auping.com/nl- Logo - Beoordelingen

auping.com/nl

1.367 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.719 beoordelingen in totaal

3 mei 2024
Wij slapen een leven lang op Auping. Het eerste matras stamde uit Alkmaar in 1975, in de jaren 80 een nieuw matras, zo hebben wij elke 10 jaar een nieuw matras gekocht. De laatste is het afgelopen jaar geweest. Als iets goed is en bevalt waarom zou je dan tijd besteden die ook anders besteed kan worden.

5 mei 2024
Site werkte voor mij niet intuïtief om beschikbare losse slopen horende bij beschikbare dekbedovertrekken te vinden zonder tig keer heen en weer te gaan. Ik vond de bevestigingsmail verwarrend omdat werd gesuggereerd dat niet alles wat ik had besteld geleverd zou worden maar later omdat het niet beschikbaar was. Terwijl bij de bestelling werd aangegeven dat het voorradig was.

Beoordelingen voor auping.com/nl

18 aug 2024
Misschien kan de adviseur de klant adviseren niet te gaan voor de gulden middenweg, wanneer een echtpaar twee uiterste wensen hebben. We liggen nu op ons oude omdat het matras voor mij te stevig voelt en mijn echtgenoot heerlijk lag. Wat nu te doen?????? Nu hebben we spijt dat we niet voor het zachtere matras zijn gegaan.
19 aug 2024
Bedankt voor uw feedback. We vinden het vervelend om te horen dat je niet naar tevredenheid gebruik maakt van je Auping matras. Over het algemeen wordt een nieuw matras in het begin als stugger/harder ervaren. Het nieuwe matras is dan nog niet ‘ingelegen’, in tegenstelling tot een showroommodel. Wij raden altijd aan om het lichaam minimaal 4 tot 8 weken te laten wennen aan het matras. Het matras zal dan haar souplesse bereiken. Mocht de gekozen hardheid of bodytype voor je toch niet goed zijn, dan is het mogelijk om gebruik te maken van de eenmalige ‘omruilservice’. Dit kan echter pas na 30 dagen na levering van het matras. Wij stellen dit termijn, zodat er niet te vroeg wordt besloten om de hardheid en/of bodytype te wijzigen. Deze omruilservice bieden we gratis aan tot 90 dagen na levering van je matras. Wanneer je gebruik wenst te maken van de ‘omruilservice’, vragen wij je contact te leggen met de winkel waar je het matras hebt gekocht. Zij plannen een adviesgesprek in met onze slaapexpert, zodat jullie samen kunnen kijken naar een alternatief. Het is belangrijk om je hoofdkussen mee te nemen naar dit adviesgesprek.
Proef liggen in de winkel was zeker nuttig. De juiste keuze kunnen maken: Y en firm. Prima geholpen in 3 winkels van Auping en uiteindelijk met korting een bed gekocht. Bezorging duurde 3 weken langer dan verwacht, dat was jammer. Wel in eigen slaapkamer gemonteerd door de bezorgers, top!
Antwoord van auping.com/nl
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice

Goed en persoonlijk advies

We kregen een goed en persoonlijk professioneel advies. Wat wel handiger zou zijn is dat er bij aflevering een tijdslot gekozen kan worden, nu heb ik tot 32 uur van te voren geen idee rond welk tijdstip er afgeleverd gaat worden. Dit is met ons werk lastig in te plannen.
Antwoord van auping.com/nl
Bedankt voor je beoordeling. We waarderen je feedback en zullen dit zeker meenemen in het verbeteren van onze service en diensten. Met vriendelijke groet, Auping Klantenservice

Klantvriendelijk en kundig

Hele goede uitleg.Jolanda nam echt de tijd en moeite, zodat we verschillende mogelijkheden konden ervaren en vergelijken. We zijn daardoor tot een goede keuze kunnen komen.De bezorging liep ook perfect. Jongens werken heel systematisch, nauwkeurig. Heel klantvriendelijk!
Antwoord van auping.com/nl
Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn dat je zo'n goede ervaring hebt gehad in de winkel. We wensen je veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
16 aug 2024
Veel aandacht aan beoordeling Auping bed. Goede service van de service teams van Montrieurs met name het leeg maken van het waterbed en de levering van (via het raam van de slaapkamer) van het nieuwe bed. Wel een puntje van de betaling voor het Auping bed.
19 aug 2024
Bedankt voor je beoordeling. We vinden het fijn om te horen dat onze service goed is bevallen. We wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Auping Klantenservice
24 aug 2024
Uitstekende verkoopmedewerker. Probleem was dat het ICT systeem niet goed werkte. De medewerker pakte dit uitstekend op en nam de volgende dag ook contact op om te bevestigen dat de bestelling (die ik al betaald had) inderdaad goed was door gekmoen
9 aug 2024
Goed advies voor matrassen, en de tijd krijgen in de winkel om op de matrassen te kunnen loggen is top! Tevens nog teruggekomen voor 2 hoofdkussens te proberen en te kopen. Levering moet nog komen maar is al netjes ingepland
12 aug 2024

Langsgeweest voor aankoop matras.

