Indusigns

435 reviews in totaal   99 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten waarderen de zeer snelle levering van hun bestellingen. De kwaliteit van de producten wordt vaak als uitstekend, degelijk en mooi afgewerkt omschreven. Het design van de producten wordt veelvuldig geprezen als mooi, uniek en stijlvol. De service wordt gewaardeerd om vriendelijkheid, persoonlijke aandacht en oplossingsgerichtheid. Ook zijn klanten tevreden over het meegeleverde bevestigingsmateriaal, dat vaak als compleet en professioneel wordt genoemd. De communicatie wordt veelal als duidelijk en snel ervaren. Enkele klanten melden kritiek op de communicatie rondom levering, waarbij een gebrek aan updates of onduidelijkheid wordt ervaren. Daarnaast zijn er kritische noten over de kwaliteit van het meegeleverde bevestigingsmateriaal.

ReviewsIndusigns

Zeer mooie design kapstok Racky1

Binnen 1 dag is de wandkapstok Racky1 van Indusigns geleverd. Een zeer mooi design en degelijk product met slimme details. Professionele bevestigingsmaterialen (Fischer pluggen). Een aanwinst voor onze hal.

Antwoord van Indusigns

Hey Marcel, bedankt voor de prachtige beoordeling. Worden we blij van! Heel veel plezier van jullie aankoop en wie weet tot de volgende keer.. Groet, team Indusigns
Hoi, wij verhuisden naar een appartement en wilden een eigen, uniforme look (verschillende kapstokken, ophangers) Zo kwamen we bij jullie terecht, via Google) Modern, sober en degelijk. De tussentijdse communicatie was snel, duidelijk en persoonlijk. Het is niet altijd makkelijk om op afstand, on line bestellingen te maken. Heeft vaak met vertrouwen te maken, wat in ons geval zeker niet werd beschaamd.

Antwoord van Indusigns

Hey Eric, wow wat een mooie beoordeling en wat fijn om te lezen dat jullie aankopen bij Indusigns over de hele linie goed bevallen zijn. Daar doen we het voor! Wij willen iedereen altijd zoveel mogelijk tevreden stellen. Super dat het bij jullie zeker gelukt is. Veel plezier van de aankopen en wie weet tot de volgende keer! Groet, team Indusigns
Vriendelijk en goed contact met Gijs. Snelle levering en zoals het er nu naar uit ziet een prachtige kapstok gekocht

Antwoord van Indusigns

Hey Kim, wat fijn om te lezen dat jouw ervaring met ons zo goed is geweest. Het is zeker een mooie kapstok en we wensen je er veel plezier van! Wie weet tot de volgende keer.. Groet, team Indusigns
Hele snelle levering - heel mooi en super degelijk product, gemakkelijk te monteren.

Antwoord van Indusigns

Goedemorgen! Wow! Prachtige review waar we erg blij van worden en waar we het allemaal voor doen natuurlijk! Heel fijn. Veel plezier van de aankoop en wie weet tot de volgende keer. Groet, team Indusigns
Alles is naar wens verlopen.

Bestelling snel verwerkt en verstuurd.

Bestelling snel verwerkt
vlotte levering. Keurig verpakt. En product is echt prachtig.

Antwoord van Indusigns

Goedemorgen! Dit zijn de mooiste reviews. Tevreden over de hele linie! Heel erg bedankt! Veel plezier van de aankoop. Wie weet tot de volgende keer! Groet, team Indusigns
Mooi assortiment en prima ondersteuning op gestelde vragen
vlotte website , zeer vlotte afhandeling , kregen melding van de vertraging omwille niet op voorraad tot begin oktober , we zijn persoonlijk deze zomer op vakantie in Groningen geweest (lang fietsweekend) helaas was de zaak gesloten vanaf de vrijdag namiddag ,bedoeling was er om even een live-kijkje te gaan nemen in hun toonzaal.

Antwoord van Indusigns

Hey goedenavond! Wat jammer dat we elkaar zijn misgelopen en wat fijn dat jullie aankoop zo goed is bevallen! Groningen is een prachtige stad én provincie! Veel plezier van jullie aankoop en wie weet tot de volgende keer! Groet, team Indusigns
Snelle levering en keurig verpakt. Materiaal mooi en degelijk.

