auping.com/nl- Logo - Beoordelingen

auping.com/nl
Beoordelingen:

938 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.071 beoordelingen in totaal  

4,43
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 3 jan 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
auping.com/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

9 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle afhandeling en levering. Helaas lees ik een paar dagen na de aankoop. Dat jullie een actie hebben van 20% korting. Ik heb voor ruim € 8000.00 een bed en toebehoren gekocht. Voor € 700.00 aan beddegoed en dan de bestelling bij jullie. Dus U begrijpt vast wat ik bedoel. Een mededeling vooraf van deze actie zou erg op prijs gesteld zijn.
EB
Eric B.
Tilburg

de meest kritische beoordeling

5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik vind het niet van deze tijd dat het 2 maanden duurt voordat de matras wordt geleverd. Schijnbaar wordt het matras pas gemaakt wanneer de bestelling is geplaatst, voor een bedrijf als Auping vind ik dat een slechte zaak.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor auping.com/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(60)
(28)
(34)
Resetten
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bezorging DHL was waardeloos. Slechts na klacht bij Auping iets ontvangen. De goederen zijn ok.
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
2 apr 2024
Bedankt voor je beoordeling en feedback. Wij wensen je nog veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groeten, Auping Klantenservice.
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles bij is goed verzorgd
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
2 dagen geleden
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
8 uur geleden
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe met je bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
RJ
R. J.
Amstelveen
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
7 dagen geleden
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
10 dagen geleden
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Verpakking van hoofdkussens.

We slapen in een Auping bed en toen we aan nieuwe kussens toe waren was het vanzelfsprekend dat we de Auping-kwaliteit wilden. Maar u slaat helemaal de plank mis door deze kussens te verpakken in een te chique, te duur, te verspillend en nutteloos produkt. Deze tassen rijmen niet met uw streven naar duurzaamheid en recycling. Waarschijnlijk is een papieren zak ook milieubelastend, maar het oogt wat vriendelijker.
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
7 dagen geleden
Bedankt voor je beoordeling en het delen van je feedback, daar kunnen wij zeker wat mee. Het idee van de tas is dat wanneer klanten het hoofdkussen willen meenemen naar een andere plek (bijv. op vakantie), dat zij een tas hebben om het hoofdkussen in mee te nemen. Desondanks wensen we je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
2 weken geleden een mail gestuurd voor info over nog een bes-setje. Helaas, totaal geen respons. Vertrouwen in auping is volledig weg.
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
3 dagen geleden
Beste Ron, bedankt voor je beoordeling. Helaas hebben wij geen e-mail mogen ontvangen op basis van jouw orderreferentie en e-mailadres. Zou je ons nogmaals willen mailen op klantenservice@auping.nl zodat we je verder kunnen helpen. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Auping Klantenservice
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Sinds het nieuwe matras hebben we rugpijn en nekklachten
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
2 apr 2024
Beste Matthias, hartelijk dank voor uw beoordeling en dat is vervelend om te vernemen. Zou u een mail willen sturen naar klantenservice@auping.nl met meer informatie hierover?
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Te laat retour geld terug
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
3 dagen geleden
Bedankt voor je beoordeling. Volgens onze informatie is de retourzending en terugbetaling binnen 4 werkdagen verwerkt. Mocht dit niet het geval zijn, zou je ons dan een e-mail kunnen versturen op klantenservice@auping.nl? Met vriendelijke groet, Auping Klantenservice
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mn bestelling brengen!
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
25 mrt 2024
Onze oprechte excuses dat de bestelling nog niet geleverd is. Wij zullen dit direct herstellen en je kunt binnen enkele dagen de bestelling verwachten! Met vriendelijke groeten, Auping Klantenservice
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik had eerder een dekbedovertrek van auping gekocht , prima kwaliteit katoen satijn. Ik verwachte dezelfde kwaliteit maar dit is een andere voor mij mindere soort.
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
23 feb 2024
Bedankt voor je beoordeling. Vervelend om te vernemen dat de kwaliteit van de stof niet naar wens is. Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten en waarderen het enorm dat je de moeite hebt genomen om ons te berichten over onderstaande onvolkomenheid. We verzoeken je dan ook om de klacht te delen met foto's door te mailen naar klantenservice@auping.nl. Met vriendelijke groet, Auping Klantenservice
17 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bezorging met DHL is onder jullie standaard.
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
20 mrt 2024
Bedankt voor je beoordeling en gegeven feedback. Dit helpt ons ontzettend om onze service en processen te blijven verbeteren. Met vriendelijke groet, Auping Klantenservice
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Trage levering

Ik vind het niet van deze tijd dat het 2 maanden duurt voordat de matras wordt geleverd. Schijnbaar wordt het matras pas gemaakt wanneer de bestelling is geplaatst, voor een bedrijf als Auping vind ik dat een slechte zaak.
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
6 feb 2024
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
26 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het is gedoe als je nooit thuis bent om Montrieurs Transport iet af te spreken... stuur kleine dingen zoals kussen gewoon met DHL/postnl dan kan je het afhalen van een service punt. Voor mij wel een barriere om nog een keer te bestellen.
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
31 jan 2024
Bedankt voor je beoordeling. Vervelend om te vernemen dat je de levering niet als prettig hebt ervaren. Doorgaans worden alleen bedden, matrassen en nachtkastjes door Montrieurs bezorgd. Al het bedtextiel waar kussens onder vallen door DHL.
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Matrassen lijken harder dan in winkel

De matrassen lijken harder dan in de winkel. Ik wil een zacht matras (weeg 55 kg) en bij de schouders is hij zacht, maar de rest is een stuk harder waardoor ik bij de heupen te hoog lig (zak er niet in)
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
13 feb 2024
Bedankt voor je feedback. Bij Auping kennen een omruilservice. Dit betekent dat het mogelijk is om een matras eenmalig kosteloos om te ruilen voor een andere hardheid, bodytype of beide. Deze service is mogelijk binnen 90 dagen na levering van het matras. Wanneer dit gewenst is dan ontvangen we graag een e-mail waarin je dit aangeeft. De e-mail kun je sturen naar klantenservice@auping.nl. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
.B
. B.
Amsterdam
24 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Bestelling zat 'vast' in het systeem

Bestelling werd niet verzonden totdat ik er zelf achteraan belde. Toen heeft de medewerker ervoor gezorgd dat het nog dezelfde dag op de post werd gedaan. Bonuspunten voor hem.
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
31 jan 2024
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice.
6 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi op tijd geleverd! Beetje jammer dat het geen brievenbus pakketje kon zijn.
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
7 feb 2024
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
De bestelling nooit ontvangen wel betaald, het geld is teruggestort
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
21 feb 2024
Onze excuses dat u de bestelling niet heeft ontvangen! Wanneer u de bestelling alsnog wilt ontvngen kunt u deze opnieuw via de website bestellen. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Elke 10 weken een nieuwe!

Elke 10 weken moet ik een nieuwe Initio kopen vanwege een kuil bij de rug. Andere soorten, waaronder de Adagio, passen mijn allergiehoezen niet omheen.
Beoordeling melden
Antwoord van auping.com/nl
6 feb 2024
Bedankt voor je beoordeling en je feedback. Wij vinden het spijtig om te vernemen dat je problemen ervaart met het Auping matras. Wij willen je vragen om een mail te sturen waarin je de klacht beschrijft zodat wij kunnen nagaan welke mogelijke oplossingen wij kunnen bieden. De mail mag je sturen naar klantenservice@auping.nl. Met vriendelijke groet, Auping Klantenservice