auping.com/nl

6.847 reviews in totaal   2.377 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.377 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 3 jan 2019

auping.com/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg positief over het deskundige, persoonlijke en op maat gemaakte advies van de medewerkers, waarbij veel tijd en aandacht wordt besteed aan hun wensen. Het personeel wordt als vriendelijk, behulpzaam, professioneel en niet-opdringerig ervaren. De service in de winkels en bij levering wordt over het algemeen als uitstekend beoordeeld. De levering verloopt meestal snel, duidelijk gecommuniceerd en zorgvuldig. Ook wordt de kwaliteit van de producten veelal als hoog en duurzaam ervaren. Klanten waarderen de ruime mogelijkheid tot proefliggen, het afstemmen op persoonlijke wensen en het brede aanbod aan verschillende opties. Enkele klanten merken op dat de nazorg, zoals bij omruilingen, garantieafhandelingen of communicatie na de aankoop, voor verbetering vatbaar is. Af en toe zijn er klachten over levertijden of niet nagekomen bezorgafspraken. Daarnaast zijn er opmerkingen over kreuken of kleurafwijkingen bij beddengoed, en ervaren sommige klanten het assortiment als beperkt.

Reviewsauping.com/nl

Erg fijne service

Elmie heeft me erg goed geholpen. Ze nam goed de tijd voor me en dacht met me mee. Zeer vakkundig en dat maakt het kiezen zoveel makkelijker. Van bed tot kussen en zelfs een dekbed, overal had ze kennis van en wist precies mijn wensen te vertalen in het juiste bed. Ze heeft me zelfs geholpen vanuit een andere winkel zodat ze zeker wist dat ik het juiste mee zou nemen...wat een service. Nu nog wachten op het bed zelf :).

Top winkel ervaring

Als aupingslapers was het weer tijd voor een nieuw matras. Verkoper hielp rustig en duidelijk, meerdere opties proberen. Ondanks het liggen in de winkel bleek mijn matras helemaal niet goed te zijn, na 1,5 nacht proberen was overduidelijk dat het beslist niet ging. Mijn man trouwens lag heerlijk op zijn nieuwe matras. Gebeld en kreeg dezelfde verkoper aan de lijn, was begripvol, helpend en ook verbaasd net als ikzelf trouwens.. Terug naar de winkel ... doorgesproken en in alle rust ander bodytype en hardheid geprobeerd en daarop een keuze gebaseerd. Fijn dat verkoper Harold ons zo goed heeft geholpen en vooral mij (en de klachten) heel serieus nam ,dat gaf rust en vertrouwen op een goede afloop.

Oprecht persoonlijke aandacht, een gedegen advies met tijd en ruimte

Voor aankoop nieuw bed Auping Store Apeldoorn bezocht na online eerst een afspraak ingeboekt te hebben. Prettige ontvangst door Marion die de tijd nam om ons, onze wensen en de eventueel bestaande 'slaapproblemen' te leren kennen. Deze intake en de eveneens uitgevoerde Auping Sleep Scan waren de basis voor een concept slaapadvies, waarna het proefliggen op de verschillende matrassen volgde. Ook hierbij had Marion alle tijd en aandacht voor ons en gaf ons echt alle ruimte om het proefliggen te ervaren zonder op enig moment ook maar 'opdringerig' te worden om een verkoop te sluiten. Na de proefligsessie hadden wij wel een voorkeur voor een matras/systeem maar na de nodige matrassen ben je eerlijk gezegd niet meer op je scherpst en ligt veel goed al snel goed. Marion gaf aan, dat wij ons besluit zeker moesten overhaasten en stelde voor gewoon nog eens andere dag en tijdstip (in de ochtend) langs te komen. Zo gezegd zo gedaan en uiteindelijk met volle overtuiging overggegaan tot de aankoop. Bedden/matrassen zijn inmiddels geleverd en liggen heerlijk. Wij zijn super tevreden met het deskundige advies en de persoonlijke echte aandacht!
Wij zijn heel erg goed geholpen bij Auping in Naaldwijk. De verkoopster voelde precies aan wat voor hulp we nodig hadden, ze was ook erg opmerkzaam wat slaaphoudingen e.d. betreft en liet ons van alles proberen en gaf ons gewoon heel goed advies. Als zij niet zo doortastend had geweest denk ik dat we na even rondkijken weer naar de volgende zaak waren gegaan, maar uiteindelijk alles daar gekocht waar we nog van alles bij kregen. Inmiddels de matrassen binnen en ze liggen heerlijk!
Elektrische bedbodem. Verkoper overtuigde mij een elektrische versie bedbodem te kopen door te wijzen op het gemak bij het opmaken van het bed. Wellicht zou hij mij ook kunnen hebben overtuigen om de tweede versie hiervan uit te proberen door te wijzen op het comfort bij de tweede versie met bovenbeen/knie ondersteuning bij een ziekbed.
Een zeer prettige omgeving en ontvangst door Brent en Hilde van de vestiging Delft. Omdat ik wat moeilijker ter been ben werd er alles aan gedaan om mij te ontlasten v.w.b. ver lopen in de winkel. Ik ben voordat ik tot aankoop over ging twee keer geweest en heb een aantal keren telefonisch contact gehad. Fijn om dan als je de 2e keer ter plaatse bent men je gelijk herkent. TOP-filiaal! En morgen (17 april) komt mijn nieuwe bed! Ik kan de volgende vragen dus nog niet beantwoorden.....