Antwoord van Indusigns

Wow! Mooie beoordeling! Heel erg bedankt hiervoor en veel plezier van de aankoop. Wie weet tot de volgende keer! Groet, team Indusigns

Antwoord van Indusigns

Hey Werner, Bedankt voor de prachtige 5-sterren beoordeling. Veel plezier van de aankoop! Groet, team Indusigns

Mooie spullen!

Mooie aparte spullen. Snel geleverd!

Antwoord van Indusigns

Hey Yet! Bedankt voor je mooie beoordeling en wie weet tot de volgende keer. Veel plezier van de aankoop! Groet, team Indusigns

Antwoord van Indusigns

Hey goedemorgen! Bedankt voor de mooie beoordeling. We wensen je een fijne dag! Groet, team Indusigns

Antwoord van Indusigns

Hey Johan, heel erg bedankt voor de prachtige beoordeling en wie weet tot de volgende keer! Groet, team Indusigns
C B
CJ B.
De behulpzaamheid van Indusigns er klopte iets niet in onze bestelling, dit had Indusigns door. Werd aangepast na overleg, dat wat niet juist was werd verrekend. Het is prachtig hangt aan onze muur in de hal. Een kunstwerk is het voor ons “de Indusigns” KAPSTOK.

Antwoord van Indusigns

Hey wow! Dit zijn de beste beoordelingen. Uiteraard kan er altijd iets misgaan, maar het is het belangrijkste dat het daarna perfect wordt opgelost. Daar doen we ons uiterste best voor. Veel plezier van de aankoop en wie weet tot de volgende keer! Groet, team Indusigns
Zeer mooi product. De afwerking is zeer stevig en het zorgt ervoor dat het interieur er meteen opgeruimd uitziet. De schoenen zijn nu een kunstwerk aan de muur in plaats van een stofvanger.

Antwoord van Indusigns

Hey Dennis, heel erg bedankt voor de prachtige beoordeling en de mooie woorden. Heel fijn om te lezen dat het schoenenrek zo goed bevalt. Veel plezier ervan en hopelijkt tot een volgende keer. Groet, team Indusigns
super snelle levering!

Antwoord van Indusigns

Hey Gerard, hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier van de aankopen! Wie weet tot de volgende keer. Groet, team Indusigns
die hout draai bouten die er bij horen zijn niet goed breken zo af ik heb de gaten in kapstok groter geboord m10 houtdraad in gedaan veel sterker dus een tip de kapstok groter gaten rond 11 in doen veel beter vgr marco-bosman

Antwoord van Indusigns

Hey Marco, bedankt voor de mooie beoordeling en voor je feedback over het meegeleverde beslag. We nemen dit mee voor de toekomst. Superfijn dat het product verder wel goed bevalt! Heel veel plezier ervan en wie weet tot de volgende keer! Groet, team Indusigns

Wat beoordelen?

Product kan ik nog niet beoordelen, want simpelweg nog niet ontvangen. Wel factuur sturen, geen track&trace code en dus de vraag of ik maar even een beoordeling wil geven. Ik ben hoopvol, maar op dit moment heb ik enkel een herinnering bij Klarna dat Ik moet betalen. Bij anderen bedrijven krijg ik deze als ik bericht heb gekregen dat het product is verzonden. We wachten af….

Antwoord van Indusigns

Hey Danny, bedankt voor je beoordeling en ik snap je punt. Ik heb even gekeken. Volgens mij heb jij een kapstok besteld, die momenteel tijdelijk uit voorraad is (hier werd melding van gemaakt tijdens de bestelling). Goed nieuws. Deze kapstok is in productie en zal over ongeveer 2 weken uitgeleverd worden. De vraag om een beoordeling is geautomatiseerd in ons systeem. Deze mag je nu nog als niet verzonden beschouwen, maar een review tegen de tijd dat je de kapstok hebt zou tof zijn! Ik zie dat ons systeem inderdaad KLARNA heeft geactiveerd, dat zou niet zo moeten zijn. Maar de kapstok wordt binnenkort verzonden en je mag betalen zodra de kapstok geleverd is. Dan val je nog ruim binnen de betaaltermijn van 30 dagen. Alvast veel plezier ervan! Groet, team Indusigns

Mooi en functioneel en ruimte besparend

Mooi, functioneel en ruimte besparend. Levering was snel, zelfs in deze drukke kerstperiode. Erg tevreden.

Antwoord van Indusigns

Heel erg bedankt voor de prachtige 5-sterren en voor de mooie woorden. Fijn dat jouw aankoop zo goed is bevallen en wie weet tot de volgende keer! Groet, team Indusigns