Een aangenaam bezoek.. Wij kregen sterk de indruk dat er meegedacht werd met onze wensen, daarbij werd er voldoende tijd voor ons genomen en kregen we de gelegenheid om meer over uw producten te weten te komen.
12 aug 2024

De service bij kiezen matras

De service en de kennis van Bob (in Heerhugowaard) bij het kiezen van de juiste matras was uitstekend en zeer belangrijk. Hij heeft kennis van zaken en nam uitgebreid de tijd om tot de juiste keuze te komen.
12 aug 2024
Ik vind als je al jaren een Auping bed, het bed hebt. Dat je standaard wel korting mag ontvangen. Deze hebben wel al zeker 25 jaar. En 1x nieuwe matrassen hierop gekocht. Met vriendelijke groeten
Antwoord van auping.com/nl
Bedankt voor je review en voor je jarenlange vertrouwen in Auping! We waarderen het enorm dat je al zo lang gebruik maakt van ons bed en dat je ons trouw bent gebleven. We begrijpen je suggestie voor korting als vaste klant en nemen deze feedback graag mee. We hopen dat je nog vele jaren van een goede nachtrust mag genieten op je Auping bed! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, horen we het graag. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice

Vlakke bedbodem

Snel en makkelijk kunnen bestellen en eindelijk geen krakende bedbodem meer bij het omdraaien. Ligt heerlijk de vlakke bedbodem. Bestelling geleverd volgens de vermelde termijn. En netjes afgeleverd.
Antwoord van auping.com/nl
Hartelijk dank voor uw prachtige review! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in Auping. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens mee geholpen willen worden, staan we uiteraard graag voor u klaar!
Afstandsbediening van bed stuk Dus nieuwe besteld duurt erg lang Zou gebeld worden wanneer binnen zelf dus gebeld en opgehaald De kosten van die afstandsbediening was erg erg hoog Dat viel erg tegen
Antwoord van auping.com/nl
Bedankt voor je beoordeling en de feedback. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice
1 dag geleden
De service was top! We werden goed geholpen en ze namen alle tijd voor je. Het bed was er ook erg snel! 4,5week later al😍 echt super!! En hij slaapt heerlijk. Al met al zijn wij erg tevreden.
15 aug 2024
De kwaliteit van het bestelde bed is zeer goed, alleen de nalevering van het 2e hoeslaken is nog niet geleverd. Hiervoor hebben we al 2x moeten bellen. Nog steeds in afwachting hierop ......
19 aug 2024
Bedankt voor je beoordeling. We zullen contact opnemen met de winkel waar de aanschaf is gedaan betreffende de status van de nalevering van het hoeslaken. We wensen je in ieder geval al veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Auping Klantenservice
10 aug 2024

Makkelijk

Heel makkelijk om te bestelllen, vriendelijke klantendienst en geen enkel moeite om een paar hoofdkussens terug te sturen - dankzij retourformulier / etiquette en online documentatie.
12 aug 2024
Goede service en ze nemen de tijd voor je. Ben geholpen door een charmante jonge dame die Lida heet. Ben zeer tervreden met mijn bed en ook met de levering. Ging perfect allemaal.
Antwoord van auping.com/nl
Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn dat je zo'n goede ervaring hebt in de winkel en tevreden bent met het geleverde product. We zullen je complimenten met Lida delen. Met vriendelijke groet, Auping Klantenservice
MV

Aanrader

Prachtige winkel, mooie producten en een uiterst geduldige, kundige en sympathieke verkoopster die ons goed kon uitleggen en laten voelen welk bed bij ons past.
Antwoord van auping.com/nl
Bedankt voor je beoordeling. We vinden het fijn om te vernemen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad bij je Auping Dealer en wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Auping Klantenservice
Beddengoed gekocht van katoensatijn. Supergoed kwaliteit. Slaap lekker in deze zachte dekbedhoes . Ander voordeel, na wassen is het ook makkelijk strijken.
JD
J. d.
Leiden

Tevreden over hoe we geholpen zijn

Fijn ontvangen. Hadden genoeg tijd voor ons gereserveerd. Deskundig advies gekregen. Goed aangegeven wat ze bij bezorging moesten doen.
Antwoord van auping.com/nl
Hartelijk dank voor uw prachtige review! Wat fijn om te horen dat u een prettige en professionele ervaring heeft gehad in onze winkel, en dat u goed bent geholpen. We streven er altijd naar om onze klanten duidelijke informatie en een uitstekende service te bieden, dus we zijn blij dat u dit zo positief heeft ervaren. Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in Auping. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens mee geholpen willen worden, staan we uiteraard graag voor u klaar!
Je kunt het beter doen door ervoor te zorgen dat bij een korting ook voldoende attributen op voorraad zijn. Daar ontbrak het aan!
Antwoord van auping.com/nl
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je veel plezier toe met de bestelling en waarderen je feedback. Met vriendelijke groet, Auping klantenservice