Vakkundig geadviseerd door Carmen en Irma van Auping Store Naaldwijk.

Onze Auping matrassen waren aan vervanging toe, dus als trouwe Auping klanten een afspraak gemaakt voor een bezoek aan Auping Store Naaldwijk. Op de dag van de afspraak gastvrij en vriendelijk ontvangen door Carmen en Irma met een heerlijke cappuccino en daarna supergoed geadviseerd. Tot onze grote verrassing hebben we ook nog een hotelovernachting gewonnen, omdat we voor ons winkelbezoek een onlineafspraak hadden gemaakt. Perfecte levering door de professionele en vriendelijke monteurs van Montrieurs, waarbij ook onze oude matrassen werden meegenomen om gerecycled te worden. Inmiddels slapen we alweer heerlijk op onze nieuwe matrassen. Wij kunnen Auping Store Naaldwijk zeker aanbevelen.

Aardige verkoper

Zeer vriendelijke verkoper die ons zo goed mogelijk probeerde te helpen. Hij lette goed op de stand van onze ruggen in de diverse matrassen. Tijdens het verkoopproces wees hij ons ook op verschillende items die nu wellicht aangeschaft moesten worden. Het enige wat ik jammer vond was dat hij ons niet wees op de garantie dat als het matras niet beviel, het omgeruild kon worden. We hebben toch een aankoop gedaan van bijna €10.000 euro en daar heb ik heb ik wakker van gelegen. “Wat als ik nog steeds met pijn in mijn rug opsta… “? Ik moet nog steeds wennen aan het nieuwe matras, het is niet zo dat ik nu pijnvrij opsta.
Tom auping Deventer hielp ons op een bijzonder prettige en professionele vakbekwame manier.Al onze vragen kon hij beantwoorden. Hij hielp ons uitstekend. Twee keer terug geweest en beide keren tevreden en mooie goeie matrassen gekocht die bij ons lichaam passen.

Nog even bezien een paar weken.

