/ spiraal met een verstelbaar midden gedeelte verdwenen. Er stond niet bij waarom !? Toen ik bestelde en betaalde moest ik nog bijna 4 weken wachten op de levering. Hierover werd ik niet (goed) geïnformeerd. Dit is een behoorlijke misser van Auping. De kwaliteit is verder goed en de bezorger (Montrieurs) was top.
13 mrt. 2023
Bedankt voor je beoordeling en je feedback. Wij wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groeten, Auping Klantenservice.
9 mrt. 2023
Ik heb nog niks ontvangen. Het komt pas as. maandag.
13 mrt. 2023
Bedankt voor je bericht. Vandaag komt inderdaad onze partner Montrieurs langs voor levering van de toppers. Wij wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groeten, Auping Klantenservice.
1 mrt. 2023
Ik kan alleen oordelen over het proces tot nu toe. Bezorging op 6 maart is overeengekomen, maar dat moeten we even afwachten. Verder is alles tot nu toe naar tevredenheid en redelijk vlot verlopen. We zijn benieuwd hoe deze matras zal bevallen.
3 mrt. 2023
Bedankt voor je beoordeling en fijn om te vernemen dat de service tot nu toe naar wens is. Wij wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groeten, Auping Klantenservice.
21 feb. 2023
Prachtige dekbed hoes gekocht, maar jullie site vond ik niet handig. Ik moest een account aanmaken en bleef hangen bij een chathulp. Was bijna naar Son gereden om de hoes te halen!
28 feb. 2023
Bedankt voor je beoordeling en dank voor je feedback, wij zullen dit intern opnemen, zodat wij onze services kunnen verbeteren in de toekomst. Wij wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groeten, Auping Klantenservice.
2 feb. 2023
7 feb. 2023
Bedankt voor je beoordeling. Wij wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groeten, Auping Klantenservice.
1 mrt. 2023
3 mrt. 2023
10 feb. 2023
14 feb. 2023
1 feb. 2023
klacht 1 week geleden ingediend zou bevestigd worden en ik zou zo snel mogelijk antwoord krijgen. geen van 2 is tot nu toe gebeurt. we zijn week 2 al bijna uit.
3 feb. 2023
Bedankt voor uw beoordeling, wij hebben contact met u hierover opgenomen en een afspraak voor een servicebezoek direct ingepland. Met vriendelijke groeten, Auping Klantenservice.
6 feb. 2023
Jammer dat de maat van de lattenbodems niet goed op de website staan. Hierdoor paste de lattenbodems niet.
7 feb. 2023
Bedankt voor uw beoordeling en feedback. Wij zullen dit intern meenemen. Met vriendelijke groeten, Auping Klantenservice
16 feb. 2023
Matras was matig, textiel is prima.
Jammer dat je gespamd blijft worden voor de review
28 feb. 2023
Bedankt voor je beoordeling en dat is vervelend om te vernemen. Wij hebben uw feedback intern opgenomen, zodat wij onze communicatie in de toekomst kunnen verbeteren. Met vriendelijke groeten, Auping Klantenservice.
19 jan. 2023
De foto van de dekbedhoes was niet goed. Ik kreeg een exemplaar die niet gelijk stond aan de foto.
25 jan. 2023
Bedankt voor je beoordeling en feedback, wij zullen dit intern opnemen. Met vriendelijke groeten, Auping Klantenservice.
30 jan. 2023
24 jan. 2023
14 jan. 2023
16 jan. 2023
4 jan. 2023
Ik had besteld bij de website van auping om er achter te komen dat de artikelen die ik kocht 2 dagen later in de aanbieding kwamen. Toen ik contact opnam met de klantenservice om te kijken of het mogelijk was om het verschil terug te krijgen kreeg ik als antwoord dat dit niet mogelijk was. Dit vond ik een erg slechte service.
6 jan. 2023
Kortgeleden is inderdaad de actie ‘Warme Winterweken’ gestart. Wij vinden het erg vervelend dat je bij de bestelling de actie bent misgelopen. Helaas zijn onze acties alleen geldig wanneer het bestelmoment in de actieperiode valt. De actie is niet geldig op bestellingen buiten de actieperiode, ongeacht of de levering van de bestelling plaatsvindt in de actieperiode. Wij hebben je een voorstel gestuurd via de mail.
30 jan. 2023
Bestelling van 19-01-2023. Op website staat dat het product dezelfde dag wordt verzonden bij bestelling voor 15.00 uur. Geen product ontvangen. Geen track en trace.
Als ik in de chat een vraag stel kunnen ze ook niets opzoeken.
Moet er zelf achteraan mailen.
Was bij vorige bestelling ook zo.
31 jan. 2023
Hartelijk dank voor uw bericht. Wij hebben hierover met u contact opgenomen. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Auping Klantenservice.
23 jan. 2023
De kleuren van het beddengoed waren niet representatief voor wat ik bestelde. Met koel grijs verwacht ik een lichte grijze kleur niet donker antraciet. Verzending zou diezelfde dag zijn, het is een week later verstuurd/ontvangen. jammer.
25 jan. 2023
Bedankt voor je beoordeling en feedback, onze excuses voor dit ongemak. Met vriendelijke groeten, Auping Klantenservice.
Geïmporteerde beoordelingen: