Indusigns
Beoordelingen:

170 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden170 beoordelingen in totaal  

4,85
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 2 nov 2023
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Indusigns voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

8 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
In één woord: TOP Duidelijke website en goede communicatie vanuit de klantenservice. Persoonlijk maar tegelijkertijd ook zeer professioneel contact. En het belangrijkste is dat de producten van zeer goede kwaliteit zijn en een luxe uitstraling hebben. Ben je op zoek naar betaalbare maar tegelijkertijd bijzonder decoratie voor je huis dan ben je hier aan het juiste adres. De kwaliteit van de stalen spiegel en planken die wij hebben gekocht is heel goed. Voor de verandering dus een echte Nederlandse producent en geen dropship webshop uit china. Wij zijn zeer tevreden. Tot de volgende keer.

de meest kritische beoordeling

31 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had een wally magneetbord besteld. Mooi ding, echter ik had ook extra magneten besteld. 2 daarvan waren al defect kapot bij aankomt. Het magneetje was los gekomen van de letter. Klantenservice reageerde 0 keer op de mails hierover. Het gaat uiteraard maat om 7,50 euro, maar elke onderneming moet dat wel kunnen herstellen. Helaas pindakaas tot nu toe.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Indusigns

Filter
 Sorteren  
Relevantie
HV
Heleen v.
's Gravendeel
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Deze keer de spiegel Mira gekocht. Hij is prachtig!! Snelle levering, uitstekend verpakt. Fijn en duidelijk contact als je een vraag hebt. Prima bedrijf, ga vooral gewoon zo door!!! Top
Beoordeling melden
Antwoord van Indusigns
13 dagen geleden
Hey Heleen, wat super om te lezen dat je als trouwe klant onze spiegel hebt gekocht. En wat mooi dat het product en onze service zo goed zijn bevallen! Daar doen we het uiteraard voor! Bedankt voor de mooie woorden. Worden we blij van! Wie weet tot de volgende keer. Groet, team Indusigns
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prachtig product. Mooi vormgegeven. We gebruiken het om de tekeningen/kleurplaten van onze 2 jarige zoon tentoon te stellen. Helaas is bij aankomst 1 van de 2 glazen buisjes gebroken.
Beoordeling melden
Antwoord van Indusigns
6 dagen geleden
Hey Margreet, bedankt voor de mooie beoordeling! Veel plezier ervan. We lezen dat één van de glaasjes is geknapt. Dat kan natuurlijk gebeuren en lossen we uiteraard perfect voor je op! Vandaag zullen we nieuwe buisjes opsturen. Wie weet tot de volgende keer! Groet, team Indusigns
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Prima!

Heel mooie spiegel! Stevig materiaal. Snelle verzending naar België. Een aanrader!
Beoordeling melden
Antwoord van Indusigns
6 dagen geleden
Hey Naomi, heel erg bedankt voor de prachtige beoordeling! Staat mooi in jouw interieur! Veel plezier ervan en wie weet tot de volgende keer! Groet, team Indusigns
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte afhandeling, flexibiliteit en direct persoonlijk contact
Beoordeling melden
Antwoord van Indusigns
5 apr 2024
Hey Hans, bedankt voor de mooie beoordeling! Mooie woorden! Daar doen we het voor. En 5-sterren zijn altijd fijn zo voor het weekend! Veel plezier van jouw nieuwste aankoop. Groet, team Indusigns
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie bijzettafel. Heel tevreden en erg blij mee.
Beoordeling melden
Antwoord van Indusigns
30 mrt 2024
Hey Willy! Heel erg bedankt voor de 5-sterren en wat tof dat je voor de Tabo hebt gekozen. Heel veel plezier ervan! Wie weet tot de volgende keer! Fijne Paasdagen. Groet, team Indusigns
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima producten en service!
Beoordeling melden
Antwoord van Indusigns
29 mrt 2024
Superfijne beoordeling! Bedankt voor de 5 sterren. Erg lekker zo voor het weekend haha. Veel plezier van jouw aankoop en wie weet tot de volgende keer! Groet, team Indusigns
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Indusigns
13 dagen geleden
Hey Mercedes! Hartelijk dank voor de 5-sterren beoordeling. Super dat jouw aankoop bij Indusigns zo goed is bevallen! Wie weet tot de volgende keer! Groet, team Indusigns
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Indusigns
24 mrt 2024
Hey! Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! 5-sterren worden we altijd erg blij van! Veel plezier van de aankoop en wie weet tot de volgende keer! Groet, team Indusigns
8 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Topkwaliteit

Precies op maat gemaakt. Topwaliteit. Levering volgens afspraak. Heel blij met mijn kapstok met bijpassende kleerhangers en schoenenrekje.
Beoordeling melden
Antwoord van Indusigns
8 mrt 2024
Hey Marion, hier worden we nou blij van! 5 sterren zijn sowieso fijn om te ontvangen, daar werken we hard voor. Maar om dan ook te lezen dat jouw aankoop over de hele linie goed in bevallen, dat is wel erg goed om te zien. Wie weet tot de volgende keer! Groet, team Indusigns
29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Super

Ik ben er ontzettend blij mee.kan er mooie foto's op plaatsen van mijn man die afgelopen 1 augustus is gestorven.zo is hij altijd aanwezig
Beoordeling melden
Antwoord van Indusigns
2 mrt 2024
Hey! Ontzettend bedankt voor de 5 sterren en wat een waardevolle reden om het magneetbord te gebruiken. Sterkte met het verlies van uw man en fijn dat de herinneringen levend blijven op ons magneetbord. Fijn weekend gewenst! Groet, team Indusigns
19 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling werd snel en volledig zoals beloofd geleverd. Alles was in orde en het produkt was zoals op de foto. Heel tevreden.
Beoordeling melden
Antwoord van Indusigns
21 feb 2024
Hey Nicole, supermooie beoordeling! Bedankt! Fijn om te lezen dat jouw aankoop bij Indusigns zo goed is bevallen! Hopelijk tot een volgende keer en veel plezier ervan! Groet, team Indusigns
26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super vriendelijke communicatie. Mooie stijl van producten. Een betrokken en innovatief bedrijf met persoonlijke touch.
Beoordeling melden
Antwoord van Indusigns
26 feb 2024
Hey Sanne, wow! Mooie beoordeling over ons werk en onze service! Goed om te lezen dat jouw ervaring met Indusigns zo fijn is bevallen. Daar doen we het voor! Wie weet tot de volgende keer! Groet, team Indusigns
24 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prachtige robuuste kapstok

Levering is weliswaar 7-8 weken, maar was het wachten meer dan waard. Prachtige kapstok en eenvoudig te monteren.
Beoordeling melden
Antwoord van Indusigns
26 feb 2024
Hey Jouri, bedankt voor de prachtige review over ons werk. 5-sterren worden we altijd blij van! Heel veel plezier van de kapstok, daar ga je nog jaren plezier van hebben! Groet, team Indusigns
8 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Netjes volgens afspraak geleverd en betrokken na de levering van het product Van ons de maximale sterren
Beoordeling melden
Antwoord van Indusigns
8 mrt 2024
Hey Leendert, wat een mooie beoordeling van ons werk en onze service. Worden we blij van! Wie weet tot de volgende keer. Geniet van jullie aankoop! Groet, team Indusigns
8 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

mooi .... apart .... nieuwe huis ..... Oostenrijk !

Mooie spullen .......meegenomen naar ons huis in Oostenrijk. Heel mooi in onze nieuwe keuken :-)
Beoordeling melden
Antwoord van Indusigns
10 mrt 2024
Hey Dirk, wat cool! Indusigns goes international! 😉 Heel veel plezier ervan en wie weet tot de volgende keer! Groet, team Indusigns
MB
Martha B.
Papendrecht
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles klopte, de verzending, de aflevering, verpakking en het product. Super!
Beoordeling melden
Antwoord van Indusigns
7 mrt 2024
Hey Martha, superfijne beoordeling! Daar doen we het voor. Heel veel plezier van jouw aankoop en wie weet tot de volgende keer! Groet, team Indusigns
8 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooi !

Mooi materiaal. Makkelijk te bevestigen en een mooie uitstraling
Beoordeling melden
Antwoord van Indusigns
8 mrt 2024
Hey Linda, superleuke foto en een fijne beoordeling! Helemaal top! Geniet van je aankoop en wie weet tot de volgende! Groet, team Indusigns
8 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

kwaliteit is zoals beschreven, top

duidelijke website, zeer mooie artikelen, betrouwbare kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van Indusigns
8 mrt 2024
Hey Els, dit zijn de reviews waar we het allemaal voor doen! Tevredenheid over de hele linie, beoordeeld met 5-sterren! Top! Wie weet tot de volgende keer. Groet, team Indusigns
8 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Erg mooi rond/zwart magneetbord. Zijn er super blij mee!
Beoordeling melden
Antwoord van Indusigns
8 mrt 2024
Hey Roy, heel erg bedankt voor de 5-sterren! En veel plezier van het magneetbord. Fijn weekend alvast en hopelijk tot de volgende keer! Groet, team Indusigns
8 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
heel mooi design, fijne personeel en op tijd leveren.
Beoordeling melden
Antwoord van Indusigns
8 mrt 2024
Hey Brenda, bedankt voor je mooie woorden en de 5-sterren beoordeling! Super! Worden we heel blij van! Wie weet tot de volgende aankoop! Groet, team Indusigns