Wij zijn zeer deskundig en vriendelijk geholpen in de zaak. nu de bedden deze wek zijn geleverd is de beleving van het bed veel anders dan wij in de zaak hadden. Mijn vrouw is erg tevreden ik zelf vind de matras veel zachter dan in de winkel. Ik ben gewend op een hard bed te slapen i.v.m. rug aandoening en deze matras als je daar op zit zak je helemaal in weg zeker bij het schouder deel wat ook heel groot is tot aan de onderkant van mijn rug. De verkoopster heeft ons geadviseerd bij aankoop het zeker een tijdje te proberen voordat er actie wordt ondernomen en dat doe ik dan ook. Hierna volgen vragen over de webshop wat is dat voor rare vraag die heb ben wij niet bezocht. Dus maar slecht ingevuld anders kan ik niet door.
Ivm mijn heupletsel ( links) zocht ik een matras dat verlichting zou kunnen bieden tijdens het slapen Bjj Auping Buitenveldert kon ik goed kiezen via een rondgang langa diverse soorten matrassen. De bezorging en plaatsing thuis ging zonder problemen Met vr groeten, Tom Gubbels
Ziet er allemaal goed en keurig uit had alleen 1dekbed overtrek van auping leekt wel of dat doorgelopen was zeer jammer was een overtrek van 100€ maar heb de bon niet meer en baalde er van heb hem weg gegooit. Voor de rest het two matras top auping donzen kussen top donzen dekbed top moltons top kussen moltons top
Winkelbezoek en advies was erg prettig. Er wordt goed de tijd voor je genomen en uitleg gegeven over de verschillende producten. Hele fijne ervaring en ook erg veel plezier van het bed. Ontzettend blij met onze aankoop. Het dekbedovertrek valt wel een beetje tegen. Ik mis de knoopjes aan de onderkant om te zorgen dat het dekbed niet naar beneden zakt en de kleur pakte toch anders uit dan gedacht.

levertijden matras

Hedenochtend is ons nieuwe matras gebracht..keurig door een medewerker van montrieurs. Echter een opmerking; dat is namelijk het tijdstip van brengen..ik werd om 7.00 uur gebeld dat het matras 10 minuten later zou worden gebracht. Dta is voor mensen zoals wij erg vroeg....als je al gepensioneerd bent. we konden wel op voorhand een voorkeur opgeven voor de dag maar geen voorkeur voor levertijden. Voor de klant vriendelijkheid zou het fijn zijn als je ook invloed hebt op de levertijd. Verder is verder alles naar tevredenheid afgehandeld. mvg Hans Manders
Erg goed produkt; bijzonder vriendelijke medewerkers en installateurs; uitstekende service. Ik had de bedbodems online besteld en er bleken bij nader inzien poten onder te moeten. De bestelling en levering zou eigenlijk via een winkel hebben moeten lopen - maar ca. zes weken levertijd. Er werd echter geregeld dat ik ze zelf de volgende dag kon ophalen bij het centrale magazijn. Daardoor hadden we snel een heerlijk nieuw Aupingbed!

Uitstekend meegedacht en geholpen door Conny!

We zijn uitstekend geïnformeerd en geholpen door Conny, en het was nog eens gezellig ook! Er is goed gekeken naar onze wensen, persoonlijke situatie en budget, wat heeft geleid tot een aankoop die goed bij ons aansluit en waar we erg blij mee zijn.

Top advies en top kwaliteit!

Van het moment dat we bij Auping Duiven binnenstapten eind januari tot en met het leveren van ons bed eind maart kunnen we alleen maar heel positief zijn over onze ervaringen. Jan Werner heeft ons heel goed geadviseerd, kent werkelijk alle ins en outs van de bedden en matrassen en het was een bijzonder prettige ervaring. We zijn heel erg tevreden en blij dat we 'even gingen kijken' bij Auping Duiven. Top advies en top kwaliteit!

Auping Auronde

In de winkel de vriendelijkheid en de goede informatie die ik kreeg over de Auping Auronde. En bij de aflevering de informatie wanneer het geleverd werd 36 uur van te voren en 10 minuten voor dat ze er waren en de snelheid hoe ze alles perfect afgeleverd en gemonteerd hebben.
Van het begin tot het eind werden wij tot onze volle tevredenheid benaderd door uw medewerkers. Ook het afleveren in de woning ging perfect. Het naar de eerste verdieping brengen van de nieuwe matras , als het meenemen van de oude matras ging zonder mankementen.

Prettig geholpen

Fijne en deskundige hulp gekregen bij t zoeken naar een geschikt hoger bed voor 2 personen. Prettig is ook dat de aflevering binnen t termijn is wat besproken. Ik had geluk dat ik een aangename prijs kreeg, actie alleen in dat weekend!

auping.com/nl

Al meer dan 135 jaar werkt Auping aan de beste manieren om uit te rusten. Wij geloven dat een uitgeruste wereld, een betere wereld is. Daarom is alles wat we doen gericht op het brengen van rust. Een...